Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΥΡΙΟ Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην ΕΤ-1

ΕΤ-1: Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12 το μεσημέρι
Αύριο θα παρουσιαστεί συνέντευξη του συναγωνιστή Μιχαλολιάκος στην κρατική τηλεόραση(ΕΤ-1). Στην συνέντευξη θα παρουσιαστούν όλες οι θέσεις και οι απόψεις του Κινήματός μας, καθώς επίσης θα δοθούν και απαντήσεις για ερωτήματα όπως λαθρομετανάστευση, εθνικά θέματα, τρομοκρατία, για την ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς, την παιδεία και την οικονομία.
Καλούνται άπαντες οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες να ενημερώσουν σε ολόκληρη την χώρα στους Έλληνες και στις Ελληνίδες για να μάθουν επιτέλους τις θέσεις της Χρυσής Αυγής πέρα από την λάσπη και τα ψέματα του κατεστημένου.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Προσπάθεια συγκάλυψης της τρομοκρατίας και επεισόδια στα Εξάρχεια

Με συγκεκριμένες οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς συνδέονται οι τρομοκράτες. Όμως, κανάλια και εφημερίδες δεν λένε λέξη… Σκέπτεσθε αλήθεια τι θα γινότανε εάν αντί για αναρχοκομμουνιστές οι συλληφθέντες ήταν Χρυσαυγίτες;;;
Μεθοδευμένη προσπάθεια συγκάλυψης του κυκλώματος της τρομοκρατίας γίνεται, λοιπόν, από το πρωί από τους μπολσεβίκους, που κυριαρχούν στα ΜΜΕ και έχουν επιβάλει μια κόκκινη χούντα στην δημόσια ζωή! Επιπλέον, αυτή τη στιγμή σοβαρά επεισόδια έχουν ξεσπάσει στα Εξάρχεια μεταξύ αστυνομικών και «αντιεξουσιαστών». Ο λόγος προφανής. Η όλη υπόθεση της τελευταίας οργανώσεως που εξαρθρώθηκε, έχει σαν ζωτικό της χώρο τα Εξάρχεια και τους πάντοτε “αθώους” της περιοχής.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΙ τον (βοηθό) αρχιλογιστή της Siemens, κατεβάζει στη Β Αθήνας ο Καρατζαφέρης!

Mετά την έκπληξη Κοραντή, ο Γιώργος Καρατζαφέρης βουτάει στ’ άδυτα της Siemens. Από το λογιστήριο της εταιρείας που έχει λαδώσει το πολιτικό σύμπαν, ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, επέλεξε τον κο Παναγιώτη Αποστόλου, δεξί χέρι του αρχιλογιστή Μικέ Κυριάκου και τον κατεβάζει στη Β Αθήνας. Μια υποψηφιότητα που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το εύρος της γνώσης Καρατζαφέρη, όσο αφορά τους πολιτικούς που τα παντελόνιασαν από το διάσημο λογιστήριο. Αλήθεια ποιό ήταν το κριτήριο της επιλογής Αποστόλου, εκτός από το να στείλει ένα “απειλητικό” μήνυμα στους συγκάτοικους της πολυκατοικίας; Με τον Κοραντή και τον Αποστόλου στη μηχανή του, ο Καρατζαφέρης έχει δέσει και με οπτικοακουστικό υλικό τη μισή ΝΔ και τη σέρνει από τ’ αχαμνά. Τους χορεύει ο θρασύς μποντιμπιλντεράς... ο νέος ΝΟΝΟΣ της ψευτοπολιτικής.

ΝΕΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΑ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ Ν.ΥΟΡΚΗΣ
΄Αλλο ένα "μπουμπούκι" από την ομογένεια της Αμερικής αυτή τη φορά "κοσμεί" το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ.Είναι ο Νίκος Διαμαντίδης, πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Ν.Υόρκης.Είναι χαρακτηριστικό οτι ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος του GREEK AMERICAN NEWS AGENCY είχε ειδοποιήσει τον "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ" του ΛΑΟΣ ΄Αδωνι Γεωργιάδη, τι μπουμπούκι είναι ο εν λόγω Διαμαντίδης, αλλά ο "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ" ΄Αδωνις προστάτεψε και δικαιολόγησε το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ του, τον Διαμαντίδη, λέγοντας:"Δεν πειράζει, δεν έχει άλλωστε καταδικαστική απόφαση."
Λες και οι Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης, Μαγγίνας, Τσιτουρίδης, Παυλίδης, Δούκας κ.λ.π. είχαν ... καταδικαστική απόφαση!!!Ο δε "πανηγυρτζής" Πρόεδρος Καρατζαφέρης, με τα πολλά τα γράμματα που ξέρει, τον χαρακτήρισε ως... "ξεχωριστή προσωπικότητα".

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Η ΟΕΧ ξεκαθαρίζει ότι δεν συμμετείχε στην επίθεση που δέχτηκε η κατάληψη των αναρχοάπλυτων στα Χανιά. Αν η κατάληψη δεχόταν επίθεση από ΟΕΧΙΤΕΣ θα το είχατε καταλάβει διότι πολύ απλά σήμερα ΔΕΝ θα υπήρχε κατάληψη! Επίσης αν οι ΟΕΧΙΤΕΣ επισκέπτονταν την κατάληψη δεν θα είχαν πρόβλημα να πάνε οποιαδήποτε ώρα, όπως και στο παρελθόν που 8 άνθρωποι ήρθαν και σας είπαν «καλησπέρα» και εσείς ήσασταν εκείνη την ώρα 200! Αυτά για να μην παίρνουν τα μυαλά των αναρχοάπλυτων αέρα…

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στο φαινόμενο των απανταχού αντιρατσιστών (προερχόμενοι σχεδόν στο σύνολο τους από την αριστερά) για το πόσο φιλεύσπλαχνοι είναι τελικά και κατά πόσο οι προθέσεις τους είναι αγνές και αληθινές ή μήπως απλά εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους οι οποίοι δημιούργησαν αυτό το «αντιρατσιστικό ρεύμα» παγκοσμίως για λόγους σκοτεινούς και ύπουλους που τελικά είναι εις βάρος των εθνών και των λαών τους οποίους τάχα υποστηρίζουν. Μια είδηση λοιπόν μας αποδεικνύει ότι έχουμε δίκιο για όσα λέμε για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές. Σας μεταφέρω το θέμα όπως γράφτηκε στον τοπικό τύπο:
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ MAGREB ARABI
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ
Αποχή από το 4ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ Χανίων αποφάσισε το περασμένο Σάββατο η γενική συνέλευση του συλλόγου των μεταναστευτικών κοινοτήτων των χωρών της Β. Αφρικής με το όνομα MAGREB ARABI στην Κρήτη. Στην ανακοίνωση του μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι «αποφασίστηκε η αποχή του συλλόγου μας από το φεστιβάλ με συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων». Παράλληλα υποστηρίζει ότι «ως μετανάστες χρησιμοποιούμαστε ανοιχτά σε αυτές τις εκδηλώσεις όπως και στην περσινή στο να μαγειρεύουμε και να παίζουμε μουσική από τις χώρες μας, στον βωμό της κοινωνικής καταξίωσης των διοργανωτών στην τοπική κοινωνία των Χανίων και τίποτα άλλο»! Στη συνέχεια ασκεί κριτική στο κοινωνικό στέκι- στέκι μεταναστών στο οποίο όπως υποστηρίζει «τον τελευταίο καιρό τα μέλη μας δεν είναι φιλικά αποδεκτά» (σημ. όπα ρατσισμό οι… αντιρατσιστές!)
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα περισσότερο για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές, φρόντισαν οι ίδιοι οι «προστατευόμενοι» τους να μας πουν την αλήθεια την οποία έτσι κι αλλιώς ξέραμε.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Τραγικό! Να γλύφεις εκεί που έφτυνες...

Ποιος λούζει με τα παρακάτω τον Σπύρο Γεωργιάδη του ΛΑΟΣ;
«Κάντε μου τη χάρη. Τελειώνετε»
«Θα σταματήσει πια ο κόσμος να σας ακούει με σοβαρότητα»
«Μην ενοχλείτε τον κόσμο. Ενοχλείτε τ’ αυτιά μας»
«Βαρέθηκε ο κόσμος να σας ακούει»
Θέλετε κι άλλα; Πάρτε:
«Εκπροσωπείτε ότι χειρότερο υπάρχει στο θέμα του πολιτικού και τηλεοπτικού διαλόγου»
«Είστε ότι χειρότερο μπορεί να υπάρξει. Πάψτε πια!»
«Δεν μπορώ να μιλήσω με το άτομο. Έχει πρόβλημα ψυχολογικό!»
«Σε βγάλανε στην τηλεόραση. Προσπαθείς να τσιμπήσεις ψηφαλάκια»
«Δεν μπορεί να βάλει γλώσσα μέσα του. Με πιάνει ελονοσία όταν τον ακούω»
«Ακατάσχετη φλυαρία»
Ξέρετε λοιπόν ποιος λέει όλα τα παραπάνω εναντίον του Σπύρου Γεωργιάδη;
Μα φυσικά ο Κωνσταντάρας... η νέα μεταγραφή του ΛΑΟΣ!