Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ! Κλινικά Νεκρό το ένα Ελληνόπουλο από το μαχαίρωμα των Αλβανών

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ!!!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ… ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ

Χαροπαλεύει το άλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους νεαρούς Έλληνες είναι κλινικά νεκρός. Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά η πληροφορία να μη είναι αληθινή! Αλβανός μίλησε στο ράδιο Θεσσαλονίκη και ψευδολόγησε λέγοντας ότι προηγουμένως είχε πάει ομάδα 10 κουκουλοφόρων Χρυσαυγιτών στο Διαβατό Ημαθείας και είχε κτυπήσει τους Αλβανούς. Ο συναγωνιστής Ν. Χρυσομάλλης παρενέβη και διέψευσε την λασπολογία. Οι θρασύδειλοι εγκληματίες άδειασαν αμέσως το χωριό Διαβατό, που επιτέλους ξύπνησε και κατάλαβε τι σημαίνουν τα φτηνά μεροκάματα των λαθρομεταναστών. Αισχρή η συμπεριφορά των ΜΜΕ, που αποκρύπτουν τα γεγονότα. Σκέπτεστε τι θα έλεγαν εάν Έλληνες είχαν μαχαιρώσει και σκοτώσει αλλοδαπούς; Σκέπτεστε την οργή τους για το φασιστικό κίνδυνο; Τώρα σιωπ. Για τους Έλληνες δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή!

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ...

 Ο «γενναίος» Oliver Stone, ζητάει ταπεινά συγγνώμη από τους εβραίους



Είναι παγκοίνως γνωστό, πως ειδικά στην Αμερική, τα εβραϊκά λόμπι είναι πανίσχυρα. Δεν πας να είσαι φίρμα; Αν τυχόν σε βάλουν στο μάτι, καθάρισες. Έτσι λοιπόν ήρθε και η σειρά του διάσημου σκηνοθέτη Oliver Stone να στοχοποιηθεί, όπως στο παρελθόν στοχοποιήθηκε επανειλημμένα και ο έτερος χολιγουντιανός σούπερ σταρ Mel Gibson. Μόνο που ο σκηνοθέτης δήλωσε αμέσως υποταγή.
Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Los Angeles Times, ο Stone αναγκάστηκε να ανακαλέσει κάποια σχόλια που έκανε στην εφημερίδα Times του Λονδίνου, και να δηλώσει ταπεινωμένος την έμπρακτη συγγνώμη του. Τα σχόλια αφορούσαν στο λεγόμενο «ολοκαύτωμα» των Εβραίων, και είχαν σαν αποτέλεσμα τη μήνη των εβραϊκών οργανώσεων.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Αμερικανός σκηνοθέτης είχε αναφέρει πως η «εβραϊκή κυριαρχία» στα ΜΜΕ των ΗΠΑ είναι ο βασικός λόγος που οι θάνατοι των Εβραίων στη διάρκεια της ναζιστικής περιόδου τονίζονται περισσότερο από ότι οι πολλοί περισσότεροι θάνατοι Ρώσων, κατά τον Β`Π.Π.
Όπως ανταπάντησε η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή: «Παρά τη δήθεν προοδευτικότητά του, τα σχόλια του Oliver Stone δεν διαφέρουν πολύ από τα μεθυσμένα, γεμάτα μίσος για τους Εβραίους ξεσπάσματα της άλλης διασημότητας του Χόλιγουντ, του Mel Gibson».
Ο φοβισμένος Stone κατέβασε αμέσως τα αφτιά και δήλωσε προς κάθε κατεύθυνση πως, «Έκανα μια άτυχη σύνδεση για το ολοκαύτωμα, για την οποία λυπάμαι και μετανιώνω ειλικρινά… Οι Εβραίοι ασφαλώς και δεν ελέγχουν τα ΜΜΕ ή οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία». Ουφ… τα είπε και ξελάφρωσε.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Δείτε ποιος μας κυβερνάει…

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ...ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ... ΑΝ ΤΑ ΠΩΛΟΥΣΑΜΕ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΙΓΟΣΤΑ ΑΤΟΜΑ
 Συνέντευξη παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ιταλικού καναλιού RAI για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας, ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και επανέλαβε τα γνωστά και τετριμμένα, ότι η πρόκληση για την Ελληνική οικονομία είναι η «αναζωογόνησή» της, ώστε να καταστεί «πιο ανταγωνιστική και έγκυρη». Αξιοσημείωτη όμως είναι η δικαιολογία που έδωσε σε ερώτηση αν θα πωλήσουμε τα νησιά μας στο Αιγαίο για να ξεπληρώσουμε τα χρέη μας. Είπε:
«Ας μην ξεχνάμε ότι τα αρχιπελάγη μας είναι μια πηγή ευεξίας για όλους και για τους ξένους. Αν πουλούσαμε τα νησιά, θα σήμαινε ότι θα κλείναμε την θάλασσα, ότι θα περιορίζαμε την πρόσβαση μόνον σε λιγοστά άτομα»...! Δηλαδή για λόγους "ευεξίας" δεν πουλάμε τα νησιά μας και επειδή θα "περιορίζαμε την πρόσβαση για διακοπές και μπανάκια μόνο σε λιγοστά άτομα; Αυτά είναι τα συστατικά στοιχεία που μας συνδέουν με τα νησιά μας, και όχι ότι αποτελούν Ιστορική και αδιαπραγμάτευτη συνέχεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας; Άν δηλαδή τα χάσουμε θα χάσουμε την "ευεξία" μας και θα "περιορίσουμε την πρόσβαση σε λιγοστά άτομα"; Θα μας τρελάνει ο άνθρωπος!

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Προσβολή από «σοβαρό» κανάλι των ΗΠΑ: «Να πουλήσετε την Κρήτη»

Ο Γιώργος Παπανδρέου παραχώρησε συνέντευξη στο αμερικανικό δημόσιο τηλεοπτικό σταθμό PBS, στην εκπομπή Making Sense του Paul Solman. Ο κ. Solman είναι οικονομολόγος και –όπως δείχνει με τις πράξεις του- κάπως...  ανθέλλην. Πριν την συνέντευξη με τον πρωθυπουργό, ο Paul Solman είχε παραγγείλει στον Merle Hazard, τραγουδιστή κάντρι μουσικής, να συνθέσει, να εκτελέσει και να φτιάξει video clip με τραγούδι για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Ο καουμπόης Merle Hazard εκτέλεσε την «παραγγελιά» και το video clip γυρίστηκε στον προαύλιο χώρο ενός κιτς αντιγράφου του Παρθενώνα στο Νάσβιλ του Τενεσσί. Σημειωτέον ότι ο καντράς Merle για να γυρίσει το video clip διέκοψε περιοδεία στις αμερικανικές… φυλακές.  Οι στίχοι του τραγουδιού είναι άκρως ειρωνικοί για την χώρα μας και το κομμάτι (που είναι μια μπουζουκο-κάντρι εκδοχή των Παιδιών του Πειραιά) κλείνει με την προτροπή η Ελλάδα «να πουλήσει την Κρήτη» για να ξεχρεώσει!
Η ανάρτηση του video clip στην ιστοσελίδα του PBS έγινε στις 19 Ιουλίου. Στις 20 Ιουλίου, ο ανεκδιήγητος Solman που καθώς φαίνεται εκτελεί κι αυτός «παραγγελιά», ανέβασε στο site το πρώτο μέρος της συνέντευξης με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Ο επισκέπτης του site θα δει εν ολίγοις ακριβώς κάτω από το embedded video με τη συνέντευξη Παπανδρέου τις αηδίες του Merle Hazard με τις προτροπές για εκποίηση της Κρήτης.
Ούτε λίγο ούτε πολύ εξασφάλισαν συνέντευξη με τον Παπανδρέου και κότσαραν από κάτω το video για να ειρωνευτούν και τον ίδιο και τη χώρα μας.

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ! ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ:ΤΑ ΙΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!

Αυτά μαθαίνουν στα παιδιά οι απατεώνες πολιτικοί! Έχουν βάλει την Δραγώνα αυτό το ανθελληνικό σκουπίδι με σκοπό να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και την ιστορία της! Αίσχος και ντροπή ανθέλληνες. Τεράστιο πολιτικό και εθνικό θέμα δημιουργείται με τους προδότες τουρκόφιλους του υπουργείου παιδείας, που κουμαντάρει η ανθελληνιδα Τουρκάλα ΔΡΑΓΩΝΑ. Δεν τους προλαβαίνουμε στις προδοσίες που κάνουν. Τα όσα αναφέρει για την κρίση των Ιμίων το βιβλίο της Γ' Γυμνασίου «Νεώτερη και Σύγχρονη Ιστορία», όπου αναφέρεται ότι ... τα Ίμια δεν ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά τα... διεκδικούμε μαζί με την Τουρκία, είναι ακατανόμαστα. ( δεν μπορούμε να βρούμε λέξη που να εκφράζει την αγανάκτηση μας).
Συγκεκριμένα, στη σελ. 163 για την τουρκική πολεμική επιχείρηση κατάληψης της ελληνικής βραχονησίδας τον Γενάρη του 1996, γράφονται επί λέξει τα εξής:
«Την ίδια εποχή, με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Ίμια, στα Δωδεκάνησα, ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις (1996)»!
Διεκδικούσαμε δηλαδή τα Ίμια, δεν ήταν κομμάτι της εθνικής μας κυριαρχίας, γράφουν οι συγγραφείς Ευαγγελία Λούβη και Δημήτρης Ξιφαράς. Αυτά που γράφτηκαν μόνο τυχαία δεν είναι, αλλά το ζήτημα αφορά προσωπικά την υπουργό Παιδείας Α.Διαμαντοπούλου και το υπουργείο Εξωτερικών.
Εκτός από τους συγγραφεί ευθύνονται άμεσα και οι κριτές αξιολόγησης, οι Αλ. Ρήγος, Όλ. Καραγεώργου και Μ. Βενιέρης.
Τι καλύτερο δώρο θα μπορούσε να περιμένει η Τουρκία; Έχει πλέον κι ένα σχολικό ελληνικό βιβλίο για να το επικαλείται στα διεθνή φόρουμ, ότι και η Ελλάδα παραδέχεται ότι δεν έχει την κυριαρχία της βραχονησίδας Ίμια, αλλά τη... διεκδικεί!
Απορίες προκαλεί πώς έδωσε το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο την έγκρισή του σ'αυτήν την πλαστογράφηση της αλήθειας, της ιστορικής πραγματικότητας.
Κι όπως σημειώνει σε άρθρο του ο καθηγητής-φιλόλογος κ. Χρίστος Δάλκος, που εντόπισε τη νέα εθνική διαστροφή, πέραν του ότι δεν γίνεται καμία απολύτως αναφορά στην αμερικανική παρέμβαση (που ομολογήθηκε από τον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό Κ. Σημίτη μέσα στη Βουλή, μ' εκείνο το «ευχαριστώ τους Αμερικανούς»), ούτε στον σκοτωμό τριών Ελλήνων, ηρωικών αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού, που έπεσε το ελικόπτερό τους (υπάρχει πάντα η «υποψία» ότι καταρρίφθηκε από τους τούρκους κομάντος) στη θαλάσσια περιοχή των βραχονησίδων, υπάρχει αναφορά.

Η είδηση ειναι από defencenet.gr

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Θυμάστε το λαμόγιο με το “κοράνι”; Συνελήφθει και το Αλγερινό κάθαρμα, ο δήθεν “εκπρόσωπος των μεταναστών του Εφετείου”, το κτήνος που αποπειράθηκε να δολοφονήσει βρέφος 10 μηνών.

Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλγερινών που είχαν τραυματίσει και ληστεψει δεκάδες γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας. Μεταξύ αυτών και το κάθαρμα, συνεργάτης των “ελληνόφωνων” σταλινοτσολιάδων της Μαρφίν, του Κορανίου και του Δεκέμβρη. Είχε εμφανιστεί σε εκπομπή του Χαρδαβέλλα (σε βίντεο), ως εκπρόσωπος των μεταναστών του Εφετείου! Έστειλε βρέφος  (10 μηνών) στην εντατική αφού χτύπησε και λήστεψε την Πολωνέζα μητέρα του έξω από το Εφετείο! Ο Πατέρας του βρέφους πήγε μόνος του για να τον αναζητήσει και έκανε τόπι στο ξύλο και τον "Ελληνα" συνεργάτη-αντιρατσιστή που πήγε να του ζητήσει τα ρέστα! Χτυπούσαν με μίσος τις γυναίκες που λήστευαν ακόμα και αν είχαν ήδη παραδόσει τις τσάντες τους! Ερευνάται η συμμετοχή τους στη δολοφονία 70χρονης σε στάση λεωφορείου ανήμερα τα Χριστούγεννα σε αγαστή συνεργασία με γνωστούς Ελληνόφωνους δουλέμπορους – πρεζέμπορους που βάζουν “ιδεολογικές ταμπέλες” για να καλύπτουν τις business τους.

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ;

Eτοιμάζονται για τον τεμαχισμό του πτώματος
Σε συζήτηση εντός της βουλής ο Παπανδρέου απαντώντας στον Τσίπρα ανέφερε πως η κυβέρνηση του θα φέρει νομοσχέδιο προς ψήφιση σχετικά με το ζήτημα των δημοψηφισμάτων. Εδώ και καιρό χιλιάδες πολίτες ζητούσαν την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, αλλά… ξαφνικά τώρα ο Παπανδρέου θυμήθηκε τις υποσχέσεις περί δημοκρατικής ηγεσίας και νέου μοτίβου πολιτικής ανάπτυξης μέσω της διεξαγωγής δημοψηφισμάτων!!! Ως γνωστόν το αλλοιωμένο Σύνταγμα προβλέπει την διεξαγωγή 2 δημοψηφισμάτων τον χρόνο εάν και εφόσον συναινέσουν τα 2/3 τις βουλής. Γνωρίζοντας με ποιο τρόπο ο Παπανδρέου διαχειρίζεται τα Εθνικά θέματα με μυστικότητα και μυστικές συμφωνίες επιζήμιες για τον τόπο, και ήδη ότι τα εργασιακά και το ασφαλιστικό ρυθμίστηκαν, και κυρίως γνωρίζοντας πως δεν θα απαλλαγούμε σύντομα από το μνημόνιο (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ποιος ο λόγος θεσμοθέτησης δημοψηφισμάτων έτσι ξαφνικα; Τι κρύβεται πίσω από μια τέτοια απόφαση; Από την στιγμή που ο Παπανδρέου υποθήκευσε πλέον εσκεμμένα την χώρα μας ως εντολοδόχος των υπερατλαντικών συμφερόντων δεν υπάρχει λόγος διεξαγωγής δημοψηφισμάτων. Γιατί πλέον δεν πρόκειται για δημοψηφίσματα εθνικά αλλά περιφερειακά-τοπικά. Με αλλά λόγια δεδομένου ότι ο Καλλικράτης έχει εγκριθεί, είμαι σίγουρος ότι θα ακούσουμε σύντομα από τα χείλη του υπουργού Εσωτερικών ότι «οι περιφέρειες λαμβάνουν αρμοδιότητες μικρών κρατών ένας νόμος που θα τους παραχωρούσε το δικαίωμα διεξαγωγής δημοψηφισμάτων για διάφορα θέματα θα ενίσχυε των ρόλο τους (των περιφερειών) και την επαφή τους με τον πολίτη». Η ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου θα είναι το ουσιαστικό τέλος της Ελλάδος. Μετά την ολική κατάρρευση της οικονομίας θα αρχίσουν τα «μεγάλα όργανα». Τα δημοψηφίσματα για την απόσχιση από το εθνικό κορμό θα γίνονται το ένα μετά το άλλο με τις κατάλληλες μεθοδεύσεις. Θράκη Μακεδονία, Ήπειρος, Κέρκυρα και Κρήτη θα οδεύουν ολοταχώς προς τοπικούς εμφυλίους πολέμους.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΕΒΡΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Εβραία φοιτήτρια σχεδίασε μόνη της σβάστικες στην πόρτα του διαμερίσματός της στο πανεπιστήμιο Τζόρτζ Ουάσινγκτον και κατήγγειλε στην συνέχεια οτι έπεσε θύμα αντισημιτικής επίθεσης. Οι αρχές έκαναν έρευνα και βρήκαν οτι τις σχεδίασε μόνη της. Πολλές οι περιπτώσεις που Εβραίοι (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) σχεδίασαν μόνοι τους αντισημιτικές επιθέσεις εναντίον του εαυτού τους για να αποδείξουν οτι υπάρχει αντισημιτισμός... Πάγια εβραϊκή τακτική που λέγεται "Πουρίμ".