Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Αντιφασίστα… σε σένα μιλάω!

Ο γελοίοι αναρχοκομουνιστές μαζεύτηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης για να ματαιώσουν λέει την εθνικιστική κατασκήνωση των πυρήνων Κρήτης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Διαβάζοντας όσα γράφουν είναι πραγματικά να γελά κανείς. Πότε ρε απλυταριά εμείς είπαμε ότι θα μαζευτούμε στην πλατεία αγοράς και δεν το θυμόμαστε; Αυτό που αρχικά είχαμε σκοπό να κάνουμε το κάναμε. Μαζευτήκαμε εκεί που πραγματικά είχαμε προσυμφωνήσει και ξεκινήσαμε για τον προορισμό μας. Γιατί ρε αναρχοάπλυτα δεν λέτε ότι μαζευτήκατε εκεί όχι για να ματαιώσετε την διαδρομή μας αλλά για να λέτε ότι κάτι κάνατε; Γιατί δεν λέτε ότι μαζευτήκατε στην αγορά που υπάρχει σχετική ασφάλεια διότι γνωρίζετε ότι εκεί δεν θα μας βρείτε μπροστά σας για έναν και μόνο λόγο, διότι εμείς σεβόμαστε τους ανθρώπους στις βιτρίνες των οποίων θα εκτονωθείτε ρε αλήτες… Αυτός είναι και μοναδικός λόγος που δεν περάσαμε να σας πούμε μια… καλημέρα. Γιατί ξέρετε ότι αν ερχόμασταν θα σκορπίζατε χεσμένοι σε δευτερόλεπτα και θα εκτονωνόσασταν στις βιτρίνες κατά την προσφιλή σας συνήθεια.
Με 30 χαζογκόμενες και 15 όργια που άμα εμφανιστούμε θα χεστούν πάνω τους φαντάζεστε ότι θα μας αντιμετωπίσετε;

Και για να τελειώνουμε διότι δεν έχω σκοπό να ασχολούμαι και πολύ μαζί σας.
Βάλτε καλά στο νου σας τα παρακάτω:
1) Στα Χανιά και στην Κρήτη γενικότερα είμαστε αρκετοί, πολλά χρόνια τώρα, τόσοι ώστε να είμαστε ο εφιάλτης σας.
2) Σας επιτρέπουμε να ξεμυτίζετε από τις τρύπες σας απλά και μόνο διότι ΕΜΕΙΣ έχουμε επιλέξει να μην ασχολούμαστε μαζί σας. Με τελειωμένους δεν χάνουμε τον χρόνο μας εκτός κι αν ξεπεράσετε τα όρια.
3) Μην μας προκαλείτε διότι θα αλλάξουμε τακτική και μετά θα κρύβεστε.
4) Στην Κρήτη δεν περνάει η ψευτομαγκιά σας. Εύκολα αν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε πολλούς από εσάς να αλλάξουν νησί.
5) Επειδή τα περισσότερα από εσάς είναι χαζοφοιτηταριά και χαζογκόμενες που ποτέ δεν έχουν δει καλογέρου καρύδια χαλαρώστε λίγο γιατί είστε στο όριο να περάσετε από το παιχνιδάκι (που σας το επιτρέπουμε) σε σοβαρές καταστάσεις. Μετά κάποιοι από εσάς θα έχουν σοβαρό πρόβλημα. Πολύ σοβαρό πρόβλημα. Μην ξεχνάτε και εμείς ξέρουμε ποιοι είστε.
6) Και κάτι τελευταίο ρε κοπρίτες… χρόνια τώρα μας ψάχνετε, ακόμα να μας βρείτε; Μικρά είναι τα Χανιά. Προς το παρόν συνεχίστε να αλλάζετε γωνιά όταν βλέπετε κάποιους από εμάς γιατί αυτή είναι η αλήθεια.

Υ.Γ Να θυμάσαι άπλυτε: Η κόκκινη γραμμή που χωρίζει το παιχνιδάκι με τις σοβαρές καταστάσεις είναι πολύ λεπτή… πάρα πολύ λεπτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: