Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στο φαινόμενο των απανταχού αντιρατσιστών (προερχόμενοι σχεδόν στο σύνολο τους από την αριστερά) για το πόσο φιλεύσπλαχνοι είναι τελικά και κατά πόσο οι προθέσεις τους είναι αγνές και αληθινές ή μήπως απλά εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους οι οποίοι δημιούργησαν αυτό το «αντιρατσιστικό ρεύμα» παγκοσμίως για λόγους σκοτεινούς και ύπουλους που τελικά είναι εις βάρος των εθνών και των λαών τους οποίους τάχα υποστηρίζουν. Μια είδηση λοιπόν μας αποδεικνύει ότι έχουμε δίκιο για όσα λέμε για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές. Σας μεταφέρω το θέμα όπως γράφτηκε στον τοπικό τύπο:
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ MAGREB ARABI
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ
Αποχή από το 4ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ Χανίων αποφάσισε το περασμένο Σάββατο η γενική συνέλευση του συλλόγου των μεταναστευτικών κοινοτήτων των χωρών της Β. Αφρικής με το όνομα MAGREB ARABI στην Κρήτη. Στην ανακοίνωση του μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι «αποφασίστηκε η αποχή του συλλόγου μας από το φεστιβάλ με συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων». Παράλληλα υποστηρίζει ότι «ως μετανάστες χρησιμοποιούμαστε ανοιχτά σε αυτές τις εκδηλώσεις όπως και στην περσινή στο να μαγειρεύουμε και να παίζουμε μουσική από τις χώρες μας, στον βωμό της κοινωνικής καταξίωσης των διοργανωτών στην τοπική κοινωνία των Χανίων και τίποτα άλλο»! Στη συνέχεια ασκεί κριτική στο κοινωνικό στέκι- στέκι μεταναστών στο οποίο όπως υποστηρίζει «τον τελευταίο καιρό τα μέλη μας δεν είναι φιλικά αποδεκτά» (σημ. όπα ρατσισμό οι… αντιρατσιστές!)
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα περισσότερο για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές, φρόντισαν οι ίδιοι οι «προστατευόμενοι» τους να μας πουν την αλήθεια την οποία έτσι κι αλλιώς ξέραμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοιτα.ενω βλεπω τους εθνικιστες σαν καθημερινα παιδια κοινωνικα,και μορφωτικα ημιαγραμματα δεν διαφωνω και καθολου με την θεση σας περι επαγγελματιων αντιρατσιστων της αριστερας και της προοδου.αλλα μην μπερδευεστε!το θεμα σας ειναι οι αριστεριστες που πουλανε κοινωνικους αγωνες στον βομο της ψηφοθυριας.οχι οι μεταναστες.οπωτε απλα σας λεω οτι οποισδηποτε (επαγγελματιας) εθνικι αριστερος πασοκος κτλ το ιδιο ειστε.αλλα υπαρχουν και ερασιτεχνες.αν μου απαντουσατε θα το εκτιμουσα.

Χρυσή Αυγή είπε...

Κατ’ αρχήν να σε διορθώσω λέγοντας σου ότι οι εθνικιστές είναι καθημερινά παιδιά της διπλανής πόρτας αλλά οπωσδήποτε όχι μορφωτικά ημιαγράμματα! Από πού βγάζεις αυτό το συμπέρασμα; Στις τάξεις μας, όπως και αλλού, υπάρχουν άνθρωποι κάθε μόρφωσης, από μορφωμένους επιστήμονες (παλιούς και νέους) που θα εκπλαγείς αν ποτέ βρεθείς σε συζήτηση μαζί τους, έως και «ημιαγράμματους» όπως λες, καθημερινούς ανθρώπους. Αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελέσει τον κανόνα και να χαρακτηριστούμε είτε μόνο «αγράμματοι» είτε μόνο «διανοούμενοι».
Όσο για την σύγκριση που μας κάνεις με τους επαγγελματίες αντιρατσιστές, είσαι εντελώς άστοχος. Εμείς δεν γλύφουμε ούτε το «παίζουμε» κάπως για να παίρνουμε κονδύλια… Έχουμε ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα των λαθρομεταναστών η οποία προσεγγίζει το θέμα ρεαλιστικά και υπέρ των συμφερόντων της πατρίδας και του λαού μας. Και σίγουρα όχι «ρατσιστικά» (με την έννοια του κακού ρατσιστή που θέλει να εξοντώνει ξένους). Αυτό είναι πέρα για πέρα εικόνα της μαύρης προπαγάνδας των γνωστών κύκλων εναντίον μας.