Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 700!

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ
ΛΑΪΚΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».



  • ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ, στα χέρια σου κρατάς το επτακοσιαστό φύλλο της ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗΣ λαϊκής εθνικιστικής εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 1993. Έκτοτε και επί 17 συνεχή έτη, σε «πείσμα των καιρών» αλλά και των εχθρών αυτής της προσπάθειας, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ για μια Μεγάλη Ελλάδα και την Ελευθερία του λαού μας. Οι δυσκολίες που συναντήσαμε όλα αυτά τα χρόνια δεν στάθηκαν ικανές να μας σταματήσουν ούτε και να κλονίσουν την Πίστη μας στην Τελική Νίκη της Ιδέας…

  • ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ, οι σελίδες αυτές είναι γεμάτες ΕΛΛΑΔΑ! Είναι ένας χάρτης για την Πατρίδα που ονειρευόμαστε, για την Πατρίδα που προδόθηκε όσο καμμιά και τούτες οι γραμμές γράφονται από παιδιά της που πολεμήθηκαν όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια.

  • 700 φύλλα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Χωρίς χορηγούς, διαφημίσεις, χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Με λίγες σελίδες και πολλή αλήθεια!

Σε Χαιρετούμε με Τιμή και Υπερηφάνια, η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Απάντηση στον εθνομηδενισμό από τα δεξιά // Οι διακοπές του πρωθυπουργού μιας πτωχευμένης χώρας // Η εγκληματικότητα και τα προβλήματα δεν πάνε διακοπές // Αριστοτέλης Γκούμας: Τον δολοφόνησαν γιατί ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ // Παράνομη εξουσία // Χρυσή Αυγή και δημοτικές εκλογές // Διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις // Μόλις μίλησε ο Στρατηγός Ιωαννίδης, πέθανε στα κάτεργα της δημοκρατίας // ΛΑ.Ο.Σ.: Από τον Ιμάμ Αχμέτ στη Χαρά Νικοπούλου! // Χρυσή Αυγή σε όλη την Ελλάδα: Από την Βέροια μέχρι την πράσινη γραμμή στην Κύπρο μας // Ο Εθνικοσοσιαλισμός και οι συντηρητικοί // Σταμάτησαν τις επαναπροωθήσεις των λαθρομεταναστών // Ας τους καταργήσουμε όλους…

Από την στήλη του Συναγωνιστή Σ. Καρεφυλλάκη το παρακάτω απόσπασμα: «Η φτώχεια θέλει καλοπέραση»

Για ολιγοήμερες διακοπές, πήγε στην Κρήτη με την τελευταία πτήση της Aegean Airlines και με τους τρεις σωματοφύλακές του, ο Πρωθυπουργός. Ο Γ. Παπανδρέου που συνοδεύεται από την σύζυγό του Άντα, κατέλυσε στο ξενοδοχείο “Αμιράντες” στις Γούβες όπου βρισκόταν ήδη εδώ και μερικές μέρες ο αδερφός του Νίκος με την σύζυγό του, το ζεύγος Σιφουνάκη-Δασκαλαντωνάκη, ενώ νωρίτερα ήταν και ο υφυπουργός Σπ.Κουβέλης κ.α. Ο κ.Παπανδρέου το μεσημέρι έφαγε κάτι ελαφρύ παρέα με τον αδερφό του και στη συνέχεια πήγε στη βιλίτσα που μένει για να ξεκουραστεί, ενώ ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες και για το γυμναστήριο!
Το θέμα είναι αλλού…
Για να πάρετε μια ιδέα για το “Αμιράντες”, δείτε τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου! Οι τιμές δωματίων σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, ξεκινούν (3 ημέρες για 2 άτομα), από 1200 ευρώ για ένα απλό δωμάτιο και αγγίζουν τις 10.000 ευρώ για μια σουίτα. Κατάλαβες φίλε μου; Πείνα για το καλό της… πατρίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: