Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Το «έγκλημα» να είσαι Χρυσαυγίτης.

Μετά τα πρόσφατα γεγονότα στα Χανιά και την κατηγορία και καταδίκη των εθνικιστών, με πολυετή φυλάκιση για… απειλή και εξύβριση, φαίνεται ότι άνοιξε η όρεξη κάποιων δικηγοράκων της δεκάρας που πρόσκεινται στην αριστερά, και αποφάσισαν ότι το να είσαι Χρυσαυγίτης αποτελεί από μόνο του στοιχείο κατηγορίας για… οποιοδήποτε άλλο αδίκημα! Σε σημερινή δίκη συναγωνιστή μας στα δικαστήρια Χανίων ακούστηκε και αυτό! Σε μια απλή αστική διαφορά, για κτηματικές διαφορές, η δικηγόρος του αντίδικου ωρυόταν ότι αυτός είναι Χρυσαυγίτης, εγκληματίας, έχει σκοτώσει πολλούς και έχει σακατέψει άλλους τόσους!!! Τώρα τι σχέση έχει το ένα με το άλλο πείτε μου εσείς. (Για το εγκληματίας και δολοφόνος δεν αξίζει να σχολιάσω). Φαίνετε ότι ακόμη και για δίπλωμα να οδηγούμαστε σε ένα δικαστήριο, πρέπει για κάποιους να καταδικαζόμαστε διότι είμαστε Χρυσαυγίτες…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Δάνειο 400 εκ. ευρώ με επιτόκιο 1,3% δίνει το ΔΝΤ στα Σκόπια.!

http://anaxfiles.blogspot.com/
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=360410&dt=13/10/2010

ΔΝΤ - πΓΔΜ
Διαπραγματεύονται δάνειο 400 εκ. ευρώ με επιτόκιο 1,3%

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010 [ 15:37 ]


Δάνειο ύψους 400 εκατ. ευρώ, με ευνοϊκούς όρους, προσφέρει στην ΠΓΔΜ το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Ζόραν Στάβρεσκι, μετά το πέρας των επαφών του στη Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε στην ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Όπως ανέφερε ο κ. Στάβρεσκι, γίνεται λόγος για μία «ανοικτή γραμμή πίστωσης», που είναι το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο του ΔΝΤ, το οποίο αποσκοπεί στη στήριξη χωρών «με υγιή οικονομική πολιτική» για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την παγκόσμια οικονομική κρίση.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που η χώρα μας είναι η πρώτη που συζητά με το ΔΝΤ αυτό το νέο είδος πίστωσης», είπε.

Η προσφορά του ΔΝΤ θα εξεταστεί από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, μαζί με τους εμπειρογνώμονες και τους επιχειρηματίες κι αν εγκριθεί, τα κονδύλια θα χρησιμοποιηθούν για επενδύσεις κεφαλαίου, για τη στήριξη του προϋπολογισμού, καθώς και για την αποπληρωμή δανείων, προσέθεσε.

Η διάρκεια αποπληρωμής του δανείου είναι τριετής, με επιτόκιο 1,3%.