Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

Εγκαλούν την Χρυσή Αυγή οι ψευτοεθνικοσοσιαλιστές γιατί δεν δέχεται το Ισλάμ!


Ποιοι βρίσκονται πίσω από «εθνικοσοσιαλιστικές» ψευτοοργανώσεις στις Ελλάδα; Ποιοι προσπαθούν να κατευθύνουν σε λάθος μονοπάτια τους Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές διασπείροντας διαστρεβλωμένες θεωρίες;


Σε απόλυτη εναρμόνιση με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι βρίσκονται κάποιοι Ελληνόφωνοι «νεοναζί» αλλά και μία «ναζιστική οργάνωση». Τάσσονται ακραιφνώς υπέρ του δικαιώματος των μουσουλμάνων για την δημόσια προσευχή και εγκαλούν τα μέσα για συκοφαντική δυσφήμιση αφού όπως διευκρινίζουν, οι Ναζί αλλά και ο ίδιος ο Χίτλερ έτρεφαν αμέριστο θαυμασμό για το Ισλάμ αλλά ήταν και διαχρονικά σύμμαχοι. (Εδώ φαίνετε πως οι… νεόκοποι «εθνικοσοσιαλιστές» έχουν πλήρη άγνοια περί εθνικοσοσιαλισμού διαβάζοντας μια παράγραφο από κάποιο βιβλίο δίχως να μπαίνουν στον κόπο να αναλύουν, και για το πώς, το γιατί, αλλά και κυρίως τι σήμαινε, και με ποιον τρόπο υπήρξε η συμμαχία του Χίτλερ με τον αραβικό κόσμο, και φυσικά ποια η θέση του Ισλάμ σε έναν Εθνικοσοσιαλιστικό κόσμο, η οποία θα ήταν αδύνατη).
Λέει λοιπόν μεταξύ άλλων η οργάνωση “Συσπείρωση εθνικοσοσιαλιστών”: Τόσο στη Γερμανία, όσο και στην Ελβετία, όποτε σημειώνεται βίαιη προβοκάτσια κατά των ντόπιων μουσουλμάνων, οι τοπικές Αρχές ανασύρουν το επινόημα των κακών «Ναζί» και αποσοβείται η κρίση! Στην κεντρική Ευρώπη, όμως, οι Ναζί, όχι μόνο εχθρικά δεν διάκεινται προς τους μουσουλμάνους αλλά τους θεωρούν και εν δυνάμει συμμάχους στον αντι-σιωνιστικό αγώνα! Οι σημερινοί Εθνικοσοσιαλιστές (Ναζί), ασφαλώς, γνωρίζουν και σέβονται την φιλο-ισλαμική τοποθέτηση του ιδίου του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος είχε άριστες σχέσεις με κορυφαίους Ισλαμιστές ιεράρχες και, βεβαίως, με ολόκληρο το Ισλάμ και αυτή την γραμμή ακολουθούν απαρέγκλιτα ως σήμερα, ενώ, όσοι δεν το κάνουν, απλά δεν είναι Εθνικοσοσιαλιστές (Ναζί).
Στην συνέχεια, εγκαλούν την “Χρυσή Αυγή” ως πράκτορες των σιωνιστών επειδή με τις ενέργειες τους αντιτίθενται στην παρουσία και την δράση των μουσουλμάνων στην Ελλάδα.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η “ΟΡΓ.Α.ΝΑ” (Οργάνωση Ανασυγκρότησης του Ναζισμού), που πάει και ένα βήμα παραπέρα χαιρετίζοντας τις ενέργειες του κυρίου Καμίνη για την προστασία των δικαίων των μουσουλμάνων, διευκρινίζοντας ότι δρα ως γνήσιος σοσιαλιστής με την σωστή τακτική αγνόησης του δειλού Ελληνικού έθνους, το οποίο κάθε γνήσιος Ναζί οφείλει να θέτει υπό των συμφερόντων της φυσικής κοιτίδας του Ναζισμού, δηλαδή των συμφερόντων του Γερμανικού έθνους, της μεγάλης Γερμανίας αλλά και της παρακαταθήκης του ίδιου του Χίτλερ, το Πανισλάμ. (Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι το πρόβλημα δεν είναι μερικοί ημιμαθείς ψευτοεθνικοσοσιαλιστές, αλλά ότι οι πράκτορες αλωνίζουν στους κόλπους των νεόκοπων «εθνικοσοσιαλιστικών» οργανώσεων).
Ενδιαφέρουσα αποστροφή της δεύτερης οργάνωσης: Το σύνθημα των περήφανων μαχητών “Εβραίε ο στρατός του Μωάμεθ έρχεται για σένα” που δόνησε τα προπύλαια δείχνει ότι το όραμα δεν έσβησε ποτέ. Εσείς είστε αυτοί που θα το ολοκληρώσετε και εμείς στο πλευρό σας (!)
Ενδιαφέρουσες είναι και οι απόψεις που εκφράζουν για τον Μπουτάρη (η πρώτη οργάνωση) και η δεύτερη για τον Κεμάλ και τους Νεότουρκους και τους Σκοπιανούς (εγκαλούν όμως τον Μπουτάρη σε αντίθεση με την πρώτη για το θέμα των μνημείων για τους Εβραίους).
Με λίγη προσπάθεια πάντως, μπορούν και αυτοί να συμμετέχουν στην συγκυβέρνηση του μνημονίου που ετοιμάζεται. Ωστόσο εμείς τους προτείνουμε να μελετήσουν περισσότερο περί Εθνικοσοσιαλισμού, διότι μόνο Εθνικοσοσιαλιστές δεν είναι…

 

2 σχόλια:

Διπλός Πέλεκυς είπε...

Και μόνον που αυτά τα νούμερα αποδέχονται τις ταμπέλες του συστήματος, δείχνει για τι άτομα πρόκειται... Τη στιγμή που ούτε οι ίδιοι οι εθνικοσοσιαλιστές του μεσοπολέμου στη Γερμανία τις αποδέχεντο, π.χ. ΝΑΖΙ, και αυτοεπεκαλούντο μόνον ως Εθνικοσοσιαλιστές.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΟ, ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ. ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΟΝ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΖΩ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ. ΤΑ 9 ΑΠΟ ΤΑ 10 ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ( ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ). ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ (ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ) Η ΦΥΛΑΚΕΣ...