Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ...ΒΟΥΛΗΣ!

“ΣΥΡΜΑ”. ΠΛΑΚΩΣΕ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!
Στο άντρο της διαφθοράς το καφενείο θα ξεχώριζε;


Από τα τα παράθυρα “πηδούσαν” σερβιτόροι του καφενείου της Βουλής, όταν συνάδελφος τους, έντρομος τους σφύριξε: «Σύρμα πλάκωσε, η Επιθεώρηση Εργασίας!»...
Πράγματι κλιμάκιο ελεγκτών από την επιθεώρηση εργασίας, μπουκάρισε στο καφενείο της Βουλής, το οποίον εκμεταλλεύεται ένας κ. Πιετρής. Ο ίδιος την στιγμή της “μπούκας” απουσίαζε, και είχε αφήσει στο πόδι του μία εξαδέλφη του. Ταραγμένη αλλά πονηρή η εξαδέλφη προσποιήθηκε ότι “δεν ξέρει τίποτα” για τα εργασιακά του προσωπικού και δήλωσε ότι εργάζεται... μόνο μία ημέρα! Παρά ταύτα οι επιθεωρητές, πρόλαβαν δύο υπαλλήλους πού πήγαν να την κοπανίσουν και εντόπισαν γυναίκα ανασφάλιστη επί δύο χρόνια. Σημειωτέον ότι ο επιχειρηματίας του καφενείου της Βουλής κ. Πιετρής είναι και ο ιδιοκτήτης του γνωστού ik της πλατείας Κολωνακίου , όπου κατά κόρον συχνάζουν αρκετοί τζαμπατζήδες και τρακαδόροι πολιτικοί-δημοσιογράφοι. Έξ΄ού και η ασυλία προφανώς πού είχε τόσα χρόνια από την επιθεώρηση εργασίας, όπως και το γεγονός ότι δεν πρόκειται το περιστατικό να το δημοσιεύσει καμία «μεγαλοεφημερίδα».

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 700!

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ
ΛΑΪΚΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».



  • ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ, στα χέρια σου κρατάς το επτακοσιαστό φύλλο της ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗΣ λαϊκής εθνικιστικής εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 1993. Έκτοτε και επί 17 συνεχή έτη, σε «πείσμα των καιρών» αλλά και των εχθρών αυτής της προσπάθειας, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ για μια Μεγάλη Ελλάδα και την Ελευθερία του λαού μας. Οι δυσκολίες που συναντήσαμε όλα αυτά τα χρόνια δεν στάθηκαν ικανές να μας σταματήσουν ούτε και να κλονίσουν την Πίστη μας στην Τελική Νίκη της Ιδέας…

  • ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ, οι σελίδες αυτές είναι γεμάτες ΕΛΛΑΔΑ! Είναι ένας χάρτης για την Πατρίδα που ονειρευόμαστε, για την Πατρίδα που προδόθηκε όσο καμμιά και τούτες οι γραμμές γράφονται από παιδιά της που πολεμήθηκαν όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια.

  • 700 φύλλα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Χωρίς χορηγούς, διαφημίσεις, χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Με λίγες σελίδες και πολλή αλήθεια!

Σε Χαιρετούμε με Τιμή και Υπερηφάνια, η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Απάντηση στον εθνομηδενισμό από τα δεξιά // Οι διακοπές του πρωθυπουργού μιας πτωχευμένης χώρας // Η εγκληματικότητα και τα προβλήματα δεν πάνε διακοπές // Αριστοτέλης Γκούμας: Τον δολοφόνησαν γιατί ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ // Παράνομη εξουσία // Χρυσή Αυγή και δημοτικές εκλογές // Διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις // Μόλις μίλησε ο Στρατηγός Ιωαννίδης, πέθανε στα κάτεργα της δημοκρατίας // ΛΑ.Ο.Σ.: Από τον Ιμάμ Αχμέτ στη Χαρά Νικοπούλου! // Χρυσή Αυγή σε όλη την Ελλάδα: Από την Βέροια μέχρι την πράσινη γραμμή στην Κύπρο μας // Ο Εθνικοσοσιαλισμός και οι συντηρητικοί // Σταμάτησαν τις επαναπροωθήσεις των λαθρομεταναστών // Ας τους καταργήσουμε όλους…

Από την στήλη του Συναγωνιστή Σ. Καρεφυλλάκη το παρακάτω απόσπασμα: «Η φτώχεια θέλει καλοπέραση»

Για ολιγοήμερες διακοπές, πήγε στην Κρήτη με την τελευταία πτήση της Aegean Airlines και με τους τρεις σωματοφύλακές του, ο Πρωθυπουργός. Ο Γ. Παπανδρέου που συνοδεύεται από την σύζυγό του Άντα, κατέλυσε στο ξενοδοχείο “Αμιράντες” στις Γούβες όπου βρισκόταν ήδη εδώ και μερικές μέρες ο αδερφός του Νίκος με την σύζυγό του, το ζεύγος Σιφουνάκη-Δασκαλαντωνάκη, ενώ νωρίτερα ήταν και ο υφυπουργός Σπ.Κουβέλης κ.α. Ο κ.Παπανδρέου το μεσημέρι έφαγε κάτι ελαφρύ παρέα με τον αδερφό του και στη συνέχεια πήγε στη βιλίτσα που μένει για να ξεκουραστεί, ενώ ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες και για το γυμναστήριο!
Το θέμα είναι αλλού…
Για να πάρετε μια ιδέα για το “Αμιράντες”, δείτε τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου! Οι τιμές δωματίων σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, ξεκινούν (3 ημέρες για 2 άτομα), από 1200 ευρώ για ένα απλό δωμάτιο και αγγίζουν τις 10.000 ευρώ για μια σουίτα. Κατάλαβες φίλε μου; Πείνα για το καλό της… πατρίδας.


Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ;

  • Ενώ Έλληνες σφάζονται σαν αρνιά, τα σώματα ασφαλείας προστατεύουν τους τυράννους.
  • Ένα περιστατικό με τον Πάγκαλο αφιερωμένο σε όσους έχουν πέσει θύματα της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας, σε όσους κλειδαμπαρώνουν το σπίτι τους όταν πέσει ο ήλιος.

Ούτε στο γραφείο τους δεν πρόλαβαν καλά-καλά να πάνε οι δύο αστυνομικοί και πήραν καθ’ οδόν στα χέρια τους τη μετάθεσή τους. Τους πήρε και τους σήκωσε… με εντολή του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Θόδωρου Πάγκαλου. Ο διοικητής του τμήματος της περιοχής όπου μένει ο αντιπρόεδρος, έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε! Μαζί του «τσουρουφλίστηκε» και ο διευθυντής ασφαλείας. «Μπορείς να πεις στον αντιπρόεδρο ότι για τρεις ώρες δεν θα μπορέσουμε να του παράσχουμε φύλαξη στο σπίτι, καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις βάρδιες;», φέρεται να είπε ο διοικητής στον οδηγό του Πάγκαλου, ώστε να τον ενημερώσει εκείνος που τον ήξερε καλύτερα. Ποιος είδε τον Πάγκαλο και δεν τον φοβήθηκε! Το ίδιο απόγευμα, τόσο ο διοικητής όσο και ο διευθυντής (μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά), είχαν πάρει το καπελάκι τους και… arriverci!

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΩΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΧΛΙΔΟΜΑΝΟΥΣΟ




Συναγωνιστές είναι ώρα να ξεκουραστούμε λίγο και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας για τον δύσκολο χειμώνα που περιμένουμε. Ας γελάσουμε λίγο με τον Χοχλιδομανούσο και θα επιστρέψουμε δυνατοί μετά τον 15αυγουστο.

ΧΟΧΛΙΔΟΜΑΝΟΥΣΟΣ & ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ

ΧΟΧΛΙΔΟΜΑΝΟΥΣΟΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Βέροια: Στα “μαλακά” οι αλβανοί εγκληματίες

Δεν υπάρχει κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας!
Στα “μαλακά” πέσαν οι συλληφθέντες, στην Βέροια, Αλβανοί που επιτέθηκαν με σκοπό τον φόνο σε Ελληνόπουλα. Για τους δύο από τους τρείς εκρεμμούσαν ήδη εντάλματα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία από το 2001. Τώρα τους απαγγέλθηκαν, από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, οι κατηγορίες για τα αδικήματα της συμπλοκής, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή, καθώς και για παράνομη οπλοφορία. Θεωρήθηκε λοιπόν ότι το κόψιμο καρωτίδας και η διάτρηση στομάχου δεν ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας!!! Εμείς απλά θα αναρωτηθούμε τι θα γινόταν αν οι εθνικότητες ήταν αντεστραμμένες. Τότε είναι σίγουρο ότι τα κανάλια θα μιλάγαν όλη την μέρα για ρατσισμό και τα Ελληνόπουλα θα είχαν κατηγορηθεί ακόμα και για απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος.
Να θυμίσουμε ότι στα Χανιά μοιράστηκαν 27 χρόνια φυλακή (μ.ο 2-3 χρόνια στον καθένα) σε εθνικιστές για… απειλή και εξύβριση αριστεριστών! Τα συμπεράσματα δικά σας.