Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Καντάφι:"Στον αραβικό κόσμο η γυναίκα είναι σαν το έπιπλο. Μπορείς να το αλλάξεις όποτε θες και κανείς δε θα ρωτήσει γιατί το έκανες"!!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΒΥΟΥ ΗΓΕΤΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΟΛΥΠΛΗΘΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Το θράσος του Καντάφι ήταν τέτοιο, ώστε να αγνοήσει εντελώς τις όμορφες Υπουργίνες του Μπερλουσκόνι (ανάμεσά τους και στελέχη της "ακροδεξιάς" Λίγκας του Βορρά) και να τις χαρακτηρίσει "έπιπλα", ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΥΤΩΝ!!! Τον βλέπετε στη φωτογραφία αριστερά με την Υπουργό Ίσων Ευκαιριών, Μάρα Καρφάνια, που ανέχτηκε το...σόου Καντάφι, όπως και οι υπόλοιπες "φεμινίστριες" της αίθουσας! Άραγε,οι προσβλητικές αυτές εκφράσεις του Καντάφι φτάνουν στα "προοδευτικά" αυτιά των "Ελληνίδων αντιρατσιστριών"; Κι αν ναι, τι έχουν να μας πουν όλες αυτές που νταλαβερίζονται με λαθρομετανάστες, νομίζοντας πως θα τους κάνουν ν'αλλαξουν τις απόψεις τους για το γυναικείο φύλο;

Η στενή συνεργάτης του Τσίπρα και υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων (!!!) του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστή και μη εξαιρεταία Ρένα Δούρου (θαυμάστε την στη φωτογραφία αριστερά με τον Αλέξη στο Φεστιβάλ Νεολαίας του 2003, όταν ακόμη εκκολάπτονταν για ηγετικά στελέχη του κόμματος), τι έχει να μας πει; Γιατί προχτές στον ΣΚΑΙ δήλωσε πως "ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ", ως λύση σε όλα τα προβλήματα!!! Ακούστε την αναλυτικά εδώ. Φαίνεται πως η κυρία αυτή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ Σ'ΑΥΤΗΝ ΜΠΟΥΡΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!

Αυτοί που θέλουν να επιβάλλουν τη Σαρία (ισλαμικό νόμο) στη χώρα μας, αγνοούν ότι σε περίπτωση που γίνει αυτό ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ"... Κι αυτό γιατί, όπως έδειξαν τα λόγια του Καντάφι, Ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ: ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΨΕΥΤΟΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΑΘΕΙΑΣ, ΥΛΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΟΔΟΥ, ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΩΝ.

Να δούμε πότε -και αν- θα ξυπνήσουν από το λήθαργο οι ιστρούχτορες του πολυπολιτισμού και της "ανοχής", που μας έφτασαν σ'αυτό το σημείο... Eυχόμαστε να το κάνουν γρήγορα, γιατί τα ...έπιπλα παλιώνουν και καταλήγουν στο ...παλιατζίδικο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: