Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για την σιωνιστική συνωμοσία κατά της Κρήτης

Μ. Τσιποπούλου, Αρχαιολόγος: «Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους οι Μινωίτες ήταν σημιτικό φύλο»!

Στα πλαίσια του ύπουλου σχεδίου, της απόσχισης της Κρήτης απ’ την Ελληνική Επικράτεια, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα! Οι Αρχαίοι Κρήτες ήταν απόγονοι εβραίων!!!

Ποιά είναι όμως η κυρία Μεταξία Τσιποπούλου;
Διευθύντρια Εθνικού Αρχείου Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού σύζυγος του κ. Rupp, αρχαιολόγου, ο οποίος έχει την άδεια του κράτους του Ισραήλ, να κάνει ανασκαφές στο εβραϊκό κράτος, άδεια η οποία δίνεται μόνο σε συγκεκριμένους Αρχαιολόγους με προφανή κριτήρια… Εκτός των άλλων, ο άντρας της κ. Τσιποπούλου είναι και ο διευθυντής του Αμερικανικού Κολλεγίου στην Ελλάδα:
Ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου έχει στενούς δεσμούς με την Ελλάδα -πέραν των σχετιζόμενων με αυτό καθαυτό το πεδίο της επιστημονικής-ακαδημαϊκής δραστηριότητάς του. Τα τελευταία χρόνια είναι εγκατεστημένος στην Ελλάδα μοιράζοντας το χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Κρήτης. Η σύζυγός του Μεταξία Τσιποπούλου είναι αρχαιολόγος, Διευθύντρια Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Ανατολικής Κρήτης.


Ποιά η σχέση της κυρίας Τσιποπούλου με το Μητσοτακέικο;
Επίσης η αρχαιολόγος κ. Τσιποπούλου έχει κάνει ειδικές μελέτες στην συλλογή Μητσοτάκη όπως προκύπτει από το παρακάτω:
Ενδεικτική Βιβλιογραφία
1. Τσιποπούλου Μ., “Δαιδαλικά της συλλογής Κ. και Μ. Μητσοτάκη”, ΑΑΑ XIV, (1981), 280-284, εικ. 1 – 7
2. Μινωικός και ελληνικός πολιτισμός από τη συλλογή Μητσοτάκη, Αθήνα, 1992, 140, αρ. 146

Σας θυμίζουμε ένα απόσπασμα από την Παλαιά Διαθήκη: Και εξολοθρεύσω Κρήτας…
«Δια τούτο τάδε λέγει Κύριος: ιδού εγώ εκτείνω την χείρα μου επί τους αλλοφύλους καί εξολοθρεύσω Κρήτας καί απολώ τους καταλοίπους τους κατοικούντας την παραλίαν. Καί ποιήσω εν αυτοίς εκδικήσεις μεγάλας, καί επιγνώσονται διότι εγώ Κύριος εν τω δούναι την εκδίκησιν μου επ’ αυτούς.» ΙΕΖΕΚΙΗΛ, ΚΕ’, 16-17

XAgr.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: