Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΝΕΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Το ελληνικό κράτος όχι μόνο αδιαφορεί, όχι μόνο αγνοεί το θέμα, αλλά όπως θα διαβάσετε παρακάτω δυο αρχαιολόγοι σε συνέδριο που έγινε πρόσφατα στο Ηράκλειο, και μέσα στο γενικότερο κλίμα περί αυτονομήσεως της Κρήτης, ισχυρίστηκαν και αυτοί ότι οι Κρητικοί ήταν σημίτες! Αυτοί οι οποίοι εφησυχάζουν τον λαό λέγοντας ότι όλα ατά δεν έχουν σοβαρή βάση αγνοούν το τι διαδραματίζεται στην παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα, όπως αγνοούσαν συστηματικά και τα όσα γινόντουσαν με τους ψευτομακεδόνες των Σκοπίων μέχρι που φθάσαμε στο σημείο σήμερα 120 κράτη να έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν… «Μακεδονία»!

Οι αρχαίοι κρητικοί εβραίοι λοιπόν! Γιατί έτσι θέλει η διεθνής σιωνιστική προπαγάνδα, γιατί έτσι βολεύει τα σχέδια του διεθνούς σιωνισμού.
Σύμφωνα με τον Brian Colless, πολύ γνωστός συγγραφές με ειδικότητα στις σημιτικές γλώσσες, κατόπιν εξετάσεων όλων των πιθανών εκδοχών και την γλώσσα της Μινωικής Κρήτης, αυτή δεν ανήκει στην ίδια οικογένεια με την «Γραμμική Β» (που έχει αποδειχθεί ότι είναι ελληνική αλλά αυτοί τον χαβά τους). Σύμφωνα με την θεωρεία του οι σημίτες μετά την εγκατάσταση των Αχαιών εγκαταστάθηκαν νότια στην περιοχή της Φαιστού και της Αγίας Τριάδος, όπου στις πλάκες που έχουν βρεθεί στον Νότο της Γραμμικής Α υπάρχουν (κατ’ αυτόν πάντα) σημιτικές λέξεις. Όλα αυτά βέβαια χωρίς καμία απόδειξη! Στην συνέχεια του κειμένου του τονίζει ότι η Μινωική Κρήτη ήταν σημιτική και ότι η μόνη προσέγγιση που μπορεί να γίνει στην γραμμική Α είναι μέσα από τις σημιτικές γλώσσες. Ο Colless θυμήθηκε και την Ιουδίθ Βαινγκάρντεν (από το όνομα καταλαβαίνουμε και την ράτσα της), ότι οι νέοι άποικοι της Κρήτης κατά την μετάβαση από την νεολιθική εποχή στην εποχή του χαλκού ήταν σημίτες! Όλα αυτά επαναλαμβάνουμε χωρίς την ελάχιστη σοβαρή απόδειξη και με το ελληνικό κράτος να κοιμάται… Τι συνέβη όμως στο Ηράκλειο πριν λίγες μέρες;

Σημίτες οι Κρητικοί σύμφωνα με αρχαιολόγους του νεοελληνικού κράτους!
Η θεωρία των αρχαιολόγων αναπτύχθηκε αναπάντεχα στην διάρκεια μεγάλης συγκεντντρώσεως του
επιμελητηρίου Ηρακλείου παρουσιάζοντας την έκδοση «Κρητών Επιχειρίν» στην οποία καταγράφεται διαχρονικά η ενασχόληση των Κρητών με το εμπόριο από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Στην ομιλία της ενώπιων τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου, η διευθύντρια του Εθνικού Αρχείου Μνημείων του υπουργείου πολιτισμού Μεταξά Τσιποπούλου, είπε ευθέως ότι οι Κρητικοί δεν ήταν έλληνες! Αμέσως αντέδρασε ο παριστάμενος πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαρρής, ο οποίος έκανε λόγο για διαστρέβλωση της Ιστορίας. Η ίδια επιτακτικά και με… κατηγορηματικό τρόπο, επέμενε στις απόψεις της και μάλιστα για τους ισχυρισμούς της ζήτησε και την συνηγορία του συνομιλητή της στο πάνελ, νεαρού αρχαιολόγου, επιμελητή της έκδοσης Κωστή Χρηστάκη. «Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους οι Μινωίτες ήταν σημιτικό φύλο», είπε με κατηγορηματικό τρόπο και ο δεύτερος ομιλητής! Οι ατεκμηρίωτες απόψεις των δύο ομιλητών προκάλεσαν δυσφορία και προβληματισμό στηντοπική κοινωνία. «Τέτοιες καινοφανείς απόψεις μπορούν να καταστούν επικίνδυνες, καθώς συνειρμικά μας παραπέμπουν στην πολύ παλιά σιωνιστική προπαγάνδα ότι δήθεν η αρχαία Κρήτη ήταν εβραϊκή. Επίσης ρίχνουν νερό στον μύλο των σκοτεινών εκείνων κύκλων που κατά καιρούς εμφανίζονται και μιλούν για δήθεν ανεξαρτησία της Κρήτης από την Ελλάδα» αναφέρει σε έγγραφη αναφορά του ο Δημήτρης Σαρρής. Ο ίδιος βαθύς γνώστης της Ιστορίας σε άρθρο του στην εφημερίδα «Πατρίς» αφού αναφέρεται στα τεκταινόμενα της εκδήλωσης, υπεραμύνεται της ελληνικότητας της Κρήτης καταχωρώντας αποδειχτικά ιστορικά ντοκουμέντα από την μυθολογία την εποχή του Κρηταγενή Δία, του θεού των αρχαίων ελλήνων της Μινωικής εποχής, αλλά και από το βιβλίο του διακεκριμένου κρητικού ερευνητή- πανεπιστημιακού Θ. Δετοράκη «Η Ιστορία της Κρήτης». «Λυπούμαι για την δημοσιοποίηση τέτοιων θέσεων και απόψεων. Όταν μιλάμε για την ιστορία θα πρέπει να είμαστεπάρα πολύ προσεκτικοί και ιδιαίτερα όταν κάποιος είναι ανώτερος κρατικός υπάλληλος» δήλωσε με έμφαση ο κ. Σαρρής.

Τα σχετικά εβραϊκά παραμύθια δεν είναι νέα, έχουν προηγούμενο στην δεκαετία του ’70 όταν η ΕΥΠ είχε συλλάβει εβραίους πράκτορες με εβραϊκές αρχαιότητες τις οποίες σκόπευαν να θάψουν στην Κρήτη και να ποντίσουν στη θάλασσα. Στην συνέχεια ένα αμερικάνικο πανεπιστήμιο που ήταν στο κόλπο θα «ανακάλυπτε» τις εν λόγο αρχαιότητες δίνοντας επιστημονικοφανή τροφή στην εβραϊκή προπαγάνδα. Φαίνεται όμως πως επανέρχονται και μάλιστα χρησιμοποιώντας «έλληνες» καθηγητές, σεσημασμένους για τον ανθελληνισμό τους. Ν υπενθυμίσουμε επίσης πως πριν αποκρυπτογραφηθεί η Γραμμική Β ήταν κοινός τόπος μεταξύ του πανεπιστημιακού κατεστημένου πως ο Μυκηναϊκός πολιτισμός δεν ήταν ελληνικός αλλά Ετρουσκικός, Λουβικός, Σημιτικός κλπ. Ο ίδιος ο Βέντρις, που αποκρυπτογράφησε την Γραμμική Β ξεκίνησε πιστεύοντας πως δεν πρόκειται για ελληνικά, αλλά μάλλον για Ετρουσκικά. Λέγονταν μάλιστα τότε πως οι έλληνες έφτασαν στην χώρα το 1100 πΧ… Με πάτημα πως η Γραμμική Α δεν έχει αποκρυπτογραφηθεί (υπάρχουν λίγα σωσμένα κείμενα, γεγονός που καθιστά δύσκολη την αποκρυπτογράφηση) προσπαθούν κάποιοι να αμφισβητήσουν την ελληνικότητα των Μινωιτών… όταν μιλάμε για εβραίους, μιλάμε για έναν πληθυσμό τσοπάνηδων, χωρίς στοιχειώδεις γνώσεις αστρονομίας (περιπλανούνταν 40 χρόνια σε μια έκταση όση η Πελοπόννησος γιατί αγνοούσαν τον προσανατολισμό με τα αστέρια), άτεχνο, βάρβαρο κλπ, ενώ την ίδια περίοδο τα ξαδέλφια τους οι Φοίνικες δεν υπήρχαν ως ναυτικοί, αλλά και αργότερα όταν έγιναν ταξίδευαν πλέοντας μόνο δίπλα στη στεριά. Φαίνεται ξεκάθαρα αν δει κανείς τα σημεία τα οποία αποίκισαν. Για το πολιτισμικό επίπεδο των Φοινίκων αρκεί να πούμε πως στα ιστορικά χρόνια έκαναν ανθρωποθυσίες ρίχνοντας βρέφη στην φωτιά για τον θεό Βάαλ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΙΝΩΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΦΡΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ! Εμείς όμως ξέρουμε ποιοι είναι οι εβραίοι της Κρήτης: Μεταξία Τσιποπούλου και Κωστή Χρηστάκη, εβραίοι είστε εσείς και τα αφεντικά σας που σας χρηματοδοτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: