Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ! (νέος «αντιφασιστικός» όρος)

Καλώς να ορίσετε "σύντροφοι"…

Ενόχλησε τους απανταχού «αντιφασίστες» η ανακοίνωση για την εθνικιστική κατασκήνωση Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά. Κάλεσμα για… αντίδραση εξέδωσαν! Κάποιος ας τους πει ότι εδώ έχουμε μια κλασική περίπτωση… «φασιστικής νοοτροπίας» κατά την ορολογία τους, από τους ίδιους τους… αντιφασίστες. Όταν ματαιώνεται μια προπαγανδιστική εκδήλωση των Σκοπίων μέσα στην χώρα μας για το δήθεν «μακεδονικό λεξικό» είναι φασιστική ενέργεια για αυτούς. Την ίδια ώρα αυτοί θέλουν να ματαιώσουν μια εθνικιστική κατασκήνωση! Το πρόσχημα; «καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας»! Το καμία ελευθερία στους εχθρούς της πατρίδας όμως τους… διαφεύγει. «Αγαπητέ» «σύντροφε» και «αντιφασίστα» όπως εσύ θέλεις να ματαιώσεις την φασιστική κατασκήνωση μου, σύμφωνα με την λογική σου και τις ιδέες σου, έτσι κι εγώ θέλω να ματαιώσω την ανθελληνική σου εκδήλωση σύμφωνα με την δική μου λογική και τις ιδέες μου! Μετά θα σκούζεις όμως και θα με φωνάζεις φασίστα! Μήπως εσύ είσαι ο «κρυφοφασίστας»; (κατά την ορολογία σου)

ΥΓ.1 Το Σύνταγμα της Ελλάδος και η ελευθερία του συναθροίζεστε ή το δικαίωμα της δημιουργίας ομάδων και οργανώσεων και η ελευθερία της έκφρασης τους διαφεύγουν όταν πρόκειται για τους εθνικιστές!

ΥΓ.2 Δεν θέλουν λέει φασίστες στα δημοκρατικά Χανιά! Ακριβώς και εμείς το ίδιο! Δεν θέλουμε προδότες ανθέλληνες αναρχοκομουνιστές στα ηρωικά Χανιά!

ΥΓ3. Τον τελευταίο λέει καιρό έκαναν την εμφάνισή τους νεοφασίστες στα Χανιά! Κάποιος ας τους πει ότι είμαστε χρόνια στα Χανιά. Και πριν από εμάς υπήρχαν άλλοι έλληνες εθνικιστές, και πριν από αυτούς υπήρχαν άλλοι, πολλούς αιώνες πίσω. Και μετά από εμάς θα υπάρξουν άλλοι αφού η φλόγα του ελληνισμού θα είναι αναμμένη πάντα στους αιώνες.

ΥΓ4. Να τους θυμίσουμε και τους 200 ψήφους που μας έδωσαν τα Χανιά στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

ΥΓ.5 Άντε και καλώς να ορίσετε να μας αντιμετωπίσετε. Το νου σας όμως γιατί στα Χανιά υπάρχουν κάτι παλικάρια που τηρούν το έθιμο της… φιλοξενίας. Θα είναι και απόμερα εκεί στην κατασκήνωση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: