Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

«ΚΛΑΡΑΔΕΣ - ΤV - ANAΡΧΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ»

Από ΕΓΕΡΣΙΣ:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ;


Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε για όσα διαδραματίστηκαν χτες στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα; Ας τα πάρουμε από την αρχή.


Νωρίς το μεσημέρι ήρθε συνοδεία εκατοντάδων αστυνομικών ο ανθελληνικός συφερτός που δε ξεπερνούσε τα 50 άτομα στη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Δήθεν για να πραγματοποιήσει συναυλία για την οποία όμως δεν υπήρχε καμία άδεια από τον αρμόδιο φορέα, δηλαδή το Δήμο Αθηναίων. Το μόνο που υπήρχε ήταν ένα κουρελόχαρτο με την υπογραφή του Χρυσοχοίδη (με ποια αρμοδιότητα άραγε;) ο οποίος μέρες πριν είχε προετοιμάσει το έδαφος κάνοντας συναντήσεις με τους γνωστούς διακτινιζόμενους κατοίκους και τις γκρούπες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α (αρνούμενος να δεχθεί τους πραγματικούς Έλληνες κατοίκους της περιοχής) ενώ με δηλώσεις του τόνιζε πως:Πρέπει να τελείωνουμε με τον Άγιο Παντελεήμονα...
Mε τους Έλληνες κατοίκους δηλαδή που ασκώντας το συνταγματικό τους δικαίωμα προστατεύουν τα δικαιώματά τους. Αλλά για το Χρυσοχοίδη, τους κλαράδες του, τις γκρούπες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α αλλά και τους πληρωμένους γραφιάδες και τηλεκάφρους της Νέας Τάξης οι ενοχλητικοί Έλληνες της περιοχής δεν έχουν δικαιώματα γιατί είναι...φασίστες!!!

Ήρθαν λοιπόν οι επαγγελματίες αντιρατσιστές με τους αστυνομικούς που τους φύλαγαν να είναι τουλάχιστον τριπλάσιοι από αυτούς και χωρίς κανένα λαθρομετανάστη στη σύνθεσή τους (κρίμα τέτοιο κλάσιμο συντρόφια τόσα λεφτά παίρνετε...) και άρχισαν να βριζουν τους κατοίκους. ''Έξω όλοι οι Ναζί'', ''Ο λαός δε ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά'' και ''Είμαστε όλοι Πακιστανοί''.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι που βρίσκονταν πάνω στη πλατεία κυκλωμένοι από τους αστυνομικούς ανταπέδωσαν φωνάζωντας ''Έξω όλοι οι χαζοί'', ''Ο λαός δε ξεχνά τους προδότες τους κρεμά, ενώ δεν είχαν καμιά αμφιβολία για το τελευταίο σύνθημα των ηλιθίων που βρίσκονταν απέναντι:Eίστε όλοι Πακιστανοί!!!!

Μετά από αρκετή ώρα αφού τα γκρουπούσκουλα της Νέας Τάξης χιλιοέπαιξαν τη κασέτα ήρθαν οι κλαράδες ''Στιφάδοι'' του Χρυσοχοίδη μαζί με τα ΜΑΤ και άρχισαν να σπρώχνουν τις γυναίκες μεγάλης ηλικίας που βρίσκονταν μπροστά από το πλήθος των κατοίκων που ξεπερνούσε σε αριθμό αυτό των αριστεριστών. Οι κλαράδες δεν σεβάστηκαν τις 50χρονες και 60χρονές ''χρυσαυγίτισσες'' και τις έβγαλαν από τη πλατεία μαζί με τους υπόλοιπους κατοίκους. Ζήτω η προστασία του Πακιστανού Πολίτη....

Σκηνές απείρου κάλλους εκτιλίχθηκαν όταν τα γκρουπούσκουλα ανέβηκαν στη πλατεία και αφού:
1.Έβαλαν κομματική σημαία στην εκκλησία βεβηλώνοντάς την,
2.Έκαψαν μια ελληνική σημαία μπροστά στα μάτια των κλαράδων του Χρυσοχοίδη που δεν αντέδρασαν στιγμή.
Το μόνο που έκαναν οι κλαράδες ήταν να απαιτούν από τα ΜΑΤ και τους αστυνομικούς να βγάλουν εντελώς από τη πλατεία τους Έλληνες με κάθε δυνατό τρόπο.
Κάπου εκεί δύο προκλητικοί ματάδες έχασαν τα δόντια τους από μπουνιές ενώ ο Συνταγματάρχης ''Στιφάδος'' (γιατί οι κλάρες του κάνουν μόνο για στιφάδο!!!) που έδινε τις εντολές να χτυπάνε τους γέρους και τις γριές έψαχνε σαν τρελός το πηλίκιο του που το άρπαξε κάποιος μέσα στο χαμό αφού προηγουμένως
1.Δεν σεβάστηκε τον Εθνικό Ύμνο που φώναζαν οι κάτοικοι
2.Δεν σεβάστηκε την Ελληνική Σημαία και αρνήθηκε να δώσει εντολή να κατέβει η κομματική σημαία που είχε αναρτηθεί στην εκκλησία

Ακολούθησε η εκδίωξη των Ελλήνων από τη πλατεία, η σύλληψη ενός κατοίκου και η εντολή του Συνταγματάρχη ''Στιφάδου'' να κλείσουν τα μαζαγιά και να απομακρυνθούν οι ιδιοκτήτες και οι ένοικοι άπο τις εισόδους των πολυκατοικιών στη κάτω μεριά της πλατείας (με ποιο Συνταγματικό δικαίωμα άραγε;)

Έκει ακολούθησαν άλλες στιγμές απείρου Χρυσοχοιδικού κάλλους με τους αστυνομικούς να ξεγυμνώνουν 13 χρονα και 15 χρονα ψάχνοντας για όπλα ενώ δεν παρέλειψαν να ελέγξουν ακόμα και τα τετράδια που είχαν στη τσάντα τους!!!!

Τις ώρες που τα παραπάνω διαδραματίζονταν στη περιοχή όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης έκαναν λόγο για χρυσαυγίτες και ακροδεξιούς υπερασπιζόμενοι τα αφεντικά τους. Είναι γνωστός ο ρόλος τους.

Για τους ''επαναστάτες'' του indymedia τι να πούμε;
Tα είπαν όλα μόνοι τους:

''Η περιοχή αστυνομοκρατείται.Μπορείτε να κατέβετε άφοβα για τη Συναυλία!!!''

Δεν υπάρχουν σχόλια: