Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Επίδειξη "ισχύος" της ΕΛ.ΛΑΣ με συλλήψεις εκφοβισμού!

Μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών η Ελληνική Αστυνομία προέβην σε επιχείρηση σκούπα σε βάρος συγκεντρωμένων Εθνικιστών χθές το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγ.Παντελεήμονα που συγκεντρώθηκαν εκεί με σκοπό να πάνε στην προγραμματισμένη νόμιμη συγκέντρωση που Θα γίνονταν στην πλατεία Αμερικής. Όλα ξεκίνησαν όταν 4 αστυνομικοί τους πλησιάζουν και τους ρωτάνε για ποιό λόγο είναι συγκεντρωμένοι. Οι συγκεντρωμένοι (περίπου 30 άτομα) τους απαντάνε ότι θα πάνε στην νόμιμη συγκέντρωση που είχε ανακοινωθεί πριν από μέρες στην πλ.Αμερικής.
Πρόκληση οι… Ελληνικές Σημαίες!!!
Λίγα λεπτά αργότερα άνευ αιτίας και αφορμής περικυκλώνουν την εκκλησία του Αγ.Παντελεήμονα 2 διμοιρίες των ΜΑΤ από πάνοπλους αστυνομικούς με άγριες διαθέσεις οι οποίοι συλλαμβάνουν ανεξαιρέτως όλους τους παρευρισκομένους στο χώρο.
Ο λόγος ;;; .... Προληπτικός !!!!
Μήπως όμως οι προληπτικές αυτές συλλήψεις σε συνάθροιση άνω των 2 πολιτών θυμίζουν έντονα άλλες εποχές; Έχουμε κόκκινη χούντα και δεν μας το λένε;
Επειδή οι συγκεντρωμένοι πολίτες συνελήφθησαν και κρατήθηκαν άδικα για πολλές ώρες στη ΓΑΔΑ χωρίς να στοιχειοθετηθεί κάποια κατηγορία εις βάρος τους.
Επειδή όλοι αφέθησαν ελεύθεροι μετά απο αρκετές ώρες ταλαιπωρίας στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ εκτός του εκδότη του Στόχου Σ.Χ.
Επειδή η Ελληνική Αστυνομία , εκμεταλλευόμενη , την χθεσινή απεργία των ΜΜΕ ενήργησε - προφανώς εκτελώντας άνωθεν εντολές - με τρόπο που επιτίθεται κατά των συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών των πολιτών και απέδειξε δυστυχώς ότι αντί να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ψυχροί κρατικοί υπάλληλοι.
Επειδή όλα αυτά εγείρουν πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΛ.ΑΣ προκαλώντας έντονα το δημόσιο αίσθημα περί κοινωνικής αδικίας παροτρύνοντας έμμεσα μελλοντικές κοινωνικές αναταραχές.
Οι συλληφθέντες οφείλουν να στραφούν μέσω πληρεξούσιου νομικού εκπροσώπου τους σε ομαδική καταγγελία τους στη δικαιοσύνη , δημοσιοποιώντας μάλιστα και τις όποιες ενέργειες τους για να δούμε εαν η Ελληνική Δικαιοσύνη ευαισθητοποιηθεί προκειμένου οι υπεύθυνοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που έδωσαν εντολή των απαράδεκτων αυτών μαζικών συλλήψεων να λογοδοτήσουν.
Όσο οι πολίτες δεν αντιδρούν σύντομα θα δούμε και πολύ χειρότερες μέρες κοινωνικής αδικίας...
Όλα πλέον δείχνουν πως στη "Δημοκρατία" τους όποιος δηλώνει Εθνικιστής ή πατριώτης αυτομάτως στοχοποιείται ώς ρατσιστής ή ακροδεξιός και συλλαμβάνεται για να φακελωθεί σαν να επρόκειτο για κοινό κακοποιό , ακόμη κι αν δεν προκύπτει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: