Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

«Χτυπάτε αλύπητα, με λύσσα, με φοβέρα
Με θάρρος σύντροφοι τα τείχη των εχθρών
ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ»

ΙΜΙΑ 2010. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.


http://www.youtube.com/watch?v=2NpFNAdljj4

http://www.youtube.com/watch?v=2h7RWwuDsNg

Πριν λίγους μήνες, για πρώτη φορά από το 1996, μάθαμε επίσημα από τις ΗΠΑ ότι την εποχή εκείνη ο διαπραγματευτής μας για την κρίση των Ιμίων Θόδωρος Πάγκαλος, συμφώνησε να "γκριζάρει" τα Ίμια και να αποδεχθεί, ότι δεν θα επιστρέψουν ποτέ πια τα ελληνικά πολεμικά πλοία, και η Ελληνική σημαία στα Ίμια!

13 χρόνια, μας λέγανε ότι φύγαμε και πήραμε τη σημαία μας, απλά για να εκτονωθεί η κρίση, και ότι μπορούμε οποτεδήποτε θέλουμε, να ξαναπάμε στρατό ή την σημαία μας, γιατί οι δυο αυτές νησίδες είναι ελληνικές.
Όσοι όμως παρακολουθούσαμε τις εξελίξεις, βλέπαμε καιρό με τον καιρό να ξετυλίγονται μπροστά μας, οι λεπτομέρειες της μεγαλύτερης σύγχρονης προδοσίας της πατρίδας μας.
Κυρίως, διότι υποστείλαμε την σημαία μας από ελληνικό έδαφος και είπαμε και ευχαριστώ!
13 χρόνια μετά, πληροφορούμαστε ότι ο Θόδωρος Πάγκαλος, μαζί με τον Κώστα Σημίτη, συμφώνησαν να φύγουμε από τα Ίμια και να τερματιστεί η κρίση, υπό την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ θα ξαναγυρίσουμε στα ΙΜΙΑ!
Σήμερα, ο Θόδωρος Πάγκαλος είναι ξανά υπουργός… Ο Κώστας Σημίτης χαίρει της αναγνώρισης ακόμα και του Καρατζαφέρη, ο οποίος συνεχίζει να φοβάτε μην τον πουνε φασίστα!
Έτσι επιβραβεύεται στην Ελλάδα της εποχής μας, η εσχάτη προδοσία, που σε άλλες εποχές, θα τους έστελνε στο εκτελεστικό απόσπασμα, στημένους στα 3 μέτρα!
Έτσι επιβραβεύει η… δημοκρατία τα παιδιά της. Και από κάτω ένας λαός αποχαυνωμένος, σχεδόν άχρηστος, και σχεδόν συνένοχος.
Στις μέρες μας η πατρίδα μας ζει τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της μετά την τουρκοκρατία. Ο εχθρός είναι ήδη μέσα από τα τείχη και ελέγχει όλες τις θέσεις κλειδιά αυτού του αχρείου κράτους.
Στα επόμενα χρόνια, η γενιά μας θα ζήσει και την κορύφωση της επίθεσης κατά του ελληνισμού και του έθνους μας. Θα ζήσουμε μεγάλες καταστροφές, πιθανότατα θα συρικνωθούν τα σύνορα μας, και θα δεχτούμε την τελική επίθεση για την διάλυση της πατρίδας μας.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες… στον όλεθρο που έρχεται, εμείς οι εθνικιστές είμαστε η μόνη ελπίδα για την αντίσταση του έθνους και της φυλής μας.
Είμαστε η μόνη ελπίδα, και θα αναγεννήσουμε την πατρίδα μας από τις στάχτες.
Φίλοι και φίλες… ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, και ταυτόχρονα όλοι μαζί, έχουμε ιερή υποχρέωση να είμαστε σε ετοιμότητα, αιώνια πιστοί στις αξίες της φυλής μας, γιατί η μητέρα των μαχών πλησιάζει.
Και η επόμενη μέρα, θα μας βρει νικητές, νικητές σε μια Ελλάδα ελεύθερη, περήφανη, εθνικιστική και σοσιαλιστική.
Το ξέρουν… το ξέρουν όλοι τους, γι αυτό μας φοβούνται. Ξέρουν ότι ερχόμαστε και η γη θα τρέμει κάτω από τα πόδια τους. Είμαστε ο χειρότερος εφιάλτης τους.
Οι φωνές μας ακούστηκαν ως τον Έβρο και το Αιγαίο, ως την αιώνια Ελληνική Μακεδονία και την Βόρειο ήπειρο, ως την Κρήτη και την Κύπρο, και οι εχθροί πήραν το μήνυμα.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ - ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ - ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: