Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Έκαψαν τη σημαία μας στην Κύπρο!

Φωτιά σε ελληνική σημαία έβαλε οπαδός της Ομόνοιας στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για το κυπριακό πρωτάθλημα. Η Ομόνοια "είναι" η ομάδα του Κομμουνιστικού κόμματος Κύπρου ΑΚΕΛ, του προέδρου της Κύπρου Χριστόφια που προχθές δήλωσε ότι οι… έλληνες έκαναν εισβολή στην Κύπρο! Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν σηκώσει στο γήπεδο τουρκικές σημαίες, και πανό που γράφει σκατά στο Έθνος σας και Έλληνες είστε και φαίνεστε! Το περιστατικό συνέβη στο 47ο λεπτό του ντέρμπι ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια όταν ένας φίλαθλος της δεύτερης ανέσυρε μια ελληνική σημαία και της έβαλε φωτιά (!) Ο ίδιος μάλιστα καμάρωνε με στόμφο για το κατόρθωμα του ξεχνώντας πολλά πράγματα προφανώς. Εκείνη την ώρα ένας φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε προς του οργανωμένους της Ομόνοιας, ωστόσο συνελήφθη πριν φτάσει στην κερκίδα τους. Στο τέλος του αγώνα το γήπεδο σείστηκε από το σύνθημα « Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

Χιώτης: «Είναι φρικιαστικό!»

«Δεν ανέχομαι από κανέναν να καίει ελληνική σημαία. Με στεναχώρησε πολύ. Ήταν φρικιαστικό θέαμα, να καίγεται ελληνική σημαία σε ελληνικό έδαφος», σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ. Το να βρίζουν τη μητέρα ή τη γυναίκα μου, εντάξει, αυτά γίνονται παντού. Το να βρίζουν το έθνος, μην πω τι λένε, να καίνε την ελληνική σημαία, σε ελληνικό έδαφος, είναι κάτι φρικιαστικό. Είναι φρικιαστικό. Αυτή ήταν η απάντησή μου. Ότι όλοι είμαστε Έλληνες», σχολίασε σχετικά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

8:10 μμ 5/10/2010

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/10/05/



Με προεδρικό διάταγμα εγκρίθηκε η ανέγερση του Τζαμιού στον Βοτανικό

Posted by xryshaygh στο Οκτωβρίου 5, 2010

Με προεδρικό διάταγμα, δηλαδή χωρίς να περάσει από την Βουλή, εγκρίθηκε η ανέγερση του Τζαμιού στον Βοτανικό. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας συνέταξε αυτό το προεδρικό διάταγμα που θα κόψει το Ναυτικό Οχυρό του Πολεμικού Ναυτικού στην μέση με έξοδα του Ελληνικού λαού προς χάριν των εισβολέων λαθρομεταναστών. Το τζαμί θα είναι χωρητικότητας 500 ατόμων και έχει την έγκριση του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου, του υπουργείου Αμύνης και φυσικά του εκλεκτού και του κόμματος Καρατζαφέρη για τον Δήμο της Αθήνας, Νικήτα Κακλαμάνη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ:



ΟΧΙ τζαμί στο Βοτανικό! ΟΧΙ στη «πολυπολιτισμική» κοινωνία