Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2009. ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -ΚΥΡΙΑΚΗ 23.15: «ΠΑΤΡΙΔΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»


Την ώρα αυτή με καταμετρημένο περίπου το 40% των ψήφων της χώρας, η Χρυσή Αυγή καθώς δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα θα πλησιάσει τις 20.000 ψήφους, θα πάρει δηλαδή κατά τι λιγότερους ψήφους από τις ευρωεκλογές! Και ας μη κομπάζουν κάποιοι κύριοι διότι πήραν πολύ λιγότερους ψήφους και μάλιστα σε συνασπισμό μεταξύ τους! Ας είναι όμως… το θέμα μας δεν είναι αυτοί!

Το γεγονός ότι χάσαμε μόνο το 10% των ψήφων μας από τις ευρωεκλογές και μάλιστα χωρίς να διαθέτουμε επαρκή εκλογικό μηχανισμό ούτε και μέσα θεωρείται επιτυχία! Εννιά στους δέκα Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες έμειναν όρθιοι και ασυμβίβαστοι! Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, αληθινοί Εθνικιστές και Εθνικίστριες, η Χρυσή Αυγή ευχαριστεί πρώτα απ’ όλα όλους αυτούς που με το υστέρημά τους και το προσωπικό τους αγώνα κατόρθωσαν να συμμετάσχει το Κίνημά μας στις εθνικές εκλογές. Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους εχθρούς μας (πολλοί εχθροί – μεγάλη τιμή), που μας πολέμησαν με ό,τι τρόπο μπορούσαν: κρύβοντας ψηφοδέλτια, καταστρέφοντας τα ελάχιστα προπαγανδιστικά μας ταμπλώ από τις διαφημιστικές εταιρείες. Ευχαριστούμε θερμά τους δημάρχους εκείνους που δεν μοίρασαν τα ψηφοδέλτιά μας στα εκλογικά τμήματα του δήμου τους, ευχαριστούμε επίσης την νομαρχία Αθηνών γιατί κράτησε κλειδωμένα στα αζήτητα 500.000 ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής της Β’ Αθηνών. Ευχαριστούμε θερμά τους τηλεοπτικούς σταθμούς mega, ant1, alter, alpha, sky, STAR κλ., που σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν κάλεσαν ούτε για ένα λεπτό ούτε έναν εκπρόσωπό μας.

Όχι δεν παραπονούμεθα, αυτή είναι η δημοκρατία! Και το γνωρίζαμε και το γνωρίζουμε πολύ καλά…
Αντέξαμε στην συνωμοσία της σιωπής τους, όσοι αντέξαμε, αντέξαμε στην λάσπη τους και πάλι δεκάδες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ είναι μαζί μας! Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό σαν αντιμετώπιση από όλους αυτούς που αποτελούν την αιτία του κακού και τον μεγάλο ένοχο για το κατάντημα του Έθνους μας. Το ότι μας πολέμησαν με τόσο σκληρό τρόπο δείχνει πως ανησυχούν απλά και μόνο με την ύπαρξή μας. Αντίθετα τους αφήνουν αδιάφορους και όχι μόνον (τους ευνοεί η παρουσία κάποιων δήθεν υπερπατριωτών και ακροδεξιών). Συναγωνιστές, και Συναγωνίστριες, «πολλοί εχθροί μεγάλη τιμή»! Ο αγώνας συνεχίζεται και τώρα με τον Τζωρτζ Τζέφρει να θέλει να κάνει εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες οι απαιτήσεις των καιρών είναι ακόμη σκληρότερες. Τελικά αποτελέσματα δεν έχουμε ακόμα για τους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, αλλά καθώς φαίνεται οι μουσουλμάνοι (που δηλώνουνε τούρκοι) θα εκλέξουν περισσότερους βουλευτές από τους Έλληνες Χριστιανούς Ορθόδοξους… Έρχονται εθνικές θύελλες και καταιγίδες. Πλησιάζει η ώρα μας. Ζήτω η νίκη! Ζήτω οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες! Ψηλά τις Σημαίες.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: