Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

...Που κατηγορούν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως ακραία και… δολοφονική οργάνωση.

Σας παραθέτουμε την αρχή και το τέλος της προκήρυξης των δολοφόνων τρομοκρατών που γάζωσαν με καλάσνικοφ 20χρονα παιδιά στο αστυνομικό τμήμα Αγ. Παρασκευής πριν λίγες μέρες για να καταλάβετε ποιος ιδεολογικοπολιτικός χώρος εκτρέφει τους φονιάδες… Άντε γιατί μας ζαλίσατε τόσα χρόνια με τις αριστερές θολοκουλτουριάρικες και ψευτοανθρωπιστικές φανφάρες σας που κρύβουν το απεχθές σας πρόσωπο.

"Η Κομμουνιστική Διεθνής έχει ως σκοπό τον ένοπλο αγώνα για την ανατροπή της διεθνούς αστικής τάξης και την ίδρυση της διεθνούς δημοκρατίας των Σοβιέτ, που είναι ο πρώτος σταθμός στο δρόμο της ολοκληρωτικής κατάργησης κάθε κυβερνητικού συστήματος. Η Κομμουνιστική Διεθνής θεωρεί τη δικτατορία του προλεταριάτου ως το μοναδικό μέσο για να αποσπαστεί η ανθρωπότητα από τις φρικαλεότητες του καπιταλισμού». (Από το καταστατικό της Κομμουνιστικής Διεθνούς)…

…Όλοι στα άρματα, όλοι στον αγώνα για τη δικτατορία του προλεταριάτου και τον κομμουνισμό. Ζήτω η ΟΠΛΑ, ζήτω η 28η Οκτωβρίου του 1946!
Ομάδες Προλεταριακής Λαϊκής Αυτοάμυνας
Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1946 ε; Ονειρεύεστε πάλι εμφύλιους συμμοριτοπόλεμους για να χύσετε πάλι ελληνικό αίμα ε; Εσείς γιορτάζετε την 28η Οκτωβρίου 1946 και όχι του 1940 βρωμιάρηδες ανθέλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: