Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ... ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Την ημέρα που το έθνος μας γιορτάζει το ιστορικό ΟΧΙ που είπε ο εθνικός κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς, οι «επίσημοι» που παρακολουθούσαν την παρέλαση στα Χανιά έδωσαν εντολή να συλληφθούν και να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα έλληνες εθνικιστές του πυρήνα Χανίων της Χρυσής Αυγής διότι μοίραζαν… αντιδημοκρατικά φυλλάδια που έγραφαν: ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Λίγες ώρες πριν οι κόκκινοι τρομοκράτες-δολοφόνοι γάζωσαν με καλάσνικοφ αστυνομικό τμήμα και έστειλαν στην εντατική 20χρονους αστυνομικούς.
Όταν καίγετε η σημαία κανείς δεν δίνει εντολή για συλλήψεις. Όταν αναρχοκομμουνιστές διανέμουν φυλλάδια κατά των παρελάσεων και κατά του έθνους κανείς δεν δίνει εντολή για συλλήψεις.
Έτσι νομίζουν ότι θα κάμψουν το ηθικό των ελλήνων εθνικιστών. Κάνουν μεγάλο λάθος διότι η δύναμη μας είναι ανεξάντλητη. Και θέλουν δεν θέλουν ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ και αυτός ο τόπος συνεχίζει να γεννά ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ. Αυτός είναι και ο φόβος του άθλιων εξουσιαστών μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συναγωνιστες μπράβο για αυτήν σας τη δράση, τελικά τι έγινε με τα αδέρφια που συνελήφθησαν;

Χρυσή Αυγή είπε...

Κανένα πρόβλημα, λίγες ώρες μετά τους άφησαν. Απλή εξακρίβωση στοιχείων και… προσπάθεια κάμψης ηθικού, λες και ψαρώνουμε τόσο εύκολα!

Ανώνυμος είπε...

bravo re paidia mn tous afinete na sas rixnoune! OI ANARXIKOI DN THA PAROUN TIN ELLADA!