Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΓΑΛΗ ΜΑΣΚΑ

Επιστολή κόλαφος του τ. περιφερειάρχη Κρήτης του ΛΑ.Ο.Σ Σωκράτη Αντωνακάκη στον κουμπάρο του Γιώργο Καρατζαφέρη!

ΠΡΟΣ κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:
"Κουμπάρε"… εντέλει δεν ήσουν τίμιος. Βάφτισε την κορούλα μου ένας προδότης… πως να της εξηγήσω όταν μεγαλώσει για το πόσο μαλακισμένα μας φέρθηκες εδώ στην Κρήτη; Έδωσες θάρρος στους ανίκανους χωριάτες να σου μπουν και στο κρεβάτι…
Λυπάμαι πολύ που η κορούλα μου βαπτίστηκε από προδότη σαν κι εσένα. Θα αλλάξουμε νονό και θα την ξαναβαπτίσω. Αυτή η ψυχούλα αξίζει καλύτερα χέρια να την αγκαλιάζουν κι όχι ματωμένα σαν τα δικά σου. Σε λυπάμαι. Είσαι άνανδρος και μόνο που λόγω της κουμπαριάς μας δεν είχες τα κότσια να επικοινωνήσεις μαζί μου και να μου εξηγήσεις. Αλλά να μου πεις βάση ποιας δικαιολογίας θα μου εξηγούσες; τέτοιους ανθρωπάκους δεν τους γουστάρει η οικογένεια μας. Η ατιμία, η αδικία, η προδοσία και η πονηριά στον τόπο μας καταδικάζονται… πόσο μάλλον η μαλακία.
Αίσχος Καρατζαφέρη… δεν αξίζεις τελικά!!! Ο θεός όμως είναι ο καλύτερος δικαστής... Αυτός αποφασίζει! Κράτα τους ανίκανους σου εδώ στην Κρήτη και κάντους ότι θες. Να ξέρεις όμως ότι με τέτοιες παλιοαδελφάρες ποτέ δεν θα ξημερώσει ξανά για το κόμμα σου. Έφυγα και μαζί μου έφυγαν και οι λάτρες του ΛΑ.Ο.Σ.
Ο ΛΑ.Ο.Σ αποφάσισε να με διαγράψει απ’ το κόμμα.
Με διέγραψαν χωρίς να με ενημερώσουν ούτε εγγράφως άλλα ούτε και τηλεφωνικώς… με τι δικαιολογία άλλωστε;
Μουλωχτά μουλωχτά και χαφιεδικά μαγείρεψαν την διαγραφή μου. Αποφάσισαν για μένα αψηφώντας εμένα. Δεν λογάριασαν ούτε και υπολόγισαν τους κόπους μου, δεν έλαβαν εις τα υπόψιν τους τα κοινωνικά – επαγγελματικά ρίσκα που πήρα όταν προσπαθούσα πριν χρόνια να ανεβάσω το κόμμα. Αγνόησαν τους αγώνες μου στη Κρήτη. Τα πάτησαν όλα. Σήμερα η διαγραφή μου απ’ τον χώρο δημοσιεύτηκε και στην α1. Το κόμμα μάλλον είναι περήφανο και ανακουφισμένο που δεν υπάρχει Σωκράτης στο ΛΑ.Ο.Σ περήφανοι αυτοί, περήφανος όμως κι εγώ που φεύγω από έναν ιδεολογικό χώρο της πλάκας.
Το συμπέρασμα είναι ένα και μοναδικό: ο ΛΑ.Ο.Σ κάθε άλλο από πατριωτικό κόμμα είναι. Ο ΛΑ.Ο.Σ εντέλει αποτελεί τον κυματοθραύστη των ελλήνων πατριωτών. Αυτό επιβεβαιώνει η πισώπλατη διαγραφή μου, διότι εγώ με πατριωτικό παρεμβατισμό ανέβασα το κόμμα. Γιατρός είμαι… χειρούργος, δραστήριος…..
Σωκράτης Αντωνακάκης
Γενικός Χειρούργος
Πρώην περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ

Σημ.: πληροφορίες μας λένε ότι ο Αντωνακάκης διαγράφηκε λόγω… ακροδεξιών αντιλήψεων! Περαστικά σας «εθνικιστές» που έχετε παραμείνει στο ΛΑ.Ο.Σ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΝΤΕΛΕΙ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΕΥΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΩ ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Ανώνυμος είπε...

PROS TON KYRION (DIOTI STIN ELLINIKI GLOSA DEN IPARHI I LEKSIS KYRIOS INE FRAGKIKOS TITLOS) HRISOHO-I-DI. IPROSTATES YOU SADAM TOU EVALAN MANTILAKI STON LEMO PRIN TON APANHONISOUN, GIA NA MIN INE DAKTILODIKTOUMENOS STIN KOLASI APO TO SIMADI. ESENA THA TA KATAFEROUN NA SE PROSTATEPSOUN I PROSTATESOU KE HRIMATODOTESOU APO TON ELLINIKO LAO POU SKOPEVI NA SE KREMASI ME AGKATHOTO SIRMA;

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΜΑΣΟΝΟ.ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

μαυρο στο νεοταξικο λαος.το φραγμα του συστηματος
ΚΟΡΩΝΙΩΤΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΕΟΣ ΧΑΝΙΩΝ