Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΘΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ… «ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ»

Βρήκαν πάλι θέμα να ασχολούνται οι «σύντροφοι» με την επίθεση που δέχτηκε η… καθηγήτρια που της χάραξαν σβάστικες στο χέρι. (σημ. φωτογραφία δεν δημοσιεύθηκε πουθενά). Δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ο ένας είναι ότι προσπαθούν να συντηρήσουν μια πλασματική εικόνα νεοναζιστικής και… φασιστικής βίας στην πόλη μας για μικροπολιτικούς λόγους και ο άλλος είναι ότι κάποιοι πίνουν ληγμένα ναρκωτικά και… βλέπουν φαντάσματα.
Εμείς απλά θα σας θυμίσουμε ένα παλιότερο δημοσίευμα.

“Ηρωικό θύμα νεοναζιστικής βίας” καταδικάσθηκε για ψευδή καταγγελία

Είχε καταγγείλει ότι την χαράκωσαν νεοναζί. Βραβεύθηκε μάλιστα για την γενναία της πράξη από το ίδρυμα του Βερολίνου «ενάντια στην ακροδεξιά». Αποδείχθηκε ότι μόνη της είχε χαράξει το σώμα της και καταδικάστηκε για εξαπάτηση του κοινού και των αρχών. Ανάλογη περίπτωση είχαμε και στην Ελλάδα κατά της Χρυσής Αυγής πριν από χρόνια στην περιοχή Αμπελοκήπων όταν μία μαθήτρια είχε καταγγείλει ότι την είχαν χαρακώσει «Χρυσαυγίτες»! Αποδείχθηκε από την ιατροδικαστή ότι το «χάραγμα» ήταν τατουάζ, που δεν μπορεί να είχε γίνει παρά μόνο με την θέλησή της… Εδώ βέβαια, όχι μόνον δεν υπέστη καμία συνέπεια, αλλά ακόμη και σήμερα οι αντιφασίστες συνεχίζουν το παραμύθι περί χαρακώματος μαθήτριας από χρυσαυγίτες…
Η νεαρή αντιφασίστρια γερμανίδα Ρ. Κ. είχε γίνει ηρωίδα στην Γερμανία, μονοπωλώντας τα πρωτοσέλιδα και τους κεντρικούς τίτλους ειδήσεων στα ΜΜΕ επί εβδομάδες. Είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι 4 «νεοναζί» επιτέθηκαν σε ένα αλλοδαπό παιδί και, επειδή εκείνη με αυτοθυσία το υπερασπίστηκε, την έριξαν κάτω και της χάραξαν μια σβάστικα στον μηρό. Τον Φεβρουάριο βραβεύτηκε ως «πολίτης-κουράγιο», με ειδικά θεσπισμένο βραβείο, από βερολινέζικο ίδρυμα “ενάντια στη βία της ακροδεξιάς”.
Οι αστυνομικές έρευνες στην πόλη Mittweida, ωστόσο, δεν κατάφεραν να βρουν μάρτυρα που να επιβεβαιώσει το περιστατικό και οι γιατροί, που την εξέτασαν, αποφάνθηκαν ότι η ίδια χάραξε το σώμα της. (Σας θυμίζει κάτι;)
Στη συνεδρίασή του της περασμένης Παρασκευής, το δικαστήριο του Hainichen την καταδίκασε σε 40 ώρες κοινωνικής εργασίας για εξαπάτηση του κοινού και των αρχών. Η απόφαση, εννοείται, δεν πήρε την ανάλογη έκταση στα ΜΜΕ, αφήνοντας το γερμανικό κοινό με την ψευδή “ανάμνηση” ενός ακόμη περιστατικού “νεοναζιστικής βίας”.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για να έχεις έτοιμη απάντηση με τόσα στοιχεία και λεπτομέρειες, μάλλον είναι ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που στρέφει τις έρευνες για το έγκλημα εναντίον των χρυσαυγιτών που μουνουν τα Χανιά μας
(ως Χανιώτης που δεν κατοικώ στην πόλη ειλικρινά ντρόπομαι για την πατρίδα μου με αυτά τα γεγονότα που μας ξεφτιλίζουν σε όλη την Ελλάδα).

...και με την ευκαιρία: γράφεις "Ανάλογη περίπτωση είχαμε και στην Ελλάδα ...". Υποθέτω δηλαδή ότι για σας η Κρήτη δεν είναι Ελλάδα... Ντροπή! Φυγετε από την Κρήτη μας και αφήστε μας να ζήσουμε όπως πάντα ξέραμε: Φιλόξενοι Ελληνες Κρητικοί

Χρυσή Αυγή είπε...

Καταρχήν μάθε να διαβάζεις. Γράφουμε για ανάλογη περίπτωση που έγινε και στην Ελλάδα διότι πριν αναφερόμαστε σε ένα περιστατικό που έγινε στο εξωτερικό. Όσο για τις θέσεις μας σχετικά με το αν η Κρήτη είναι Ελλάδα ψάξε τις αναρτήσεις μας για να πάρεις απάντηση. Είναι δυνατόν να απευθύνεσαι σε χρυσαυγίτες και να λες ότι δεν θεωρούμε την Κρήτη Ελλάδα; Μήπως ζεις σε άλλη χώρα; Όσο για αυτό που λες ότι για να έχουμε έτοιμη απάντηση με τόσα στοιχεία και λεπτομέρειες, μάλλον είναι ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που στρέφει τις έρευνες για το έγκλημα εναντίον των χρυσαυγιτών στα Χανιά… Που την είδες την έτοιμη απάντηση; Από το πρωί παίζει η είδηση στα κανάλια και εμείς το μόνο που γράψαμε ήταν ένα σχόλιο και θυμίσαμε μια παλιά… περίεργη ιστορία που θυμηθήκαμε! Κόψε τα ληγμένα «σύντροφε».

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχην αλλαξτε το χρωμα στην ταπετσαρια της σελιδας σας. Το μαυρο κουραζει στα ματια.

Τωρα μην πολυ δινετε σημασια στα εβραιο-καθικια. Στην Αμερικη να δεις τι γινεται με τετοιου ειδους αυτοεπιθεσεις. Γι' αυτο οριζουν 100% ΟΛΑ τα ΜΜΕ.
Παραγουν αντι-σημιτισμους, ρατσισμους κλπ. και μετα τρεχουν και εκβιαζουν ή εξαγοραζουν πολιτικους για να κοβουν και να ραβουν νομους στα μετρα τους.
Η συνταγη τους ειναι γραμμενη στον τσελεμεντε των "πλαστων" Πρωτοκολλων.