Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Καταγγελία για πολυτελές αυτοκίνητο Καρατζαφέρη - Έτσι αλλάζουν τις αυτοκινητάρες οι βουλευτές

Η παρούσα καταγγελία αφορά προσωπική μαρτυρία αναγνώστη σε περιστατικό που συνέβη την περίοδο 1995-96 σε συγκεκριμένη έκθεση αυτοκινήτων. Ο αναγνώστης πληροφορείται απο τον πωλητή της έκθεσης για μια εκπληκτική προσφορά σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο τύπου Mercedes το οποίο - όπως του εξηγεί ο πωλητής - ήταν ιδιοκτησίας του Γ.Καρατζαφέρη και θέλει να το αποσύρει. Το καλύτερο έρχεται όμως μερικά δευτερόλεπτα αργότερα... όταν ο πωλητής στην προσπάθεια να τον πείσει ο το αυτοκίνητο δεν έχει πρόβλημα (παρά τη χαμηλή τιμή του) του εξηγεί πως γίνονται αυτές οι "δουλειές"!!!
Ο καταγγέλων καλεί μάλιστα μέσα απο την επιστολή του , τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ αν τυχόν αμφισβητεί το πολυ συγκεκριμένο γεγονός που αναφέρει με ονόματα και στοιχεία να το διαψεύσει.
Σας παραθέτουμε την επιστολή αυτούσια.

" 'Eφτασε ποια η ωρα εσείς που το παίζετε ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ να προσεχετε πολύ το τι κάνατε μέχρι τώρα. Ο κ. Καρατζαφέρης πόσο τίμιος ήταν σαν Βουλευτής (μάλλον Βολευτής) και καναλάρχης;
Ακου να δείς να μαθαίνεις και ρώτα τον να θυμηθεί.
Ηταν το 1995 ή 1996.
Στην έκθεση αυτοκινήτων "ΣΑΜΟΛΗΣ" στην λεωφ.Βριλησσού 87, στο Πολύγωνο, εμφανίστηκε τότε μια ολοκαίνουργια, μαύρη αστραφτερή Mercedes.
O κ. Θανάσης που ήτανε πωλητής, μου λέει. "Πάρτηνε, είναι ευκαιρία, από 14.000.000 δρχ. μόνον 8.000.000." Γιατί του λέω;
Είναι του Καρατζαφέρη μου λέει, την τρακάρησε στον πίσω προφυλακτήρα, την χαρακτηρίσανε άχρηση. Εμείς αλλάξαμε, μου είπε ο κ. Θανάσης τον προφυλακτήρα και είναι το αυτοκίνητο είναι τώρα ατόφιο.
Καλά του λέω, και γιατί τότε την πουλάει;
"Μα γιατί βγάζοντας αυτή άχρηστη, έχει το δικαίωμα να πάρει νέα Βουλευτική Mercedes με 4.000.000, οπότε κάτι βγάζει και αυτός, κάτι και εμείς και εσύ πληρώνεις σχεδόν τα μισά και όλα νόμιμα !! ""
Ευγε πατριώτη και να πάτε να κάψετε το τελωνειο, να μην βρεθούν ποτέ τα τεκμήρια της "νομιμότητας" σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: