Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ


Όταν λέμε ότι η κατρακύλα της χώρας δεν έχει όρια... κάποιοι εξακολουθούν να ελπίζουν μήπως τυχόν έχει απομείνει τίποτα από αυτό που λέγεται Κράτος, θεσμοί, Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η αφίσα γράφει πάνω: «Λεσβίες, γκέι, αμφισεξουαλικές και αμφισεξουαλικοί, τρανσεξουαλικές και τρανσεξουαλικοί. Είμαστε Παντού».
Με το πρόσχημα λοιπόν της δήθεν ελευθερίας η ρεμούλα που παριστάνει το κράτος και τη ευνομούμενη πολιτεία επιβραβεύει κατ' ουσίαν οποιονδήποτε θέλει να προκαλέσει, προσβάλλοντας ότι ιερό και όσιο έχει απομείνει.
Όχι δεν φταίνε αυτοί που κάθε φορά ξεφτιλίζουν, θέλουν να προκαλέσουν και προκαλούν... Ποιός όμως το επιτρέπει;
Αυτό ακριβώς είναι το Κράτος σας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Αυτή ακριβώς είναι η κατάντια της παπατζοπολιτείας και τον εικονικών θεσμών που την πλαισιώνουν. Αυτά είναι τα πρότυπα που πλασάρει καθημερινά και επί 24ώρου η τηλεόραση σας, σε αυτά τα πρότυπα θέλουν να μεγαλώνουν τα παιδιά σας.
Οι εθνοσωτήρες ενοχλήθηκαν μόνον όταν τρόμαξαν μην τους ταρακουνήσετε το ψευτοκοινοβούλιο που στεγάζουν αυτού του είδους τη δημοκρατία.
Τη δημοκρατία του ξεφτιλίστε ότι απέμεινε ακόμη, έστω και σαν σύμβολο, όσο πιο προκλητικά και όσο πιο αισχρά τόσο πιο αποτελεσματικά.
Είδατε κανέναν εκπρόσωπο της πολιτείας ή της Ελληνικής δικαιοσύνης να παρέμβει για αυτή την εξευτελιστική αφίσα; (Δεν μιλάμε για καραγκιοζλίκια πολιτικάντικες δηλώσεις για παλαμάκια, για πράξεις μιλάμε )
Πριν βιαστείτε να τα βάλετε απλά με τους ομοφυλόφιλους , σκεφτείτε πόσοι ομοφυλόφιλοι σας κυβερνούν και σε ποιές θέσεις βρίσκονται.
Δυστυχώς αυτή την αφίσα δεν τη έφτιαξαν ανθέλληνες του εξωτερικού την έφτιαξαν ανθέλληνες μέσα στην Ελλάδα για να γελάνε οι έξω με τον εθνικό εξευτελισμό.
Κι αυτό που λέγεται "πολιτεία" έμμεσα το επιβραβεύει δια της σιωπής, έχει άλλωστε και πολλές λουγκρίτσες που ικανοποιούνται βαθύτατα με όλα αυτά και πολύ θα ήθελαν να παρελάσουν κι "αυτές" αλλά δεν μπορούν.
Να είστε σίγουροι ότι η Ελληνική τηλεόραση και οι επώνυμοι δημοσιογράφοι και τηλεπερσόνες, θα βρουν ξαφνικά αρκετό "πολύτιμο" τηλεοπτικό χρόνο για να προβάλλουν καταλλήλως αυτό το θέμα...
Αυτά τα πρότυπα άλλωστε προβάλλουν οι περισσότερες εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές που μπαίνουν καθημερινά στο σπίτι της Ελληνικής οικογένειας.
Υ.Γ Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κάθε λογής αριστεριστές που ζητάνε να καταργηθούν οι παρελάσεις στις Εθνικές Επετείους, την «παρέλαση» των ομοφυλόφιλων με τους κώλους έξω στο κέντρο της πρωτεύουσας την υποστηρίζουν. Τα σχόλια δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: