Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Εμείς οι “πιτσιρικάδες” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh

“Όλοι οι ενήλικες Εφέσιοι θα πρέπει να πάνε να κρεμαστούν και να αφήσουν την πόλη στα αμούστακα παιδιά, αφού τον πιο άξιο άνδρα ανάμεσά τους, τον Ερμόδωρο, τον εξόρισαν λέγοντας: Κανένας από εμάς να μην είναι πιο άξιος, κι αν υπάρχει τέτοιος,ας ζει αλλού και με άλλους.” Ηράκλειτος

Δεν είναι λίγες οι φορές που εμάς τους Αγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας μάς αποκαλούν τα “παιδιά”, οι “πιτσιρικάδες” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και έτσι, μας αποκαλούν όσοι μας συμπαθούν και νιώθουν Υπερηφάνεια, βλέποντάς μας να κρατάμε στα χέρια μας τα Ελληνικά Λάβαρα στους δρόμους της εκφυλισμένης χώρας μας. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις αντλούμε δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ορμή το δύσκολο Αγώνα μας. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου οι εχθροί μας μάς αποκαλούν “παιδιά”, “πιτσιρικάδες”, “δεκαπεντάχρονα”, “δεκαεξάχρονα” και η λέξη στα χείλη του ξινισμένου και κουρασμένου τους προσώπου στάζει φαρμάκι. Μας αποκαλούν “παιδιά” που απλά παίζουν ή που “κάποιοι τα εκμεταλλεύονται”, προσπαθώντας να μειώσουν και να βλάψουν τον Αγώνα τον οποίο κάνουμε.
Αυτοί λοιπόν, που πρώτοι αποκάλεσαν “χρυσά αυγά” τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής δεν είναι οι κόκκινοι αναρχοκομμουνιστές, οι γνωστοί και φανεροί εχθροί του Έθνους και φυσικά και του Λαϊκού Συνδέσμου. Αυτοί, που μας αποκαλούν “παιδιά” και “πιτσιρικάδες” προσπαθώντας να μας μειώσουν, είναι οι δεξιοί. Αυτοί που είναι “πάνω απ’ όλα Έλληνες” κι όμως είναι μαντρωμένα κομματόσκυλα, με χοντρές-χοντρές αλυσίδες σε αυλές γραφείων “μεγάλων τε και σπουδαίων” πολιτικών “αντρών”. Αυτοί λοιπόν είναι που με χαμόγελο ειρωνείας διαδίδουν πως οι “χρυσαυγίτες” είναι “τσάμπα μάγκες”. Αντίθετα αυτοί οι γενναίοι “πολεμάνε” το σύστημα εκ των έσω και δεν βγαίνουν στο δρόμο. Οι γνωστοί αστοπατριώτες που όλως τυχαίως βρίσκονται πάντα απόλυτοι συνεργάτες, συνεργοί πιο σωστά, των κυβερνήσεων που κατακλέβουν το Λαό και ρημάζουν σαν ύαινες βρωμερές την Ιερή μας Πατρίδα.
Εμείς, όμως, “οι πιτσιρικάδες”, βγαίνουμε στο δρόμο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων με τις διάφορες συκοφαντίες και παρά τους προπαγανδιστές του συστήματος της υλικής ευημερίας και παγκόσμιας ειρήνης. Αγωνιζόμαστε. Φωνάζουμε για τα δίκαια του Λαού μας βάζοντας τα με όλους και με όλα δίχως να υπολογίσουμε συνέπειες. Δίχως να κάνουμε υπολογισμούς σαν μπακάληδες. Ασυμβίβαστοι. Αγανακτισμένοι. Οργισμένοι μα περισσότερο απ’ όλα διψασμένοι για τη ζωή που θέλουν να μας κλέψουν μετατρέποντάς μας σε σκλάβους των διεθνών τοκογλύφων.
Έτσι, ακριβώς όπως οι αρχαίοι και νεότεροι Ήρωες της Φυλής μας στεκόμαστε με Υπερηφάνεια και πολεμάμε. Νέοι ρωμαλέοι ήταν οι Ήρωες του Λαού μας ανά τους αιώνες. Από τα χρόνια τα μυθικά μέχρι τα ιστορικά χρόνια το αρχέτυπο του Ήρωα ήταν οι νέοι που πολεμούσαν για το Λαό και την Πατρίδα: ο Ηρακλής, ο Θησέας, ο Αχιλλέας, ο Αλέξανδρος ο Μέγας και τόσοι άλλοι που θα χρειάζονταν πολλές χιλιάδες σελίδες και η απλή παράθεση των ονομάτων τους. Οι νεαροί Ακρίτες του Μεσαιωνικού Ελληνισμού και τα μικρά κλεφτόπουλα του ’21 που τα έβαλαν με αμέτρητους εχθρούς, προδότες και προσκυνημένους του Έθνους μας.
Εμείς, οι νέοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τα “παιδιά” έχουμε το θράσος, και δυστυχώς για το σύστημα καμία δειλία, να μην υπολογίζουμε και να μην προσκυνάμε κανέναν! Ούτε το θλιβερό κράτος που σαν τον Κρόνο του αρχαίου μύθου κατατρώγει τα παιδιά του μα η άνομη εξουσία του γκρεμίστηκε από το νεαρό του γιο, τον Δία, που δε δείλιασε μα ούτε και δίστασε να πολεμήσει, έτσι κι αυτό το κράτος το εθνοκτόνο θα γκρεμιστεί από εμάς!
Κι όσο γι’ αυτούς που θαρρούν πως είμαστε νέοι που έχουμε “παραπλανηθεί” και μας “εκμεταλλεύονται κάποιοι επιτήδειοι”, οι δράσεις μας, οι συγκεντρώσεις μας στα γραφεία και κυρίως στους δρόμους των πόλεων, είναι η καλύτερη απάντηση στη λάσπη τους. Δεν αξίζει άλλωστε να ανταπαντά κανείς σε φτηνές συκοφαντίες και κουτσομπολιά. Εμείς, τα “παιδιά” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ξέρουμε πολύ καλά ποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν και ποιοι είναι πραγματικά δίπλα μας. Γιατί το τοπίο ξεκαθαρίζει όταν βγαίνουμε στο δρόμο. Στο δρόμο και στην πράξη φαίνονται ποιοι είναι αυτοί που μας στηρίζουν και ποιοι θέλουν να δηλητηριάσουν τις ψυχές και τα μυαλά μας προκειμένου να καταστούμε λοβοτομημένα ανθρωπάρια, ανίκανα για σκέψη και δράση. Στο δρόμο, τα σάπια ερωτήματα κάποιων που προσπαθούν δήθεν να μας ξυπνήσουν για να μας “σώσουν” πριν είναι αργά, πάνε περίπατο…
Οι πρεσβύτεροι Αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι αυτοί που είναι δίπλα μας και κανένας άλλος. Μας ετοιμάζουν για το σκληρό και ζοφερό μέλλον που μας περιμένει και παρόλο που έχουν υπομένει τόσες διώξεις, τόσες συκοφαντίες, συνεχίζουν αγέρωχοι και βρίσκονται ακόμα στη πρώτη γραμμή του Αγώνα. Και όπως οι νεαροί Σπαρτιάτες των αρχαίων χρόνων, έτσι και μεις τους υποσχόμαστε:

ΜΗΔΕΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΣΧΥΝΗΜΕΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣ ΔΕ Γ΄ ΕΣΟΜΕΘΑ ΠΟΛΛΩ ΚΑΡΟΝΕΣ.

Εμείς, οι πιτσιρικάδες, οι αλήτες, τα παιδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: