Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ




Το γνωστό εβραϊκό Heeb magazine εξιστορεί
σε κόμικς πως να μαγειρέψεις και να φας έναν Έλληνα!


Την ίδια ώρα διαμαρτύρεται το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος για “αντισημιτική
διαφήμιση του JUMBΟ


Η “αστεία” ιστοριούλα του κόμικ εξιστορεί πως οι Εβραίοι μπορούν να μαγειρεύουν έναν “Gentile” δηλαδή έναν Έλληνα ειδωλολάτρη ή έναν μη Εβραίο και φυσικά να τον τρώνε σε γεύμα. Το όνομα “Gentile” το χρησιμοποιούσαν οι Εβραίοι από τα αρχαία χρόνια για να δηλώσουν τους Έλληνες ειδωλολάτρες και γενικά κάθε μη Εβραίο. Το περιοδικό όμως εκδίδεται σήμερα και όχι στα αρχαία χρόνια… Κανείς δεν αντιδρά σε αυτά τα δημοσιεύματα, αντίθετα με τον χαμό που γίνετε όταν «προκληθούν» εβραίοι ή μουσουλμάνοι. Φανταστείτε αν ελληνικό περιοδικό έβαζε σε… φούρνο εβραίο με τα κρεμμυδάκια, τον παγκόσμιο χαμό που θα προκαλούσαν οι εβραίοι αποκαλώντας μας ρατσιστές και αντισημίτες. Στην αντίπερα όχθη διαβάστε την παρακάτω είδηση για να δείτε πόσο άμεσα αντιδρούν οι… φίλοι μας οι εβραίοι οι οποίοι δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω.

Διαμαρτυρία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος για “αντισημιτική” διαφήμιση του JUMBO

Εβραίος: Εμπρα, τι λέει το νέο – δανείσει το γερμανό; Είναι καλό το γερμανό.
Καραγκιόζης: Νάιν, το γερμανό, δε δανείζει.
Εβραίος: Ει, τότε δανείσει εγώ! Αλλά για να δανείσει πρέπει ν’ αυγατίσει.
Καραγκιόζης: Δηλαδή πόσο αυγατίσει;
Εβραίος: Σαράντα τα εκατό αυγατίσει
Καραγκιόζης: Δε μ’ έχεις πείσει. Θα βρω στα Jumbo λύση

Ως διαμαρτυρία σε αντι-εβραϊκή τηλεοπτική διαφήμιση της εταιρείας καταστημάτων JUMBO, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος απέστειλε προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Ευάγγελο – Απόστολο Βακάκη, την παρακάτω επιστολή: «Σε διαφημιστικό σποτ της Εταιρείας σας στην τηλεόραση χρησιμοποιείτε κατά τρόπο ανάρμοστο τη φιγούρα του Εβραίου από το θέατρο Σκιών, προσδίδοντας μάλιστα σ΄ αυτόν την ιδιότητα του τοκογλύφου.
Επειδή το εν λόγω σποτ περιέχει μηνύματα άκρως ρατσιστικά και δυσφημιστικά ζητούμε όπως αποσυρθεί ΑΜΕΣΩΣ ώστε να σταματήσει η επιχειρούμενη προκλητικότητα η οποία δεν έχει καμία σχέση με την καθεαυτή εμπορική σας δραστηριότητα».
Τίποτα δεν αφήνουν να πέσει κάτω οι Εβραίοι. Τώρα τα βάλανε με διαφήμιση γνωστού καταστήματος παιχνιδιών και απαίτησαν να αποσυρθεί ΑΜΕΣΩΣ (τα κεφαλαία δικά τους). Ούτε κράτος εν κράτει να ήταν δε θα ήσαν τόσο προκλητικοί και απαιτητικοί. Ή μήπως είναι;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που λεει ελληνας βρε αγραμματοι...

Χρυσή Αυγή είπε...

Πονηρέ «επιστήμονα» διάβαζε καλύτερα:
Το όνομα “Gentile” το χρησιμοποιούσαν οι Εβραίοι από τα αρχαία χρόνια για να δηλώσουν τους Έλληνες ειδωλολάτρες και γενικά κάθε μη Εβραίο.