Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ!

Αγωγή κατέθεσε ο Θεόδωρος Τσουκάτος, σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ και μέλους της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της Siemens, Παναγιώτη Καμμένου, Σύμφωνα με πληροφορίες ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Κ. Σημίτη, διεκδικεί το ποσό των 200.000 ευρώ, από τον Καμμένο σαν αποζημίωση για ηθική βλάβη, από συκοφαντικές και εξυβριστικές φράσεις, τις οποίες χρησιμοποίησε σε βάρος του, στην Επιτροπή, ο Καμμένος. Τέλος ο Τσουκάτος ανέφερε, ότι το ποσό που τελικά θα επιδικασθεί θα το διαθέσει στο γηροκομείο Λεωνιδίου. Ο Πάνος Καμμένος απαντώντας στα πιο πάνω και συγκεκριμένα στην αγωγή του Τσουκάτου ανέφερε ότι θα απαντήσει με αγωγή ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα διευκρινίζει ότι 5 εκατ. ευρώ θα δοθούν για να διασφαλισθούν, οι συντάξεις για τις χήρες και τα ορφανά πού κόπηκαν από κάθε Τσουκάτο… Άλλα 5 εκατ. ευρώ θα δοθούν στις οικογένειες των ηρωικά πεσόντων πιλότων. Tο υπόλοιπο ποσό θα κατατεθεί στον ειδικό λογαριασμό της βουλής, για την απόσβεση του δημοσίου χρέους που δημιουργήθηκε από τον κάθε Τσουκάτο.
Οπότε αυτή είναι μια λύση… προωθήστε τους πολιτικάντηδες να αλληλομηνύονται, να τα παίρνει ο ένας από τον άλλο και να τα δίνουν πίσω στον λαό. Ε, ρε που καταντήσαμε…

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ

"ΟI ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ": Έναν από τους πύργους των τειχών της Πόλης τον υπεράσπιζαν τρία αδέρφια, άρχοντες Κρητικοί που πολεμούσαν με το μέρος των Βενετών (η Κρήτη τότε ήταν κάτω από την κυριαρχία των Βενετών). Μετά την πτώση της πόλης τα τρία αδέρφια και οι άντρες τους εξακολουθούσαν να πολεμούν και παρά τις λυσσώδεις προσπάθειες τους οι Τούρκοι δεν είχαν κατορθώσει να καταλάβουν τον πύργο. Για το περιστατικό αυτό ενημερώθηκε ο Σουλτάνος και εντυπωσιάστηκε από την παλικαριά τους. Αποφάσισε, λοιπόν, να τους επιτρέψει να φύγουν με ασφάλεια από τον πύργο και να πάρουν ένα καράβι με τους άντρες τους και να γυρίσουν στην Κρήτη. Πραγματικά η πρόταση του έγινε δεκτή με τη σκέψη ότι έπρεπε να μείνουν ζωντανοί για να πολεμήσουν να ξαναπάρουν τη Βασιλεύουσα πίσω από τους απίστους. Έτσι οι Κρητικοί επιβιβάστηκαν στο πλοίο τους και ξεκίνησαν για το νησί τους. Το πλοίο δεν έφτασε ποτέ στην Κρήτη και ο θρύλος λέει ότι περιπλανιούνται αιώνια στο πέλαγος μέχρι τη στιγμή που θα ξεκινήσει η μάχη για την ανακατάληψη της Πόλης από τους Έλληνες. Τότε το πλοίο των Κρητικών θα τους ξαναφέρει στην Κωνσταντινούπολη για να πάρουν και αυτοί μέρος στη μάχη και να ολοκληρώσουν την αποστολή τους και το ελληνικό έθνος να ξανακερδίσει την Πόλη.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ…

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ:
O MAΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Είπε ο Τούρκος στρατηγός, στον Έλληνα ομόλογό του: Εσείς οι Έλληνες , δεν πιστεύετε στον θρύλο του Μαρμαρωμένου Βασιλιά; Δεν λέτε και ξαναλέτε μεταξύ σας, πως βόλι εχθρού δεν τον άγγιξε; Πως δεν τον κατάπιε το μανιασμένο πλήθος των πορθητών της Πόλης; Αλλά πως τον τράβηξε η Παναγιά στην αγκαλιά της, για να τον κάνει Αθάνατο.
Δεν είστε βέβαιοι πως ΖΕΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ: Δεν είναι θρύλος. Ψεύτικη ελπίδα. Ονειροφαντασία. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ.

Καθώς γράφουμε, ξεπηδά από τα βάθη της μνήμης μας μια ιστορία, που αν δεν είναι αληθινή, τουλάχιστον θα μπορούσε να αποθανατιστεί σαν θρύλος. Μας την αφηγήθηκε, πριν μερικά χρόνια, προσωπικότητα αξιόλογη (τηρούμε την ανωνυμία της) ούτε ευφάνταστη, ούτε φαντασιόπληκτη. Πριν μερικά χρόνια λοιπόν, λιγότερα από μια δεκαετία, υπηρετούσαν, απ΄τη μια κι΄απο την άλλη πλευρά του Έβρου, στα σύνορα, που διαιρούν την Θράκη μας στα δυο, αντίστοιχα, Έλλην και Τούρκος στρατηγός. Οι δυο άνδρες είχαν συνδεθεί με στενή μεταξύ τους φιλία. Πολύ περισσότερο που ο Τούρκος στρατηγός, είχε σύζυγο Ελληνίδα. Όταν έφτασε ο καιρός να μετατεθούν για άλλη υπηρεσία, προσκάλεσε ο Τούρκος τον Έλληνα συνάδελφο του. Τόσον καιρό, του είπε, περάσαμε ανέφελα μαζί. Οι διαφορές που έχουν οι δυο χώρες μας, μεταξύ τους, δεν επηρέασαν τη φιλία μας. Αλλά κι΄εμεις οι Τούρκοι θεωρούμε τη φιλία ιερή. Θα ήθελα αύριο το βράδυ να σου το αποδείξω. Την επομένη, στις 10 ακριβώς, ο Έλλην επιβιβαζόταν στο ιδιωτικό αυτοκίνητο του Τούρκου. Νύχτα αφέγγαρη ήταν. Ερημικοί οι δρόμοι. Ανοιχτή κι η λεωφόρος ταχείας κυκλοφορίας προς την Πόλη. Κοντά μεσάνυχτα πρέπει να πλησίασαν στις παρυφές της. Ύπνος βαθύς είχε καθηλώσει στα κρεβάτια τους κατοίκους της. Ησυχία στους δρόμους. Γρήγορος, οδηγός ο Τούρκος, μπήκε βγήκε από στενά, από περιπλεγμένα σαν κουβάρι καλντερίμια. Νύχτα αφέγγαρη. Έσβησε τη μηχανή, σταμάτησε μπροστά σε καγκελόπορτα με γραφές στα ελληνικά. Ο γοργός ρυθμός, η αγωνία, η περιέργεια, δεν άφηναν στον Έλληνα περιθώρια να ψάξει, ούτε καν να προβληματιστεί. Ακλουθούσε τον Τούρκο πειθήνια, σαν αυτόματο, χωρίς φόβο, με περίσσια εμπιστοσύνη. Ούτε καν που του πέρασε απ' το μυαλό, πως μπορούσαν να΄ναι και κακές οι προθέσεις του. Στάθηκαν μπροστά σε διπλομανταλωμενη σιδερένια στενή θύρα. Έβγαλε κλειδί απ' την τσέπη του ο Τούρκος. Ξεκλείδωσε. Άνοιξε. Υπόγειο ήταν. Μούχλα ανέδιναν οι τοίχοι. Μούχλα και κλεισούρα. Λησμονιά, καταχωνιασμένη στα έγκατα της γης. Περπάτησαν κι οι δυο, σε διάδρομους, χωρίς να σκοντάφτουν. Τους βάραινε η σιωπή, η αναμονή. Που πήγαιναν, έτσι στα τυφλά; Που κατευθύνονταν; Ανάστροφα στον χρόνο. Σε ποιον χρόνο; Τον ανθρώπινο ή τον Θεϊκό; Ο Τούρκος ήξερε. Αλλά δεν ήξερε ακόμη ο Έλληνας. Δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την περιπλάνηση. Μα ούτε και πρόφταινε να προβληματιστεί. Ακλουθούσε. Με την βεβαιότητα, πως η στιγμή ήταν μοναδική. Πως δεν θα' χε την ευκαιρία, ποτέ ξανά, να την ξαναζήσει. Ακλουθούσε. Ονειρευόταν άραγε; Υπνοβατούσε;
Φτερωμένη η φαντασία του, ανάπλαθε μονοπάτια, που μόνο σε ελαφρύ ύπνο βαδίζει κανείς. Ένα ήταν σίγουρο: δεν θα ξανάβρισκε ποτέ τον δρόμο. Δεν θα τον ξανάβρισκε χωρίς οδηγό. Είχαν φτάσει στο τέρμα. Θύρα και πάλι αρματωμένη μπροστά τους. Βαριά σιωπή. Η σιγή της υστάτης ώρας. Που ήρθε να διακόψει μόνο το τρίξιμο της κλειδαριάς. Το γκρινιασμα του σκουριασμένου σίδερου. Μισάνοιξε η βαριά θύρα. Ισχνό φως στο εσωτερικό. Υπερκόσμιο. Μυστηριακό. Υπόγειο; Μπουντρούμι; Κενοτάφιο; Και τότε, τότε μόνον μίλησε ο Τούρκος : Εσείς οι Έλληνες, δεν πιστεύετε στον θρύλο του Μαρμαρωμένου Βασιλιά; Δεν λέτε και ξανάλετε μεταξύ σας, πως βόλι εχθρού δεν τον άγγιξε; Πως δεν τον κάταπιε το μανιασμένο πλήθος των πορθητών της Πόλης; Αλλά πως τον τράβηξε η Παναγία στην αγκαλιά της, για να τον κάνει Αθάνατο; Δεν είστε βέβαιοι πως ΖΕΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ; Δεν είναι θρύλος. Ψεύτικη ελπίδα. Ονειροφαντασία. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. Δες και μόνος σου. Στο πάτωμα, μισοανασηκωμενο στον ένα αγκώνα ο Έλληνας είδε, είδε με τα μάτια του, τον ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΑΝΑΣΗΚΩΜΕΝΟ. Ρίγος μεταφυσικό τον διαπέρασε. Θόλωσαν απ' τα δάκρυα τα μάτια του. Θαμπώθηκε η όραση του. Έκανε το σταυρό του. Μπροστά του, εκεί, σε απόσταση ανάσας, το ΘΑΥΜΑ. Κι ήταν αυτός, ο τυχερός, που είχε αξιωθεί να το ζήσει με τις αισθήσεις του. Σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο. Πηχτή η σιωπή, σχεδόν, κοβόταν με το μαχαίρι. Μίλησε και πάλι ο Τούρκος : "Πριν μερικά χρόνια κειτόταν στο έδαφος ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ. Τον τελευταίο καιρό άρχισε σιγά-σιγά ν' ανασηκώνεται. Πάμε." Ξανάκλεισαν τη θύρα. Την ξεκλείδωσαν. Αντίστροφα βγήκαν μέχρι την αυλή απ' τα υπόγεια. Ξαναπέρασαν την καγκελλενια πόρτα. Δεν άφησαν πίσω ίχνη απ' τις πατημασιές τους. Κανείς δεν τους είχε δει. Μπήκαν στο αυτοκίνητο, πήραν το δρόμο του γυρισμού. Σιωπηλοί. Χωρίς να ανταλλάξουν κουβέντα. Δεν είχε ακόμη ξημερώσει όταν έφτασαν στον Έβρο. Προτού αποχωριστούν, φιλήθηκαν σταυρωτά. Το ποτάμι κυλούσε ορμητικά προς το Αιγαίο. "Γυρίζει πίσω το ποτάμι", μονολόγησε ο Έλλην στρατηγός. "Γυρίζει όταν το θελήσει ο Θεός". Υπηρέτησε αργότερα στο Κέντρο. Προτού αποστρατεύει θεώρησε υποχρέωση του ν' αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό στην προσωπικότητα που μας το εμπιστεύτηκε, κατονομάζοντας και τον στρατηγό, κάτω από το βλέμμα του Θεού και της Παναγίας. Κάναμε και μείς τον σταυρό μας μουρμουρίζοντας "Η ΠΟΛΙΣ ΔΕΝ ΕΑΛΩ".

* Ο Έλληνας στρατηγός πέθανε τον Φεβρουάριο του 2001 πλήρης ημερών. Εμείς μετά από επισταμένη έρευνα, αναζητήσαμε και βρήκαμε την αδελφή του στρατηγού και μας επιβεβαίωσε ότι η μοναδική ευκαιρία που είχε ο αδελφός της ήταν πραγματικότητα, είδε με τα μάτια του τον Αυτοκράτορα Ιωάννη, γιατί έτσι έγραφε η επιγραφή πάνω από το κεφάλι.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Η Λαϊκή παράδοση λέει για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, στην πραγματικότητα κανείς Άγιος και κανείς προφήτης δεν μιλεί για Κωνσταντίνο, όλοι οι προφήτες μιλούν για Ιωάννη.

Η ΚΡΗΤΗ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ… ΙΕΡΑΡΧΕΣ!

Οι τούρκοι Ιεράρχες της Κρήτης, τονίζουν «οι εποχές αλλάζουν, τα σύνορα αλλάζουν, ο κόσμος παγκοσμιοποιείται και μέσα σε αυτόν τον κόσμο η Τουρκία λαμβάνει τα μηνύματα»!
Στο Φανάρι βρέθηκαν χθες ιεράρχες της Κρήτης προκειμένου να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα για την απόκτηση της τουρκικής υπηκοότητας. Πρόκειται για τους Μητροπολίτες Κισσάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο, Ιεραπίτνης και Σητείας κ. Ευγένιο, Πέτρας και Χερονήσου κ. Νεκτάριο, και Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου κ. Ανδρέα. Σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να βρεθούν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και οι υπόλοιποι ιεράρχες του νησιού, αφού ως γνωστόν η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης αποδέχτηκε ομόφωνα την τουρκική προσφορά. Σημειώνεται ότι με την παραχώρηση της τουρκικής υπηκοότητας αποκτούν ταυτόχρονα και το δικαίωμα του «εκλέγειν και του εκλέγεσθαι» στον «Τούρκικο» Οικουμενικό Θρόνο. Πρόκειται για έναν “ελιγμό” των Ιεραρχών των Μητροπόλεων που υπάγονται και ευθεία στο «τουρκόφιλο» Πατριαρχείο προκειμένου να αποκτήσουν το προνόμιο. Έτσι ξεκίνησε χθες στο «τουρκικό» Πατριαρχείο η διαδικασία για την παραχώρηση της Τουρκικής υπηκοότητας στους Ιεράρχες της Κρήτης. Χθες στο Φανάρι βρέθηκαν οι πρώτοι τέσσερις από τους Ιεράρχες του νησιού που υπέγραψαν τα πρώτα έγγραφα. Κατά τη χθεσινή διαδικασία παρέστησαν εκπρόσωποι της Τουρκικής Πολιτείας ενώπιον των οποίων υπεγράφησαν τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ με νεώτερα στοιχεία που προσκόμισαν, οι Ιεράρχες της Κρήτης επαναδιατύπωσαν σε πιο ενισχυμένη βάση το αίτημα τους για την παραχώρηση της Τουρκικής Υπηκοότητας. Σε δεύτερο χρόνο στο Φανάρι αναμένεται να ταξιδέψουν και οι υπόλοιποι Ιεράρχες της Κρήτης, οι οποίοι επίσης έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να αποκτήσουν την Τουρκική υπηκοότητα. Όπως είναι γνωστό, πριν από μερικά χρόνια, ο τούρκος Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είχε διατυπώσει σχετικό αίτημα προς την σημερινή πολιτική ηγεσία της Τουρκίας και συγκεκριμένα στον πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν. Πριν από περίπου ένα χρόνο, στη διάρκεια συνάντησης του κ. Βαρθολομαίου με τον Τούρκο Πρωθυπουργό, ο τελευταίος τον διαβεβαίωσε ότι είναι θετικός στο αίτημα που του είχε υποβληθεί και ζήτησε να σταλούν οι σχετικές αιτήσεις από πλευράς των ενδιαφερόμενων Ιεραρχών. Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης αποδέχτηκε ομόφωνα την προσφορά και έγινε πλέον «τουρκική». Οι τούρκοι Ιεράρχες της Κρήτης, τονίζουν «οι εποχές αλλάζουν, τα σύνορα αλλάζουν, ο κόσμος παγκοσμιοποιείται και μέσα σε αυτόν τον κόσμο η Τουρκία λαμβάνει τα μηνύματα.
Εμείς τώρα τι να πούμε; Αι σιχτήρ που λένε και οι γείτονες; Λίγο θα είναι...

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ το νέο βιβλίο του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ


Όταν λέμε ότι η κατρακύλα της χώρας δεν έχει όρια... κάποιοι εξακολουθούν να ελπίζουν μήπως τυχόν έχει απομείνει τίποτα από αυτό που λέγεται Κράτος, θεσμοί, Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η αφίσα γράφει πάνω: «Λεσβίες, γκέι, αμφισεξουαλικές και αμφισεξουαλικοί, τρανσεξουαλικές και τρανσεξουαλικοί. Είμαστε Παντού».
Με το πρόσχημα λοιπόν της δήθεν ελευθερίας η ρεμούλα που παριστάνει το κράτος και τη ευνομούμενη πολιτεία επιβραβεύει κατ' ουσίαν οποιονδήποτε θέλει να προκαλέσει, προσβάλλοντας ότι ιερό και όσιο έχει απομείνει.
Όχι δεν φταίνε αυτοί που κάθε φορά ξεφτιλίζουν, θέλουν να προκαλέσουν και προκαλούν... Ποιός όμως το επιτρέπει;
Αυτό ακριβώς είναι το Κράτος σας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Αυτή ακριβώς είναι η κατάντια της παπατζοπολιτείας και τον εικονικών θεσμών που την πλαισιώνουν. Αυτά είναι τα πρότυπα που πλασάρει καθημερινά και επί 24ώρου η τηλεόραση σας, σε αυτά τα πρότυπα θέλουν να μεγαλώνουν τα παιδιά σας.
Οι εθνοσωτήρες ενοχλήθηκαν μόνον όταν τρόμαξαν μην τους ταρακουνήσετε το ψευτοκοινοβούλιο που στεγάζουν αυτού του είδους τη δημοκρατία.
Τη δημοκρατία του ξεφτιλίστε ότι απέμεινε ακόμη, έστω και σαν σύμβολο, όσο πιο προκλητικά και όσο πιο αισχρά τόσο πιο αποτελεσματικά.
Είδατε κανέναν εκπρόσωπο της πολιτείας ή της Ελληνικής δικαιοσύνης να παρέμβει για αυτή την εξευτελιστική αφίσα; (Δεν μιλάμε για καραγκιοζλίκια πολιτικάντικες δηλώσεις για παλαμάκια, για πράξεις μιλάμε )
Πριν βιαστείτε να τα βάλετε απλά με τους ομοφυλόφιλους , σκεφτείτε πόσοι ομοφυλόφιλοι σας κυβερνούν και σε ποιές θέσεις βρίσκονται.
Δυστυχώς αυτή την αφίσα δεν τη έφτιαξαν ανθέλληνες του εξωτερικού την έφτιαξαν ανθέλληνες μέσα στην Ελλάδα για να γελάνε οι έξω με τον εθνικό εξευτελισμό.
Κι αυτό που λέγεται "πολιτεία" έμμεσα το επιβραβεύει δια της σιωπής, έχει άλλωστε και πολλές λουγκρίτσες που ικανοποιούνται βαθύτατα με όλα αυτά και πολύ θα ήθελαν να παρελάσουν κι "αυτές" αλλά δεν μπορούν.
Να είστε σίγουροι ότι η Ελληνική τηλεόραση και οι επώνυμοι δημοσιογράφοι και τηλεπερσόνες, θα βρουν ξαφνικά αρκετό "πολύτιμο" τηλεοπτικό χρόνο για να προβάλλουν καταλλήλως αυτό το θέμα...
Αυτά τα πρότυπα άλλωστε προβάλλουν οι περισσότερες εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές που μπαίνουν καθημερινά στο σπίτι της Ελληνικής οικογένειας.
Υ.Γ Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κάθε λογής αριστεριστές που ζητάνε να καταργηθούν οι παρελάσεις στις Εθνικές Επετείους, την «παρέλαση» των ομοφυλόφιλων με τους κώλους έξω στο κέντρο της πρωτεύουσας την υποστηρίζουν. Τα σχόλια δικά σας…

Σιωπηρά Τουρκεύουν οι βραχονησίδες στο Αιγαίο - Απαγορεύεται να πλησιάζουν Έλληνες στη Λαδόξερα !

Aπίστευτη δικαιολογία ότι η ανάρτηση του ιστού της σημαίας ενδεχομένως
να προκαλέσει ζημιές στο φάρο!

Η Λαδόξερα πήρε το όνομα της επειδή στο σημείο αυτό η θάλασσα “λαδώνει” κατά περιόδους αφού η “φλέβα” πετρελαίου που βρίσκεται εκεί είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα που το πετρέλαιο αναβλύζει περιοδικά από μόνο του!


Καταγγελίες σοκ από κατοίκους στη Βόρεια Ελλάδα οι οποίες δυστυχώς επιβεβαιώνονται από ειδικό σήμα, του Λιμενικού. Πρόκειται για την απαγόρευση ανάρτησης Ελληνικής σημαίας στη βραχονησίδα Λαδόξερα ή Ζουράφα καθώς και το δικαίωμα να αποβιβαστούν Έλληνες στην αδιαμφισβήτητα Ελληνική βραχονησίδα!
Όπως καταγγέλλουν οι πολίτες, το Λιμενικό απαγόρευσε τη μετάβαση, με την απίστευτη δικαιολογία ότι η ανάρτηση του ιστού της σημαίας ενδεχομένως να προκαλέσει ζημιές στο φάρο που υπάρχει στο έδαφος του νησιού...
Μήπως χρειαζόμαστε διαβατήριο για να επισκεφθούμε τις Ελληνικές βραχονησίδες;
Μήπως καμιά ειδική άδεια από το Τουρκικό προξενείο κ.Πρωθυπουργέ;
Για όσους δεν γνωρίζουν η βραχονησίδα Ζουράφα ή Λαδόξερα βρίσκεται σε απόσταση 6 ναυτικών μιλίων βορειοανατολικά της Σαμοθράκης και αποτελεί βασικό στοιχείο οριοθέτησης των ελληνικών συνόρων προς τα ανατολικά, στον κρίσιμο χώρο του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Δείτε τι σκαρφίστηκαν !

Το Λιμενικό εκτελώντας άνωθεν εντολές στην προσπάθεια να αποτρέψει τους Έλληνες να πλησιάζουν την Ελληνική βραχονησίδα απαγόρευσε ακόμη και την αλιεία στον πλούσιο αυτό ψαρότοπο.
Οι Έλληνες ψαράδες που περιπλέουν στη Λαδόξερα καταγγέλλουν όμως ότι παρενοχλούνται συχνά από την Τουρκική Ακτοφυλακή, τη στιγμή όπου οι Τούρκοι ψαράδες ψαρεύουν εκεί ανενόχλητοι υπό την προστασία των Τούρκων. Μήπως τελικά ο Παπανδρέου συνεχίζει το έργο του Σημίτη;
Σε αντίθεση με τα Ίμια, το σημείο όπου βρίσκεται η βραχονησίδα Λαδόξερα , δεν αποτέλεσε ποτέ «γκρίζα ζώνη», δηλαδή η κυριότητα επί της νησίδας δεν έχει επισήμως αμφισβητηθεί ποτέ στο παρελθόν από την Άγκυρα.

Τι αλλάζει σιωπηρά στο Αιγαίο;

Θυμάστε τη διαβεβαίωση Παπανδρέου ότι πετρέλαιο δεν έχουμε;
Το όνομα Λαδόξερα δεν είναι καθόλου τυχαίο , όπως τυχαία δεν είναι και η ξαφνική έγνοια του Λιμεναρχείου για τον πλούσιο αυτό ψαρότοπο.
Η Λαδόξερα πήρε το όνομα της επειδή στο σημείο αυτό η θάλασσα “λαδώνει” κατά περιόδους αφού η “φλέβα” πετρελαίου που βρίσκεται εκεί είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα που το πετρέλαιο αναβλύζει περιοδικά από μόνο του!
Το γεγονός είναι γνωστό από την αρχαιότητα κατά την οποία φαίνεται ότι ήταν κατοικημένη περιοχή , αφού πάνω στη βραχονησίδα έχουν βρεθεί υπολείμματα αρχαίου οικισμού.
Η βραχονησίδα Λαδόξερα αποτελεί, υπόλειμμα αρχαϊκού ηφαιστειογενούς συμπλέγματος τεσσάρων νησιών, και λόγω του τεραστίου κοιτάσματος πετρελαίου το νησί βυθίζεται σταδιακά.
Καθόλου τυχαίο λοιπόν δεν είναι το ενδιαφέρον της Τουρκικής ακτοφυλακής που περιπολεί εκεί προστατεύοντας δήθεν τους Τούρκους ψαράδες ... την ίδια στιγμή που το Ελληνικό Λιμενικό εκτελεί εντολές της κυβέρνησης απαγορεύοντας στους Έλληνες να πλησιάσουν !
Εάν όλα αυτά δεν είναι προδοσία και σιωπηρή παραχώρηση Εθνικής κυριαρχίας , τότε τί είναι ;
Που είναι τώρα η δήθεν αντιπολίτευση της ΝΔ; ... Ξεπλένει σκάνδαλά;
Ο “πατριωτικός” ΛΑΟΣ ; Η “εργατική” αριστερά;
Που κρύβονται τώρα όλοι αυτοί οι δήθεν “αποκαλυπτικοί “ δημοσιογράφοι που γράφουν επώνυμα;
Σιωπηρά παίζουν όλοι το παιχνίδι τους για να κερδίσουν από κάθε σπιθαμή Ελλάδας που ξεπουλιέται σιωπηρά...
Δείτε με τι πατριωτισμό φωνάζει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ
"Συνέλληνες ξυπνάτε” λέει... “Μπήκε λύκος στο μαντρί”.
Μπράβο ρε “εθνοτσοπάνηδες” όλοι σας που προστατεύεται τα “προβατάκια” σας από τους “λύκους” !
Την άλλη μέρα βέβαια... πιστός στη γραμμή Καρατζαφέρη, ο Βελόπουλος. Χέρι χέρι.... Σιωπηρά!
Και μετά αναρωτιέστε γιατί τα “πρόβατα” φωνάζουν “Να καεί το μπουρδέλο η Βουλή”.
Θα “βελάζουν” γιατί φαίνεται ότι ΞΥΠΝΑΝΕ Βελόπουλε...

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ THE TIMES ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ… ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μείωση Εθνικής Επικράτειας, έστω και… προσωρινή (τώρα πως γίνεται αυτό;) προτείνει Συντάκτης της εφημερίδας “The Times” για όσες χώρες παρουσιάζουν ψευδή στοιχεία για τον προϋπολογισμό τους, φωτογραφίζοντας φυσικά την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Carl Mortished, συντάκτης της έγκριτης Βρετανικής εφημερίδας, αρχικά επισημαίνει ότι η πρόταση των Γερμανών βουλευτών για πώληση Ελληνικών νησιών δεν ήταν τόσο ανόητη. Στην συνέχεια φτάνει σε σημείο να προτείνει “Προσωρινή μείωση Εθνικής Επικράτειας” σε όσες χώρες “μαγειρεύουν” τους προϋπολογισμούς τους. Σύμφωνα με τον απίστευτη αυτή πρόταση, ένα μέρος εδάφους θα μπορούσε να “παραχωρείται” σε γειτονικό κράτος μέχρι να πληρωθούν τα χρέη. Ρε δεν πας στο διάολο φλωροεγγλέζε… Έλα να μας το πεις από κοντά αυτό.

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Καταγγελία για πολυτελές αυτοκίνητο Καρατζαφέρη - Έτσι αλλάζουν τις αυτοκινητάρες οι βουλευτές

Η παρούσα καταγγελία αφορά προσωπική μαρτυρία αναγνώστη σε περιστατικό που συνέβη την περίοδο 1995-96 σε συγκεκριμένη έκθεση αυτοκινήτων. Ο αναγνώστης πληροφορείται απο τον πωλητή της έκθεσης για μια εκπληκτική προσφορά σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο τύπου Mercedes το οποίο - όπως του εξηγεί ο πωλητής - ήταν ιδιοκτησίας του Γ.Καρατζαφέρη και θέλει να το αποσύρει. Το καλύτερο έρχεται όμως μερικά δευτερόλεπτα αργότερα... όταν ο πωλητής στην προσπάθεια να τον πείσει ο το αυτοκίνητο δεν έχει πρόβλημα (παρά τη χαμηλή τιμή του) του εξηγεί πως γίνονται αυτές οι "δουλειές"!!!
Ο καταγγέλων καλεί μάλιστα μέσα απο την επιστολή του , τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ αν τυχόν αμφισβητεί το πολυ συγκεκριμένο γεγονός που αναφέρει με ονόματα και στοιχεία να το διαψεύσει.
Σας παραθέτουμε την επιστολή αυτούσια.

" 'Eφτασε ποια η ωρα εσείς που το παίζετε ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ να προσεχετε πολύ το τι κάνατε μέχρι τώρα. Ο κ. Καρατζαφέρης πόσο τίμιος ήταν σαν Βουλευτής (μάλλον Βολευτής) και καναλάρχης;
Ακου να δείς να μαθαίνεις και ρώτα τον να θυμηθεί.
Ηταν το 1995 ή 1996.
Στην έκθεση αυτοκινήτων "ΣΑΜΟΛΗΣ" στην λεωφ.Βριλησσού 87, στο Πολύγωνο, εμφανίστηκε τότε μια ολοκαίνουργια, μαύρη αστραφτερή Mercedes.
O κ. Θανάσης που ήτανε πωλητής, μου λέει. "Πάρτηνε, είναι ευκαιρία, από 14.000.000 δρχ. μόνον 8.000.000." Γιατί του λέω;
Είναι του Καρατζαφέρη μου λέει, την τρακάρησε στον πίσω προφυλακτήρα, την χαρακτηρίσανε άχρηση. Εμείς αλλάξαμε, μου είπε ο κ. Θανάσης τον προφυλακτήρα και είναι το αυτοκίνητο είναι τώρα ατόφιο.
Καλά του λέω, και γιατί τότε την πουλάει;
"Μα γιατί βγάζοντας αυτή άχρηστη, έχει το δικαίωμα να πάρει νέα Βουλευτική Mercedes με 4.000.000, οπότε κάτι βγάζει και αυτός, κάτι και εμείς και εσύ πληρώνεις σχεδόν τα μισά και όλα νόμιμα !! ""
Ευγε πατριώτη και να πάτε να κάψετε το τελωνειο, να μην βρεθούν ποτέ τα τεκμήρια της "νομιμότητας" σας.

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΤΑΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Προσοχή, δεν πρόκειται για ανέκδοτο: Πακιστανός υπάλληλος του ελληνικού Δημοσίου! Αν νομίζετε ότι σας περιπαίζω με ένα ακόμη κακόγουστο αστείο, σας ενημερώνω ότι βουλευτής της Β’ Αθηνών του ΠαΣοΚ, που έχει συγγενικούς δεσμούς με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, έχει τάξει σε υπηκόους της συγκεκριμένης τριτοκοσμικής χώρας που οσονούπω θα ελληνοποιηθούν, θέσεις εργατών καθαριότητας σε «πράσινους» δήμους της Αττικής.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται κι άλλοι συνάδελφοί της αλλά και δήμαρχοι που ετοιμάζονται να αλιεύσουν ψήφους στα θολά νερά των "οικονομικών μεταναστών". Το βέβαιο είναι ότι το κυβερνών κόμμα δίνει τα ρέστα του προκειμένου να λάβει τη «μερίδα του λέοντος» από τους.. περίπου 600.000 αλλοδαπούς που έχουν υπαχθεί στο καθεστώς του επί μακρού διαμένοντος ή έχουν συμπληρώσει πέντε συνεχή χρόνια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας.
Δεκάδες χιλιάδες απ’ αυτούς που θα ψηφίσουν στις δημοτικές – περιφερειακές της 14ης Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, διαθέτουν πλαστά έγγραφα διαμονής, τα οποία αποτελούν πιστά αντίγραφα των 21.000 κενών δικαιολογητικών τύπου Α που έχουν κλαπεί την τελευταία πενταετία από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και απροσδιόριστο αριθμό βεβαιώσεις τύπου Β’ που ισχύουν μόνο για ένα μήνα.
Τα συγκεκριμένα «μαϊμού» δικαιολογητικά δεν μπορούν να εντοπισθούν σε αστυνομικό έλεγχο, ούτε ακόμη και από τα αστυνομικά τμήματαγιατί βασίζονται σε γνήσιες «φόρμες» ενώ έχουν σφραγισθεί με καθ’ όλα (φαινομενικά) νόμιμες, κλεμμένες κι αυτέςσφραγίδες των δήμων και των περιφερειών. Μόνο με τη διασταύρωση του αύξοντα αριθμού από τις παραπάνω αρχές είναι δυνατή η εξεύρεση των παραποιημένων βεβαιώσεων παραμονής. Η κυβέρνηση όμως, αν και γνωρίζει σε βάθος το θέμα, αποφεύγει για εύλογους λόγους να διατάξει έρευνα σε βάθος. Παράλληλα, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη τους, αλλά κι όσων απέκτησαν με άλλα πλαστά πιστοποιητικά το καθεστώς του μακρού διαμένοντος, απαγορεύει, με εγκύκλιο Ραγκούση, στους υπαλλήλους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να ’χουν πρόσβαση στη βάση δεδομένων του υπουργείου Εσωτερικών, στην οποία έχουν καταγραφεί οι νόμιμοι μετανάστες. Αντιθέτως, ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, έρχεται να επιβεβαιώσει την προσπάθεια του ΠαΣοΚ για αλλοίωση της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού. Στις επικείμενες τοπικές εκλογές δίνονται με διαδικασίες – εξπρές το δικαίωμα ψήφου στους υπηκόους τρίτων χωρών, όπως προβλέπει ο νόμος 3838/2010. Η μοναδική προϋπόθεση είναι να δύναται να αποδείξουν ότι τα τελευταία πέντε χρόνια μένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Για να μη μπορέσουν οι ΟΤΑ να ελέγξουν τα δικαιολογητικά, ο χρόνος εγγραφής των αλλογενών στους ειδικούς εκλογικού καταλόγους συμπυκνώθηκε σε λιγότερες από 35 εργάσιμες ημέρες! Η εγγραφή τους πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών διατηρεί το δικαίωμα να την επεκτείνει μέχρι το τέλος Αυγούστου. Ολα αυτά τα παιχνίδια και κυρίως το παζάρεμα θέσεων, γίνονται ερήμην των Ελλήνων πολιτών που με την ελληνοποίηση των ανιθαγενών χάνουν κάθε δυνατότητα πρόσληψης σε συγκεκριμένες ειδικότητες του δημοσίου τομέα και της αυτοδιοίκησης. Κι αυτό γιατί για τις περισσότερες θέσεις των κατηγοριών Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, σημαντικότατο ρόλο παίζει η οικογενειακή κατάσταση. Ετσι, οι αλλοδαποί που κατά κανόνα προέρχονται από πολυμελείς οικογένειες θα έχουν προβάδισμα έναντι των γηγενών, όπου πλέον σπανίζουν οι οικογένειες άνω των τεσσάρων ατόμων.

Δυστυχώς, τα αστεία τελείωσαν για τους εξ αίματος Ελληνες, αφού αν δεν αντιδράσουν θα πρέπει να συνηθίσουν να ζουν στο πολυχώρο που θα ονομάζεται: Ελλάς.

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;

Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά.
Ούτε ένας από αυτούς όμως τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να πει, ποιοί είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή. Η αλήθεια είναι ότι για να φθάσουν στο σημείο να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία εργάστηκαν σκληρά και με αλληλεγγύη.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Μας έλεγαν τα «παπαγαλάκια» στην TV ότι κάποιος οίκος Moody’s μας υποβαθμίζει συνεχώς και ανεβάζει τα spread. Δεν μας είπαν ποτέ όμως ποιοί βρίσκονται πίσω από τον οίκο Moodys.
Ο οίκος Moody’s αποτελείται από διάφορους διεθνείς «Guru» της οικονομίας που κάνουν προβλέψεις. Ένας από αυτούς είναι και ο γνωστός σε όλους μας Τζόρτζ Σόρος, που είναι Εβραίος στην καταγωγή. Είναι μάλιστα ο δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής.
Τώρα είμαστε πλέον στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Μας είπαν ότι Πρόεδρος του είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν. Δεν μας είπαν όμως ότι είναι Εβραίος.
Το Ευρωπαϊκό Νομισματοκοπείο είναι χτισμένο στο μέρος που ήταν κτισμένο το νομισματοκοπείο των Ρόθτσιλντ στην Φρανκφούρτη. Όσοι έχουν δει το ντοκιμαντέρ «Money Masters» γνωρίζουν ότι η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδω και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ. Η ίδια οικογένεια μαζί με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (FED), της οποίας πρόεδρος είναι ο επίσης Εβραίος Benjamin Bernanke.
Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας είναι ο Jean-Pierre Roth, που είναι επίσης Εβραίος.
Οι μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες του πλανήτη είναι εβραϊκών συμφερόντων. Η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στον πλανήτη είναι η J.P Morgan. Όταν πέθανε ο ιδρυτής της και ανοίχτηκε η διαθήκη του φανερώθηκε ότι στην πραγματικότητα του ανήκε μόνο το 10% από όλη την περιουσία. Το ίδιο ισχύει και για την Goldman Sachs.
Το αφεντικό της Deutsche Bundesbank (Γερμανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα), είναι ο Axel Weber, εβραϊκής καταγωγής. Ιδιας καταγωγής είναι και ο Josef Ackermann, πρόεδρος της μεγαλύτερης ιδιωτικής τράπεζας της Γερμανίας, της Deutsche Bank.Πως γίνεται οι Εβραίοι να αποτελούν το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού και ταυτόχρονα να κατέχουν το 90% των καίριων πόστων διοίκησης της ανθρωπότητας; Πως γίνεται να ελέγχουντο Χόλυγουντ, τα ΜΜΕ, τα Διεθνή Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, να είναι Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και υπουργοί σε ξένα εκτός του Ισραήλ κράτη, να τους ανήκουν οι μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες, οι μεγαλύτερες εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τροφίμων, οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι εταιρείες παραγωγής όπλων.Πως γίνεται πίσω από όλες τις μεγάλες «πολυεθνικές» εταιρείες να κρύβονται εβραϊκά κεφάλαια;
Αν δεν το ερευνήσετε και συνεχίσετε να αναμασάτε τις ηλίθιες «προοδευτικές» εκφράσεις που σαν κασετόφωνο αναπαράγουν τα παπαγαλάκια των δήθεν αντιρατσιστικών και αντιεξουσιαστικών χώρων τότε οι Εβραίοι θα πετύχουν τον τελικό στόχο τους που είναι η εγκαθίδρυση παγκόσμιας κρυπτο-ιουδαϊκής κυβέρνησης. Οι Εβραίοι έχουν εξασκήσει εδω και χιλιάδες χρόνια την τακτική του «διαίρει και βασίλευε» στους μη Εβραίους και μεταξύ τους προωθούν ο ένας τον άλλον με απόλυτη αλληλεγγύη. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που σας περιγράψαμε παραπάνω.
Τα παραμύθια περί «πολυπολιτισμικού παραδείσου» είναι κατασκευασμένα με σκοπό την διάλυση των Εθνών.Και όπως έλεγε και ο Ντοστογιέφσκι «Καθώς οι εβραίοι κηρύττουν τον σοσιαλισμό και τον ριζοσπαστισμό, θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι και αφού όλα τα πλούτη της Ευρώπης πάνε χαμένα, οι Τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμη εκεί.»
Σήμερα το σχέδιό τους είναι σε τελικό στάδιο. Σε όλες τις μεγάλες κυβερνήσεις, στα καίρια ειδικά πόστα έχουν τοποθετήσει τους δικούς τους ανθρώπους.
Η οικονομική κρίση που περνάμε σήμερα δεν θα «περάσει». Είναι κατασκευασμένη για να στραγγαλίσει ότι έχει απομείνει από τις εθνικές οικονομίες των κρατών.Θέλουν να καταρρεύσουν οι οικονομίες. Αυτός είναι ο στόχος τους. Όποιοι μιλούν ακόμη για το «κεφάλαιο» και τους «κερδοσκόπους» γενικά και αόριστα, είτε είναι άσχετοι είτε είναι υπάλληλοι των Διεθνών Τραπεζιτών,
που ανήκουν βέβαια σε ένα έθνος.
Η μόνη μας διέξοδος είναι η αφύπνιση όσο το δυνατόν περισσότερων Ελλήνων. Δεν πρέπει να αφήσουμε να γίνουν οι Έλληνες και η ανθρωπότητα θύματα της παραπληροφόρησης των Εβραιοκρατούμενων ΜΜΕ.
Πρέπει κάποτε να σταματήσει η εξαπάτηση της ανθρωπότητας.

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γραφεία Γκρίζων Λύκων στην… Ελευσίνα!!!

Kαι εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις ακούσει όλα, μια είδηση σαν την παρακάτω, σε κάνει να αναθεωρήσεις... Γραφεία της τουρκικής εθνικιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων στήθηκαν εντελώς φανερά και απροκάλυπτα σε ισόγειο κεντρικότατου σημείου της Ελευσίνας! Στον συγκεκριμένο χώρο αναρτήθηκαν σε εμφανή σημείο γνωστά σύμβολα των ...”ιδεαλιστών” (ulkucu) όπως αυτοαποκαλούνται τα μέλη του κόμματος Εθνικιστικής δράσης, όπως ο γκρίζος λύκος, οι τρεις ημισελινοι συνοδευόμενα απο τα σχετικά συνθήματα. Θορυβημένοι οι κάτοικοι της περιοχής κατείγγειλαν το γεγονός στον δήμαρχο της πόλης ο οποίος κάνοντας “ρελάνς προοδευτικότητας” στον Νομάρχη Χίου, φέρεται να καθυσήχασε τους συμπολίτες του λέγοντας πως έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να αναρτά ότι σύμβολα θέλει. Σεβόμενοι απολύτως τις προοδευτικές απόψεις των τοπικών αρχόντων και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξηγήσεως, θα θέλαμε να διευκρινήσουμε πως :
α) το συγκεκριμένο “σωματείο” δεν αποτελεί ΜΚΟ υπερ της προστασίας του συμπαθέστατου ζώου της στέπας, β) τα τσιγκελωτά μουστάκια των Τούρκων παρακρατικών δεν έχουν ουδεμία σχέση με το αντίστοιχο “αξεσουάρ” της αμερικανικής γκέι κοινότητας.
Η ιδεολογία του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) είναι ένα μείγμα Παντουρκισμού-Παντουρανισμού με δόσεις ισλαμισμού και εδράζεται σε τρεις πυλώνες: Τον τουρκικό εθνικισμό (milliyetçilik), τον Τουρκο-Ισλαμισμό (ülkücülük) και τον Παντουρκισμό (Nizam-i Alem) ο οποίος προωθεί την ιδέα ενός neue ordnung υπό την ηγεσία του Τουρκικού κόσμου.
Ως γνωστόν η συγκεκριμένη οργάνωση διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες -στην ουσία είναι συγκοινωνούντα δοχεία- και έχει στο ενεργητικό της πλούσια ανθελληνική δράση (συμπεριλαμβανομένων των καταστροφικών πυρκαγιών του 1994 στην Ρόδο). Μετά από την εδραίωση της παρουσίας της στην Θράκη φαίνεται πώς προωθείται η εξάπλωση και σε άλλες περιοχές της χώρας με έντονη παρουσία μουσουλμανικού στοιχείου, όπως η ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή της Αθήνας. Όλως τυχαίως όχι μακριά απο τον συγκεκριμένο χώρο φιλοξενούνται 2 μουσουλμανικά τζαμιά!

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Μια Ελληνική Ψυχή δεν θα δει ποτέ το φως του Ήλιου, δολοφονημένη από μολότωφ ανθελλήνων


Τρεις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ οικογένειες σήμερα βυθίστηκαν στο πένθος μαυροφορέθηκαν. Δεν ήταν τραπεζίτες, δεν ήταν πολιτικοί, απλοί καθημερινοί άνθρωποι ήταν. Ούτε μια κουβέντα συμπαράστασης γι’ αυτές τις οικογένειες στην τηλεόραση από τους πολιτικούς «μας»(;). Ούτε δακρύβρεχτες εκπομπές πρόκειται να δείτε, ούτε αφιερώματα, ούτε κανένα εθνικό πένθος. Πληρώσανε την τραγική ανεπάρκεια του κράτους, που χάριν της ασυδοσίας κάποιων στάθηκε ανίκανο να προστατεύσει τις ζωές τους. Ήταν ζήτημα χρόνου να θρηνήσουμε νεκρούς από τις μολότωφ, που ρίχνουν κάθε λίγο και λιγάκι οι προστατευόμενοι «νεαροί»… Όπως είχαμε θρηνήσει πριν αρκετά χρόνια στους εμπρησμούς κτηρίων στο κέντρο των Αθηνών! Ανάμεσα στους δολοφονημένους και μια Ελληνίδα, που στα σπλάχνα της είχε μία νέα ζωή, που μέσα σε αυτούς του δύστυχους καιρούς αποφάσισε να φέρει ένα νέο Ελληνόπουλο στον κόσμο! Ελληνόπουλο κανονικό, όχι σαν αυτά που θα βαφτίσει «Ελληνόπουλα» το κράτος του Τζωρτζ με σφραγίδες και υπογραφές. Μία ψυχή που δεν είδε ποτέ το φως του ήλιου, γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι που παριστάνουν τους επαναστάτες και οι προστάτες τους… Γι’ αυτή και μόνο την ψυχή αξίζει να αγωνιστούμε για να ξεριζωθεί το καρκίνωμα από αυτόν τον τόπο! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ολόθερμα συλλυπάται τις οικογένειες των θυμάτων, που τα ονόματά τους σίγουρα γρήγορα θα λησμονηθούν από το ένοχο κατεστημένο της διαφθοράς και του τρόμου.

Θα οργανωθούν ΤΩΡΑ άραγε διαδηλώσεις οργής, θα βγάλει κανένας δακρύβρεχτους λόγους;

;

ΝΕΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΜΟΛΟΤΟΦ…

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ: "ΟΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΝΑΙ"…

Να γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν άκουσε τίποτα για την Goldman Sachs. ΙΔΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ!

Σε αυτή τη χώρα, δεν τρέφουμε πλέον αυταπάτες. Καλό είναι όμως να ξεμπροστιάζουμε τους άθλιους  κάθε στιγμή.
Είχαμε γράψει για την φοβερή υπόθεση της καθαρίστριας Βενετίας Μανωλοπούλου που δέχτηκε επίθεση αλά Κούνεβα διότι είχε την τόλμη να διεκδικήσει τα δικαιώματα της από την εταιρεία ISS που είχε λάβει επί “ισχυρής Ελλάδας” τα δικαιώματα καθαρισμού των αεροδρομίων.
Μέσα από έναν δίαυλο εταιρειών βιτρίνων σε χώρες του εξωτερικού, είχε αποκαλυφθεί ότι μεγαλομέτοχος της ISS ηταν η…GOLDMAN SACHS! Αναρωτηθήκαμε λοιπόν γιατί το βούλωσαν οι “Αριστεροί” του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σε αυτή την εγκληματική μεθόδευση ενώ για την Κούνεβα είχαν κάνει τα γνωστά.
Παράλληλα, αποκαλύφθηκε η ανίερη σχέση Άκτωρα – Goldman Sachs στα έωλα μεταλλεία Κασσάνδρας, έναν πραγματικό χορό διαπλοκής: Μπόμπολας – Goldman Sachs. Τα συνεταιράκια που λυμαίνονται την χώρα.
Διαβάστε όμως τώρα με απλά λόγια, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ το βούλωσε στην περίπτωση Μανωλοπούλου. Διαβάστε πως το χρήμα “καθαρίζει” κυριολεκτικά, ακόμα και επιθέσεις με βιτριόλια. Κάποιοι θα πούνε για “χαμένη τιμή της Αριστεράς”. Εμείς θα το θέταμε ότι “Βρήκαμε ακριβώς την τιμή της ροζ Αριστεράς”. ΙΔΟΥ:
Η εφημερίδα του Συνασπισμού της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας … διαφημίζει τον «Ελληνικό Χρυσό» των Μεταλλείων της Κασσάνδρας.
Την διαφήμιση της HELLAS GOLD την έχουμε δει και σ’ άλλα έντυπα και δεν μας εξέπληξε. Δεν περιμέναμε να την δούμε στην «ΑΥΓΗ»! Κάθε έντυπο – και φυσικά και η ΑΥΓΗ – χρειάζεται απεγνωσμένα τα έσοδα από τις διαφημίσεις. Όμως η ΑΥΓΗ εκφράζει έναν «προοδευτικό» ιδεολογικό χώρο που υποτίθεται ότι έχει κρυστάλλινη ιδεολογική τοποθέτηση και που διαφημίζεται ως «Συνασπισμός της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας».
Οι διαφημίσεις που φιλοξενεί αποκτούν την «πιστοποίηση» της καθαρής οικολογικής διάστασης της διαφημιζόμενης επιχείρησης, από ένα δημοσιογραφικό όργανο που δεν αλληθωρίζει σε καπιταλιστικές πρακτικές. Αλλά μετά την Κυριακή 2 Μαΐου, η ΑΥΓΗ σε τι διαφέρει από τα φύλλα των εκδοτικών συγκροτημάτων των «εθνικών νταβατζήδων»; Η ολοσέλιδη διαφήμιση της HELLAS GOLD αποτελεί οπωσδήποτε μια σημαντική ενίσχυση στο ταμείο της εφημερίδας και του Συνασπισμού. Και ανοίγει το δρόμο για μια μεγάλη σειρά παρόμοιων διαφημίσεων επιχειρηματικών σχεδίων που έχουν σαφή αντι-οικολογικό χαρακτήρα και τις οποίες αγωνίζονται δήθεν να σταματήσουν οι πολίτες και τα κινήματα που αποτελούν το Συνασπισμό.
Μπράβο στα παιδιά...

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Την Κυριακή 21/02/2010 συμμορία 60 περίπου αναρχικών με ορμητήριο την τοπική Ιατρική Σχολή φέροντας επιδεικτικά κουκούλες, κράνη, σιδηρολοστούς, μαχαίρια κ.λ.π. περιφερόταν ανενόχλητη στο κέντρο της Λάρισας με σκοπό να ματαιώσει εκδήλωση του «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ»(Σημείωση Χ.Α.: και της Χρυσής Αυγής… Ντρέπονται κάποιοι να το πουν;…) . Μεταξύ άλλων επιχείρησαν να σπάσουν με σφυριά την προτομή ΓΡΙΒΑ-ΔΙΓΕΝΗ. Ο Έλληνας Πατριώτης Αργύρης Θωμάς διερχόμενος μόνος του από εκεί επιχείρησε να τους αποτρέψει φωνάζοντας. Περικυκλώθηκε από 35-40 ατομα και δέχθηκε δολοφονική επίθεση. Υπέστη τραύματα από πέτρες σε όλο το σώμα, πλήγμα μαχαιριού στο δεξί χέρι, δύο εγκεφαλικά αιματώματα και κάταγμα στον αριστερό κρόταφο. Η συμμορία ανενόχλητη από τις δυνάμεις Υπ.ΠΡΟ.ΠΟ. λίγο αργότερα σε παρακείμενο δρόμο τραυμάτισε επίσης το διερχόμενο πατριώτη Η.Γ. (47 ετών οικοδόμο) με την ίδια μέθοδο και κατέφυγε στο «άσυλο».
Ο Αργύρης Γ.Θωμάς είναι οικοδόμος 47 ετών πατέρας 4 ανηλίκων παιδιών πρώην πολιτικός πρόσφυγας (αρχές του 1990) με καταγωγή από την Βόρειο Ήπειρο και γνωστός αγωνιστής εδώ κι είκοσι έτη στην Λάρισα, κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στον εθνικιστικό χώρο και αποτελεί μέλος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου.
Λόγω του σοβαρότατου τραυματισμού, του απαγορεύεται κάθε είδος σωματικής εργασίας τώρα και προσεχώς. Ακολουθεί πολυδάπανη νοσηλευτική αγωγή και χρήζει ιατρικής φροντίδος εκτός ασφαλιστικών ταμείων. Μην έχοντας άλλα περιουσιακά στοιχεία και εισοδήματα σήμερα δυσκολεύεται να συντηρήσει την οικογένειά του και να ανταπεξέλθει στα νοσήλεια. Αντιμετωπίζει δε και το φάσμα της εξώσεως από την οικία του άμεσα. και χρειάζεται τη στήριξη και την αλληλεγγύη όλων μας!
Καταθέστε οποιοδήποτε ποσό στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Λογαριασμός ενισχύσεως: 397 / 557159 – 66,
ΑΡΓΥΡΗΣ Γ. ΘΩΜΑΣ