Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Γεύση ανεξιθρησκείας α λα Πακιστάν

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδες αλλοδαπών επιτίθενται σε ιερείς έξω απο τις εκκλησίες στη Θήβα και σε όλη την χώρα! Τι συμβαίνει; Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το πρώτο περιστατικό να συμβαίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και μάλιστα χθες το απόγευμα.
Την στιγμή λοιπόν που ο ιερέας και ένας λαϊκός έβγαιναν απο τον ναό, ομάδα πιθανόν Πακιστανών τους περικύκλωσε απειλητικά και άρχισε να φτύνει αυτούς και την εκκλησία.
Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελιστή Λουκά το απόγευμα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με την μαρτυρία που έχουμε, την στιγμή που χτυπούσαν οι καμπάνες για τον Εσπερινό, μια ομάδα αλλοδαπών, συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο, όπως δηλαδή και στο προηγούμενο περιστατικό.
“Νιώθουμε ότι κινδυνεύουμε! Η κατάσταση είναι απερίγραπτη. Η πλατεία του Αγίου Γεωργίου έχει μετατραπεί σε χώρος φιλοξενίας αλλοδαπών που ενοχλούν τους περαστικούς, πίνουν και ασεβούν σε έναν Ιερό χώρο” ανέφερε κάτοικος της πειοχής και διερώτηθηκε: “Δεν σας κάνει εντύπωση που τα παιδιά στο παρελθόν έπαιζαν στην πλατεία του Αϊ Γιώργη και σήμερα έχουν κλειστεί στα σπίτια τους;”
 “Κάποιοι αλλοδαποί θέλουν να φύγουμε εμείς απο την χώρα μας”...

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Καρατζαφέρης δήλωσε εμμέσως ότι η Θράκη είναι αυτόνομη χώρα υπό την επικυριαρχία της Ελλάδος!

Ακόμα να εξηγήσεις, γιατί δεν κατεβάζεις υποψήφιο στην ΘΡΑΚΗ κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
Γιατί δεν κατεβάζεις υποψήφιο περιφερειάρχη στην ΘΡΑΚΗ; Προεκλογικά έπαιξες ένα θέατρο του παραλόγου. Ενώ πριν πας στην Κομοτηνή δήλωνες πως το προξενείο είναι μία «άτυπη κυβέρνηση» και πως έρχεσαι δήθεν στην Ροδόπη ως υποψήφιος για να «τονώσεις» το εθνικό φρόνημα των Θρακιωτών, έπειτα δήλωσες πως δεν βλέπεις κανένα λόγο για να φύγει το προξενείο και πως πρέπει να περιοριστεί στο διπλωματικό του ρόλο! Δηλαδή αν μέσα στη χώρα σου υπάρχει μία «άτυπη κυβέρνηση» απλά δεν βλέπεις κάποιο λόγο να τη διώξεις αλλά να την μαλώσεις! Λόγια του αέρα όπως όλα όσα λες, και διάφορα εσκεμμένα μαργαριτάρια, που απευθύνονται μάλλον σε αφελείς. Το κυριότερο όμως είναι αυτό που είπες στο αεροδρόμιο:
«Όσοι πιστεύουν ότι θα εκχωρήσουμε την επικυριαρχία σ’ αυτό εδώ τον τόπο, κάνουν λάθος μεγάλο. Ανατέλλει μια νέα εποχή για τη Θράκη».
Η δήλωση υπάρχει και σε άλλα μέσα ενημέρωσης, είναι επομένως αυθεντική. Όμως, αγράμματε πολιτικάντη ψευτοπατριώτη, σύμφωνα με το λεξικό Τριανταφυλλίδη, επικυριαρχία είναι η «κυριαρχία που ασκεί ένα κράτος σε αυτόνομη χώρα, η οποία χαρακτηρίζεται ως υποτελής (πρβ. προστασία): H Kρήτη ανακηρύχτηκε αυτόνομη ηγεμονία υπό την επικυριαρχία (του σουλτάνου) της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας». Και επειδή ως γνωστόν η γλώσσα σου προτρέχει της σκέψης σου καρφώθηκες. Είναι δυνατόν να μην ξέρεις τι σημαίνει η λέξη επικυρίαρχος; Άρα, το αναγκαστικό συμπέρασμα είναι πως θεωρείς αυτόνομο έδαφος τη Θράκη, πάνω στην οποία η Ελλάδα ασκεί επικυριαρχία, την οποία ο ίδιος δεν είσαι διατεθειμένος να εκχωρήσεις… δωρεάν. Πρόσεχε τι λες, καρφώνεσαι…

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Έκτακτο δελτίο υγείας. Δώστε την απαιτούμενη προσοχή.

1) Από το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ (τμήμα ΑΠΘ, υπεύθυνος καθηγητής δρ. Ζαχαρίας Στριβοβιδόπουλος) παρακαλούνται όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή “Ζούγκλα” στις 23/9 του κ. Μάκη Ξερατόπουλου, να προσέλθουν στα κατά τόπους Ιατρικά Κέντρα-Νοσοκομεία-Κλινικές-Αγροτικά Ιατρεία για να τους δοθεί η κατάλληλη ιατρική αγωγή ώστε να μην παρουσιάσουν στο μέλλον ψυχονευροπαθολογικά προβλήματα υγείας. Εν όψει και της νέας τηλεοπτικής περιόδου (όπου θα ξεχυθούν Λαζόπουλοι,Πρετεντέρηδες, Τρέμες, Βαξεβάνηδες, Θεοδωράκηδες,, Καμπουράκηδες και λοιποί που θα παίζουν με την νοημοσύνη μας και θα παρουσιάζουν το άσπρο, μαύρο) η προσέλευσή σας στα παραπάνω κέντρα κρίνεται απαραίτητη.
2) ο ΠΑ.ΣΥ.ΜΕ.Α.Α (ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ) ανακοινώνει πως θα δοθούν διάφορα βραβεία σε όσους τηλεθεατές παρακολούθησαν την χθεσινή εκπομπή του κ.Μάκη Εμετόπουλου με κεντρικό θέμα τους λαθρομετανάστες. Τα βραβεία που θα δοθούν είναι:
α.βραβείο “σιδερένιο στομάχι” (για όσους το είδαν και δεν ξέρασαν)
β. βραβείο “μονοκοπανιάς” (για όσους άντεξαν και το είδαν όλο χωρίς διάλειμμα)
γ. βραβείο “αναισθησίας” (για όσους μπόρεσαν να κρατηθούν και δεν γέλασαν ούτε μία φορά)
δ. βραβείο “κοσμιότητος” (το πιό δύσκολο και απονέμεται σε όσους δεν εξύβρισαν-σκυλόβρισαν )

3) O Πανελλήνιος Σύλλογος “Αυτονόητου και Λογικής” καλεί όλους τους υπέρμαχους της πολυπολιτιστικής ονείρωξης, τις αντιρατσιστικές οργανώσεις, τους υποστηρικτές της αθρόας λαθρομετανάστευσης και γενικότερα όλα τα ανοικτά-προοδευτικά μυαλά (που μάχονται λυσσαλέως για την άνευ όρων εγκατάσταση μεταναστών και που θεωρούν ως “θείο δώρο” αυτήν την “απόβαση-άλωση” που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα και μας πιπιλίζουν το μυαλό με μπούρδες περί ανοχής και πλουραλισμού ενώ η Πατρίδα βυθίζεται), να πράξουν τα παρακάτω και να αποδείξουν το αγαθό των προθέσεών τους:
-Να μην κλειδώνουν τα σπίτια -αυτοκίνητα-εξοχικά τους.
-Να μην ασφαλίζουν πόρτες-παράθυρα.
-Να μην ανησυχούν όταν τα παιδιά τους κυκλοφορούν μόνα στο δρόμο, είτε μέρα , είτε νύχτα.
-Οι κοπέλες να κινούνται ελεύθερα και άνετα σε όποια περιοχή συχνάζουν μετανάστες.
-Να φιλοξενούν κατά καιρούς μετανάστες στα σπίτια τους, να συντρώγουν, να συναναστρέφονται, να πηγαίνουν διακοπές-περιπάτους-εκδρομές.
-Να πρωτοστατήσουν στην ίδρυση “ταμείου ενσωματώσεως αλλοδαπών” με καταβολή το 10% του μισθού τους για ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία.
-Να μην διστάζουν να συμπεθεριάσουν-συνεταιριστούν με αλλοδαπούς.
-Σε περίπτωση που ληστευθούν-βιαστούν-δαρθούν από Έλληνες ημεδαπούς , ο Σύλλογός μας θα τους αποζημιώνει και θα τους συμπαραστέκεται ηθικώς και δικαστικώς. Σε αντίθετη περίπτωση, που οι θύτες θα είναι αλλοδαποί, δεν θα φέρουμε καμμιά ευθύνη και δεν θα έχουμε καμμία ανάμειξη.

H χθεσινή εκπομπή ΖΟΥΓΚΛΑ, 23/9,αποτελεί μνημείο Νεοελληνικής παράκρουσης διότι αποδεικνύει την ύπαρξη πολλών ακόμα Ελλήνων που ενώ ζούνε στο πετσί τους την υποβάθμιση και την παρακμή της μεταναστευτικής λαίλαπας, αυτοί εξακολουθούν να μιλάνε για “πολυπολιτισμούς” και “ανοχές” στιγματίζοντας ως “εθνικιστή-μισαλλόδοξο-ρατσιστή” όποιον πάει να αρθρώσει φωνή λογικής και σύνεσης απέναντι σε αυτό το γιγαντώδες φαινόμενο.
Όλο το πάνελ είχε απέναντι δύο κατοίκους της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα ,που εξέθεταν τα αυτονόητα, και τους βομβάρδιζε με βλακείες και κλαυσίγελους περί “ενσωματώσεως, δημοκρατίας,ανθρωπισμού,ξενοφοβίας” και διάφορα άλλα τετριμμένα. Ψυχικά ανώμαλοι και διανοητικά ανεπαρκείς έχουν βάλει σκοπό να μας αποτρελλάνουν εντελώς… Ούστ ρε!

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι διαδηλώσεις με νόμο πλέον μπορούν να θεωρηθούν τρομοκρατική δράση!

Σταλινικές απαγορεύσεις με «δημοκρατικό» μανδύα από το ΠΑΣΟΚ

Το τμήμα θερινών διακοπών προχώρησε βιαστικά και αθόρυβα και κατήργησε τις ασφαλιστικές δικλίδες του προηγούμενου «τρομονόμου», που προστάτευαν ακόμη και τη βίαιη πολιτική και συνδικαλιστική δράση από ποινικές κατηγορίες για «τρομοκρατική δράση». Παράλληλα τιμωρεί με (10ετή κάθειρξη) όσους δίνουν «ουσιώδεις» πληροφορίες σε τρομοκρατικές οργανώσεις για διευκόλυνση του έργου τους ή τους παρέχουν υλική ή άυλη υποστήριξη, ακόμη και αν δεν τελέστηκαν τελικώς «τρομοκρατικές πράξεις»! Έτσι με τις αλλαγές αυτές λύνονται ουσιαστικά τα χέρια των διωκτικών αρχών, ώστε ακόμη και η τέλεση πλημμελημάτων (όπως διακεκριμένες φθορές, σωματικές βλάβες, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών κ.ά.) μπορούν να χαρακτηριστούν αυθαίρετα ως τρομοκρατική δράση από οργανωμένη ομάδα διαδηλωτών! Σύμφωνα με τον ορισμό περί τρομοκρατίας, αρκεί απλώς, να θεωρηθεί ότι οι κατηγορούμενοι επιθυμούν να βλάψουν σοβαρά μια χώρα ή έναν διεθνή οργανισμό, να εκφοβίσουν σοβαρά τον πληθυσμό ή να εξαναγκάσουν παρανόμως δημόσια αρχή ή έναν διεθνή οργανισμό σε πράξη ή παράλειψη. Γεννάται προφανώς το ερώτημα γιατί η κυβέρνηση προχώρησε τόσο βιαστικά και αθόρυβα στην κατάργηση της «ασφαλιστικής δικλείδας» του νόμου; Διακεκριμένοι νομικοί υποστηρίζουν ότι κάθε ομοιότητα ή σύγκριση με την κρίσιμη οικονομική κατάσταση και τις συνθήκες κοινωνικών συγκρούσεων, που πολλοί αναμένουν, δεν είναι καθόλου συμπτωματική. Η κυβέρνηση φαίνεται να σπεύδει να πάρει τα μέτρα της, συμπληρώνουν. Αντίθετα, κυβερνητικές πηγές έλεγαν πως ό,τι καταργήθηκε προβλέπεται στο Σύνταγμα. Η νέα ρύθμιση για το άρθρο 187Α του Ποινικού Κώδικα, που περιλαμβάνεται στον νόμο για την κύρωση συμβάσεων του ΟΗΕ κατά του οργανωμένου εγκλήματος, ψηφίστηκε στο τέλος Αυγούστου και δημοσιεύτηκε προχθές. Φόβους ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί είχαν εκφραστεί από πολλούς. Εμείς τι να προσθέσουμε τώρα αγαπητοί αναγνώστες τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας. Είναι περιττό να πούμε ότι μας κάνει εντύπωση ότι στην Ελλάδα η διατάραξη της “ασφάλειας” των συγκοινωνιών μπορεί να θεωρηθεί τρομοκρατική δράση! Όπως επίσης είμαστε σίγουροι ότι ο νόμος σε αυτή την περίπτωση θα κάνει «εξαιρέσεις» στα γνωστά-γνωστά κωλόπαιδα που καίνε σπάνε σκοτώνουν και ρημάζουν, και θα εξαντλήσει την αυστηρότητα του στους πραγματικούς αγωνιστές.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Το Ψυχικό, η Εκάλη, η Πολιτεία εναντια στο ρατσισμό...

ΚΑΛΕΣΜΑ
Μετά τα επεισόδια στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου μία μερίδα κατοίκων κάλυψε την ξενοφοβία και τον ρατσισμό της κάτω από το πέπλο της διαμαρτυρίας για την γκετοποίηση και την εγκληματικότητα, το συντονιστικό όργανο των αντιρατσιστικών ακτίφ του Ψυχικού, της Εκάλης και της Πολιτείας αποφάσισε την οργάνωση κυλιόμενων αντιρατσιστικών εκδηλώσεων. Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία του Ψυχικού για να ακολουθήσει η Εκάλη και η Πολιτεία.
Καλούμε όλους τους πολίτες της Αθήνας στην πρώτη εκδήλωση στην Πλατεία Ψυχικού.
Να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στον ρατσισμό των "εχόντων και κατεχόντων" του Αγίου Παντελεήμονα.
Θα προηγηθεί παρέλαση Cayen, Mercedes, BMW, Lexus, Land Rover, Hummer και διάφορα άλλα. Το γενικό πρόσταγμα θα έχει η κυρία Δαμανάκη. Θα επιβαίνει ανοικτής Mercedes SLK μαζί με τον Adebanjo Sonubi εκ Νιγηρίας και την οικογένεια του που τους φιλοξενεί στην βίλα της στο Διόνυσο.
Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το περιχαρακωμένο στρατόπεδο του Αμερικάνικου Κολεγίου, με μικρή ταχύτητα (15 ΜΑΩ) ώστε όλοι και όλες να τους καμαρώσουν και για να αποφύγουν ζημιές από τα σαμαράκια. Θα περάσει μέσα από τους δρόμους του Ψυχικού για να καταλήξει στην Πλατεία Ψυχικού.
Την ιστορική αυτή ημέρα το σύστημα μονόδρομων, που τόσο σοφά έχει σχεδιασθεί ώστε όποιος μπαίνει να μη ξέρει πως θα βγει και έτσι να αποφεύγει να μπαίνει, θα έχει ανασταλεί.
Στην Πλατεία Ψυχικού οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με χαιρετισμούς και ομιλίες.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν:
Ο "σοφός" Βερέμης εκ μέρους του ΕΛΙΑΜΕΠ
Το χουντόπουλο Δημητράς εκ μέρους του Πρακτορείου του Ελσίνκι
Η συντρόφισσα Κουλούρη εκ μέρους του Soros και της παρέας Λιάκου-Ρεπουση-Γιαννοπούλου και δεν συμμαζεύεται
Η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου εκ μέρους της Bilderberg
Και διάφοροι άλλοι της συνομοταξίας των Εθνοφοβικών.
Κύρια ομιλήτρια θα είναι η Θαλεια Δραγώνα, βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, που θα αναπτύξει το αγαπημένο της θέμα: "Μας έκαναν Έλληνες ενώ δεν ήμασταν!"
Τις ομιλίες θα κλείσει ο Αφρικανός φιλόσοφος/ποιητής/στοχαστής/και άλλα πικρά Fwanba Kasongo. Θα διαβάσει από το πρωτότυπο σε Kikuyu, Lingala, Bambara, Kiswahili αποσπάσματα από Θαλή, Πλάτωνα, Αριστοτέλη όπως είχαν παραδοθεί από γενεά σε γενεά πριν τα κατακλέψουν οι "τρισκατάρατοι" Ελληνες.
Τις εκδηλώσεις θα κλείσουν παραδοσιακοί χοροί από διάφορες χώρες.
Σε ένδειξη συμπαράστασης οι μαθήτριες του Αρσακείου και του Αμερικάνικου Κολέγιου θα χορέψουν γυμνόστηθες παραδοσιακούς χορούς από το Καμερούν συνοδεία ταμπούρλων που θα τα βαράνε οι σερνικοί συμμαθητές τους.
Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργούν περίπτερα Armani, Gucci, Louis Vouitton, BCBG, Abercrombie & Fitch και πολλά άλλα Logo που θα πουλάνε διάφορα είδη, προσφορά από του κυρίους και τις κυράτσες της περιοχής που άδειασαν της αποθήκες τους για να κάνουν χώρο στα καινούργια μοντέλα.
Περιφρούρηση ευγενική προσφορά του αντιεξουCIAστικού χώρου και των Ταλιμπάν του Αλαβάνου.
Όλοι Εκεί! Μην λείψεις!


Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ




Το γνωστό εβραϊκό Heeb magazine εξιστορεί
σε κόμικς πως να μαγειρέψεις και να φας έναν Έλληνα!


Την ίδια ώρα διαμαρτύρεται το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος για “αντισημιτική
διαφήμιση του JUMBΟ


Η “αστεία” ιστοριούλα του κόμικ εξιστορεί πως οι Εβραίοι μπορούν να μαγειρεύουν έναν “Gentile” δηλαδή έναν Έλληνα ειδωλολάτρη ή έναν μη Εβραίο και φυσικά να τον τρώνε σε γεύμα. Το όνομα “Gentile” το χρησιμοποιούσαν οι Εβραίοι από τα αρχαία χρόνια για να δηλώσουν τους Έλληνες ειδωλολάτρες και γενικά κάθε μη Εβραίο. Το περιοδικό όμως εκδίδεται σήμερα και όχι στα αρχαία χρόνια… Κανείς δεν αντιδρά σε αυτά τα δημοσιεύματα, αντίθετα με τον χαμό που γίνετε όταν «προκληθούν» εβραίοι ή μουσουλμάνοι. Φανταστείτε αν ελληνικό περιοδικό έβαζε σε… φούρνο εβραίο με τα κρεμμυδάκια, τον παγκόσμιο χαμό που θα προκαλούσαν οι εβραίοι αποκαλώντας μας ρατσιστές και αντισημίτες. Στην αντίπερα όχθη διαβάστε την παρακάτω είδηση για να δείτε πόσο άμεσα αντιδρούν οι… φίλοι μας οι εβραίοι οι οποίοι δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω.

Διαμαρτυρία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος για “αντισημιτική” διαφήμιση του JUMBO

Εβραίος: Εμπρα, τι λέει το νέο – δανείσει το γερμανό; Είναι καλό το γερμανό.
Καραγκιόζης: Νάιν, το γερμανό, δε δανείζει.
Εβραίος: Ει, τότε δανείσει εγώ! Αλλά για να δανείσει πρέπει ν’ αυγατίσει.
Καραγκιόζης: Δηλαδή πόσο αυγατίσει;
Εβραίος: Σαράντα τα εκατό αυγατίσει
Καραγκιόζης: Δε μ’ έχεις πείσει. Θα βρω στα Jumbo λύση

Ως διαμαρτυρία σε αντι-εβραϊκή τηλεοπτική διαφήμιση της εταιρείας καταστημάτων JUMBO, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος απέστειλε προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Ευάγγελο – Απόστολο Βακάκη, την παρακάτω επιστολή: «Σε διαφημιστικό σποτ της Εταιρείας σας στην τηλεόραση χρησιμοποιείτε κατά τρόπο ανάρμοστο τη φιγούρα του Εβραίου από το θέατρο Σκιών, προσδίδοντας μάλιστα σ΄ αυτόν την ιδιότητα του τοκογλύφου.
Επειδή το εν λόγω σποτ περιέχει μηνύματα άκρως ρατσιστικά και δυσφημιστικά ζητούμε όπως αποσυρθεί ΑΜΕΣΩΣ ώστε να σταματήσει η επιχειρούμενη προκλητικότητα η οποία δεν έχει καμία σχέση με την καθεαυτή εμπορική σας δραστηριότητα».
Τίποτα δεν αφήνουν να πέσει κάτω οι Εβραίοι. Τώρα τα βάλανε με διαφήμιση γνωστού καταστήματος παιχνιδιών και απαίτησαν να αποσυρθεί ΑΜΕΣΩΣ (τα κεφαλαία δικά τους). Ούτε κράτος εν κράτει να ήταν δε θα ήσαν τόσο προκλητικοί και απαιτητικοί. Ή μήπως είναι;

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΙΣΤΙΣ-ΑΓΩΝ-ΑΙΜΑ-ΝΙΚΗ (για τον Παναθηναϊκό)

Διαβάστε το παρακάτω (λυπηρό) κείμενο. Είναι χαρακτηριστικό «νεοελληνικό» κείμενο που αντικατοπτρίζει την ηθική και πνευματική κατάντια του νεοέλληνα. Του νεοέλληνα που έχει χάσει εντελώς τον δρόμο του.
Σημ. Οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας.
Υ.Γ Να σημειώσω ότι κι εγώ είμαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού.


ΑΙΩΝΙΑ ΦΥΛΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ

Πίστις – Αγών – Αίμα – Νίκη

Έχοντες την τύχη να ζήσουμε το πέρασμα του Αυτοκράτορα Παναθηναϊκού στον δεύτερο αιώνα ζωής, οφείλουμε και συνάμα δικαιούμαστε να είμαστε πιο
ΔΥΝΑΤΟΙ παρά ποτέ, να γίνουμε καλύτεροι από όσους προηγήθηκαν αλλά και
να μεταλαμπαδεύσουμε τις Αξίες ζωής σε όσους ακολουθήσουν. Αναμφίβολα,
αυτό είναι μεγάλο χρέος να το κάνουμε πράξη, σεβόμενοι κατ΄ αρχάς το
όνομα του Γ. Καλαφάτη. Ποιός αμφιβάλλει ότι είναι και μεγάλη Τιμή όμως;
Είμαστε φίλαθλοι και οπαδοί μιας μεγάλης αγωνιστικής και κοινωνικής Ιδέας, ενός
αληθινού θρύλου, ενός Ανώτερου Ιδανικού, που ακούει στο όνομα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ.
Συνέγραψα ένα βιβλίο μέσα από την καρδιά και την ψυχή μου, ένα βιβλίο που κάθε του λέξη κρύβει μια ανάμνηση κι ένα συναίσθημά μου, Παναθηναϊκές Αξίες και Ιδανικά. Αναφέρεται στο ιδεολογικό υπόβαθρο, τον τρόπο σκέψης μας αλλά και την στρατηγική για το μέλλον. Αναφέρεται ουσιαστικά στη φύση και το «είναι» των Παναθηναϊκών Αντρών. Το βιβλίο αυτό έχει τίτλο:
"ΑΙΩΝΙΑ ΦΥΛΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ΄΄
Πίστις – Αγών – Αίμα – Νίκη
Στόχος είναι να ενθαρρύνω και να εμψυχώσω όλους, όσοι υπηρετούν το Υπέρτατο
Σύμβολο του Παναθηναϊκού, να πορευτούν με Πίστη και Υπερηφάνεια σε ένα δρόμο Ανώτερο, αυτόν της Αρετής, της Ανδρείας και της Αξιοπρέπειας. Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται θάρρος και δύναμη, ενότητα και ομοψυχία με σκοπό πάντα τη νίκη του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ μας σε κάθε επίπεδο. Είναι τιμή και χαρά μου να έχεις στα χέρια σου, στη βιβλιοθήκη σου και κυρίως μέσα στη ζωή σου το βιβλίο αυτό…

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Η χρεωκοπία της δεξιάς και της αριστεράς

Περίεργο το φαινόμενο, η κοινωνία να καταρρέει, η οικονομία να διαλύεται, η χώρα να γίνεται έρμαιο των τραπεζών, ο λαός να εξοργίζεται, η απελπισία να φουντώνει και η Αριστερά να… πατώνει! Μα πως; Αυτοί οι υπερεπαναστάτες; αυτοί οι υπερευαίσθητοι; Αντί να εκτιναχθούν στα ύψη και να βγουν μπροστάρηδες στους λαϊκούς αγώνες που φαντασιώνονται, βρίσκονται ένα βήμα πριν τη διάλυση! Ε, μεταξύ μας, είναι λογικό. Πως είναι δυνατόν να εκπροσωπήσει τον λαό ένας χώρος που μισεί, απεχθάνεται, χλευάζει, πρώτα και κύρια, αυτόν τον ίδιο το λαό; Τι περιμένανε, δηλαδή, όλοι αυτοί οι φραγκοπασαλειμένοι πεπολυπολιτισμένοι εστέτ αργόσχολοι; Ότι με την κρίση, ο ελληνικός λαός, που τόσο σιχαίνονται, ο άξεστος, χωριάτης, απολίτιστος, Ελληνάρας, θα στραφεί σε αυτούς; Όχι φυσικά. Γιατί παύουν, πλέον, να έχουν πέραση οι ιδεοληψίες τους. Και φαίνεται, ξεκάθαρα, ότι όλα τα ιδεολογήματα που υπηρετούσε αυτός ο χώρος, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η ιδεολογική επικάλυψη του οικονομικού συστήματος που φέρνει τη χώρα στη διάλυση.:

Παγκοσμιοποίηση και πολυπολιτισμός

Η ελεύθερη αγορά και η ελευθερία μετακίνησης (εκούσιας ή βίαιης) εργατικού δυναμικού, προϋποθέτει και την αντίστοιχη κουλτούρα. Της «ανοχής», των «ανοιχτών συνόρων», του «παγκόσμιου χωριού». Θέλει ανθρώπους χωρίς ρίζες, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς καμία απολύτως ταυτότητα. Ανέστιους κοσμοπολίτες εαυτούληδες. Η υποταγή του έθνους-κράτους σε υπερεθνικούς οργανισμούς (Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ, ΕΕ, Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου κλπ) χρειάζεται τις ανάλογες Μ.Κ.Ο. (Μη Κοινωφελείς Οργανώσεις) και τα σύγχρονα δόγματα του υστερικού «αντιεθνικισμού» και του υποκριτικού «αντιρατσισμού». Η διάλυση της κοινωνικής συνοχής και ο «εξαμερικανισμός» της χώρας απαιτεί μία πνευματική ελίτ απόλυτα εναρμονισμένη με το πνεύμα της πεφωτισμένης Δύσης. Μία ελίτ που αγνοεί, και γι’αυτό και σιχαίνεται, οτιδήποτε ελληνικό. Οτιδήποτε ντόπιο. Που αντιλαμβάνεται τον όρο πατρίδα είτε ως δείγμα δήθεν φασιστικής νοοτροπίας, είτε ως ένα έθνικ, φολκλορικό ντεκόρ, του στυλ «οι κουζίνες των λαώνε».
Γι’αυτό και βλέπεις ακραιφνείς νεοφιλελεύθερους, τύπου Μάνου και Ανδριανόπουλου, να συνομιλούν τόσο εύκολα με την «ριζοσπαστική» Αριστερά.
Και αμερικανολάγνους «διανοούμενους», τύπου Μίχα ή Δήμου, να βρίσκουν καταφύγιο στον χώρο αυτό. Το κομματίδιο-θινκτανκ «Δράση» είναι ενδεικτικό της συμπόρευσης αυτής, μιας και συγκεντρώνει αρκετά μπουμπούκια του αριστεροδεξιού νεοφιλελεύθερου προοδευτισμού… Έτσι διαμορφώνονται οι δύο πόλοι του συστήματος, σοφά διαχωρισμένοι, ώστε να ανταποκρίνονται στις ευαισθησίες των πολιτών, δήθεν εθνικές οι μεν, δήθεν κοινωνικές οι δε, και παράλληλα να διατηρούν την ψευδαίσθηση της «επιλογής» και της «δημοκρατίας». Από τη μία η «συντηρητική» Δεξιά, να υπηρετεί το οικονομικό σύστημα, βδελυσσόμενη, παράλληλα, την ιδεολογία του. Και από την άλλη η «προοδευτική» Αριστερά, να υπηρετεί την ιδεολογία αυτή, βδελυσσόμενη, παράλληλα, το οικονομικό σύστημα που την δημιουργεί… Ιδανικός συνδυασμός για έναν τεχνητό διχασμό της κοινωνίας. Γι’αυτό και το ΠΑΣΟΚ είναι ο απόλυτος εκπρόσωπος του συστήματος αυτού. Γιατί συνδυάζει και τα δύο. Φιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση και πολυπολιτισμός πακέτο! 2 σε 1!
Μα, θα μου πεις, αν τους βγάλεις αυτούς, τι θα μείνει; Οι νοσταλγοί του Στάλιν, από τη μία, και της Χούντας, από την άλλη; Η μόνη απάντηση στον φιλελευθερισμό, δηλαδή, είναι ο ολοκληρωτισμός; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα; Ναι, έτσι είναι. Γι’ αυτό και η οργή του κόσμου δεν μπορεί να εκφραστεί μέσα από κάποιο παλαιοπολιτικό χώρο. Γι’ αυτό βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια. Βλέπουμε με τρόμο και οργή το σύστημα να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και, παράλληλα, απογοητευόμαστε όταν αντικρίζουμε τις εναλλακτικές λύσεις. Γιατί είναι όλοι τους ξοφλημένοι.
Υπάρχει διέξοδος; Ναι, υπάρχει. Και θα φανεί πιο καθαρά, όσο περνάει ο καιρός και τα κατεστημένα ιδεολογήματα, της μίας ή της άλλης πλευράς, θα καταρρέουν. Όσο βαθαίνει η κρίση και η απογοήτευση θα αρχίσουμε και πάλι να πιάνουμε το πραγματικό νόημα των λέξεων «Λαός» και «Πατρίδα». Και θα κληθούμε να επιλέξουμε δρόμο. Ή θα ακολουθήσουμε το δρόμο του ατομισμού και του μηδενισμού, του μίσους και του συμφέροντος, οπότε θα οδηγηθούμε σε έναν πόλεμο «όλων εναντίον όλων», σε έναν κοινωνικό εμφύλιο –τελευταία ελπίδα επιβίωσης του συστήματος. Ή θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της παράδοσής μας, της αντίστασης και της αλληλεγγύης, του πατριωτισμού και της αξιοπρέπειας, τον δρόμο του Λαικού Εθνικισμού, του Εθνικού Σοσιαλισμού, οπότε και θα μπορέσουμε, επιτέλους, να φτιάξουμε κάτι καινούριο. Κάτι δικό μας. Κάτι σωστό. Ρομαντισμός; Ναι!

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Εμείς οι “πιτσιρικάδες” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh

“Όλοι οι ενήλικες Εφέσιοι θα πρέπει να πάνε να κρεμαστούν και να αφήσουν την πόλη στα αμούστακα παιδιά, αφού τον πιο άξιο άνδρα ανάμεσά τους, τον Ερμόδωρο, τον εξόρισαν λέγοντας: Κανένας από εμάς να μην είναι πιο άξιος, κι αν υπάρχει τέτοιος,ας ζει αλλού και με άλλους.” Ηράκλειτος

Δεν είναι λίγες οι φορές που εμάς τους Αγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας μάς αποκαλούν τα “παιδιά”, οι “πιτσιρικάδες” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και έτσι, μας αποκαλούν όσοι μας συμπαθούν και νιώθουν Υπερηφάνεια, βλέποντάς μας να κρατάμε στα χέρια μας τα Ελληνικά Λάβαρα στους δρόμους της εκφυλισμένης χώρας μας. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις αντλούμε δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ορμή το δύσκολο Αγώνα μας. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου οι εχθροί μας μάς αποκαλούν “παιδιά”, “πιτσιρικάδες”, “δεκαπεντάχρονα”, “δεκαεξάχρονα” και η λέξη στα χείλη του ξινισμένου και κουρασμένου τους προσώπου στάζει φαρμάκι. Μας αποκαλούν “παιδιά” που απλά παίζουν ή που “κάποιοι τα εκμεταλλεύονται”, προσπαθώντας να μειώσουν και να βλάψουν τον Αγώνα τον οποίο κάνουμε.
Αυτοί λοιπόν, που πρώτοι αποκάλεσαν “χρυσά αυγά” τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής δεν είναι οι κόκκινοι αναρχοκομμουνιστές, οι γνωστοί και φανεροί εχθροί του Έθνους και φυσικά και του Λαϊκού Συνδέσμου. Αυτοί, που μας αποκαλούν “παιδιά” και “πιτσιρικάδες” προσπαθώντας να μας μειώσουν, είναι οι δεξιοί. Αυτοί που είναι “πάνω απ’ όλα Έλληνες” κι όμως είναι μαντρωμένα κομματόσκυλα, με χοντρές-χοντρές αλυσίδες σε αυλές γραφείων “μεγάλων τε και σπουδαίων” πολιτικών “αντρών”. Αυτοί λοιπόν είναι που με χαμόγελο ειρωνείας διαδίδουν πως οι “χρυσαυγίτες” είναι “τσάμπα μάγκες”. Αντίθετα αυτοί οι γενναίοι “πολεμάνε” το σύστημα εκ των έσω και δεν βγαίνουν στο δρόμο. Οι γνωστοί αστοπατριώτες που όλως τυχαίως βρίσκονται πάντα απόλυτοι συνεργάτες, συνεργοί πιο σωστά, των κυβερνήσεων που κατακλέβουν το Λαό και ρημάζουν σαν ύαινες βρωμερές την Ιερή μας Πατρίδα.
Εμείς, όμως, “οι πιτσιρικάδες”, βγαίνουμε στο δρόμο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων με τις διάφορες συκοφαντίες και παρά τους προπαγανδιστές του συστήματος της υλικής ευημερίας και παγκόσμιας ειρήνης. Αγωνιζόμαστε. Φωνάζουμε για τα δίκαια του Λαού μας βάζοντας τα με όλους και με όλα δίχως να υπολογίσουμε συνέπειες. Δίχως να κάνουμε υπολογισμούς σαν μπακάληδες. Ασυμβίβαστοι. Αγανακτισμένοι. Οργισμένοι μα περισσότερο απ’ όλα διψασμένοι για τη ζωή που θέλουν να μας κλέψουν μετατρέποντάς μας σε σκλάβους των διεθνών τοκογλύφων.
Έτσι, ακριβώς όπως οι αρχαίοι και νεότεροι Ήρωες της Φυλής μας στεκόμαστε με Υπερηφάνεια και πολεμάμε. Νέοι ρωμαλέοι ήταν οι Ήρωες του Λαού μας ανά τους αιώνες. Από τα χρόνια τα μυθικά μέχρι τα ιστορικά χρόνια το αρχέτυπο του Ήρωα ήταν οι νέοι που πολεμούσαν για το Λαό και την Πατρίδα: ο Ηρακλής, ο Θησέας, ο Αχιλλέας, ο Αλέξανδρος ο Μέγας και τόσοι άλλοι που θα χρειάζονταν πολλές χιλιάδες σελίδες και η απλή παράθεση των ονομάτων τους. Οι νεαροί Ακρίτες του Μεσαιωνικού Ελληνισμού και τα μικρά κλεφτόπουλα του ’21 που τα έβαλαν με αμέτρητους εχθρούς, προδότες και προσκυνημένους του Έθνους μας.
Εμείς, οι νέοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τα “παιδιά” έχουμε το θράσος, και δυστυχώς για το σύστημα καμία δειλία, να μην υπολογίζουμε και να μην προσκυνάμε κανέναν! Ούτε το θλιβερό κράτος που σαν τον Κρόνο του αρχαίου μύθου κατατρώγει τα παιδιά του μα η άνομη εξουσία του γκρεμίστηκε από το νεαρό του γιο, τον Δία, που δε δείλιασε μα ούτε και δίστασε να πολεμήσει, έτσι κι αυτό το κράτος το εθνοκτόνο θα γκρεμιστεί από εμάς!
Κι όσο γι’ αυτούς που θαρρούν πως είμαστε νέοι που έχουμε “παραπλανηθεί” και μας “εκμεταλλεύονται κάποιοι επιτήδειοι”, οι δράσεις μας, οι συγκεντρώσεις μας στα γραφεία και κυρίως στους δρόμους των πόλεων, είναι η καλύτερη απάντηση στη λάσπη τους. Δεν αξίζει άλλωστε να ανταπαντά κανείς σε φτηνές συκοφαντίες και κουτσομπολιά. Εμείς, τα “παιδιά” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ξέρουμε πολύ καλά ποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν και ποιοι είναι πραγματικά δίπλα μας. Γιατί το τοπίο ξεκαθαρίζει όταν βγαίνουμε στο δρόμο. Στο δρόμο και στην πράξη φαίνονται ποιοι είναι αυτοί που μας στηρίζουν και ποιοι θέλουν να δηλητηριάσουν τις ψυχές και τα μυαλά μας προκειμένου να καταστούμε λοβοτομημένα ανθρωπάρια, ανίκανα για σκέψη και δράση. Στο δρόμο, τα σάπια ερωτήματα κάποιων που προσπαθούν δήθεν να μας ξυπνήσουν για να μας “σώσουν” πριν είναι αργά, πάνε περίπατο…
Οι πρεσβύτεροι Αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι αυτοί που είναι δίπλα μας και κανένας άλλος. Μας ετοιμάζουν για το σκληρό και ζοφερό μέλλον που μας περιμένει και παρόλο που έχουν υπομένει τόσες διώξεις, τόσες συκοφαντίες, συνεχίζουν αγέρωχοι και βρίσκονται ακόμα στη πρώτη γραμμή του Αγώνα. Και όπως οι νεαροί Σπαρτιάτες των αρχαίων χρόνων, έτσι και μεις τους υποσχόμαστε:

ΜΗΔΕΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΣΧΥΝΗΜΕΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣ ΔΕ Γ΄ ΕΣΟΜΕΘΑ ΠΟΛΛΩ ΚΑΡΟΝΕΣ.

Εμείς, οι πιτσιρικάδες, οι αλήτες, τα παιδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΖΩΤΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΕΜΕΙΣ!

ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ

από Μαρία Σεφέρου

Ενιωσα την ανάγκη ν' απευθύνω κι εγώ ένα μήνυμα σε όλους τους γνήσιους αντιρατσιστές που, αν εφαρμοστεί, τ’ αποτελέσματα θα είναι απείρως καλύτερα από τα τραγούδια των αντιρατσιστικών μαζώξεων τους...
Έχουμε και λέμε λοιπόν, αλλά, όλα κι όλα, δεν κλαίμε!
Αν είσαι γνήσιος αντιρατσιστής που διακατέχεσαι από ειλικρινή αισθήματα αλληλεγγύης προς τους μετανάστες, λαθραίους και νόμιμους, πρέπει να προβείς επειγόντως στις εξής ενέργειες:
1. Να μοιραστείς το σπίτι σου και το ψωμί σου τουλάχιστον με μια οικογένεια λαθρομεταναστών. (Οι νόμιμοι έχουν βολευτεί).
2. Να απαιτήσεις από την κυβέρνηση να βάλει σε όλους όσους δηλώνουν αντιρατσιστές (οι άλλοι τι φταίνε;) πρόσθετο χαράτσι λαθρομετανάστευσης ώστε να καλυφθεί η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των παράνομων μεταναστών, επίδομα ανεργίας, στέγαση, σίτιση, κλπ.
3. Αν είσαι εργαζόμενος, έστω των 700 ευρώ, να ζητήσεις από τον εργοδότη να σου επιτρέψει να δουλεύεις (“απασχολείσαι”!) τις μισές ώρες με τις μισές απολαβές, ώστε τις άλλες μισές να απασχολείται ο αδελφός λαθρομετανάστης και να παίρνει τα άλλα μισά. Αυτό πρέπει απαραιτήτως να γίνει διότι ο Χριστός είπε ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον ένα, αλληλούια! Αν είσαι άνεργος, έχασες!
4. Αν σκόπευες να κάνεις οικογένεια και παιδιά, να το ξεχάσεις, διότι πρέπει να παραχωρήσεις τόπο στους αδελφούς μας τους Αφγανούς, κλπ., που είναι σούπερ παραγωγικοί, έχοντας δείκτη γεννήσεων πάνω από 7, και δε χωράνε στη χώρα τους, ενώ εμείς με το ζόρι φτάνουμε το 1,30. Με το μηδενισμό του δείκτη γεννήσεων οι γηγενείς θα δείξουν ότι διακατέχονται από πνεύμα αλληλεγγύης, και σιγά-σιγά η ρατσιστική φυλή των Ελλήνων θα εκλείψει προς τέρψιν όλης της οικουμένης. (Κρίμα που δε θα είναι εδώ οι Συριζαίοι για να ευφρανθούν!)
5. Να απαιτήσεις να μετατραπούν οι μισές εκκλησίες σε τζαμιά για να προσεύχονται εκεί οι καλοί Μουσουλμάνοι ώστε να δώσει ο “Αλλάχ” ν' αναλάβουν κάποια μέρα την εξουσία και να “αναπτύξουν” την Ελλάδα κατά τα πρότυπο των μουσουλμανικών χωρών της Ασίας και της Αφρικής.
6. Να απαιτήσεις από την Υπουργό Παιδείας να μεριμνήσει ώστε στα σχολεία, όταν φυσικά δεν έχουν (σ)κατάληψη, να διδάσκονται όλες οι γλώσσες των μεταναστών, με πρώτη γλώσσα την Αραβική. Οι ώρες διδασκαλίας για Αρχαία Ελληνικά να καταργηθούν εντελώς διότι είναι ρατσιστικό να μαθαίνεις πώς σκέπτονταν και πώς μιλούσαν οι πρόγονοί σου.
7. Να απαιτήσεις από τον "αντιρατσιστή" Πρωθυπουργό να χτίσει σχολεία που θα λειτουργούν αμιγώς για τα παιδιά Μουσουλμάνων μεταναστών, όπου όλες οι μαθήτριες θα είναι καλυμμένες από την κεφαλή μέχρι τα νύχια των ποδιών τους, ώστε τ’ αγόρια, που είναι αλλεργικά στη θέα θηλυκού κρέατος, να μη σκανδαλίζονται βλέποντας κοριτσάκια με το κεφάλι ακάλυπτο, τα μπράτσα γυμνά και μίνι φούστες.
8. Να απαιτήσεις να μην πατάει ένστολος στα στέκια όπου οι καλοί λαθρομετανάστες διακινούν την πρέζα, διότι πρέπει οι άνθρωποι να βγάλουν το ψωμί τους. Εν ανάγκη ν' απαιτήσεις να εκλείψουν από προσώπου γης όλοι οι ενοχλητικοί ένστολοι.
9. Να απαιτήσεις να χτιστούν πεντάστερα ξενοδοχεία στα νησιά υποδοχής λαθρομεταναστών αποκλειστικά για τη φιλοξενία τους, καθότι μην ξεχνάτε ότι ο ξένιος Ζευς ήταν Έλληνας.
10. Να απαιτήσεις να χτιστούν μουσουλμανικά νεκροταφεία ώστε οι εκλεκτοί του Αλλάχ να μη μιαίνονται πλάι-πλάι με τους γκιαούρηδες.

Αυτές είναι οι Δέκα Εντολές που σας δίνω σήμερα, και αμαρτίαν ουκ έχω. Όχι, δεν ανέβηκα στο όρος Σινά για να τις πάρω. Μου τις έδωσε να σας τις πω ένας Πακιστανός λαθρομετανάστης που αγαπάει πολύ τη χώρα μας, αν και αποστρέφεται τους ντόπιους, και θέλει να φέρει και ν’ αποκαταστήσει όλο το σόι του, μέχρι και τα πέμπτα ξαδέλφια συν γυναιξί και τέκνοις.
Παρακαλώ όλους τους γνήσιους αντιρατσιστές να μελετήσουν τις Δέκα Εντολές και ν’ αναλάβουν δράση, συνεπικουρούμενοι και από τα φιλαράκια τους, τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους. Μάλιστα οι μήνες Νοέμβριος και Δεκέμβριος, λόγω της επετείου της γέννησης του Σωτήρα, είναι γόνιμοι μήνες για τέτοιες καμπάνιες αλληλεγγύης προς τους ξένους και μίσους προς τους ντόπιους, και ειδικά τους ένστολους, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το βλοσυρό Ηρώδη.
Άντε παιδιά, και καλό μπάχαλο!!!
Ξέεερετε εσείς!

Ζήτω το τρελοκομείο η ΕΛΛΑΣ!
Κάτω ο βλοσυρός ρατσισμός, πάνω ο αντιρατσισμός!
Κάτω ο κοινός νους, πάνω ο παραλογισμός!
Κάτω ο μισητός ντόπιος, πάνω ο εκλεκτός ξένος!
Αμήν, αλληλούια, και... καλά κρασιά!

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Αλγερινοί χτυπούσαν γυναίκες (τα απώνερα του εφετείου).

Έστηναν καρτέρια έξω από εκκλησίες για να κλέψουν σταυρούς, χτυπούσαν πεζές γυναίκες με παιδιά (όπως την περίπτωση της Πολωνέζας έξω από το εφετείο που έστειλαν το 10 μηνών βρέφος της στην εντατική). Η “ανέχεια” δεν κάνει τους ανθρώπους κτήνη. Η “πολιτιστική τους κληρονομιά” τους κάνει. Μεσημβρινές ώρες της 29-8-2010, στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλγερίας, κατηγορούμενοι για «εγκληματική οργάνωση», «ληστείες και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κατά συναυτουργία, κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση» και παράβαση του Ν. «περί Αλλοδαπών».
Οι ανωτέρω δράστες μαζί με επτά (7) επιπλέον ομοεθνείς τους, που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες, σε βάρος κυρίως πεζών γυναικών και διαρρήξεις οχημάτων, από τα οποία αφαιρούσαν διάφορα αντικείμενα, στο κέντρο της Αθήνας.
Μέρος των κλοπιμαίων διέθεταν προς πώληση στη περιοχή της Ομόνοιας και του Μοναστηρακίου, ενώ τα υπόλοιπα απέκρυπταν εντός διαμερίσματος επί της οδού Μ.Βόδα στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Σε έρευνα που έγινε στο ανωτέρω διαμέρισμα βρέθηκαν πλήθος κινητών τηλεφώνων, φωτογραφικών μηχανών, ρολογιών, γυαλιών ηλίου, τσαντών, πορτοφολιών, κοσμημάτων, διαρρηκτικών εργαλείων καθώς και άλλων αντικειμένων.
Από την έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι κατά το τελευταίο εξάμηνο διέπραξαν:
Δεκαεπτά (17) διαρρήξεις οχημάτων.
Δεκαοκτώ (18) ληστείες-κλοπές σε βάρος πεζών.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τ.Α. Α. Παντελεήμονα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΕΧ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η κατασκήνωση του Σαββατοκύριακου 4 & 5 Σεπτεμβρίου ματαιώνεται λόγο θανάτου του πατέρα συναγωνιστή μας, και εκ των διοργανωτών της κατασκήνωσης. Η ΟΕΧ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εύχονται στον συναγωνιστή θερμά συλλυπητήρια.