Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010

Νέο προβοκατόρικο δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» με αναφορά την Χρυσή Αυγή!

Με δημοσίευμά της χθες η «Ελευθεροτυπία» συνδέει (έμμεσα, πονηρά και ύπουλα…) μία εμπρηστική επίθεση που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης με την Χρυσή Αυγή, αναφέροντας το γεγονός και στην συνέχεια συνδυάζοντάς το με το ότι υπάρχει πυρήνας της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο και γενικά Εθνικιστικός Αγώνας στην Ηρωϊκή Κρήτη. Πρόκειται για ένα απαράδεκτο δημοσίευμα γεμάτο χοντροκομμένη κομμουνιστική προπαγάνδα, το οποίο φθάνει στο σημείο να συνδέει τα χρόνια της κατοχής με την δράση των εθνικιστών στα 2010, 65 ολόκληρα χρόνια μετά το τέλος του πολέμου! Διαβάστε το για να δείτε με τι βρώμικα μέσα πολέμαει το κίνημα των Εθνικιστών η “προοδευτική” εξουσία των ΜΜΕ:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:«Ρατσιστικό «γκαζάκι» στο Ηράκλειο Κρήτης: Ρατσιστικό χτύπημα σημειώθηκε ξημερώματα Μ. Σαββάτου στον λατρευτικό χώρο των μουσουλμάνων στα Καμίνια Ηρακλείου Κρήτης. Ο αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκι φιαλιδίου βουτανίου, εξερράγη στην είσοδο διαμερίσματος, όπου στεγάζονται τα γραφεία του Πνευματικού και Πολιτιστικού Συνδέσμου «Αλληλεγγύης και Ειρήνης των Αράβων», στην οδό Ινάτου 7, τόπο λατρείας των μουσουλμάνων της πόλης από το 1999.
Η έκρηξη ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση. Οι αστυνομικοί που πήγαν αμέσως στο σημείο της έκρηξης βρήκαν τον εκρηκτικό μηχανισμό και ένα πλαστικό δοχείο βενζίνης. Οι βαρύγδουποι απόηχοι έχουν να κάνουν με το γεγονός πως ιστορικά στο Ηράκλειο οργανωμένοι ακροδεξιοί πυρήνες με δράση δεν υπήρχαν ποτέ ούτε κατά τη διάρκεια της χούντας ούτε κατά τη διάρκεια της μεταξικής δικτατορίας.
Ακόμα και οι λίγοι συνεργάτες των Γερμανών ναζί στη διάρκεια της Κατοχής μετά την απελευθέρωση είτε τιμωρήθηκαν οι περισσότεροι από ντόπιους για τα εγκλήματα που είχαν διαπράξει είτε έφυγαν από το νησί για να γλιτώσουν.
Το ανησυχητικό φαινόμενο έγκειται στο γεγονός πως σε μια περίοδο πτώσης των ηθικών και πολιτικών αξιών, έξαρσης της βίας και της εγκληματικότητας στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στην Κρήτη, αύξηση των ναρκωτικών και απαξίωσης της ίδιας της ζωής, ενώ υπάρχει μεγάλη οικονομική κρίση, με ταυτόχρονη κρίση της πολιτικής αντιπροσώπευσης, στην Κρήτη εμφανίζονται οργανωμένοι ακροδεξιοί πυρήνες με δράση με επίκεντρο τα Χανιά και το Ρέθυμνο, όπου έγινε η στυγερή δολοφονία ενός νεαρού Αλβανού μετανάστη πριν από δύο χρόνια μπροστά στα μάτια του ανάπηρου πατέρα του.
Στο Ηράκλειο τον τελευταίο μήνα γράφτηκαν ακροδεξιά και ρατσιστικά συνθήματα, ενώ η «Χρυσή Αυγή» έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο.


ΠΑΝ.Γ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: