Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Καζαμίας Δεκεμβρίου 2009

Καζαμίας Δεκεμβρίου 2009
Δημοσιεύθηκε από xryshaygh Δεκεμβρίου 23, 2009

Μέσα σε ένα μήνα ακούστηκε ότι: – Χτυπήσαμε δυο ”αντιεξουσιαστές” στο Σύνταγμα. – Κάψαμε το στέκι μεταναστών στα Χανιά. – Επιτεθήκαμε στο στέκι μεταναστών στην Θεσσαλονίκη. – Πήγαμε με τσάρτερ στην Κύπρο να υποστηρίξουμε το ΑΠΟΕΛ. – Συλλήσαμε τον τάφο του λεβέντη ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. – Κλέψαμε και κρύψαμε την πινακίδα του Άουσβιτς. Στον ίδιο μήνα όμως: – Δράση στο Κερατσίνι – Δράση στο Παλαιό Φάληρο – Δράση στον Πειραιά – Δράση στο Μοναστηράκι – Δράση στο Σύνταγμα Επίσης: – Παρουσίαση δυο νέων βιβλίων σε ξενοδοχείο – Πορεία για τη Μακεδονία στην Έδεσσα – Συναυλία στην Θεσσαλονίκη - Συγκέντρωση στις 6 Δεκέμβρη με ανοιχτή συγκέντρωση στο Θησείο – Εκδήλωση για το χειμερινό ηλιοστάσιο
Και:

- Δράση στην Θεσσαλονίκη

- Δράση στην Καλαμάτα

- Δράση στην Κεντρική Ελλάδα

- Παρέμβαση και δράση στην Καστοριά

- Τέσσερις ομιλίες στα γραφεία Αθηνών

- Τρεις ομιλίες στα γραφεία της ΤΟ Πειραιώς

Δεκέμβριος του 2009 λοιπόν. Ο τελευταίος μήνας του χρόνου.

Με διώξεις σε συναγωνιστές.

Με διώξεις σε Κύπριους Eθνικιστές.

Με δολοφονική απόπειρα εναντίον του συναγωνιστή Σταύρου.

Να είστε σίγουροι ότι όταν γραφτεί ο Καζαμίας του 2010, θα διαβάσετε όλα αυτά επί δώδεκα. Αν σας φαίνονται πολλά, σκεφτείτε ότι μας χρεώνουν προβοκατόρικα με ελεεινούς τρόπους και κατηγορίες για τις πολιτικές και ενημερωτικές δράσεις μας.

Είμαστε μεγάλος πονοκέφαλος. Γιατί απλά, ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ δεν τελείωσε ακόμα. Υποσχόμαστε όλο το 2010 να είμαστε στο πόδι και τα τρία γραφεία του Κράτους που μας παρακολουθούν να μην μας προλαβαίνουν. Ξεκινάτε προβοκάτσιες από τώρα λοιπόν. Από εμάς, τους “ανθρωπόμορφους και τερατόμορφους” Εθνικιστές, χρόνια πολλά σε όλους και σε εσάς πολλούς-πολλούς εφιάλτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: