Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009

Αντεθνική και αντιχριστιανική προπαγάνδα στα χανιώτικα σχολεΙα!

Σε φυλλάδιο που έδωσαν να μοιράσουν οι μαθητές του Γ.Λ Ακρωτηρίου

Το πρόβλημα είναι πανελλήνιο και το έχουμε θίξει και σε προηγούμενς αναρτήσεις. Μεγάλη μερίδα καθηγητών είναι αριστεριστές και εθνομηδενιστές κατόπιν σχεδίου και είναι πλέον απροκάλυπτες οι μεθοδεύσεις τους για την πλύση εγκεφάλου των παιδιών μας. Την ΟΛΜΕ καθώς και τους συλλόγους νηπιαγωγών, δασκάλων κλπ, όπου σταθείς και όπου βρεθείς θα τους δεις να πρωτοστατούν σε εκδηλώσεις και δημοσιεύσεις κατά του «ρατσισμού» και υπέρ της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, υπέρ των μειονοτήτων, υπέρ των μουσουλμάνων, υπέρ της κατάργησης των εθνικών και θρησκευτικών μας συμβόλων, κατά των παρελάσεων κ.α!
Γι’ αυτό σας έχουμε εκεί ρε αχαΐρευτοι; Για να δηλητηριάζετε τα μυαλά των παιδιών μας; Με αφορμή τις εκδηλώσεις για τον θάνατο του Γρηγορόπουλου, ένα φυλλάδιο με «αιτήματα» που κάποιοι «εγκέφαλοι» καθηγητάδες έδωσαν στα 15χρονα παιδάκια να μοιράζουν στον δρόμο έξω από το Γ.Λ Ακρωτηρίου, μέσα στα γενικά και λογικά αιτήματα των μαθητών έβαλαν και το εξής… αίτημα:
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ!
Τους γονείς και την ελληνική κοινωνία τους ρωτήσατε; Επειδή εσείς είσαστε άθεοι αριστεροί με το ζόρι να αλλοιώσετε την κοινωνία και τις παραδόσεις μας; Όσο για τους ξένους μαθητές είναι φιλοξενούμενοι, εκείνοι θα πρέπει να προσαρμοστούν στην κοινωνία που τους φιλοξενεί και όχι η κοινωνία σε εκείνους… Δεν είμαστε θρησκόληπτοι ούτε χριστιανομονομάχοι, αλλά αλίμονο κάποιοι πράγματα πρέπει να διατηρούνται ώστε να υπάρχει κοινωνική συνοχή και εθνική ταυτότητα. Ας μας δώσει μια απάντηση ο διευθυντής του Γ.Λ Ακρωτηρίου για το ποιος νους και για ποιο λόγο έβαλε μέσα στα αιτήματα των παιδιών και το συγκεκριμένο αίτημα και με ποια δικαιοδοσία.
Υ.Γ. Σας αφιερώνουμε εξαιρετικά και την παρακάτω είδηση.

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΙΑΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ TOΥ!
Στη Μαντι Μπαχαβαλντιν του Πακιστάν ο 16χρονος χριστιανός Ιμράν Μασίχ κακοποιήθηκε και βιάστηκε ομαδικά από μουσουλμάνους επειδή αρνήθηκε να αλλάξει την πίστη του όταν τον απήγαγαν. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 16χρονος χριστιανός έπαιζε ανέμελα κρίκετ σε μια παιδική χαρά μαζί με τον μουσουλμάνο φίλο του Νάβεντ. Τότε ο μουσουλμάνος απεκάλεσε τον Ιμράν με ένα υποτιμητικό προσωνύμιο με το οποίο αποκαλούν τους χριστιανούς στο Πακιστάν. Ο χριστιανός τότε αντέδρασε και τσακώθηκε με τον φίλο του. Τότε εμφανίστηκε ο πατέρας του μουσουλμάνουο οποίοςοδήγησε τον 16χρονο χριστιανό στο σπίτι τους με την αιτιολογία ότι θέλει να συμφιλιώσει τους δύο φίλους… Σε αυτό το σημείο άρχισε ο εφιάλτης του 16χρονου χριστιανού σύμφωνα με την έρευνα της οργάνωσης “Ακτίνες της Ανάπτυξης”. Μέσα στο σπίτι του μουσουλμάνου φίλου του ήταν μια παρέα μουσουλμάνων φίλων του πατέρα του πολλοί από τους οποίους ήταν κάτω από την επήρεια αλκοόλ. Αυτοί απαίτησαν από τον Ιμράν να αλλαξοπιστήσει και να γίνει μουσουλμάνος. Αυτός περήφανα αρνήθηκε να υποκύψει στις πιέσεις, μένοντας πιστός στη χριστιανική θρησκεία του. Η άρνηση του να αλλαξοπιστήσει εξόργισε του μουσουλμάνους και αυτοί άρχισαν να τον χτυπάνε σε όλο του το σώμα ώστε να τον αναγκάσουν να ασπαστεί την μουσουλμανική θρησκεία. Η πίστη του Ιμράν όμως στο Χριστό ήταν τόσο δυνατή ώστε καμία πίεση δεν μπορούσε να την αλλάξει… Τότε οι δημοκρατικοί και ανεκτικοί Πακιστανοί μουσουλμάνοι άρχισαν να βιάζουν ομαδικά για όλη τη νύχτα τον 16χρονο χριστιανό, ο οποίος έκανε το “έγκλημα” να μην αλλάζει την πίστη του. Κατόπι τον πέταξαν έξω αναίσθητο όπου τον βρήκε η οικογένεια του. Όταν ο Ιμράν συνήλθε εξιστόρησε στους δικούς του τι είχε συμβεί. Τότε η οικογένεια του πήγε αρχικά στο νοσοκομείο για να ζητήσει ιατρική εξέταση και κατόπι στην αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό. Όμως στο προοδευτικό νοσοκομείο του Πακιστάν αρνήθηκαν να κάνουν ιατρική εξέταση με την αιτιολογία ότι η οικογένεια του Ιμράν έλεγε ψέματα, ενώ η ανεκτική πακιστανική αστυνομία για να προχωρήσει σε έρευνα τους ζητούσε ιατρική εξέταση και τους έστελνε πίσω στο νοσοκομείο… Επιπλέον όπως κατήγγειλε η οικογένεια του 16χρονου χριστιανού στην οργάνωση “Ακτίνες της Ανάπτυξης” ανώτατοι αστυνομικοί, άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και μέλη του περιφερειακού συμβουλίου του Πουντζαμπ άρχισαν να τους απειλούν ώστε να συμβιβαστούν και να αποσύρουν τις κατηγορίες. Ενώ η τοπική αστυνομία συνέταξε μια ψεύτικη έρευνα σύμφωνα με την οποία ο Ιμράν κατηγορούνταν για την κλοπή 833 δολαρίων και ενός κινητού… Την ίδια ώρα οι πακιστανικές υπηρεσίες υγείας αρνήθηκαν κάθε βοήθεια στην περίθαλψη του 16χρονου χριστιανού και η φτωχή οικογένεια του Ιμράν αναγκάζεται να πληρώνει μόνη της την ιατροφαρμακευτικές ανάγκες.
Ενώ λοιπόν σε πολλές μουσουλμανικές χώρες οι χριστιανοί καταδιώκονται βίαια και βρίσκονται υπό διωγμό με την ανοχή και την στήριξη πολλών μουσουλμανικών κρατών, τους ευρωπαίους προοδευτικούς τους πειράζουν τα θρησκευτικά μας σύμβολα μέσα στην ίδια μας την πατρίδα καθώς και το δημοψήφισμα για τους μιναρέδες των Ελβετών…

Δεν υπάρχουν σχόλια: