Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή τις προχθεσινές εμπρηστικές επιθέσεις στην οικία γνωστού αριστερού «αγωνιστή» στα Χανιά, καθώς και την επίθεση στο στέκι (λαθρο)μεταναστών, για άλλη μια φορά επιδιώχθηκε να στοχοποιηθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως έγινε και στην πρόσφατη επίθεση σε λαθρομετανάστες σε κεντρική πλατεία των Χανίων. Είναι γνωστό στους πάντες ότι κάποιοι ενοχλούνται από την αγωνιστική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και βλέπουν παντού Χρυσαυγίτες, προσπαθώντας να συνδέσουν παραβατικές πράξεις με το κίνημα μας. Αυτό είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει σε ολόκληρη την χώρα και φυσικά και στα Χανιά που η παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι έντονη εδώ και πολλά χρόνια.
Δηλώνουμε ότι:
1) Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει ουδέ μία εμπλοκή στα προαναφερθέντα γεγονότα. «Μυρίζει» μάλιστα από χιλιόμετρα ότι πρόκειται για προβοκάτσια, ειδικά η επίθεση στο στέκι (λάθρο)μεταναστών, το οποίο κατά πρόσφατη ανακοίνωση συλλόγου μεταναστών αποτελείται από επαγγελματίες αριστεριστές-αντιρατσιστές, έλληνες και ξένους, που το μόνο που δεν τους απασχολεί είναι τα προβλήματα των αλλοδαπών, αλλά το χρησιμοποιούν για μικροπολιτικούς λόγους.
2) Αν στην πόλη μας και όχι μόνο, δρουν μεμονωμένες ομάδες αγανακτισμένων συμπολιτών μας λόγω των κοινωνικών προβλημάτων, και κυρίως λόγω της έξαρσης της εγκληματικότητας που οφείλεται στο μεγαλύτερο της μέρος στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, και δρουν κατ’ αυτόν τον τρόπο με επιθέσεις σε λαθρομετανάστες, καθώς και σε δήθεν «αγωνιστές» αντιρατσιστές του αριστερού χώρου, αυτό δεν σημαίνει ότι ανήκουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
3) Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα με συμμετοχή στις εκλογές. Η πολιτική της δράση είναι μέσα στα πλαίσια της νομιμότητος.

4) Οι πράξεις βίας είναι καταδικαστέες από όπου και αν προέρχονται αλλά να σταματήσει πια αυτή η «καραμέλα» περί των κακών ελλήνων ρατσιστών. Οι πράξεις βίας προέρχονται κυρίως από τους αριστεριστές καθώς και από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση που εκτόξευσε στα ύψη την εγκληματικότητα στην χώρα μας. Και δυστυχώς η δράση φέρνει πάντα αντίδραση, γι’ αυτό είναι καιρός η πολιτεία να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό με σοβαρότητα πριν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη για την πατρίδα μας σε πολλά μέτωπα. Οι έλληνες έχουν προτεραιότητα σε αυτόν τον τόπο. Είναι αδύνατον η μικρή μας χώρα να φτιάξει τις ζωές όλων των κατατρεγμένων του πλανήτη.

5) Και τέλος μια απάντηση στους συκοφάντες . Τον έλληνα δεν τον ενδιαφέρουν οι αμπελοφιλοσοφίες σας για «αυγά του φιδιού» και ανούσιες κινδυνολογίες για την «ακροδεξιά». Ο έλληνας θέλει πίσω την πατρίδα του την αξιοπρέπεια του, τις δουλειές που του άρπαξαν οι λαθρομετανάστες και θέλει να μπορεί να κοιμάται ξανά ασφαλής, χωρίς όπλο στο μαξιλάρι του μήπως και βρεθεί βιασμένος, ληστεμένος και κατακρεουργημένος ένα πρωί.
Δελτίο τύπου απεστάλη στα ΜΜΕ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιν ελληνα ρε ελληνοκαυλε παρακρατικε ναζιστη νοιαζει η δουλεια του???

ολων αυτων των τεμπελοσκυλων που στοιβαζονται στις καφετεριες κρυμμενοι πισω απο τα φρεντοτσινο????

των ξυρισμενων γουλι δεκαπενταχρονων,
ανιστορητων σαν και του λογου σας, που φερουν σβαστικες στη ψυχη τους???

ή νοιαζεσαι εσυ ρε?? εκανες ρε φλωρε τιποτα για την πατριδα που μιλας ρε γκεμπελισκε??

εχεις δουλεψει τη γη ρε???
εχεις πιασει τσαπα ρε στο λιοπυρι??
εχεις φαει αρμυρα ρε,για να βρεις τα διχτυα σου κομμενα ρε???

νομιζεις οτι επειδη γουσταρεις να πιανεις οπλα και να φορας παραλλαγες ρε φλωρε, και να κυνηγας τους ανημπορους, νοιαζεσαι για την πατριδα σου ρε βλαχο???

η πατριδα και η χωρα για την οποια μιλας και κομπαζεσαι, γεννησε ιδεες σαν τη δημοκρατια, της ελευθερια, την φιλοξενια, το σεβασμο ρε αδολφισκε

το νησι της Κρητης ρε ανιστορητε γεννησε τον Ξενιο Δια
και ερχεστε εσεις, οι οχιες οι
διμουτσουνες, η χιτλερικη νεολαια,
να μιλησετε για πατριδες??????????

πως βρε προπαγανδιστες της δεκαρας?
βιαστες της ελευθεριας??
ξεφτιλισμενα παιδακια ειστε ολοι ρε, κυνηγημενοι απο τους μπαμπαδες σας, που μεσα στο φοβο σας κρυβεστε

το φοβο που σε κραταει δεμενο μαλακα και δε σε αφηνει να δεις φως

μαλακα ακροδεξιε ασε το σχολιο αυτο να φανει αφου τοσο κοπτεσαι για την πατριδα σου βλακα

Χρυσή Αυγή είπε...

Μάλλον σε κάποιον άλλο αναφέρεσαι «ευγενικέ» μου νέε… διότι και έχω δουλέψει πολύ στην ζωή μου για να πετύχω ότι πέτυχα, και σε εξαιρετική οικογένεια μεγάλωσα και εξαιρετική οικογένεια μεγαλώνω… Ψάξε εσύ μήπως έχεις φανταστικές εικόνες στο μυαλό σου, ή βλέπε λιγότερες ταινίες τύπου Αμέρικαν στόρι…