Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Χρησιμοποιούν τους μετανάστες για να απαξιώνουν περιοχές και να πλουτίζουν…

Oι μεθοδεύσεις της Αμερικάνικης Μαφίας του ‘70 φαίνεται πως έχουν εφαρμογή στην τριτοκοσμική Ελλαδίτσα το 2010. Η καταγγελία Κακλαμάνη είναι στην ουσία αυτό που έχουμε καταγγείλει εμείς στο παρελθόν, για κατασκευαστικές που αγοράζουν “τσάμπα” στις υποβαθμισμένες περιοχές και ξάφνου οι μετανάστες εξαφανίζονται και οι τιμές παίρνουν φωτιά. Προφανώς οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα χάλασαν τη μαγιά των αιώνιων νταβατζήδων γι’ αυτό και δέχτηκαν αυτόν τον πόλεμο.
Η μαφία πριν 40 χρόνια στην Αμερική, έβαζε συμμορίες να τρομοκρατούν γειτονιές, έδιωχνε τους κατοίκους και τις απαξίωνε ώστε να τις “αναβαθμίσει” και να τις πουλήσει σαν φιλέτα.
Για όποιον εισαγγελέα θελήσει να ασχοληθεί, ο δρόμος είναι απλός: Ποιοί “σύλλογοι, ΜΚΟ” κλπ μεταφέρουν μετανάστες σα να είναι τσουβάλια ή πρόβατα και με μία “εντολή” τους εξαφανίζουν. Για βοήθεια, ανατρέξτε στο παράδειγμα του Εφετείου.
Πως μπορεί να συνδέεται κατασκευαστική με πολιτικό χώρο υποκριτικής υπερευαισθησίας που πρόσφατα έχει βάλει στο μάτι την “δίπλα” πλατεία αφού ο Αγ. Παντελεήμονας δεν τους κάθεται.
Οι καταγγελίες Κακλαμάνη είναι σοβαρότατες και χρήζουν άμεσης διερεύνησης. Αλλά είπαμε, στην Ελλάδα βασιλεύει ο Ζαγοριανός και ο Καλούσης.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ

…«Παίζονται απίστευτα παιχνίδια “real estate” στο κέντρο της Αθήνας και αυτό θα πρέπει να το ερευνήσει η Βουλή και η Επιτροπή Θεσμών».
Ο δήμαρχος έφερε ως παράδειγμα τη περιοχή του Μεταξουργείου, όπου «συγκρότημα κατοικιών έφθασε να πωλείται προς 4.500 ευρώ το τμ».
Στο πρόβλημα των μεταναστών, ο δήμαρχος τόνισε ότι «η μόνη λύση για την αντιμετώπισή του είναι η πρόληψη και η αποτροπή από το να έρχονται στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: