Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΓΗ

Οι “αποσχιστικές” εμμονές της “Αγίας Οικογένειας” εκτός από τη ΝΔ περιλαμβάνουν και την Κρήτη;
Δηλαδή σώνει και καλά πρέπει κάπου να γίνει πρωθυπουργός κύριε επίτιμε; Απίστευτη η δήλωση του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκη, έτσι όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Έθνος”, με αφορμή τον εμπρησμό της Συναγωγής των Χανίων:

«Εκθέτουν και ντροπιάζουν και έξω από τα όρια της χώρας της Κρήτης αυτές οι απανωτές απόπειρες εμπρησμού»!

Χώρα η Κρήτη; Ίσως να είναι λεκτικό ατόπημα του επιτίμου αλλά συνήθως, τέτοιες χοντράδες διορθώνονται άμεσα, πριν πάρουν διαστάσεις. Τέτοια διόρθωση δεν έγινε και στα δημοσιογραφικά γραφεία συζητείται μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι “Ο επίτιμος θέλει να δει τη Ντόρα πρωθυπουργό, έστω και αν χρειαστεί να δημιουργήσει Νέα Θέση!” Η δήλωση συμπληρώθηκε από την απαραίτητη ενοχοποίηση, αφού η κατασκευή ενόχων σε αυτή τη χώρα όχι μόνο μένει ατιμώρητη αλλά δεν επιδέχεται καν της απαραίτητης “συγνώμης”. Έτσι, ο Κλουζώ επίτιμος ανακάλυψε και τους εμπρηστές:

«Τα Χανιά δοκιμάζονται από αριθμητικά ασήμαντες, ξένες προς το αίσθημα του λαού μας, μειοψηφίες, οι οποίες δίνουν την εντύπωση ότι το κράτος έχει καταλυθεί. Είναι επιτέλους καιρός να δοθεί τέλος στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση»

Μα και βέβαια το κράτος έχει καταλυθεί κύριε επίτιμε. Το έχετε καταλύσει εσείς που πραξικοπηματικά αναλαμβάνετε χρέη ντετέκτιβ, δικαστή και δήμιου. Αφού οι “ασήμαντες μειοψηφίες” δεν είναι μόνο ξένες προς το αίσθημα του λαού μας, αλλά προς τον ίδιο τον λαό μας. Αρχίστε λοιπόν καμπάνια εκδίωξης των Αμερικανών και Βρετανών από την Κρήτη, για “να δοθεί τέλος σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση”. Μην ξεχάσετε και τις υπόλοιπες μειοψηφίες που κατοικούν στην Ελλάδα και είναι γνωστές για τα “φιλοεβραϊκά” τους αισθήματα. Το κράτος καταλύεται όταν έκαστος επεμβαίνει στην εφαρμογή των νόμων ώστε να προωθήσει άνομα συμφέροντα. Γιατί και η προπαγάνδα είναι ένα άνομο συμφέρον. Η πατρίδα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ανθρώπους που πολιτεύονται από αγάπη προς αυτή και όχι για να γεμίσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς καταλύοντας τους θεσμούς. Πόσο μάλλον καταλύοντας την σφυρηλατημένη με αίμα ακεραιότητα αυτής της χώρας όπου οι κρητικοί έπαιρναν τα όπλα, άφηναν το βόλεμα τους και την καλοπέραση τους και έτρεχαν να πολεμήσουν για τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Μικρά Ασία, την Κύπρο. Χωρίς ανταλλάγματα, σε απόλυτη επίδειξη ανιδιοτέλειας. Η πίστη βλέπετε κύριε επίτιμε, είναι το μόνο πράγμα που δεν εξαργυρώνεται ούτε με όλους τους αποχυμωτές του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: