Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Απειλές κατά της ζωής του δέχεται ο Συναγωνιστής Καρεφυλλάκης, μέλος της Κ.Ε της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ανακοίνωση: Τις τελευταίες μέρες στην πόλη των Χανίων έπειτα από συνεχόμενες εμπρηστικές επιθέσεις στο στέκι μεταναστών και σε αριστεριστές και μετανάστες επιχειρείται να στοχοποιηθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με καθημερινές αναφορές στα ΜΜΕ της πόλης αλλά και στην Ελευθεροτυπία και σε γνωστές αριστερές ιστοσελίδες. Έχουμε επανειλημμένα αρνηθεί την εμπλοκή μας στις παραπάνω πράξεις και τις έχουμε καταδικάσει με δελτία τύπου. Κάποιοι όμως συνεχίζουν για τους γνωστούς λόγους να προσπαθούν να εμπλέξουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τον πυρήνα Χανίων. Ο συναγωνιστής Καρεφυλλάκης έχει προσαχθεί στην ασφάλεια 2 φορές χωρίς κανένα στοιχείο εναντίον του, επειδή έτσι το θέλουν κάποιοι. Χωρίς λόγο ταράζεται η προσωπική και η οικογενειακή του ζωή καθώς και της εγκύου συζύγου του. Το αποτέλεσμα της στοχοποίησης του είναι να δέχεται δεκάδες απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του και μάλιστα χθες το βράδυ του έκοψαν και τα 4 λάστιχα του αυτοκινήτου του με φαλτσέτα από την εσωτερική μεριά, με τέτοιο τρόπο ώστε να εμπλακεί σε τροχαίο κατά την διάρκεια κίνησης του οχήματος. Ευτυχώς ο συναγωνιστής είναι υποψιασμένος και ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του πριν οδηγήσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συναγωνιστής Καρεφυλλάκης δέχεται άνανδρες επιθέσεις. Η αστυνομία είναι ενημερωμένη (Κατατέθηκε μήνυση)και οτιδήποτε πάθει ο συναγωνιστής Σταύρος την ευθύνη θα φέρουν αποκλειστικά όλοι όσοι χωρίς στοιχεία εξακολουθούν μέρες τώρα να τον στοχοποιούν. Δημοσιογράφοι, πολίτες και φορείς.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συναγωνιστη, οι απλυτοι εχουν ξεπερασει πλεον καθε οριο, βγαζουν και στη φορα "προσωπικα δεδομενα". Δες εδω. Μη μασας, ειμαστε μαζι σου..
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1114146
και
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1114144

Ανώνυμος είπε...

Καρεφυλλάκη... με εχουν στειλει 2 φορες για ανακριση στην Ασφαλεια Χανιων... την μια για το στεκι και την αλλη για το μπλοκ μου το οποιο αναγκαστηκα και εκλεισα. με θεωρουν ως τον εγκεφαλο εθνικιστων κρητης. Ο διωγμος των εθνικιστων άρχισε αυτες τις μερες. Με εχουν στριμωξει άσχημα.
Σωκρατης Ε. Αντωνακακης
www.molonlabe-socrates.blogspot.com
laosocrates@yahoo.gr

ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ είπε...

κ.Αντωνακάκη η δίωξη των αληθινών εθνικιστών είναι γεγονός εδώ και πολλά χρόνια. Στα δύσκολα φαίνονται οι μαχητές και οι άντρες. Καλή δύναμη στον αγώνα και ψηλά τις σημαίες.Η κόκκινη χούντα δεν θα περάσει.