Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΧΑΝΙΑ

Η δυναμική που αποκτά το κίνημα μας στα Χανιά και σε όλη την Ελλάδα, οι όλο και περισσότεροι νέοι που έρχονται κοντά μας έχει ανησυχήσει όσους μας πολεμάνε και πλέον έβγαλαν (έτσι νομίζουν) το «δυνατό» τους χαρτί για να μας συκοφαντούν. Αφού είδαν ότι το «κακός ρατσιστής» και «κακός εθνικιστής» δεν πουλάει, το γύρισαν στο ναζισμό που είναι πιο… πιασάρικο και δημιουργεί πιο «αρνητική» εικόνα. Άρχισαν τις προβοκάτσιες και ότι συμβαίνει στους λαθρομετανάστες ή στους «συντρόφους» το χρεώνουν σε εμάς. Ακόμα και το δόντι ενός λαθρομετανάστη να πονάει φταίνε οι κακοί ναζιστές! Δεν περνάνε αυτά σε εμάς. Η πίστις είναι πιο δυνατή από τη φωτιά. Σύντομα η ΝΟΜΙΜΗ πολιτική μας δράση στην πόλη θα μεγαλώσει και στο επόμενο χρονικό διάστημα ετοιμάζουμε εκπλήξεις.

2 σχόλια:

yannidakis είπε...

δεν ξερω σε τι εκλπηξεις αναφερεσαι & πιστεψε με προβληματιζομαι εγω που με μεγαλη δυσπυστια μιλαω για τους μεταναστες & τα δικαιωματα τους.
Ειλικρινα ευχομαι να μην κρυβεστε εσεις πισω απο τα τελευταια κρουσματα στα Χανια. Απο την αλλη με ενδιαφερει να ξερω πως η δραση σας ειναι απολυτα νομιμη χωρις να προσβαλει ή κακοποιει αθρωπους. Με οτιδηποτε αλλο, απλα χανεται το δικο σας :[

Χρυσή Αυγή είπε...

Οι εκπλήξεις αφορούν την εντατικότερη και νόμιμη πολιτική-ενημερωτική μας δράση, η οποία θα πλαισιώνεται και με κοινωνικό έργο, και βοήθεια προς φτωχούς έλληνες συμπολίτες μας. Εννοείτε πως δεν είμαστε εμείς πίσω από τις επιθέσεις που έχουν γίνει. Και κυρίως στην επίθεση στην γυναίκα (άσχετα αν είμαστε ιδεολογικά εχθροί). Χρυσαυγίτης δεν επιτίθεται σε γυναίκες. Δεν είναι σύμφωνο με την ιδεολογία μας και τα ιδανικά μας. Αυτή την εικόνα του κακού ρατσιστή την καλλιεργούν και την συντηρούν οι γνωστοί κύκλοι μιας και η συκοφαντίες είναι ο μόνος τρόπος να μας αντιμετωπίσουν.
Υ.Γ 1) Αν κάποιος περάσει ένα φεγγάρι από δίπλα μας και μετά βγει και το «παίζει» Χρυσαυγίτης» κάνοντας παραβατικές πράξεις αυτό δεν μας αφορά.
2) Σε ενημερώνω φίλε μου ότι εμείς δεν προάγουμε την βία όπως θέλουν να μας παρουσιάσουν. Την πολιτική τρομοκρατία να την αναζητήσετε σε άλλους χώρους αντίθετους με εμάς. Ρώτησε να μάθεις πόσα άτομα έχουμε απομακρύνει αφού είδαμε ότι είχαν τάση προς παραβατικές συμπεριφορές.
4) Η πολιτική βία μπορεί να είναι αποδεκτή κάτω από ορισμένες συνθήκες και ακραίες περιστάσεις. Αυτό είναι άλλο πράμα και άλλο είναι ο χουλιγκανισμός με τον οποίο δεν συμφωνούμε.
5) Η προπαγάνδα του συστήματος λειτουργεί άψογα και κάνει την τρίχα τριχιά. Πχ: Βρίσκουν ένα πιστόλι στα χέρια «Χρυσαυγίτη» και το αναπαραγάγουν λες και θα έκανε πραξικόπημα με το… πιστόλι! Η λες και λίγο πολύ δεν έχουμε οι περισσότεροι ένα όπλο στο σπίτι μας. Αντίθετα βρίσκουν οπλοστάσιο και βόμβες σε σπίτι αριστερού (μην ξεχνάμε πόσους έχει δολοφονήσει η αριστερή τρομοκρατία) και το παίζουν σαν μια απλή είδηση χωρίς τυμπανοκρουσίες! Αυτή είναι η διαφορά…