Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΑΝΤΙ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Στο θέμα έχουμε ξανά αναφερθεί. Στον ρόλο που έχουν κάποιες «ομάδες» στις περιοχές που το κίνημα μας έχει έντονη δράση και άνοδο. Πρόκειται για ομάδες «αυτόνομων» εθνικιστών, τις οποίες κάποιοι εκμεταλλεύονται ώστε να απορροφούν νέους ειδικά πατριώτες, να τους οδηγούν σε λάθος κατευθύνσεις ιδεολογικά και πολιτικά, και τελικά να υποδαυλίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκ των «έσω». Αυτό γίνεται είτε ακούσια από κάποιους που δεν έχουν τα κότσια να ανήκουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το παίζουν εθνικιστές μόνοι τους, είτε ακόμη χειρότερα εκούσια. Το βέβαιο είναι ότι το σύστημα τους καλύπτει, είτε οι ίδιοι το ξέρουν είτε όχι, για να κάνουν την βρώμικη δουλειά από τα «δεξιά» της Χρυσής Αυγής.
Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Στον νομό μας «δρα» μια τέτοια ομάδα. Μια ομάδα που λειτουργεί ουσιαστικά όπως οι «επαναστάτες» αναρχικοί. Χουλιγκανίστικα. Και παράλληλα λασπολογεί την Χρυσή Αυγή και στελέχη της, αναπαράγοντας συκοφαντίες που έχουν βγει από τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους. Εγκλωβίζουν νέα επί το πλείστον παιδιά, και εκμεταλλευόμενοι την πατριωτική και επαναστατική τους ροπή, τα εγκλωβίζουν τα κρατάνε σε ιδεολογική σύγχυση, και τα οδηγούν τελικά σε παραβατικές πράξεις. Τα μαθαίνουν ότι εθνικιστής είσαι αν φοράς κράνος και δέρνεις λαθρομετανάστες! Ουσιαστικά φτιάχνουν χούλιγκανς οι οποίοι αν δεν βρεθούν μπλεγμένοι, σε λίγα χρόνια φεύγουν από τον χώρο, χωρίς να έχουν κερδίσει, η προσφέρει τίποτε, και το κυριότερο φεύγουν με άδεια κεφάλια και πλήρη άγνοια της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας. Το γελοίο της υποθέσεως είναι να βλέπεις «παιδάκια» που τους έχουν πιπιλίσει τα μυαλά, και ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους, να κατακρίνουν αγωνιστές του εθνικισμού που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους πολλά χρόνια επώνυμα και στην πρώτη γραμμή. Να κατακρίνουν ολόκληρη Χρυσή Αυγή και την πολύχρονη πολιτική της δράση σε όλα τα μέτωπα υπό συνθήκες πολέμου, ποιοι; Οι ανύπαρκτοι!

Υ.Γ Απορία: Πως γίνετε το μαγαζάκι του «καθοδηγητή» σας όλα αυτά τα χρόνια να μην έχει δεχτεί καμία επίθεση, την ώρα που τα μαγαζιά Χρυσαυγιτών αλλά και «γενικότερα φασιστών» στα Χανιά έχουν επανειλημμένα δεχτεί επιθέσεις με κάθε τρόπο;

Υ.Γ 2 Αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί οι… σκληροπυρηνικοί «εθνικιστές» όταν προημερών δικάζονταν αγωνιστές της εθνικής ιδέας στα δικαστήρια Χανίων; (σπίτι τους μην τους βρει και κανείς μπελάς…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: