Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

Γελοία προβοκάτσια στο zougla.gr: «Εθνικοσοσιαλιστές» ανέλαβαν την ευθύνη για την βόμβα!

Πάντως είναι αξιέπαινοι , το πολεμάνε όσο μπορούνε. Ενώ η υπόθεση βγάζει μάτια για τους εγκληματίες που ευθύνονται γι’ αυτήν την φρικτή πράξη, αυτοί προσπαθούν με το ζόρι να πούνε ότι την βόμβα την έβαλαν… ακροδεξιοί, ρατσιστές και πριν από λίγη ώρα λεπτά με προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στο zougla.gr… “εθνικοσοσιαλιστές”! Το κείμενο που δημοσιεύθηκε είναι κυριολεκτικά για τα πανηγύρια, αφού δείχνει πέραν των άλλων πλήρη άγνοια της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας, από τους δήθεν εθνικοσοσιαλιστές. Σας παραθέτουμε το σχετικό κείμενο από το zougla.gr:

“Ανάληψη ευθύνης για τη βόμβα στα Πατήσια Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010, 16:29

Η οργάνωση «Επαναστατικό Εθνικοσοσιαλιστικό Μέτωπο» με προκήρυξη που εστάλη στη zougla.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για την έκρηξη βόμβας την Κυριακή το βράδυ, στα Πατήσια, που προκάλεσε τον θάνατο του 15χρονου Αφγανού.
Με κάθε επιφύλαξη αναδημοσιεύουμε το ηλεκτρονικό κείμενο που λάβαμε μέσω e-mail:

“Το κίνημά μας έπιασε τον δειλό μαρξισμό και από εκεί εξήγαγε την έννοια του σοσιαλισμού. Κράτησε επίσης τον εθνικισμό της εξίσου δειλής μεσαίας τάξης. Από τα δύο αυτά στοιχεία προέκυψε ο τρόπος ζωής μας, τόσο καθαρός όσο ένα κρύσταλλο, η σύνθεση.”
Στην Ελλάδα του 2010 κινδυνεύουμε να γίνουμε ξένοι στην ίδια μας τη χώρα. Όλες οι προβλέψεις μιλάνε για κατακόρυφη αύξηση των αλλοδαπών την επόμενη πενταετία. Αλλοδαποί οι οποιοι θα καλύψουν θέσεις εργασίας που οι σύγχρονοι και βολεμένοι “έλληνες” δε θέλουν ούτε να σκέφτονται. Τα σύνορά μας ορθάνοιχτα από παντού και κυρίως από την ανατολική πλευρά των καλών μας γειτόνων. Οι ελληνικές κυβερνήσεις ανύπαρκτες όπως και οι προτάσεις τους πάνω στο μεταναστευτικό. Χρειάζεται βλέπετε πολλά κότσια και αποφασιστικότητα για να λειτουργήσει κάτι παρόμοιο με αυτό που εφαρμόζεται εδώ και λίγο καιρό στη γείτονα Ιταλία. Όσο για την εκπροσώπηση του “πατριωτικού χώρου” στη βουλή δε θα ξοδέψουμε καθόλου χώρο σ’αυτό μας το κείμενο.
Αναπολούμε τις εποχές, όχι και τόσο παλιά, που μπορούσαμε να κυκλοφορούμε χαλαροί στις γειτονιές μας τα βράδυα χωρίς να κοιτάμε πίσω απ΄την πλατη μας καθε λεπτό. Όσοι αλλοδαποί δε μπορέσουν να βρούνε δουλειά είναι λογικό να μεταπηδήσουν στην παρανομία ή να παραμένουν εξαθλιωμένοι στους δρόμους ή στιβαγμένοι σε σπίτια σαν σκουπίδια. Αυτή την κατάσταση δεν είμαστε διαθετιμένοι να την ανεχόμαστε για πάντα. Ούτε στα Πατήσια ούτε πουθενά έξω οι αλλοδαποί από κάθε γειτονιά. Και για το δικό μας και το δικό τους καλό.
Από δω και πέρα κανένα τζαμί και καμιά μάζωξη τους να μην μπορεί να θεωρηθεί ασφαλής. Και βέβαια δε μπορούμε να περιμένουμε από κανένα κράτος να πράξει τα αυτονόητα γιατί δεν είναι αυτή η απαρχαιωμένη αποστολή του. Εμείς προτάσσουμε αντιεξουσιαστικές κοινωνίες φυλετικού χαρακτήρα και από δω και πέρα προς αυτή την κατεύθυνση θα κινούμαστε.
Εμπρός για ένα νέο και μαζικό Επαναστατικό Μέτωπο!
Αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αγωνιστές της Combat 18!

Υ.Γ.1: Δε θα μιλήσουμε για παράπλευρη απώλια αλλά ούτε και θα ζητήσουμε τη συγχώρεση κανενός καθός είμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο πεθαίνουν ακόμη και μικρά παιδιά.

Υ.Γ.2: “Λυπούμαστε” όμως ειλικρινά για ένα άλλο πρόσφατο γεγονός. Για την “έξωση” που έγινε πρόσφατα στα γραφεία της Προδοτικής Οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Τα συλληπητήριά μας “σύντροφοι”.”

Πρόκειται για ένα κείμενο φαιδρό χωρίς ιδεολογική συνοχή, χωρίς αρχή και τέλος! Θα έπρεπε να ξέρουν οι άνθρωποι του zougla.gr ότι οι εθνικοσοσιαλιστές δεν πιστεύουν ούτε στον εθνικισμό των αστών(“της μεσαίας τάξης”), ούτε στον σοσιαλισμό των κομμουνιστών(“Το κίνημά μας έπιασε τον δειλό μαρξισμό και από εκεί εξήγαγε την έννοια του σοσιαλισμού”). Επιπλέον οι εθνικοσοσιαλιστές δεν πιστεύουν στο διαχωρισμό του λαού σε τάξεις και θεωρούν ότι ο Εθνικισμός τους βασίζεται στην Φυλή και δεν έχει καμμία σχέση με τις αστικές επαναστάσεις μετά την Γαλλική επανάσταση και ότι ο σοσιαλισμός τους είναι η έκφραση μιας λαϊκής δικαιοσύνης, αντίθετα ευρισκόμενος προς την μαρξιστική κοσμοθεωρία. Σε αυτούς τους ορισμούς, που αναφέρει η προκήρυξη για τον εθνικισμό και τον σοσιαλισμό πιστεύει ο μαρξισμός, στον οποίο φαίνεται έχουν εντρυφήσει οι προβοκάτορες συντάκτες αυτής της καταφανώς ψεύτικης προκηρύξεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: