Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ζήτω τα Ο.Υ.Κ!

O ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛEI ΤΑ "ΒΑΤΡΑΧΙΑ" για... εθνικιστικα και ρατσιστικα συνθηματα!

Μια μέρα μόλις μετά την Εθνική ΜΑΣ Επέτειο και την "επιτυχία" των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ να κουτσουρευτεί η Στρατιωτική Παρέλαση, τα γεροντοφρικιά της Κουμουνδούρου ανέλαβαν δράση, καταγγέλοντας αυτή τη φορά τα "βατράχια" μας! Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Πειραιώς και Νήσων, Δρίτσας, Ηρώ Διώτη Λάρισας και Βασίλης Μουλόπουλος Επικρατείας κατέθεσαν ερώτηση με θέμα "Εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων μίσους από μέλη σώματος των «βατραχανθρώπων» των ειδικών ενόπλων δυνάμεων κατά τη διάρκεια της παρέλασης"! Οι προοδευτικάριοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αναφέρουν:
"Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, μέλη των ειδικών ενόπλων δυνάμεων αφού πέρασαν από την πλατεία Συντάγματος όπου βρίσκονταν οι εξέδρες της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας και κατευθυνόμενοι προς την Πανεπιστημίου, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα μίσους εναντίον των γειτόνων λαών. Αυτό έχει αποτυπωθεί σε βίντεο, ενώ δημοσιεύτηκε και στον ημερήσιο Τύπο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα συνθήματα "υποκινούνταν" και "ενορχηστρώνονταν" από άντρες με πολιτικά οι οποίοι βρίσκονταν μεταξύ των ανθρώπων που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν την παρέλαση.
Με βάση τα παραπάνω καθώς και με το γεγονός ότι παρόμοια περιστατικά έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, ενώ παράλληλα η φημολογία για τον τρόπο εκπαίδευσης και λειτουργίας των ειδικών ενόπλων δυνάμεων βρίθει από αναφορές για συμπεριφορές εθνικιστικού παροξυσμού και καλλιέργειας αισθημάτων μίσους, ερωτάται ο κ. Υπουργός
1. Επιβεβαιώνει το καταγγελλόμενο γεγονός; Αν ναι, σε τι ενέργειες θα προβεί ούτως ώστε να επιμερισθούν ευθύνες και να ελεγχθούν όσοι ενέχονται και ευθύνονται; 2. Τι μέτρα προτίθεται να υιοθετήσει και να εφαρμόσει ώστε να αποτραπεί η εμφάνιση τέτοιων περιστατικών και στο μέλλον; 3. Γνωρίζει τον τρόπο και το "κλίμα" της εκπαίδευσης αυτών των σωμάτων; Μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει αναπτυχθεί δραστηριότητα νεοφασιστικών και ρατσιστικών ομάδων στις Ένοπλες Δυνάμεις;"

Η εμμονή των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ με τον Στρατό έχει συγκεκριμένη στόχευση που δεν είναι άλλη απο το να διαλύσουν το Στράτευμα (όπως πέτυχαν με την Αστυνομία) και να κάμψουν ακόμη και το ηθικό των Ειδικών ΜΑΣ Δυνάμεων! Οι πεμπτοφαλαγγίτες της Κουμουνδούρου έχουν αναλάβει αντεθνική υπηρεσία... Μόνο που ο στρατός και τα ΟΥΚ δεν είναι του χεριού τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: