Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Για την καταδίκη των Εθνικιστών στα Χανιά

Το αστικό δικαστήριο, μη έχοντας ουδεμία απόδειξη παρά μόνο τις κατηγορίες των αριστεριστών και αναρχικών καταδίκασε για άλλη μια φορά τον Εθνικισμό!!! Στις 9 Μαρτίου, Συναγωνιστές στα Χανιά μοιράζουν φύλλα της εφημερίδας μας και προκηρύξεις κατά του επικείμενου κυβερνητικού νομοσχεδίου για ελληνοποίηση των χιλιάδων ασιατών και αφρικανών. Έπειτα κάποιοι τους κάθησαν σ' ένα καφενείο. Μετά από λίγο, μια πολυπληθής ομάδα περίπου 150 κουκουλοφόρων ανάμεσα τους πολλοί αλλοδαποί, τους επιτέθηκαν με κράνη και λοστούς. Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν -πρωτοφανές- άμεση! Παρόλο που τα άπλυτα σκουπίδια κατέστρεψαν το μαγαζί δεν συνέλαβαν ούτε έναν από το μίζερο συνάφι τους! Συνέλαβαν μόνο Εθνικιστές, κι ας ήταν αυτοί που βίσκονταν σε θέση άμυνας. Μάλιστα τους πέρασαν χειροπέδες υπακούοντας στις υστερικές υποδείξεις των αριστερών. Με τη διαδικασία του αυτοφώρου, οι Εθνικιστές πέρασαν από δίκη με τις κατηγορίες για απειλές και εξύβριση. Ένας Συναγωνιστής για παράβαση του νόμου περί όπλων εφόσον, σύμφωνα, με τις αμερόληπτες κατηγορίες των δημοκρατικών αριστερών, είχε απειλήσει με μαχαίρι αριστεριστή. Βέβαια δε βρέθηκε μαχαίρι σε κανέναν από τους Συναγωνιστές... Κανένα ελαφρυντικό όμως στην ετυμηγορία, ούτε καν αυτό του πρώτερου έντιμου βίου που αναγνωρίζεται ακόμα και στα πλέον ειδεχθή εγκλήματα. Οι αστυνομικές δυνάμεις, μάλιστα, αρνούνταν να δεχτούν τις μηνύσεις που ήθελαν να υποβάλλουν οι Εθνικιστές εις βάρος των αριστερών. Μάλιστα, την ημέρα των συλλήψεων, "συμβούλεψαν" τον ιδιοκτήτη του καφενείου να μην προβεί κι αυτός σε μηνύσεις - για το καλό του φυσικά. Για να μην έχει προβλήματα... από τους αναρχικούς.
Πρόκειται, ξεκάθαρα, για μία καλοστημένη ενέδρα, ώστε να εμποδίστει η συνεχόμενη άνοδος του Εθνικισμού στα Χανιά, αποτέλεσμα της ασταμάτητης πολιτικής δράσης των Συναγωνιστών. Πρώτα, δημιούργησαν βίαια επεισόδια-προβοκάτσιες, ώστε να δημιουργήσουν κλίμα, εμπλέκοντάς τους Εθνικιστές με αμέτρητα δημοσίευματα στον καθεστωτικό τύπο κι έπειτα μετά από μία καλά συντονισμένη επιχείρηση αναρχικών (παρακρατικών) και αστυνομικών (κρατικών) δυνάμεων να συλλάβουν τους Εθνικιστές και να τους καταδικάσουν. Τα ψευδή δημοσιεύματα και ειδήσεις με τα οποία προσπάθησαν να στοχοποιήσουν τους Συναγωνιστές:
α) Εμπρησμοί στις Συναγωγές των Εβραίων. Παρόλο που οι μόνοι συλληφθέντες είναι υπήκοοι της Αγγλίας και ΗΠΑ και μάλιστα εργαζόμενοι στη βάση της Σούδας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ψευδώς, αναφέρει και μάλιστα από το βήμα της βουλής, πως επιφανή στελέχη της Χρυσής Αυγής, έχουν επιχειρήσει να έρθουν σε επαφή μαζί τους. Αποσκοπεί, προφανώς στο να στοχοποιήσει την Οργάνωση Εθνικιστών Χανίων. Η κοινότητα των Εβραίων των Χανίων καλεί το Δήμαρχο να επιληφθεί του θέματος και έρχεται σε επαφή με τις αρχές της πόλης.
β) Αναφέρονται επιθέσεις σε μετανάστες και ο επικεφαλής του Πυρήνα, χωρίς κανενα ενοχοποιητικό στοιχείο και χωρίς καμία αιτιολογία από τις αρχές, ενοχλείται από την "Ασφάλεια" συνεχώς. Επιχειρούν να τον αναμίξουν στις επιθέσεις, ανεπιτυχώς βέβαια, αλλά κυρίως να του κάνουν ψυχολογικό πόλεμο.
γ) Τοπικές εφημερίδες,αναφέρουν για "απόβαση ναζί" στο νησί. Για στρατολόγηση μαθητών και για παραστρατιωτική εκπαίδευσή τους! Τα άρθρα υπογράφουν, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ένας μάλιστα είναι και δημοτικός σύβουλος και που φυσικά παραβρέθηκαν στην επίθεση και βανδαλισμό του καφενείου. Είναι μάλιστα από τους βασικούς κατήγορους. Στο αντι-εθνικιστικό κλίμα που προσπαθούσαν να διαμορφώσουν, επιστρατεύτηκαν και διευθυντές σχολείων που "προειδοποιούσαν" γονείς και μαθητές για τις "επιπτώσεις" ρατσιστικής-εθνικιστικής συμπεριφοράς...
δ) Για ακόμα μεγαλύτερη ένταση και πίεση για καταδίκη των Εθνικιστών, ανέστησαν και μια παλιά σκευωρία, η οποία στο παρελθόν, είχε αποδειχτεί μεγάλη απάτη. Άρχισαν να διαδίδουν πως μία αντιρατσίστρια στα Χανιά, δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρους φασίστες που τις χάραξαν στα χέρια και στο παλτό της "αγκυλωτούς σταυρούς".
Εχθές, 16 Μαρτίου 2010, το κράτος που δίχως να του πρέπει, ονομάζεται ελληνικό, αποδείχτηκε για άλλη μια φορά,πως έχει δικαιοσύνη τυφλωμένη και όχι απλά τυφλή. Τυφλωμένη από την άσβεστη δίψα κάποιων να καταστρέψουν κάθε τι εθνικό. Θα αντέξουμε κι αυτό το χτύπημα. Ό,τι δε μας σκοτώνει, μας κάνει περισσότερους δυνατούς! Και από τα πολλά χτυπήματα, θα 'ρθει μια μέρα που θα γίνουμε εμείς οι πιο δυνατοί... Θα έρθει μια μέρα που όλοι αυτοί οι εχθροί του Ελληνισμού, θα δικαστούν όχι από εμάς, μα από την Ιστορία του Γένους. Και θα 'ναι αυτή η μέρα, που θα έχει ξημερώσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: