Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ

Βαθιά επηρεασμένοι από την “Αντεθνικοσοσιαλιστική” αρθρογραφία του Zougla.gr οι “Εθνικοσοσιαλιστές τρομοκράτες!”
Αναρωτηθήκαμε: Γιατί μία “Εθνικοσοσιαλιστική” τρομοκρατική οργάνωση έστειλε προκήρυξη στην “Αντιεθνικοσοσιαλιστική” Zougla.gr;
Φαίνεται ότι το ερώτημα έχει μία απάντηση. Οι τρομεροί και μοβόροι αυτοί Εθνικοσοσιαλιστές Τρομοκράτες, έχουν επηρεαστεί ανεπανόρθωτα από την Αντεθνικοσοσιαλιστική Αρθρογραφία του Zougla.gr Αυτή η οργή τους μάλλον, τους έκανε να στείλουν εκεί την προκήρυξη σαν απάντηση στα δύο ιστορικά Αντεθνικοσοσιαλιστικά Άρθρα του αρθρογράφου της “Ζούγκλας” Στέλιου Μπαμιατζή. Φαίνεται μάλιστα ότι διάβασαν τόσες φορές τα δύο ιστορικά πλέον άρθρα το Στέλιου Μπαμιατζή, που (υποσυνείδητα μάλλον) υιοθέτησαν ένα χαρακτηριστικό σημείο από το… στυλ γραφής του! Χωλαίνουν βέβαια σε θέματα ορθογραφίας, αφού ως γνωστόν οι Εθνικοσοσιαλιστές Τρομοκράτες έχουν μαλώσει με το Word αφού τους θυμίζει την ήττα του άξονα στο Wold War II. Για αυτούς που δε γνωρίζουν, ο Στέλιος Μπαμιατζής, ήταν ο άνθρωπος που αποκάλυψε και την Φρικτή δράση ενός Εθνικοσοσιαλιστή μέσα σε Τρόλεϊ. Αφού βεβαίως είχε αποκαλύψει και τις υπόγειες σχέσεις μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και Εθνικοσοσιαλιστικών, Νεοναζιστικών, Ακρορατσιστικών, Μεσοφασιστικών, Μεταναστευτοφαγικών οργανώσεων. Δείτε λοιπόν, πως οι Εθνικοσοσιαλιστές Τρομοκράτες επηρεάζονται από τον δημοσιογράφο και ανασύρουν έναν τύπο τονισμού ο οποίος έχει ουσιαστικά «καταργηθεί» εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, με την καθιέρωση του Μονοτονικού:



Γράφουν οι βρωμεροί Εθνικοσοσιαλιστές Τρομοκράτες στην προκήρυξη τους:




Ανασύροντας λοιπόν κάτι που έχει καταργηθεί εδώ και 30 χρόνια. Δείτε τώρα την αρθρογραφία του κυρίου Μπαμιατζή που φαίνεται ότι ερέθισε τα… αρρωστημένα μυαλά των Εθνικοσοσιαλιστών Τρομοκρατών από το επικό άρθρο για τη Νέα Δημοκρατία και τις ανίερες σχέσεις της:



Και στο δεύτερο Αντεθνικοσοσιαλιστικό άρθρο της Ζούγκλας, πάλι από τον κύριο Μπαμιατζή, όπου αποκαλύπτεται η δράση ενός Εθνικοσοσιαλιστή (πιθανότατα… τρομοκράτη) μέσα σε Τρόλεϊ της γραμμής:



Πιθανότατα αυτός ο φρικτός Εθνικοσοσιαλιστής του Τρόλεϊ, να σχετίζεται με τους τρομοκράτες, αφού όπως γράφει στο συγκλονιστικό του άρθρο ο κύριος Στέλιος Μπαμιατζής, “είχε φανερό πρόβλημα με τους ξένους αφού δεν έβρισκε θέση σε Τρόλεϊ για να κάτσει”. Μπορεί λοιπόν αυτός να είναι ένας λόγος για την βομβιστική ενέργεια.
Στο τέλος του άρθρου όμως, ο κύριος Μπαμιατζής μας μεταφέρει ευθέως ότι ο Εθνικοσοσιαλιστής του Τρόλεϊ φεύγοντας ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ. Άλλο ένα… σημάδι που μπορεί να βοηθήσει τις αρχές.
Περιττεύει δε να πούμε ότι ο αρθρογράφος έχει επηρεαστεί και ιδεολογικά από την Αντεθνικοσοσιαλιστική αρθρογραφία του κυρίου Μπαμιατζή στη Zougla, που κάνει απίστευτα ιδεολογικά ατοπήματα. Μιλάει για ¨σύνθεση”! Ποιός, ο εκφραστής μίας ιδεολογίας της ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ, μιλάει για Σύνθεση!!! Οι εχθροί της οποιασδήποτε επιμειξίας μιλούν στην πρώτη παράγραφο της προκήρυξης για ιδεολογική επιμειξία!
Ε, τι να αναλύσουμε παρακάτω για το “έλληνες” με μικρό “ε” αντί για κεφαλαίο ή την τελευταία ατάκα παρμένη από γνωστό Αντεθνικοσοσιαλιστικό σύνθημα.
Όπως και να ‘χει, η αντιτρομοκρατική μπορεί να πάρει δύο πολύτιμα στοιχεία από αυτή την προκήρυξη: Ότι οι Εθνικοσοσιαλιστές Τρομοκράτες διαβάζουν μανιωδώς Στέλιο Μπαμιατζή και ενδέχεται να κινούνται με Τρόλεϊ. Επίσης ΓΡΑΦΟΥΝ όπως ο Μπαμιατζής!


ΑΝΤΙ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Στο θέμα έχουμε ξανά αναφερθεί. Στον ρόλο που έχουν κάποιες «ομάδες» στις περιοχές που το κίνημα μας έχει έντονη δράση και άνοδο. Πρόκειται για ομάδες «αυτόνομων» εθνικιστών, τις οποίες κάποιοι εκμεταλλεύονται ώστε να απορροφούν νέους ειδικά πατριώτες, να τους οδηγούν σε λάθος κατευθύνσεις ιδεολογικά και πολιτικά, και τελικά να υποδαυλίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκ των «έσω». Αυτό γίνεται είτε ακούσια από κάποιους που δεν έχουν τα κότσια να ανήκουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το παίζουν εθνικιστές μόνοι τους, είτε ακόμη χειρότερα εκούσια. Το βέβαιο είναι ότι το σύστημα τους καλύπτει, είτε οι ίδιοι το ξέρουν είτε όχι, για να κάνουν την βρώμικη δουλειά από τα «δεξιά» της Χρυσής Αυγής.
Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Στον νομό μας «δρα» μια τέτοια ομάδα. Μια ομάδα που λειτουργεί ουσιαστικά όπως οι «επαναστάτες» αναρχικοί. Χουλιγκανίστικα. Και παράλληλα λασπολογεί την Χρυσή Αυγή και στελέχη της, αναπαράγοντας συκοφαντίες που έχουν βγει από τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους. Εγκλωβίζουν νέα επί το πλείστον παιδιά, και εκμεταλλευόμενοι την πατριωτική και επαναστατική τους ροπή, τα εγκλωβίζουν τα κρατάνε σε ιδεολογική σύγχυση, και τα οδηγούν τελικά σε παραβατικές πράξεις. Τα μαθαίνουν ότι εθνικιστής είσαι αν φοράς κράνος και δέρνεις λαθρομετανάστες! Ουσιαστικά φτιάχνουν χούλιγκανς οι οποίοι αν δεν βρεθούν μπλεγμένοι, σε λίγα χρόνια φεύγουν από τον χώρο, χωρίς να έχουν κερδίσει, η προσφέρει τίποτε, και το κυριότερο φεύγουν με άδεια κεφάλια και πλήρη άγνοια της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας. Το γελοίο της υποθέσεως είναι να βλέπεις «παιδάκια» που τους έχουν πιπιλίσει τα μυαλά, και ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους, να κατακρίνουν αγωνιστές του εθνικισμού που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους πολλά χρόνια επώνυμα και στην πρώτη γραμμή. Να κατακρίνουν ολόκληρη Χρυσή Αυγή και την πολύχρονη πολιτική της δράση σε όλα τα μέτωπα υπό συνθήκες πολέμου, ποιοι; Οι ανύπαρκτοι!

Υ.Γ Απορία: Πως γίνετε το μαγαζάκι του «καθοδηγητή» σας όλα αυτά τα χρόνια να μην έχει δεχτεί καμία επίθεση, την ώρα που τα μαγαζιά Χρυσαυγιτών αλλά και «γενικότερα φασιστών» στα Χανιά έχουν επανειλημμένα δεχτεί επιθέσεις με κάθε τρόπο;

Υ.Γ 2 Αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί οι… σκληροπυρηνικοί «εθνικιστές» όταν προημερών δικάζονταν αγωνιστές της εθνικής ιδέας στα δικαστήρια Χανίων; (σπίτι τους μην τους βρει και κανείς μπελάς…)

Γελοία προβοκάτσια στο zougla.gr: «Εθνικοσοσιαλιστές» ανέλαβαν την ευθύνη για την βόμβα!

Πάντως είναι αξιέπαινοι , το πολεμάνε όσο μπορούνε. Ενώ η υπόθεση βγάζει μάτια για τους εγκληματίες που ευθύνονται γι’ αυτήν την φρικτή πράξη, αυτοί προσπαθούν με το ζόρι να πούνε ότι την βόμβα την έβαλαν… ακροδεξιοί, ρατσιστές και πριν από λίγη ώρα λεπτά με προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στο zougla.gr… “εθνικοσοσιαλιστές”! Το κείμενο που δημοσιεύθηκε είναι κυριολεκτικά για τα πανηγύρια, αφού δείχνει πέραν των άλλων πλήρη άγνοια της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας, από τους δήθεν εθνικοσοσιαλιστές. Σας παραθέτουμε το σχετικό κείμενο από το zougla.gr:

“Ανάληψη ευθύνης για τη βόμβα στα Πατήσια Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010, 16:29

Η οργάνωση «Επαναστατικό Εθνικοσοσιαλιστικό Μέτωπο» με προκήρυξη που εστάλη στη zougla.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για την έκρηξη βόμβας την Κυριακή το βράδυ, στα Πατήσια, που προκάλεσε τον θάνατο του 15χρονου Αφγανού.
Με κάθε επιφύλαξη αναδημοσιεύουμε το ηλεκτρονικό κείμενο που λάβαμε μέσω e-mail:

“Το κίνημά μας έπιασε τον δειλό μαρξισμό και από εκεί εξήγαγε την έννοια του σοσιαλισμού. Κράτησε επίσης τον εθνικισμό της εξίσου δειλής μεσαίας τάξης. Από τα δύο αυτά στοιχεία προέκυψε ο τρόπος ζωής μας, τόσο καθαρός όσο ένα κρύσταλλο, η σύνθεση.”
Στην Ελλάδα του 2010 κινδυνεύουμε να γίνουμε ξένοι στην ίδια μας τη χώρα. Όλες οι προβλέψεις μιλάνε για κατακόρυφη αύξηση των αλλοδαπών την επόμενη πενταετία. Αλλοδαποί οι οποιοι θα καλύψουν θέσεις εργασίας που οι σύγχρονοι και βολεμένοι “έλληνες” δε θέλουν ούτε να σκέφτονται. Τα σύνορά μας ορθάνοιχτα από παντού και κυρίως από την ανατολική πλευρά των καλών μας γειτόνων. Οι ελληνικές κυβερνήσεις ανύπαρκτες όπως και οι προτάσεις τους πάνω στο μεταναστευτικό. Χρειάζεται βλέπετε πολλά κότσια και αποφασιστικότητα για να λειτουργήσει κάτι παρόμοιο με αυτό που εφαρμόζεται εδώ και λίγο καιρό στη γείτονα Ιταλία. Όσο για την εκπροσώπηση του “πατριωτικού χώρου” στη βουλή δε θα ξοδέψουμε καθόλου χώρο σ’αυτό μας το κείμενο.
Αναπολούμε τις εποχές, όχι και τόσο παλιά, που μπορούσαμε να κυκλοφορούμε χαλαροί στις γειτονιές μας τα βράδυα χωρίς να κοιτάμε πίσω απ΄την πλατη μας καθε λεπτό. Όσοι αλλοδαποί δε μπορέσουν να βρούνε δουλειά είναι λογικό να μεταπηδήσουν στην παρανομία ή να παραμένουν εξαθλιωμένοι στους δρόμους ή στιβαγμένοι σε σπίτια σαν σκουπίδια. Αυτή την κατάσταση δεν είμαστε διαθετιμένοι να την ανεχόμαστε για πάντα. Ούτε στα Πατήσια ούτε πουθενά έξω οι αλλοδαποί από κάθε γειτονιά. Και για το δικό μας και το δικό τους καλό.
Από δω και πέρα κανένα τζαμί και καμιά μάζωξη τους να μην μπορεί να θεωρηθεί ασφαλής. Και βέβαια δε μπορούμε να περιμένουμε από κανένα κράτος να πράξει τα αυτονόητα γιατί δεν είναι αυτή η απαρχαιωμένη αποστολή του. Εμείς προτάσσουμε αντιεξουσιαστικές κοινωνίες φυλετικού χαρακτήρα και από δω και πέρα προς αυτή την κατεύθυνση θα κινούμαστε.
Εμπρός για ένα νέο και μαζικό Επαναστατικό Μέτωπο!
Αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αγωνιστές της Combat 18!

Υ.Γ.1: Δε θα μιλήσουμε για παράπλευρη απώλια αλλά ούτε και θα ζητήσουμε τη συγχώρεση κανενός καθός είμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο πεθαίνουν ακόμη και μικρά παιδιά.

Υ.Γ.2: “Λυπούμαστε” όμως ειλικρινά για ένα άλλο πρόσφατο γεγονός. Για την “έξωση” που έγινε πρόσφατα στα γραφεία της Προδοτικής Οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Τα συλληπητήριά μας “σύντροφοι”.”

Πρόκειται για ένα κείμενο φαιδρό χωρίς ιδεολογική συνοχή, χωρίς αρχή και τέλος! Θα έπρεπε να ξέρουν οι άνθρωποι του zougla.gr ότι οι εθνικοσοσιαλιστές δεν πιστεύουν ούτε στον εθνικισμό των αστών(“της μεσαίας τάξης”), ούτε στον σοσιαλισμό των κομμουνιστών(“Το κίνημά μας έπιασε τον δειλό μαρξισμό και από εκεί εξήγαγε την έννοια του σοσιαλισμού”). Επιπλέον οι εθνικοσοσιαλιστές δεν πιστεύουν στο διαχωρισμό του λαού σε τάξεις και θεωρούν ότι ο Εθνικισμός τους βασίζεται στην Φυλή και δεν έχει καμμία σχέση με τις αστικές επαναστάσεις μετά την Γαλλική επανάσταση και ότι ο σοσιαλισμός τους είναι η έκφραση μιας λαϊκής δικαιοσύνης, αντίθετα ευρισκόμενος προς την μαρξιστική κοσμοθεωρία. Σε αυτούς τους ορισμούς, που αναφέρει η προκήρυξη για τον εθνικισμό και τον σοσιαλισμό πιστεύει ο μαρξισμός, στον οποίο φαίνεται έχουν εντρυφήσει οι προβοκάτορες συντάκτες αυτής της καταφανώς ψεύτικης προκηρύξεως.

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

www.giritturk.com



Σας θυμίζει κάτι; κάποιο Ελληνικό νησί μήπως;
Δεν θα γράψουμε πολλά πράγματα...μπείτε εδώ (http://www.giritturk.com//) και θα βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας!
Κατά τα άλλα εμείς εδώ έχουμε ένα κράτος και έναν υπουργό (Χρυσοχοίδης) που τους πειράζουν τα συνθήματα του στρατού λες και οι ειδικές δυνάμεις των Τούρκων, των Σκοπιανών και των Αλβανών δεν λένε τέτοια συνθήματα αυτοί λένε τα στρουμφάκια και οι δικοί μας είναι οι "κακοί" !
Aλλά είπαμε τα συνθήματα τους πειράζουν... αυτά (giritturk) δεν τους πειράζουν;
Και δεν μιλάμε ούτε για την Κύπρο και πως την παρουσιάζουν οι Τούρκοι, ούτε για την Θράκη, ούτε για την Μακεδονία που την παρουσιάζουν οι Σκοπιανοί παντού ως δική τους, ούτε για την Ήπειρο που κάποιοι την θέλουν Αλβανική, ούτε για το Αιγαίο που το έχουν μοιράσει προ πολλού...μιλάμε για την Κρήτη!
Σαν να είναι πολλές χιλιάδες τα μέλη που την παρουσιάζουν Τούρκικη...δεν νομίζετε;
Mε τόσο "καπνό"... φωτιά δεν βλέπει κανείς;

Σοκ απο τον Άρειο Πάγο - Εκτός Eλληνικής Επικράτειας οι Κυκλάδες !!!

Την Ελληνική Ιστορία ξαναγράφει αυτές τις ημέρες ο Αρειος Πάγος, εγείροντας άμεσα θέμα δημόσιου οικονομικού και περιβαλλοντικού συμφέροντος, αλλά και έμμεσα ζήτημα εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο. Εισήγηση αρεοπαγίτη αποδέχεται αίτηση αναίρεσης ιδιώτη υιοθετώντας το σκεπτικό του ότι στα νησιά του Αιγαίου και ιδίως στις Κυκλάδες το Ελληνικό Δημόσιο δεν διαδέχθηκε το οθωμανικό και ως εκ τούτου οποιαδήποτε έκταση που δεν ανήκει στην ιδιοκτησία ιδιώτη, είτε πρόκειται για αγρό, είτε για αιγιαλό, είτε ακόμα και για ολόκληρο ακατοίκητο νησί-βραχονη­σίδα, μπορεί να περιέλθει μέσω χρησικτησίας στην κυριότητα κάθε καταπατητή.
Επί της υπόθεσης η απόφαση του Αρείου Πάγου αναμένεται να εκδοθεί σε λίγες εβδομάδες. Εφόσον γίνει δεκτή η εισήγηση, θα αποκτήσει χαρακτήρα νομολογίας επιφέροντας ολοκληρωτική ανατροπή στο ισχύον ιδιοκτησιακό καθεστώς των Κυκλάδων και άλλων νησιών του Αιγαίου.
Αυτό σημαίνει ότι αφενός χιλιάδες καταπατητές δημόσιων εκτάσεων και βραχονησίδων θα μπορούσαν να αποκτήσουν μέσα σε μια νύχτα ισχυρό νομιμοποιητικό έρεισμα, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και μια άνευ προηγουμένου βιομηχανία καταπατήσεων στα νησιά, με ανυπολόγιστες οικολογικές και οικονομικές συνέπειες.
Επιπλέον η αμφισβήτηση των έννομων δικαιωμάτων ιδιοκτησίας του Δημοσίου επί ολόκληρων βραχονησίδων ενδέχεται να τις καταστήσει γκρίζα ζώνη της επικράτειας, μέσω της κερκόπορτας της καταπάτησης ιδιωτικής ιδιοκτησίας.
Οι κίνδυνοι από το ενδεχόμενο επικράτησης μιας τέτοιας απόφασης στο ανώτατο δικαστήριο θεωρούνται μεγάλοι, αφού είναι γνωστό ότι εδώ και πολλές δεκαετίες ισχυρά συμφέροντα στις Κυκλάδες και αλλού επιθυμούν τη νομιμοποιηση καταπατημένων.
Την ίδια στιγμή άλλη εισήγηση από έτερο αρεοπαγίτη για παρόμοιο ζήτημα, η οποία μάλιστα συζητήθηκε την ίδια ημέρα στον Αρειο Πάγο, καταλήγει στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα και προτείνει την απόρριψη της αίτησης αναίρεσης του ιδιώτη.

Οι υποθέσεις

Ειδικότερα, στον Αρειο Πάγο στη συνεδρίαση της 3ης Μαρτίου του 2010 συζητήθηκαν δύο αναιρέσεις ιδιωτών κατά του ελληνικού Δημοσίου και οι αποφάσεις τους θα κρίνουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς των Κυκλάδων.
Η πρώτη υπόθεση αφορούσε την αίτηση αναίρεσης της εταιρείας «Δ. Μ. ΑΕ», η οποία διεκδικεί μαζί με άλλους έκταση περίπου 85.000 στρεμμάτων στην Καλντέρα της Σαντορίνης στη θέση Ακρωτήρι.
Στην εισήγηση για τη συγκεκριμένη υπόθεση προτείνεται η απόρριψη της αίτησης με την αιτιολογία ότι το ελληνικό Δημόσιο είναι κύριος στα νησιά των Κυκλάδων, επομένως και στη Σαντορίνη, λόγω της διαδοχής του οθωμανικού δημοσίου από το ελληνικό. Το ίδιο άλλωστε είχε δεχθεί και η απόφαση του Εφετείου Αιγαίου, η οποία μάλιστα έκανε και διεξοδική αναφορά στο νομικό και ιστορικό ιδιοκτησιακό καθεστώς των Κυκλάδων.
Στη δεύτερη υπόθεση μήλον της Εριδος μεταξύ ιδιωτών και ελληνικού Δημοσίου είναι δύο βραχονησίδες μεταξύ Πάρου και Αντιπάρου. Το Τουρκονήσι ή Τούρλος ή Τούρνα έκτασης 33.390 τ.μ. και το Πρασσονήσι ή Αγιος Νικόλαος έκτασης 8.000 τ.μ.
Στην εισήγηση της υπόθεσης από τον προεδρεύοντα αεροπαγίτη λόγω απουσίας του προέδρου από τη συζήτηση, προτάθηκε να γίνει δεκτή η αίτηση αναίρεσης του ιδιώτη με κύρια αιτιολογία ότι στις Κυκλάδες και στα νησιά του Αιγαίου το ελληνικό Δημόσιο δεν διαδέχθηκε το οθωμανικό και επομένως οι βραχονησίδες δεν ανήκουν στην κυριότητα του ελληνικού Δημοσίου αλλά του ιδιώτη καταπατητή.
Το σκεπτικό αυτό μεταξύ άλλων στηρίζεται στο «πασίδηλο» γεγονός ότι κατά την Τουρκοκρατία οι Κυκλάδες αποτελούντο από ιδιωτικές γαίες και δεν θεωρήθηκαν ότι περιήλθαν στον σουλτάνο. Μάλιστα η απόδειξη αυτή συγκαταλέγεται στα διδάγματα της κοινής πείρας.

Οι κίνδυνοι

Εφόσον ο Αρειος Πάγος αποδεχτεί την εισήγηση η απόφαση θα αποτελεί νομολογία με σοβαρότατες συνέπειες:
1. Εκατομμύρια στρέμματα εκτάσεων στα νησιά του Αιγαίου, ακόμα και σε σημεία ιδιαίτερης πολιτικής ή περιβαλλοντικής σημασίας όπως ο αιγιαλός, οι βραχονησίδες ή οι προστατευόμενες περιοχές που διεκδικούνται εδώ και χρόνια από ισχυρά οικονομικά συμφέροντα θα αποδοθούν στους καταπατητές τους.
2.Πιθανόν μια νέα ανεξέλεγκτη βιομηχανία καταπατήσεων θα ξεκινήσει με απρόβλεπτες επιπτώσεις, οικοπεδοποιώντας και τσιμεντοποιώντας κάθε ελεύθερη έως σήμερα έκταση γης στις Κυκλάδες ή άλλα νησιά. Οποιοσδήποτε θα μπορεί να καταπατήσει και ύστερα από μερικά χρόνια να διεκδικήσει λόγω χρησικτησίας οποιαδήποτε έκταση δεν ανήκει σήμερα σε κάποιον.
3.Η έλλειψη ιδιοκτησιακού καθεστώτος -αφού και η κυριαρχία αμφισβητείται άμεσα- σε μια σειρά βραχονησίδων μπορεί να εγείρει κατά μια ακραία εκδοχή ακόμα και νέου τύπου εθνικά θέματα.

Για δημόσια γη στη Σύρο
Η παγωμένη υπόθεση και οι... συμπτώσεις

Μια λεπτομέρεια, η οποία φαίνεται να αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπό τις παρούσες εξελίξεις, είναι ότι στον Αρειο Πάγο έφτασε πριν από δύο χρόνια και μια τρίτη υπόθεση αναίρεσης, η οποία είχε συζητηθεί στις 21 Μαΐου 2008. Τότε διάδικοι ήταν το ελληνικό Δημόσιο και ο Γ.Δ., ο οποίος διεκδικούσε δημόσια έκταση στη Σύρο. Το παράδοξο είναι ότι για την υπόθεση εκείνη που συζητήθηκε προ διετίας δεν έχει εκδοθεί ακόμα απόφαση, κάτι το οποίο θεωρείται πρωτοφανές στα χρονικά του Αρείου Πάγου, όπου οι αποφάσεις δημοσιεύονται το αργότερο εντός έξι μηνών από τη συζήτηση μιας υπόθεσης. Η σύμπτωση είναι ότι και σε αυτή την υπόθεση η εισήγηση έγινε από τον ίδιο αεροπαγίτη - προεδρεύοντα λόγω απουσίας προέδρου, ο οποίος με ανάλογο σκεπτικό είχε προτείνει και πάλι την αποδοχή της αίτησης αναίρεσης του ιδιώτη. Εάν είχε δημοσιευθεί η παλαιότερη εκείνη απόφαση, το σίγουρο είναι ότι θα επηρέαζε καθοριστικά τις αποφάσεις και των δύο άλλων σημερινών υποθέσεων είτε υπέρ είτε κατά του Δημοσίου.

Παγκοίνως γνωστό

Σύμφωνα με την εισήγηση για τις διεκδικούμενες βραχονησίδες μεταξύ Πάρου και Αντίπαρου, όσα προβλέπονται στα «πρωτόκολλα ανεξαρτησίας» και στον νόμο «περί διακρίσεως κτημάτων» βάσει των οποίων περιήλθαν στο ελληνικό Δημόσιο με δικαίωμα πολέμου οι εκτάσεις που σήμερα του ανήκουν δεν ισχύουν για γαίες που βρίσκονται στα νησιά των Κυκλάδων και του υπολοίπου Αιγαίου.
Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «είναι παγκοίνως γνωστό ότι κατά την εποχή της Τουρκοκρατίας οι Κυκλάδες κατά το σύνολό τους απετελούντο εξ ιδιωτικών γαιών καθαράς ιδιοκτησίας, αφού τα νησιά αυτά υπαχθέντα υπό την οθωμανική κυριαρχία όχι δικαιώματι πολέμου αλλά ειρηνικά κατόπιν συμφωνιών μεταξύ Γενουατών ή Ενετών κατακτητών αφενός και του Σουλτάνου αφετέρου δεν θεωρήθηκαν περιελθόντα στο Σουλτάνο...
Παρέπεται ότι τα ακίνητα αυτά των Κυκλάδων μη εξουσιαζόμενα πριν από την Επανάσταση από το Σουλτάνο, ούτε κατεχόμενα από Οθωμανούς ιδιώτες δεν περιήλθαν στο ελληνικό δημόσιο κατά διαδοχή του τουρκικού δημοσίου δικαιώματι πολέμου...».
Στην εισήγηση γίνεται επίσης λόγος για απόφαση του Αρείου Πάγου του 1934 για διεκδικούμενη έκταση στην Ικαρία, η οποία θεωρεί ότι «τα εν ταις νήσοις του Αιγαίου ακίνητα υπάγονται ως πασίδηλον τυγχάνει εις την κατηγορίαν των καθαράς ιδιοκτησίας ακινήτων...».
Σύμφωνα με άλλους νομικούς η συγκεκριμένη απόφαση αφορά διένεξη μεταξύ ιδιωτών και κατά την εκδίκασή της το Δημόσιο δεν είχε παραστεί προκειμένου να εκθέσει τα επιχειρήματά του. Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι πρόκειται περί μιας μεμονωμένης απόφασης επί λανθασμένης βάσης που δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε στο δίκαιο. Πάντως το βέβαιο είναι ότι υπάρχει μεγάλη αντιγνωμία για το θέμα και ότι η όποια απόφαση θα έχει πολύ μεγάλο πεδίο εφαρμογής.

Τα επιχειρήματα
Διαδοχή και στις Κυκλάδες

Σύμφωνα δε με τα επιχειρήματα του ελληνικού Δημοσίου στη συζήτηση της παλαιότερης υπόθεσης για τις διεκδικούμενες εκτάσεις στη Σύρο, «η προαναφερόμενη διαδοχή του ελληνικού Δημοσίου στο οθωμανικό δημόσιο αφορά και τις νήσους του Αιγαίου αφού κατά τα έτη 1537-8 μέχρι 1566 η οθωμανική κυριαρχία κατέλυσε τα φραγκικά νησιωτικά κρατίδια και περιέλαβε τις Κυκλάδες, καθώς και όλα τα νησιά του Αιγαίου. Το δε ελληνικό κράτος που δημιουργήθηκε μετά την επιτυχή έκβαση του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του 1821 συμπεριέλαβε και τα νησιά αυτά», κάτι το οποίο προκύπτει και από το Πρωτόκολλο του Λονδίνου που αποτελεί για την Ελλάδα την οριστική συνθήκη ανεξαρτησίας. Σύμφωνα με την ίδια εισήγηση «από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει και μάλιστα ως παγκοίνως γνωστό ή πασίδηλο ότι τα νησιά αυτά αποτελούντο στο σύνολό τους από ιδιωτικές εκτάσεις. Αντίθετα, με δικαστικές αποφάσεις έχει γίνει δεκτό ότι το ελληνικό Δημόσιο είναι κύριος στα νησιά των Κυκλάδων εκτάσεων οι οποίες ποτέ δεν ανήκαν σε ιδιώτες».

Η άλλη εισήγηση: Κύριος των εκτάσεων το Δημόσιο

Σύμφωνα με την εισήγηση του έτερου αρεοπαγίτη, για τη διεκδικούμενη έκταση στην Καλντέρα της Σαντορίνης, ενώ αναγνωρίζεται το ειδικό καθεστώς των γαιών των Κυκλάδων και κατά το οποίο οι ιδιωτικές και οι καθαρές ιδιοκτησίες δεν περιήλθαν στο ελληνικό Δημόσιο, τονίζεται ότι αυτό συμβαίνει εφόσον πρόκειται για καθαρές ιδιοκτησίες, «ενώ για τα νησιά των Κυκλάδων μεταξύ των οποίων και η Σαντορίνη για εκτάσεις που αφορούν τα δάση, τους αιγιαλούς, τα κοινόχρηστα, τις βοσκές και τις εκτάσεις που λόγω της μορφής τους δεν εξουσιάζονταν από κανέναν μετά τον Αγώνα της Ανεξαρτησίας κατέστη κύριος αυτών το ελληνικό Δημόσιο ως διάδοχο του οθωμανικού κράτους δικαιώματι πολέμου». Εκτενής νομική και ιστορική αναφορά γίνεται και στη σχετική απόφαση του Εφετείου Αιγαίου, σύμφωνα με την οποία «η διαδοχή του ελληνικού Δημοσίου δικαιώματι πολέμου είναι ιστορικά αποδεδειγμένη ότι αφορά και τις νήσους του Αιγαίου δεδομένου ότι στο σχετικό κείμενο του πρακτικού γίνεται ρητή αναφορά και στις νήσους αυτές».

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Υπουργείο δημόσιας τάξης:


(δείτε τα νούμερα αναλογικά με τον πληθυσμό ημεδαπών και αλλοδαπών...είναι σοκαριστικά)

Βιασμοί: Έλληνες 124 ξένοι 1408.

Διαρρήξεις: Έλληνες 5975 ξένοι 69.443.

Ληστείες: Έλληνες 782 ξένοι 8756.

Πλαστογραφία: Έλληνες 298 ξένοι 87.582.

Φόνοι 2009: Έλληνες 249 ξένοι 129,

Εκβιασμοί: Έλληνες 138 ξένοι 100.

Επαιτεία: Έλληνες 191 ξένοι 1160.

Πνευματ. Ιδιοκτησία: Έλληνες 437 ξένοι 611.

Μαστροπεία: Έλληνες 437 ξένοι 611.

(Τα ανεξιχνίαστα είναι αγνώστου προελεύσεως μιας και δε τους ξέρει κανείς)

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Τρεις αστυνομικοί την ημέρα φυλάνε την Κούνεβα!

Την ίδια στιγμή όπου η εγκληματικότητα έχει εκτοξευθεί στα ύψη και δεδομένου ότι η Ελληνική Αστυνομία σε έγγραφες αναφορές της προς το υπουργείο προστασίας του πολίτη έχει επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγο της έλλειψης προσωπικού οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν “χρυσή” την φύλαξη της Κούνεβα, η οποία με εντολή του αρμοδίου υπουργείου απασχολεί καθημερινά για την προσωπική της φύλαξη τρεις αστυνομικούς! Μετά από ερώτηση βουλευτή προς τον αρμόδιο υπουργό, προκύπτει από την “διπλωματική” απάντηση του υφυπουργού Σπύρου Βούγια, πως η κ. Κούνεβα απασχολεί έναν αστυνομικό σε κάθε αλλαγή βάρδιας δηλαδή τρείς (εάν πρόκειται για οκτάωρη βάρδια) ή ενδεχομένως και τέσσερις εάν προκύψουν αλλαγές. Πήρε σπίτι, πήρε σύνταξη την φυλάνε και αστυνομικοί με δικά μας έξοδα!

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ζήτω τα Ο.Υ.Κ!

O ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛEI ΤΑ "ΒΑΤΡΑΧΙΑ" για... εθνικιστικα και ρατσιστικα συνθηματα!

Μια μέρα μόλις μετά την Εθνική ΜΑΣ Επέτειο και την "επιτυχία" των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ να κουτσουρευτεί η Στρατιωτική Παρέλαση, τα γεροντοφρικιά της Κουμουνδούρου ανέλαβαν δράση, καταγγέλοντας αυτή τη φορά τα "βατράχια" μας! Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Πειραιώς και Νήσων, Δρίτσας, Ηρώ Διώτη Λάρισας και Βασίλης Μουλόπουλος Επικρατείας κατέθεσαν ερώτηση με θέμα "Εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων μίσους από μέλη σώματος των «βατραχανθρώπων» των ειδικών ενόπλων δυνάμεων κατά τη διάρκεια της παρέλασης"! Οι προοδευτικάριοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αναφέρουν:
"Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, μέλη των ειδικών ενόπλων δυνάμεων αφού πέρασαν από την πλατεία Συντάγματος όπου βρίσκονταν οι εξέδρες της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας και κατευθυνόμενοι προς την Πανεπιστημίου, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα μίσους εναντίον των γειτόνων λαών. Αυτό έχει αποτυπωθεί σε βίντεο, ενώ δημοσιεύτηκε και στον ημερήσιο Τύπο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα συνθήματα "υποκινούνταν" και "ενορχηστρώνονταν" από άντρες με πολιτικά οι οποίοι βρίσκονταν μεταξύ των ανθρώπων που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν την παρέλαση.
Με βάση τα παραπάνω καθώς και με το γεγονός ότι παρόμοια περιστατικά έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, ενώ παράλληλα η φημολογία για τον τρόπο εκπαίδευσης και λειτουργίας των ειδικών ενόπλων δυνάμεων βρίθει από αναφορές για συμπεριφορές εθνικιστικού παροξυσμού και καλλιέργειας αισθημάτων μίσους, ερωτάται ο κ. Υπουργός
1. Επιβεβαιώνει το καταγγελλόμενο γεγονός; Αν ναι, σε τι ενέργειες θα προβεί ούτως ώστε να επιμερισθούν ευθύνες και να ελεγχθούν όσοι ενέχονται και ευθύνονται; 2. Τι μέτρα προτίθεται να υιοθετήσει και να εφαρμόσει ώστε να αποτραπεί η εμφάνιση τέτοιων περιστατικών και στο μέλλον; 3. Γνωρίζει τον τρόπο και το "κλίμα" της εκπαίδευσης αυτών των σωμάτων; Μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει αναπτυχθεί δραστηριότητα νεοφασιστικών και ρατσιστικών ομάδων στις Ένοπλες Δυνάμεις;"

Η εμμονή των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ με τον Στρατό έχει συγκεκριμένη στόχευση που δεν είναι άλλη απο το να διαλύσουν το Στράτευμα (όπως πέτυχαν με την Αστυνομία) και να κάμψουν ακόμη και το ηθικό των Ειδικών ΜΑΣ Δυνάμεων! Οι πεμπτοφαλαγγίτες της Κουμουνδούρου έχουν αναλάβει αντεθνική υπηρεσία... Μόνο που ο στρατός και τα ΟΥΚ δεν είναι του χεριού τους...

Προβολή… αντιρατσιστικού υλικού σε σχολείο με υλικό κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Μάλιστα όποιος μαθητής δεν ήθελε να συμμετάσχει έπαιρνε απουσία!!!!
Σχόλιο: Υλικό κατά των κομμάτων που καταλήστεψαν τον ελληνικό λαό και διέλυσαν την πατρίδα μας θα δείξετε;

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Βεβήλωσαν την προτομή του Ηλιάκη

Στην οδό Ακρωτηρίου έχει τοποθετηθεί, εδώ και καιρό, προτομή του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, ο οποίος χάθηκε στις 23 Μαΐου 2006 στη θαλάσσια περιοχή της Καρπάθου, χτυπημένος από τουρκικό αεροσκάφος F - 16. Στη μαρμάρινη πλάκα, κάτω ακριβώς από την προτομή του Χανιώτη πιλότου, η δολοφονία του οποίου βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία και την Πολεμική Αεροπορία, αναγράφονται τα εξής:

Κωνσταντίνος Ηλιάκης
Σμηναγός (Ι)
Έπεσε στις 23 - 5 – 2006
στη θαλάσσια περιοχή Καρπάθου
με αεροσκάφος F-16
σε διατεταγμένη αποστολή

Ο Φίλιππος Ηλιάκης, αδελφός του αδικοχαμένου Κώστα, με δική του πρωτοβουλία, κι επειδή προφανώς θεωρούσε ότι το παραπάνω κείμενο δεν αντικατοπτρίζει όλη την αλήθεια, προσέθεσε κάτω από το προαναφερόμενο κείμενο μία ακόμη πρόταση:
Χτυπημένος από τουρκικό F - 16
Σε κάποιον ή κάποιους, ωστόσο, δεν άρεσε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Κι έτσι έσβησαν τη λέξη τουρκικό, το γράμμα «χ» από τη λέξη «χτυπημένος» και το νούμερο «6» από το «F - 16».
Ο κ. Ηλιάκης, που αντελήφθη το γεγονός, δηλώνει ότι θα ξαναγράψει στη μαρμάρινη πλάκα όσα κάποιοι φρόντισαν να σβήσουν...

ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΛΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ

Ρεπούση: Τα κρυφά σχολεία δεν ήταν κρυφά!

Εμμένει στην άποψή της η Ρεπούση πως τα κρυφά σχολειά δεν ήταν κρυφά. Όπως είπε πριν από λίγο στην Πόπη Τσαπανίδου, έχουν βρεθεί οι δάσκαλοι, τα σχολειά, τα μισθολόγια δασκάλων και πως τα κρυφά σχολεία ήταν ένα από τα προνόμια... που είχαν δοθεί στους Έλληνες. Ωστόσο όπως είπε δεν ήταν κρυφά! Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν στα σχολεία μας σήμερα...

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΑΝΑΡΗΣ
῞Ολη ἡ Βουλὴ τῶν προεστῶν στὸ μόλο συναγμένη
εἶπε, πὼς ἔξω στὴ στεριὰ τοὺς Τούρκους θὰ προσμένη.
Τότε ἔβγαλα τὸ φέσι καὶ νὰ μιλήσω θάρρεψα προβάλλοντας στὴ μέση.
- «Τίποτε, ἀρχόντοι, δὲ φελάει, μονάχα τὸ καραβι»
Σὰ μ’ ἄκουσε ἕνα ἀπ’ τὰ τρανὰ καλπάκια μας ἀνάβει καὶ τὸ φαρμάκι χύνει:
- «Ποιός εἶν’ αὐτός καὶ πῶς τόν λέν, ποὺ συμβουλές μᾶς δίνει ;»
Νά τὰ Ψαρὰ πὼς χάθηκαν. Κι ἐγὼ φωτιὰ στὸ χέρι πῆρα και πέρα τράβηξα κατὰ τῆς Χιὸς τά μέρη, κι εἶπα ἀπὸ κεῖ - δὲ βάσταξα - μὲ χείλια πικραμένα:
Νά πῶς μέ λὲν ἐμένα !

(Σωτήριον έτος 2010. Λίγες μέρες πριν τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, τουρκικά πολεμικά καράβια έφτασαν ανενόχλητα κοντά στον Πειραιά κάνοντας «επίδειξη σημαίας» υπό το φως της ημέρας.)

«Είστε μικροί για να μας σταματήσετε»


Το γεγονός είναι σε όλους γνωστό. Και τετελεσμένο. Μια βόμβα μεγάλης ισχύος ισοπέδωσε, κατάστρεψε ολοσχερώς τα γραφεία μας. Δεν θα γράψω ένα κείμενο για τους βομβιστές. Δεν θέλω. ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΩ. Και για να εξηγούμαι, αγνοώ τον δειλό μη-άνδρα γενικώς. Ο άνδρας πρέπει να φοράει παντελόνια, να έχει λόγο, να έχει όνομα, πρόσωπο και φυσικά…να έχει ….. Τα διαφόρων ειδών αναρχοκομμούνια με το μίσος τους ενάντια στους ανθρώπους, στα έργα και στη σκέψη τους, μου είναι αδιάφορα. Τέλος. Εγώ θέλω το κείμενο αυτό να μιλήσει για τους συναγωνιστές μου, για τις συναγωνίστριές μου, για τον Έλληνα που η ψυχή και η καρδιά του είναι μαζί μας, αλλά που ακόμα δεν τολμά να κάνει ένα βήμα και να μας φτάσει. Μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που ο εχθρός σου φοβάται περισσότερο, από τα μέσα που χρησιμοποιεί για να σε κάνει να φοβηθείς. Αυτό που ο εθχρός φοβάται περισσότερο είναι η ψυχή και η καρδιά μας, είναι η Ιερή Σημαία μας, είναι το αίμα μας. Αυτά φοβάται περισσότερο ο εχθρός. Γιατί γνωρίζει πως ο Έλληνας, όσο αδιάφορος κι αν φαίνεται, σε στιγμές πραγματικά κρίσιμες για την Πατρίδα, όταν ο κόμπος έχει φτάσει πια στο χτένι, συσπειρώνεται. Το Αίμα της Φυλής ξυπνάει μέσα του, σαλεύει, τον αναταράζει, τον προστάζει να κάνει την υπέρβαση και να καταταχτεί αιώνιος στρατιώτης στην Φυλή των Ηρώων. Αυτό φοβάται ο εχθρός, γι’ αυτό καίει τη Σημαία μας, γκρεμίζει τους τοίχους μας, μας φυλακίζει άδικα, μας συκοφαντεί, προσπαθεί να μας εξοντώσει φυσικά και, το κυριότερο, ηθικά. Δεν θα τα καταφέρει. Θα καταφέρει να μας συσπειρώσει ακόμα περισσότερο και να φέρει σε εμάς κι άλλους συνοδοιπόρους στο δρόμο που λέγεται «Λευτεριά».
«Οι ιδέες είναι πιο ισχυρές από τα όπλα. Δεν θα επιτρέπαμε στους εχθρούς μας να έχουν όπλα, γιατί επομένως θα έπρεπε να τους επιτρέψουμε να έχουν ιδέες;» Αυτό το έχει πει ο «πατερούλης» Στάλιν. Αυτή είναι η αιτία όλων των δεινών που υφιστάμεθα: Οι Ιδέες μας. Ξέρω, μπορεί να φαντάζουμε υπερβολικά ρομαντικοί για τα δεδομένα της Νέας Εποχής, ξέρουν όμως πως η ώρα που ο λαός θα ενταχθεί στις τάξεις μας είναι κοντά. Εκείνοι εξ’ άλλου δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες. Οι κάτοικοι όλης της Ελλάδας, πλην Στερεάς και Πελοποννήσου προς το παρόν, ζουν με το χτυποκάρδι της επόμενης μέρας. Θα έχουν την επόμενη μέρα το σπίτι τους, τη γη τους, ή θα τους την πάρουν οι «φίλοι» γειτονικοί λαοί; Και μη μου πει κάποιος πως αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, γιατί στην Κύπρο μας μόλις χθες ήταν που τους τα πήρανε οι Τούρκοι και τα σπίτια τους και τη γη τους και τα κόκκαλα των νεκρών τους ακόμα πήρανε.
Η ύπαιθρος έχει ερημώσει. Δεν υπάρχει γεωργία, αλιεία, κτηνοτροφία. Όσοι έχουν απομείνει φυτοζωούν και φθίνουν μέρα με τη μέρα. Η οικοδομή που συντηρούσε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, πέθανε. Πέρασε στα χέρια των ξένων, που καρπώνονται αυτοί τώρα τις μεγάλες συντάξεις και τα υπόλοιπα προνόμια που πέτυχαν μετά από χρόνιες απεργίες τα πονηρά συνδικάτα. Οι πόλεις προσφέρουν σε αφθονία όλα τα καταναλωτικά αγαθά, τα διαφημίζουν με πανάκριβες διαφημίσεις, τρελλαίνουν τον φτωχό μέχρι χθες Έλληνα, τον νεόφτωχο σήμερα, και τον ωθούν στην απελπισία. Ο νέος τριγυρνά άνεργος ή δουλεύει για μερικά ψωροευρώ στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα της εργοδοσίας, χωρίς παρόν, χωρίς μέλλον, χωρίς την προοπτική να κάνει οικογένεια. «Μιας πεντάρας νιάτα». Οι φόροι είναι δυσβάσταχτοι. Το ίδιο και το χαράτσι. Στην υγεία, στην παιδεία, στα δύο βασικότερα αγαθά για τον άνθρωπο. Τα ναρκωτικά, οι εκτρώσεις, η διαφήμηση της ανωμαλίας, οι λαθρομετανάστες που αλλοιώνουν τον πληθυσμιακό μας χάρτη και τα ήθη μας, οι κάθε είδους νέες μόδες που στοχεύουν στους νέους, ο τζόγος νόμιμος ή μη και τόσα άλλα είναι μερικά από τα συστήματα που μας έχει επιβάλλει η Νέα Εποχή προκειμένου να μας εξαφανίσει. Να μας κάνει να μη σκεφτόμαστε.
Η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος υγιής οργανισμός που αναπαράγει και παράγει Ιδέες. Φυσικά και δεν θα μας το επιτρέψουνε. Γιατί οι ιδέες είναι πιο ισχυρές από τα όπλα. Πιο ισχυρές από τα όπλα τους εναντίον μας, πιο ισχυρές από τις βόμβες τους, πιο ισχυρές από τις φυλακές τους. Εμείς θα σκεφτόμαστε και μέσα από τη φυλακή και δίπλα από τους κατεστραμμένους τοίχους και πάνω στα ερείπιά μας και πληγωμένοι και νεκροί ακόμα θα σκεφτόμαστε και θα κρατάμε ψηλά τις Σημαίες μας και τις Ιδέες μας! Η σκοτεινότερη ώρα είναι πριν την αυγή…ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, συναγωνιστές και συναγωνίστριες! Η σκοτεινότερη ώρα είναι τώρα, βρισκόμαστε πριν την αυγή και αυτοί το έχουν καταλάβει. Γι’ αυτό μας χτυπάνε. Δεν χτυπάνε εμάς. Χτυπάνε τις Ιδέες μας. Αυτές φοβούνται, αυτές τρέμουν, αυτές τους κάνουν να ξοδεύουν τη δημιουργικότητά τους σε πράξεις δειλίας. «Οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά. Όσο περισσότερο τα χτυπάς, τόσο πιο βαθειά μπήγονται». Αυτό θα έπρεπε να το είχαν μάθει καλά, γιατί το έχει πει ο άλλος «πατερούλης» τους, ο Λένιν.
ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ! Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε και να αναμετρηθούμε για τα καλά! Να κάνουμε το καθήκον μας, να πληρώσουμε το χρέος μας στην Πατρίδα και στις Ιδέες μας. Όχι με φόρους για να τους κλέβουν οι επιτήδειοι. Με δουλειά και κόπο, με δάκρυα και με αίμα, με ελπίδα και κουράγιο, με αγάπη και περιφρόνηση γι’αυτούς που έρπουν, με καρδιά και με ψυχή.



Strt Μέτωπο Γυναικών

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Συνελήφθη ο Πακιστανός που βίασε 83χρονη στο Μενίδι

Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΙΑΣΕΙ
21 Πακιστανός είναι ο δράστης του βιασμού, 81χρονης στο Μενίδι. Ο δράστης πριν από ένα μήνα είχε βιάσει την ανύμπορη ηλικιωμένη γυναίκα, όμως δεν στάθηκε εκεί αλλά χθες αποπειράθηκε να την ξαναβιάσει. Η 81χρονη κατάλαβε ότι κάποιος είχε μπει στο σπίτι της, έβαλε τις φωνές και ο δράστης συνελήφθει μετά την ακριβή περιγραφή της ηλικιωμένης.

Το φιάσκο της Αμαρύνθου και η... φασιστική πολιτική ηγεσία που αποφασίζει και εκτελεί.

Παμψηφεί αθώα κρίθηκαν τα παιδιά που είχαν συκοφαντηθεί και διασυρθεί ως “άθλιοι βιαστές”, “ρατσιστές” και άλλα τινά, σχετικά με την υπόθεση της Αμαρύνθου. Αυτό ήταν αναμενόμενο βέβαια αφού “περιέργως” ενώ οι αρχές είχαν ανασύρει το επίμαχο βίντεο από το κινητό τηλέφωνο μαθήτριας που επιβεβαίωνε τα λεγόμενα των μαθητών, όλοι το απέκρυπταν και η υπόθεση συνέχιζε να αιωρείτο για λόγους σκοπιμότητας.
Τώρα που η αθώωση ήρθε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ας θυμηθούμε τις δηλώσεις των ελεεινών πολιτικών ταγών αυτής της χώρας. Οι υποτιθέμενοι προστάτες των θεσμών που ασέλγησαν με τον ελεεινότερο τρόπο σε ανήλικους μαθητές, αγνοώντας έννοιες όπως “Δικαιοσύνη”, “τεκμήριο αθωότητας” και λοιπούς πυλώνες κάθε δημοκρατικής κοινωνίας. Θαυμάστε τους έναν προς έναν. Οι ινστρούχτορες του μίσους, που προέβησαν σε ένα άνευ προηγουμένου ρατσιστικό παραλήρημα, δείχνοντας το πραγματικό πρόσωπο της Ελληνικής εξουσίας, καλοταϊσμένης και επίορκης που ακόμα τρέφεται από το μαύρο χρήμα της Siemens, της Εργενεκόν, του δουλεμπορίου και της πρέζας. Θαυμάστε τους:
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, της Ελλάδας ο φρουρός. Ο θεματοφύλακας των θεσμών.Της Ελλάδας ο φρουρός.
Κόλαφος στις τότε δηλώσεις του: «Δεν μπορεί να γίνονται τέτοια πράγματα. Εχουμε ευθύνες όλοι μας. Να μπει ένα τέλος. Είναι ντροπή. Αμαυρώνουν τη χώρα» είπε ο κ. Παπούλιας σε συνάντησή του με το ΔΣ της οργάνωσης «Χαμόγελο του παιδιού». Παράλληλα έστειλε το «δεξί του χέρι», τον πρέσβη κ. Κ. Μπίκα, να συναντήσει τη νεαρή και τη μητέρα της για να τους εκφράσει τη συμπαράστασή του.
Μπράβο κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής δημοκρατίας. Μπράβο θεματοφύλακα των θεσμών. Μπράβο σου που βαφτίζεις “βιαστές, ρατσιστές” 16χρονα παιδιά, ΠΑΙΔΙΑ, που εσύ υποτίθεται καλείσαι να υπερασπίσεις ως υπέρτατος άρχων. Συγχαρητήρια κύριε Παπούλια. Η ιστορία θα σε θυμάται ως τον Πρόεδρο της χρεωκοπίας, της διάλυσης κάθε δημοκρατικού ιδεώδους, της επικράτησης του Ισλαμοφασισμού και του τρόμου στην Ελλάδα. Άξιος ο μισθός σου “Λαοφιλή Πρόεδρε”.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Πρωθυπουργός της Ελλάδας, τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Συνεχίζουμε με τον κολοσσιαίο σημερινό πρωθυπουργό. Τον άνθρωπο που είχε το θράσος να τιμήσει βιαστή ανηλίκων εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου (Κύριε πρωθυπουργέ εις γνώση σας “τιμήσατε” έναν βιαστή ανήλικου;) και έπειτα να μη ζητήσει ούτε συγνώμη. Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος, ο έτερος θεματοφύλακας των θεσμών, με το που έγινε γνωστή η “ιστορία”, έσπευσε να καταδικάσει: Ο κ. Παπανδρέου “κατηγόρησε τους καθηγητές (!!) του εκεί σχολείου ότι “εξισώνουν τους θύτες με το θύμα (!!)” αφού επέβαλαν 5νθήμερη αποβολή σε όλους. Κάλεσε δε την τοπική κοινωνία να περιφρουρήσει, όπως είπε, «τις αξίες της ανθρωπιάς με ιδιαίτερη προσοχή» και συμπλήρωσε: «Χρειάζεται τη μεγαλύτερη δυνατή ανθρωπιά μια κοπέλα που βρέθηκε μακριά από την πατρίδα της για να κάνει την Ελλάδα δικιά της».
Από κοντά βεβαίως και ο αριστερός Γαργαντούας, ο Αλέκος Αλαβάνος. Θαυμάστε τον: Ο κ. Αλαβάνος χαρακτήρισε «άθλιες καταστάσεις» τα όσα συνέβησαν στην Αμάρυνθο και έκανε λόγο για φαινόμενα ρατσισμού «που περνούν ορισμένες φορές τους πόρους της ελληνικής κοινωνίας».
Δεν χρειάζεται να αφιερώσουμε παραπάνω χώρο στα λοιπά ρετάλια του πολιτικού βίου, μόνο να θυμίσουμε πόσο εύκολα όλοι αυτοί, οι πραγματικοί φορείς του μίσους, σπιλώνουν ανθρώπους, ενίοτε και ολόκληρες κοινωνίες ως "ρατσιστικές" και "φασιστικές".

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΜΟΝΟ ΟΙ... ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!


Άλλη μια απόδειξη ότι σε αυτή τη χώρα απολαμβάνουν πλήρη δικαιωμάτων και ειδικού καθεστώτος ακόμη και απέναντι στο Νόμο μόνο όσοι δηλώνουν... αριστερόφρονες. Πριν λίγα λεπτά έγινε προσαγωγή του Προέδρου του Πατριωτικού Συνδέσμου, Αστέριου Χάμου, επειδή ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αυξήσεις των τιμών στα διόδια, ανακοίνωσαν ότι για 2 ώρες θα άφηναν ανοιχτές τις μπάρες των διοδίων! Μια κίνηση που δεν άρεσε καθόλου ούτε στον επικεφαλής των Αστυνομικών Δυνάμεων (πάνω απο 75 αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο) που αποφάσισε να προσάγει -για αρχή!- τον Πρόεδρο του Πατριωτικού Συνδέσμου! Όταν φυσικά το ΠΑΜΕ κλείνει τα διόδια κάθε εβδομάδα δεν έχουμε δει κανέναν επικεφαλής να παριστάνει τον "νταή". Δυο μέτρα και δυο σταθμά και στη συγκεκριμένη υπόθεση, αποδεικνύοντας ότι η ξεκάθαρα εχθρική στάση της ΕΛΑΣ απέναντι στους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές είναι πολιτική απόφαση. Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε...

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Στην εκπομπή των «Αδελφών Λούμπεν» στο Ράδιο Άστυ 90,6 ακούσαμε το ανήκουστο σε τηλεφωνική επικοινωνία του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου και της Αλίκης Γρηγοριάδου με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ... ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΥΨΩΝΕΤΑΙ Ή ΝΑ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ»!!!!!!

Αυτό απάντησαν live στους παραγωγούς της εκπομπής, από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όταν οι πρώτοι επικοινώνησαν με τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν καταγγελίες φιλάθλων του ΑΡΗ. Σύμφωνα με αυτές τις καταγγελίες, την περασμένη Κυριακή, στον αγώνα ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ, φίλαθλοι του ΑΡΗ ύψωσαν στην θύρα 1 δύο Ελληνικές σημαίες και μία Κυπριακή. Την ίδια στιγμή σε άλλα σημεία του γηπέδου υπήρχαν ανηρτημένες σημαίες της Σενεγάλης, της Αργεντινής κ.α. Μετά από λίγα λεπτά, στελέχη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μαζί με μπράβους, κατέβασαν τις δύο Ελληνικές σημαίες, απαντώντας στις απορίες των φιλάθλων, πως «από τον κανονισμό της ΟΥΕΦΑ απαγορεύεται η ανάρτηση εθνικιστικών συμβόλων στο γήπεδο». Στην τηλεφωνική επικοινωνία που βγήκε ζωντανά στον αέρα του Ράδιο Άστυ, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ επιβεβαίωσαν το γεγονός, επιμένοντας στην άποψη πως... η Ελληνική σημαία (μόνο) αποτελεί εθνικιστικό σύμβολο απαγορευμένο από την ΟΥΕΦΑ!

Καταγγελία για τον διευθυντή Λυκείου Ακρωτηρίου.

Το τελευταίο διάστημα ο διευθυντής και καθηγητές λυκείου του Ακρωτηρίου, λασπολογούν επανειλημμένα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το χειρότερο όλων στοχοποιούν και ουσιαστικά διώκουν μαθητές για τα πολιτικά τους πιστεύω, διαχωρίζοντας τους από το υπόλοιπο μαθητικό σύνολο. Την ίδια ώρα επιτρέπουν σε άλλους μαθητές αλλά και καθηγητές να «δρουν» σε άλλες πολιτικές παρατάξεις είτε και σε χώρους της άκρας αριστεράς και της αναρχίας! Γνωρίζουμε ότι οι νεοταξίστικες ιδεοληψίες έχουν αλώσει τα σχολεία με την βούλα της πολιτικής ηγεσίας και στοχοποιούν οτιδήποτε εθνικό και πατριωτικό, επιδιώκοντας να κάνουν τα παιδιά μας νεοραγιάδες. Δεν θα επιτρέψουμε όμως σε κανένα καθηγητή, παραβαίνοντας τον εκπαιδευτικό του ρόλο, να λασπολογεί ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που στις τελευταίες εκλογές πήρε 25,000 ψήφους, να το παρουσιάζει σαν συμμορία, να τηλεφωνεί στα σπίτια και να ανησυχεί γονείς με ένα σωρό ψέματα και ανακρίβειες, παραβαίνοντας τον θεσμικό του ρόλο. Να στοχοποιεί και να τρομοκρατεί μαθητές, παρακολουθώντας το προφίλ τους στο facebook, επειδή έγιναν μέλος σε ομάδα με το όνομα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και συνδράμοντας σε παραπλανητικό  ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας για… ακροδεξιούς μαθητές να δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις δίχως λόγο! Να λέει σε γονείς ότι το παιδί σας θα το… σκοτώσουν όταν θελήσει να φύγει από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί ξέρει τα… μυστικά τους!!!
Έλεος κύριοι καθηγητάδες. Ξέρουμε ότι οι περισσότεροι είστε αριστεροί, και ότι σιχαίνεστε κάθε τι εθνικό και φυσικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ηρεμήστε όμως διότι ξεφεύγετε από τα όρια. Τρομοκρατείτε ανθρώπους, στοχοποιείτε μαθητές, συκοφαντείτε ένα πολιτικό κόμμα εντός του δημοσίου σχολείου. Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα;

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ευχαριστεί θερμά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, όλους τους πατριώτες και πατριώτισσες, όλους τους εθνικιστές και τις εθνικίστριες, που σε αυτήν την στιγμή που το Κίνημά μας δέχθηκε ένα θρασύδειλο, ύπουλο, τρομοκρατικό και εγκληματικό κτύπημα ήταν στο πλευρό μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριές μας, ακόμη κι αυτούς που δεν ευρίσκονται στις τάξεις της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι κατήγγειλαν την εγκληματική ενέργεια του μαρξιστικού υποκόσμου εναντίον της Χρυσής Αυγής. Το να τους αναφέρουμε έναν, έναν ονομαστικά δεν έχει σημασία κι ούτε αυτά ταιριάζουν σε συντρόφους και συναγωνιστές.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους φίλους μας και όλους τους εχθρούς μας ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και η Χρυσή Αυγή σίγουρα δεν είναι οι τοίχοι του γραφείου της οδού Σωκράτους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι παντού από τον Έβρο μέχρι την Κύπρο και την Κρήτη, από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο, από την Μακεδονία μέχρι τον Μωριά, παντού όπου κτυπούν Ελληνικές καρδιές.
Καταγγέλλουμε σαν ηθικούς αυτουργούς της εγκληματικής αυτής ενέργειας όλους αυτούς που έχουν στοχοποιήσει την Χρυσή Αυγή σαν εγκληματική οργάνωση όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Αυτοί είναι που δίνουν ηθική δικαίωση στους εγκληματίες γιατί το να κτυπάει κάποιος «εγκληματίες φασίστες» δεν είναι δα και τόσο κακό… Ήταν γνωστό ότι η Χρυσή Αυγή αποτελούσε και αποτελεί στόχο τρομοκρατικών ενεργειών, όμως το κράτος που θέλει περισσότερα λεφτά από τον απλό πολίτη δεν είχε κάνει το παραμικρό για να προστατεύσει να νόμιμα συνταγματικά μας δικαιώματα. Το μόνο που έκανε ήτανε να μας καταδιώκει για τις Ιδέες μας και τίποτε άλλο… Τους παραδίδουμε στην κρίση των εθνικιστών και των πατριωτών.
Καταγγέλλουμε τα ΜΜΕ των νταβατζήδων και της διαπλοκής, που έθαψαν για τους προφανείς δικούς τους λόγους και σκοπούς ένα τόσο σοβαρό γεγονός μέσα στην συνωμοσία της σιωπής. Είναι και αυτοί συνένοχοι και ηθικοί αυτουργοί του πολιτικού εγκλήματος εδώ και 35 χρόνια. Είναι η κόκκινη χούντα που δυναστεύει την δημόσια γνώμη και την οποία τρέμουν άπαντες και περισσότερο από όλους οι αστοί κεντρο-δεξιούληδες, αλλά όχι εμείς, που υπερήφανα δεν τους δίνουμε σημασία.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει όπως έχει καθήκον και αποστολή. Το τέλος της ανακοινώσεώς μας ας είναι ένας στίχος του Κωστή Παλαμά:

«…Κάψε, κάψε, στα χαµένα καις• απ’ τη στάχτη της φωτιάς σου της Ιδέας ο χρυσαητός τις φτερούγες του τεντώνει πιο πλατιές προς τα ύψη, προς το φως»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ… ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ!!!

Αφιερωμένο σε όσους μας λένε εγκληματίες, σε όσους μας λασπολογούν. Να ποιοι είναι οι εγκληματίες, να ποιοι είναι οι τρομοκράτες, να ποιοι είναι οι φονιάδες…

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ σχόλιο από το tvxs

Η καλύτερη απάντηση σε μερικούς, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί εγλκηματίες και οι μαχαιροβγάλτες...

Σχόλιο αριστερού για την βοβμιστική επίθεση στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
όχι δεν μπορώ να πω:
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
μην επιμένετε δεν γίνεται να πω:
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
δεν πρόκειται ποτέ να πω:
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
και όποιος πει:
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
θα είναι παλιάνθρωπος και παλιοχαρακτήρας
Για αυτό και θα μπορούσαμε να το ξεπεράσουμε αυτό το δίλλημα.
Είναι κρίμα σε εποχές κρίσης να σπαταλάμε αλόγιστα τόσα τετραγωνικά μέτρα τζάμι που έγινε θρύψαλλα στην ευρύτερη περιοχή.
Ας ξαναγυρίσουμε στις παραδοσιακές οικολογικές λύσεις της αναίμακτης
ΚΡΕΜΑΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ή ακόμη στην ανακύκλωση των άχρηστων μεταλικών υλικών όπως τα
ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ με σκοπό να γεμίσει η ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
πάλι με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον. Το χρωστάμε στα παιδιά μας...

ΑΠΟ ZOUGLA.GR: Μαθητές πόζαραν με εμβλήματα της «Χρυσής Αυγής»

ΑΠΟ ZOUGLA.GR
(Μάκης...)
Οι αποκαλύψεις για τη δράση ακροδεξιών οργανώσεων στα Χανιά δεν έχουν τελειωμό. Κι όταν μάλιστα αφορούν σε μαθητές, τότε απλώς σοκάρουν.
Έφηβοι, μαθητές του γενικού λυκείου Ακρωτηρίου στα Χανιά, ανήρτησαν στο Facebook φωτογραφίες που δείχνουν τους ίδιους, κάτω από εμβλήματα ακροδεξιών οργανώσεων.
Στην εκπαιδευτική κοινότητα στην Κρήτη έχει προκληθεί ανησυχία και αναστάτωση.
Την ιστορία ανέδειξαν με ρεπορτάζ ο τηλεοπτικός σταθμός «Κύδων» και η εφημερίδα «Νέος Κήρυκας».
Ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Ακρωτηρίου, Δημήτρης Λουπασάκης, δήλωσε: «Αρχίσαμε να καλούμε τους γονείς και να τους ενημερώνουμε. Οι γονείς δεν το γνώριζαν, ενώ ορισμένοι έμειναν έκπληκτοι», προσθέτοντας «Στη συνέχεια φέραμε αντιρατσιστικό υλικό και αρχίσαμε να το προβάλλουμε στα παιδιά.
Συγχρόνως, συγκαλέσαμε το σχολικό συμβούλιο, που είναι το συμβούλιο των γονέων, των μαθητών και των καθηγητών, όπου και έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση».
Πρόκειται για ένα φαινόμενο που εξαπλώνεται σε όλα τα σχολεία, τόνισε με νόημα ο κ. Λουπασάκης: «Κάτι συνέβη φέτος. Πρόκειται για παιδιά της πρώτης και της δευτέρας λυκείου. Δηλαδή έρχονται έτοιμα, προσηλυτισμένα από το γυμνάσιο. Η δουλειά γίνεται στο γυμνάσιο, στα μικρά παιδιά, που είναι ευαίσθητα και πολιτικά ακαλλιέργητα».
Όταν προσέγγισε τα παιδιά που φαίνονταν στις φωτογραφίες, για να τους ρωτήσει εάν κάποιοι επιχείρησαν να τους προσηλυτίσουν, αναρτήθηκε στο blog του πυρήνα Χανίων της «Χρυσής Αυγής» μια επιστολή, με την οποία ουσιαστικά κατηγορούσαν τον διευθυντή για διώξεις των μαθητών που έχουν εθνικιστική πολιτική άποψη.

Σχόλιο:
Που είναι το κακό κύριοι; Απαγορεύονται οι ιδέες στην δημοκρατία σας; Έκαναν κάτι κακό οι μαθητές; Αν κρατούσαν εμβλήματα ανθελληνικών οργανώσεων και κομμάτων, ή αν έκαιγαν την Ελληνική σημαία θα λέγατε τίποτα;

Για τον προσηλυτισμό που κάνουν εντός των σχολείων με την βοήθεια καθηγητών οι ανθελληνικές και αναρχικοαριστερές οργανώσεις και κόμματα που προπαγανδίζουν ανοιχτά ιδέες κατά του έθνους μας όπως «δεν υπάρχουν πατρίδες και έθνη» «σκατά στο έθνος» «πατρίδα όλη η γη» ΔΕΝ μιλάει κανείς σας; Μήπως είστε συνένοχοι;

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...

http://egersis.blogspot.com/2010/03/blog-post_6953.html

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στις 8:25 άγνωστος τηλεφώνησε στην Ελευθεροτυπία και ανέφερε πως σε 25 λεπτά θα σημειωθεί έκρηξη στα γραφεία μας . Ακολούθησε ισχυρή έκρηξη βόμβας.
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7Μ.Μ. ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Μετά τις σκληρές καταδίκες εθνικιστών στα Χανιά με μάρτυρες κατηγορίας στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε ισχυρή έκρηξη βόμβας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κέντρο των Αθηνών. Πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής δήλωσε στην εκπομπή του Λυριτζή στο ΣΚΑΪ ότι είναι καταδικαστέες τέτοιες ενέργειες στο κέντρο των Αθηνών και ότι όποιο λόγο και εάν έχουν ακυρώνεται από το γεγονός ότι στην περιοχή αυτή κυκλοφορεί πολύς κόσμος! Δηλαδή, κύριε κυβερνητικέ εκπρόσωπε (το βίντεο με την δήλωσή σας υπάρχει…) εάν δεν κυκλοφορούσε πολύς κόσμος όλα θα ήταν εντάξει; Εάν μετράμε καλά είναι η 16η τρομοκρατική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής.

ΝΕΩΤΕΡH ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΕΠΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ!

Ήρθε στο φώς της δημοσιότητας ένα κρατικό έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που αποκαλύπτει ότι η Κυβέρνηση έχει προγραμματίσει από φέτος μέχρι και το 2012 (!) να στρώσει πλουσιοπάροχο τραπέζι σε βουλευτές και δικαστικούς χαρίζοντάς τους, με έκτακτα αναδρομικά επιδόματα, εκατομμύρια ευρώ ενώ στερεί από τον ελληνικό λαό και τη στοιχειώδη μισθοδοσία του. Τα ποσά που προβλέπονται για βουλευτές και δικαστικούς έχουν ανοδική πορεία και, όπως αναφέρει το έγγραφο δεν θα μείνουν στο ύψος αυτό που προβλέπεται, γιατί δεν είναι γνωστός ο αριθμός των προσφυγών που θα ασκηθούν από τους ενδιαφερομένους συνταξιούχους βουλευτές και δικαστές για τη διεκδίκησή τους. Σε καιρό θρυλλούμενης πτωχεύσεως της Ελλάδος δίδονται εκατομμύρια ευρώ σε έκτακτα αναδρομικά επιδόματα βουλευτών και δικαστικών. Οι δικαστικοί επιδικάζουν στους εαυτούς τα επιδόματα ως καθ’ ύλην αρμόδιοι και οι βουλευτές εισπράττουν τα δεδικασμένα (δικαστικοί κερνούν, βουλευτές πίνουν).

Κόβουν δώρα και επιδόματα και χαρίζουν 200 εκατομμύρια ευρώ στους μετανάστες !

Την ώρα που το εισόδημα του λαού δέχεται άγρια επίθεση από την κυβέρνηση, ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Γιάννης Ραγκούσης φροντίζει να... ελαφρύνει από οικονομικά βάρη τους μετανάστες! Δηλαδή εμάς μας... φορτώνει κι εκείνους φροντίζει να μην τους επιβαρύνει! Αυτό αποκαλύπτει σε δήλωσή της η βουλευτής Α΄ Αθήνας της ΝΔ Φωτεινή Πιπλή, που επισημαίνει πως στο νομοσχέδιο για το Μεταναστευτικό και τη Χορήγηση Ιθαγένειας το παράβολο πολιτογράφησης από 1.500 ευρώ μειώνεται σε 700, ενώ η επαναίτηση από 700 ευρώ μειώνεται στα 200! Αν υπολογίσουμε ότι θα πολιτογραφηθούν ως Έλληνες 250.000 μετανάστες, εύκολα αντιλαμβανόμαστε πόσα χρήματα θα χάσει το κράτος μόνο από τις αιτήσεις: πάνω από 200 εκατ. ευρώ, τα οποία θα τα... γλιτώσουν οι μετανάστες!

Εκπαιδευτικοί ή «εκπαιδευτικοί»;

Για πολλοστή φορά το καθηγητολόι των Χανίων (στο οποίο κανένα σεβασμό δεν τρέφουμε πλέον) επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο λασπολογίας μέσα στα δημόσια σχολεία. Θέμα τους η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Προσπαθήσαμε να στείλουμε το μήνυμα μας σε κάποιους από αυτούς, να τους εξηγήσουμε ότι διαδίδουν ψέματα στους μαθητές αλλά μάταια δεν εισακουστήκαμε. Σήμερα, μετά από συμβούλια συντονισμένα από τους αριστεροφιλους προϊσταμένους τους, ανακοίνωσαν σε σχολείο ότι με… λύπη τους στο σχολείο «τους» υπάρχουν μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από τις γνωστές συκοφαντίες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Έλεγαν στους μαθητές ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (παραβλέποντας ότι είναι νόμιμο κόμμα) είναι μαχαιροβγάλτες, έβαλαν γονείς να πουν ότι θα… πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο γιατί απειλούνται από Χρυσαυγίτες και ένα σωρό άλλες αρλούμπες και ψέματα! Προσπαθούν να περάσουν μια εικόνα στα παιδιά ότι οι χρυσαυγίτες είναι τρελοί και θέλουν να σκοτώσουν όλο τον κόσμο!!! Διευθυντής είπε ότι όποιος είναι στην Χρυσή Αυγή δεν μπορεί άμα μεγαλώσει να φύγει γιατί θα τον… σκοτώσουν! Νόμος της σιωπής της… Ναπολιτάνικης μαφίας! Θλιβεροί άνθρωποι που έχουν το θράσος να αποκαλούνται εκπαιδευτικοί. Εντολοδόχοι των νεοταξιτών προϊσταμένων τους, χρησιμοποιούν το δημόσιο σχολείο για να προπαγανδίζουν τις νεοταξίτικες αριστερές ιδέες, και να πολεμούν οτιδήποτε εθνικό. Τους ενοχλούν τα παιδιά που έχουν υψηλό το εθνικό φρόνημα και δεν τους ενοχλούν τα άλλα παιδιά, που γυρνάνε από κατάληψη σε κατάληψη των αναρχοαριστερών, πίνουν ναρκωτικά και καίνε την ελληνική σημαία. Ανθέλληνες εκπαιδευτικοί, ανθελληνική εκπαίδευση. Πάρτε χαμπάρι όμως ότι τα παιδιά έχουν και οικογένειες που ζουν ακόμη ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι ραγιάδες, και η πραγματική τους εκπαίδευση γίνετε στο σπίτι και όχι στα σχολεία έτσι όπως τα καταντήσατε… Πάρτε χαμπάρι ότι τα παιδιά δεν τρώνε το κουτόχορτο που τα ταΐζεται, δεν καταπίνουν τα ψέματα που τους σερβίρετε (λες και η δουλειά σας είναι να κρίνετε κόμματα και ιδέες στο σχολείο). Τα παιδιά ζουν μέσα στις αγωνίες τους, βλέποντας μπροστά τους ένα αβέβαιο μέλλον, ένα μέλλον που τους φτιάξατε εσείς και το σύστημα σας. Τα παιδιά πλέον βλέπουν το τυρί αλλά βλέπουν και τη φάκα, ξεχωρίζουν το φως από το σκοτάδι, και όλο και περισσότεροι νέοι θα γίνονται περήφανοι *ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

*(που δεν είναι ούτε μαχαιροβγάλτες, ούτε φονιάδες ούτε βίαιοι, ούτε έχουν ουρά και κέρατα, πουν δεν μισούν κανένα παρά μόνο τους εχθρούς της πατρίδας, που δεν καίνε την σημαία όπως άλλοι, αντίθετα την κρατάνε ψηλά, που δεν πίνουν ναρκωτικά, που έχουν αξίες αρχές και ανθρωπιά, που αγαπάνε την πατρίδα μας και όχι τον… Τσε Γκεβάρα, που έχουν δεχτεί κάθε είδους βία από τα «καλά» παιδιά σας, αλλά όλοι σας βλέπετε μόνο ακροδεξιά βία στα όνειρα σας) κλπ…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

(Το κείμενο μας το έστειλε μαθητής μαζί με τους γονείς του).

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Για την καταδίκη των Εθνικιστών στα Χανιά

Το αστικό δικαστήριο, μη έχοντας ουδεμία απόδειξη παρά μόνο τις κατηγορίες των αριστεριστών και αναρχικών καταδίκασε για άλλη μια φορά τον Εθνικισμό!!! Στις 9 Μαρτίου, Συναγωνιστές στα Χανιά μοιράζουν φύλλα της εφημερίδας μας και προκηρύξεις κατά του επικείμενου κυβερνητικού νομοσχεδίου για ελληνοποίηση των χιλιάδων ασιατών και αφρικανών. Έπειτα κάποιοι τους κάθησαν σ' ένα καφενείο. Μετά από λίγο, μια πολυπληθής ομάδα περίπου 150 κουκουλοφόρων ανάμεσα τους πολλοί αλλοδαποί, τους επιτέθηκαν με κράνη και λοστούς. Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν -πρωτοφανές- άμεση! Παρόλο που τα άπλυτα σκουπίδια κατέστρεψαν το μαγαζί δεν συνέλαβαν ούτε έναν από το μίζερο συνάφι τους! Συνέλαβαν μόνο Εθνικιστές, κι ας ήταν αυτοί που βίσκονταν σε θέση άμυνας. Μάλιστα τους πέρασαν χειροπέδες υπακούοντας στις υστερικές υποδείξεις των αριστερών. Με τη διαδικασία του αυτοφώρου, οι Εθνικιστές πέρασαν από δίκη με τις κατηγορίες για απειλές και εξύβριση. Ένας Συναγωνιστής για παράβαση του νόμου περί όπλων εφόσον, σύμφωνα, με τις αμερόληπτες κατηγορίες των δημοκρατικών αριστερών, είχε απειλήσει με μαχαίρι αριστεριστή. Βέβαια δε βρέθηκε μαχαίρι σε κανέναν από τους Συναγωνιστές... Κανένα ελαφρυντικό όμως στην ετυμηγορία, ούτε καν αυτό του πρώτερου έντιμου βίου που αναγνωρίζεται ακόμα και στα πλέον ειδεχθή εγκλήματα. Οι αστυνομικές δυνάμεις, μάλιστα, αρνούνταν να δεχτούν τις μηνύσεις που ήθελαν να υποβάλλουν οι Εθνικιστές εις βάρος των αριστερών. Μάλιστα, την ημέρα των συλλήψεων, "συμβούλεψαν" τον ιδιοκτήτη του καφενείου να μην προβεί κι αυτός σε μηνύσεις - για το καλό του φυσικά. Για να μην έχει προβλήματα... από τους αναρχικούς.
Πρόκειται, ξεκάθαρα, για μία καλοστημένη ενέδρα, ώστε να εμποδίστει η συνεχόμενη άνοδος του Εθνικισμού στα Χανιά, αποτέλεσμα της ασταμάτητης πολιτικής δράσης των Συναγωνιστών. Πρώτα, δημιούργησαν βίαια επεισόδια-προβοκάτσιες, ώστε να δημιουργήσουν κλίμα, εμπλέκοντάς τους Εθνικιστές με αμέτρητα δημοσίευματα στον καθεστωτικό τύπο κι έπειτα μετά από μία καλά συντονισμένη επιχείρηση αναρχικών (παρακρατικών) και αστυνομικών (κρατικών) δυνάμεων να συλλάβουν τους Εθνικιστές και να τους καταδικάσουν. Τα ψευδή δημοσιεύματα και ειδήσεις με τα οποία προσπάθησαν να στοχοποιήσουν τους Συναγωνιστές:
α) Εμπρησμοί στις Συναγωγές των Εβραίων. Παρόλο που οι μόνοι συλληφθέντες είναι υπήκοοι της Αγγλίας και ΗΠΑ και μάλιστα εργαζόμενοι στη βάση της Σούδας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ψευδώς, αναφέρει και μάλιστα από το βήμα της βουλής, πως επιφανή στελέχη της Χρυσής Αυγής, έχουν επιχειρήσει να έρθουν σε επαφή μαζί τους. Αποσκοπεί, προφανώς στο να στοχοποιήσει την Οργάνωση Εθνικιστών Χανίων. Η κοινότητα των Εβραίων των Χανίων καλεί το Δήμαρχο να επιληφθεί του θέματος και έρχεται σε επαφή με τις αρχές της πόλης.
β) Αναφέρονται επιθέσεις σε μετανάστες και ο επικεφαλής του Πυρήνα, χωρίς κανενα ενοχοποιητικό στοιχείο και χωρίς καμία αιτιολογία από τις αρχές, ενοχλείται από την "Ασφάλεια" συνεχώς. Επιχειρούν να τον αναμίξουν στις επιθέσεις, ανεπιτυχώς βέβαια, αλλά κυρίως να του κάνουν ψυχολογικό πόλεμο.
γ) Τοπικές εφημερίδες,αναφέρουν για "απόβαση ναζί" στο νησί. Για στρατολόγηση μαθητών και για παραστρατιωτική εκπαίδευσή τους! Τα άρθρα υπογράφουν, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ένας μάλιστα είναι και δημοτικός σύβουλος και που φυσικά παραβρέθηκαν στην επίθεση και βανδαλισμό του καφενείου. Είναι μάλιστα από τους βασικούς κατήγορους. Στο αντι-εθνικιστικό κλίμα που προσπαθούσαν να διαμορφώσουν, επιστρατεύτηκαν και διευθυντές σχολείων που "προειδοποιούσαν" γονείς και μαθητές για τις "επιπτώσεις" ρατσιστικής-εθνικιστικής συμπεριφοράς...
δ) Για ακόμα μεγαλύτερη ένταση και πίεση για καταδίκη των Εθνικιστών, ανέστησαν και μια παλιά σκευωρία, η οποία στο παρελθόν, είχε αποδειχτεί μεγάλη απάτη. Άρχισαν να διαδίδουν πως μία αντιρατσίστρια στα Χανιά, δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρους φασίστες που τις χάραξαν στα χέρια και στο παλτό της "αγκυλωτούς σταυρούς".
Εχθές, 16 Μαρτίου 2010, το κράτος που δίχως να του πρέπει, ονομάζεται ελληνικό, αποδείχτηκε για άλλη μια φορά,πως έχει δικαιοσύνη τυφλωμένη και όχι απλά τυφλή. Τυφλωμένη από την άσβεστη δίψα κάποιων να καταστρέψουν κάθε τι εθνικό. Θα αντέξουμε κι αυτό το χτύπημα. Ό,τι δε μας σκοτώνει, μας κάνει περισσότερους δυνατούς! Και από τα πολλά χτυπήματα, θα 'ρθει μια μέρα που θα γίνουμε εμείς οι πιο δυνατοί... Θα έρθει μια μέρα που όλοι αυτοί οι εχθροί του Ελληνισμού, θα δικαστούν όχι από εμάς, μα από την Ιστορία του Γένους. Και θα 'ναι αυτή η μέρα, που θα έχει ξημερώσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

Μήνυμα προς το… «μεγαθήριο» της κρητικής δημοσιοκαφρίλας»

Τα ΜΜΕ είναι εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αυτό το γνωρίζουμε. Όμως, από την κατευθυνόμενη λασπολογία, την οποία αποδεχόμαστε ως όπλο των αντιπάλων, έως την εμπάθεια, υπάρχει αρκετή απόσταση. Έτσι λοιπόν θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα (όχι απειλητικό διότι και η… καλημέρα μας θεωρείται απειλή) σε δημοσιογράφο Κρητικού καναλιού που εργολαβικά εδώ και μήνες λασπολογεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίχως να μας δίνει το δικαίωμα να απαντάμε όπως πρέπει, δίχως να καλέσει έναν εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μιας και αποδεδειγμένα φοβάται τον διάλογο. Μιλάει για εμάς χωρίς εμάς, παρέα μόνο με τους πολιτικούς μας αντιπάλους διαδίδοντας ψέματα και ανακρίβειες. Φτηνή προπαγάνδα από «δημοσιογράφο» της πεντάρας, που νομίζει ότι εργάζεται στο… CNN. Από αποτυχημένους ανθρώπους που δεν είναι άξιοι ούτε την οικογένεια τους να κρατήσουν, από ανθρώπους που δεν ξέρουν ούτε το όνομα τους να γράψουν και το παίζουν δημοσιογράφοι, από ανέραστα και κομπλεξικά ανθρωποειδή που νομίζουν ότι κάποιοι είναι, την ώρα που τους φτύνει όλη η κοινωνία και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει, δεν δεχόμαστε κριτική. Θέλουμε επίσης να πούμε σε αυτό το… «τέρας», σε αυτό το… «μύθο» της δημοσικαφρίλας να διαβάσει ένα βιβλίο που προτείνουμε μιας και έχει σίγουρα περάσει κλιμακτήριο. Πρόκειται για το εξαιρετικό βιβλίο: "Αι συνέπειαι του αυνανισμού πέραν μίας ηλικίας".

ΤΟ ΛΑΟΣ ΧΑΝΙΩΝ (Οι… ΑΣΤΟΙ)

Στον ημερήσιο τύπο των Χανίων σήμερα φιλοξενήθηκε και το δελτίο τύπου του ΛΑΟΣ Χανίων. Η αγωνία τους μεγάλη ώστε να μας υπενθυμίσουν ότι εκείνοι δεν έχουν καμιά ανάμειξη και καμία σχέση με τέτοιες… ακραίες ομάδες! Φυσικά ΚΑΜΜΙΑ συμπαράσταση και κανένα λόγο για τους ΑΔΙΚΑ διωκόμενους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Ίσως αν τους έλεγαν Παπαγεωργίου…

ΤΟ ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ…

Δεν μας έφταναν οι «έλληνες» αντιφασίστες, αντιρατσιστές, αντί… και το λουρί της μάνας, τώρα έχουμε και λαθρομετανάστες «αγωνιστές» που συμμετέχουν σε… «λαϊκές συλλήψεις» (ίσως ο λαθρομετανάστης εισβολέας να περίμενε και λιθοβολισμό μέχρι θανάτου όπως κάνουν στην πατρίδα του). Θαυμάστε ανάρτηση από το indymedia:
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟ ΚΙΝΙΜΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΑΙΚΙ ΣΙΛΙΨΗ ΟΛΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΓΟΡΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΡΟΤΟ Ο ΦΑΣΙΣΤΑ ΛΑΜΠΡΙΝΑΚΗΣ 38 ΜΗΝΕΣ ΧΟΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ 3,4,5,36 ΜΗΝΕΣ ΧΟΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΙ 2 ΑΝΙΛΙΚΗ 16 ΜΗΝΕΣ ΧΟΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝΕ ΕΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΤΕΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΥΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Χανιά - Νυρεμβέργη ένα τσιγάρο δρόμος…

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Το κόκκινο παρακράτος σήμερα έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Η άδικη καταδίκη των συναγωνιστών, αφορά ολόκληρη την κοινωνία και όχι μόνο εμάς. Η κόκκινη χούντα πλέον δεν κρύβεται. Όταν αθώοι άνθρωποι οδηγούνται σε δίκες με προαποφασισμένες διαδικασίες, όταν σε μια κοινωνία η δικαιοσύνη ελέγχεται και καθοδηγείτε τότε αυτή η κοινωνία νοσεί. Εμείς το γνωρίζουμε. Ο κόσμος τώρα αρχίζει και το καταλαβαίνει. Εμείς γνωρίζουμε και τους ενόχους αυτής της κατάστασης. Οφείλουμε να τους αντιμετωπίσουμε και να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση, να ξαναπάρουμε την πατρίδα μας στα χέρια μας. Σχετικά με την σημερινή δίκη ήδη έχετε ενημερωθεί από την ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Σήμερα δώσαμε μια μάχη. Σήμερα χάσαμε ένα «σύμμαχο», την υποτιθέμενη τυφλή δικαιοσύνη. Ο αγώνας συνεχίζεται πραγματικά εναντίον όλων.

ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Στην επίθεση που έκαναν οι κατά τα άλλα “δημοκράτες” και ειρηνιστές ακροαριστεροί στα Χανιά, από τους 150 οι μισοί ήταν αλλοδαποί! Με πλήρη μαχητικό εξοπλισμό και στρατιωτική οργάνωση. Ποιοι είναι αυτοί που στρέφουν αλλοδαπούς λαθρομετανάστες εναντίον ελλήνων πολιτών; Ποιος τους δίνει το δικαίωμα να αυτοδικούν; Σε ποια «στέκια» κρύβετε ο εξοπλισμός τους; Μήπως το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και αφορά όλη την Ελλάδα και κάθε νομό ξεχωριστά; Ποιοι κρύβονται πίσω από τους επαγγελματίες αντιρατσιστές; Ποιοι οργανώνουν στρατιές από «μάχιμους» αλλοδαπούς που μόνο οικονομικοί μετανάστες δεν είναι; Ο Χρυσοχοίδης αντί να ασχοληθεί με αυτό το μεγάλο και επικίνδυνο μελλοντικά θέμα, ως προς την εθνική ασφάλεια, κυνηγάει «φασίστες», οι εισαγγελείς κάνουν έρευνες σε γραφεία νόμιμου κόμματος, και έλληνες πολίτες οδηγούνται σε δίκη, ουσιαστικά λόγο των πολιτικών φρονημάτων τους…

Σχόλιο για την πολύ σωστή ανάρτηση της Τ.Ο Πειραιώς

Με μικρή καθυστέρηση, με το θέμα της δίκης στα Χανιά ασχολήθηκαν και κάποιοι πατριώτες που αγωνίζονται δίπλα μας, οι οποίοι δεν ανήκουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Νίκη κατά της κόκκινης τρομοκρατίας, νίκη κατά των σταλινοτσολιάδων του νομού μας επετεύχθη σήμερα. Νόμιζαν ότι θα δουν στα δικαστήρια μια θλιβερή ομαδούλα «ακροδεξιών» ασπόνδυλων όπως συνηθίζουν να λένε, που θα έμπαιναν να δικαστούν σαν τα πρόβατα που τα πάνε στη σφαγή. Αντίθετα η παρουσία των εθνικιστών έδειξε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν μπορούν να τα βάλουν μαζί μας ότι σκευωρία και να κατασκευάσουν. Με δυναμική παρουσία εντός και εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου, με πολυμελή δικηγορική εκπροσώπηση που έκανε τους… φασιστοφάγους να μην ξέρουν τι λένε. Η συνέχεια την Τρίτη με την αναμενόμενη αθώωση των συναγωνιστών μας. Και φυσικά στην συνέχεια θα μας δουν και από την άλλη όταν θα καθίσουν οι… «καθωσπρέπει» αριστερούληδες και οι συνοδοιπόροι τους αναρχοπρεζάκηδες στο σκαμνί κατηγορούμενοι για ένα σωρό αδικήματα. Είναι ώρα να τους κοπεί ο αέρας και να μάθουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δύσκολος αντίπαλος.

ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ..!!


Μετρηθήκαμε πάλι σήμερα.
Στα τηλέφωνα ανοιχτή γραμμή με Χανιά.
Τα κωλοπλοία και η απεργία μας καθήλωσαν στην Αθήνα. Χρωστάμε στα Χανιά. Χρωστάμε στους συναγωνιστές. Άσχετα αν όλο το σύμπαν συνωμότησε στο να μην είμαστε εκεί.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές τα πράγματα εξελίσσονται. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Πάντα μόνοι, πάντα εθνικοσοσιαλιστές, πάντα ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
Για τα παιδιά στα Χανιά δεν υπήρχε πανό στο Σύνταγμα. Βλέπετε κανείς δεν λεγόταν Παπαγεωργίου. Ούτε κανέναν τον έλεγαν Χατζηπαρασκευά, γι' αυτό και σε κανένα "πατριωτικό" μπλογκ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ!) δεν υπήρχε η παραμικρή αναφορά. Άλλοι Έλληνες εκείνοι, άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς.
Ας τα δουν οι από μέσα που τρώνε κουτόχορτο και τρέχουν από πλατεία σε πλατεία και από μάζωξη σε μάζωξη. Γιατί στην αγνή καρδιά τους, στον Εθνικό σκοπό, στην μάχη, δεν χωράει τέτοιο πράγμα στο μυαλό τους. Νομίζουν ότι όλοι είναι αδέρφια.
Ίσως ο Καρατζαφέρης κάτι παραπάνω να γνώριζε όταν μίλαγε για πράκτορες και φυντάνια. Ίσως να ξέρει καλύτερα, αφού αποδεικνύεται ότι δικοί του είναι.
Θα ήθελα να γράψω και άλλα πολλά. Αλλά είπαμε, σε αυτό το μπλογκ θα βλέπετε λίγα λόγια. Λόγια καρδιάς.
Συναγωνιστές, ΠΡΟΣΟΧΗ. Στα Χανιά εξελίσσεται μάχη.
Συναγωνιστές, ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.
Φ.Π.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ

Η δίκη των συναγωνιστών μας θα συνεχιστεί την Τρίτη. Σε λίγο λεπτομέρειες από την σημερινή ημέρα.

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Δημοσίευμα γεμάτο ψέματα για ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην σημερινή «Ελευθεροτυπία»

Με τα γεγονότα της Κρήτης ασχολείται η Ελευθεροτυπία στην σημερινή της έκδοση υιοθετώντας με απόλυτο τρόπο την εκδοχή της μίας πλευράς. Δεν μας λέει το προφανές που αποτελεί και απορία κάθε λογικού ανθρώπου, απέναντι στον οποίο δείχνει πρωτοφανή περιφρόνηση με την χοντροκομμένη προπαγάνδα της η Ελευθεροτυπία: πως αφού έγινε συμπλοκή συνελήφθησαν άτομα (και μάλιστα οκτώ!) μόνον από την μία πλευρά και κανένα από την άλλη; Απολαύστε τώρα το παραλήρημα της αντιφασιστικής ψευδολογίας:

«Ελευθεροτυπία», Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010: «Στο σκαμνί 8 Χρυσαυγίτες, ΧΑΝΙΑ: Σε δίκη παραπέμπονται για την ερχόμενη Παρασκευή οι οχτώ ακροδεξιοί ου συνελήφθησαν μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν προχθές τη νύχτα στα Χανιά. Όλα ξεκίνησαν όταν συναντήθηκαν στην πλατεία Αγοράς από τη μια νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων αριστερών κομμάτων που μοίραζαν φυλλάδια για τις απεργιακές κινητοποιήσεις και από την άλλη ακροδεξιοί που επίσης μοίραζαν έντυπο υλικό ενάντια στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια. Πρόκειται για μέλη και φίλους της «Χρυσής Αυγής», εκ των οποίων- σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν χθες στην αίθουσα του δικαστηρίου- ο ένας είναι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Και οι οχτώ οδηγήθηκαν χθες στη 1 το μεσημέρι στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων με τις κατηγορίες της εξύβρισης και απειλής. Ένας από αυτούς κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων, αφού φέρεται ότι απείλησε νεαρό με μαχαίρι. Η εισαγγελέας πρότεινε την κράτησή τους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι. Μηνύσεις για τα γεγονότα κατέθεσαν χθες και κάποιοι από τους κατηγορούμενους σε βάρος δύο Χανιωτών, εκ των οποίων ο ένας είναι δημοτικός σύμβουλος Χανίων και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού. Γ.ΛΙΒ.»

ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑIΟΙ ΠΡΟΠΗΛAΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΟΛΙA ΣΤΟΝ AΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!

Οι σταλινοτσολιάδες με ψεύτικες μηνύσεις στέλνουν αύριο στα δικαστήρια των Χανίων συναγωνιστές μας.

Θαυμάστε ποιοι μας κατηγορούν:

Περίπου 300 άτομα από το μπλοκ των αναρχοσυριζαίων φορώντας κουκούλες και κράνη με καδρόνια στο χέρι προπηλάκισαν τον τσολιά (από την πλευρά της Βασιλίσσης Σοφίας) χτυπώντας με μανία το φυλάκιό του! Ο εύζωνος στάθηκε αγέρωχος και όταν έσπευσε προς βοήθειά του ο λοχίας, δέχθηκε και αυτός επίθεση από τους κουκουλοφόρους.
Τελικά οι εύζωνοι αποσύρθηκαν, ενώ έπεφτε πολύ ξύλο στο Σύνταγμα. Ενώ συγκρούονταν αστυνομικοί και κουκουλοφόροι, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Τσίπρα προσπάθησε να αναρτήσει πανό στον άγνωστο στρατιώτη! Ξεφτίλα…

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Στους επιτιθέμενους στο καφενείο το προηγούμενο βράδυ ήταν και πολλοί λαθρομετανάστες. Εκεί καταντήσαμε. Στα κρατητήρια ομάδα πακιστανών κρατούμενων, μετά από συνομιλία και παρότρυνση από κάποιον «έλληνα» (προφανώς αντιρατσιστή) δοκίμασαν ανεπιτυχώς να επιτεθούν στους συναγωνιστές…

Προσωρινά ελεύθεροι οι συναγωνιστές

Οι συναγωνιστές αφέθηκαν ελεύθεροι. Η δίκη θα γίνει την Παρασκευή στις 12:00. Οι αναρχοαριστεριστές που επιτέθηκαν με μαχαίρια και λοστούς και έσπασαν το μαγαζί και οι καθοδηγητές τους που μηνύθηκαν ονομαστικά ΔΕΝ συνελήφθησαν! Γι’ αυτούς δεν ισχύει το αυτόφωρο. Το αριστερό παρακράτος ζει και βασιλεύει…

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ

Πιστεύουμε ότι υπάρχει ακόμη δικαιοσύνη σε αυτό τον τόπο. Οι συναγωνιστές μας κατέθεσαν μηνύσεις κατά υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά και σε κάποιους ψευτοαγωνιστές της αριστεράς και της… προόδου οι οποίοι πρωτοστάτησαν και καθοδήγησαν την επίθεση εναντίον μας, λες και στο όνομα της «φασιστοφαγίας» μπορούν να αυτοδικούν και να καταλύουν κάθε έννοια δικαίου σε αυτή την χώρα. Νέα ενημέρωση σε λίγη ώρα.

Έχουν ξεφύγει οι σύντροφοι!

Έχουν ξεφύγει οι σύντροφοι! Μας κυνήγησαν λέει!!! Οι συναγωνιστές μας για 2 ώρες μοίραζαν τα φυλλάδια χωρίς κανένα πρόβλημα, κινήθηκαν σε 2 διαφορετικές περιοχές με τα πόδια και τα αναρχοκομμούνια ήταν κρυμμένα. Όταν καθίσαμε στο καφενείο, και αφού οι μισοί συναγωνιστές μας έφυγαν μετά από λίγο, επιτέθηκαν στο μαγαζί 150 άτομα! Και το περίεργο είναι ότι την ίδια στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ήρθαν στο χώρο, σε λίγα δευτερόλεπτα λες και… περίμεναν στη γωνία για να τους προστατέψουν μήπως και γίνει καμιά… έξοδος από το μαγαζί! Οι άνθρωποι έχουν κάνει το ψέμα επιστήμη.


Από intymedia:

Το σημαντικο ειναι οτι οι φασιστες στα Χανια προσπαθησαν να κανουν αλλο ενα βημα με το να μοιρασουν τη φασιστοφυλλαδα τους (τευχος 1) και δεν τους βγηκε καθολου αφου κυνηγηθηκαν απο κοσμο και κατεληξαν αλλοι να τρεχουν να ξεφυγουν και αλλοι μεσα σε ενα μαγαζι με ισως και 200 ατομα (απο αριστερα κομματα, φοιτητες μεχρι α/α) καποια στιγμη απ 'εξω.

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Το πρωί δικάζονται στο αυτόφωρο οι συναγωνιστές μας στα Χανιά

Το πρωί δικάζονται στο αυτόφωρο οι συναγωνιστές μας στα Χανιά που κατηγορούνται χωρίς λόγο και αποδείξεις από το μαρξιστικό παρακράτος. Οι συναγωνιστές έχουν κι αυτοί κάνει μηνύσεις κατά των πραγματικών ταραξιών και δραστών της αναίτιας επίθεσης που δέχτηκαν από τους τραμπούκους αναρχοαριστερούς.

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ

Συναγωνιστές… Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς. Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες, διότι δεν γίνεται να δικάζουν οι ένοχοι τους αθώους. Θα μας πει η δικαιοσύνη ποιοι τελικά επιτέθηκαν και σε ποιους χθες το βράδυ.

ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΓΩΝΙΚΑ…

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον αστυνομικό διευθυντή Χανίων ο οποίος ανέλαβε προσωπικά να συντονίσει την σύλληψη των κακών εθνικιστών. Σώθηκε η «δημοκρατία», σώθηκε ο… πλανήτης. Βέβαια οι… άλλοι με τα καδρόνια τις κουκούλες και τα μαχαίρια, εκείνοι που έσπασαν το μαγαζί, που αρέσκονται να επιτίθενται σε αστυνομικούς μπορεί να τον λιντσάρουν καμιά μέρα. Αλλά τι σημασία έχει; Ξέρεις τι είναι να σου πει συγχαρητήρια ο Χρυσοχοίδης;

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ…

ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ.
Δεν έχεις πειράξει κανένα… μοιράζεις φυλλάδια και τελειώνοντας πας για καφέ με φίλους σε ένα καφενείο. Σε 10 λεπτά σου επιτίθενται 150 αναρχοαριστεροί σπάνε το μαγαζί και σε προπηλακίζουν με καδρόνια μαχαίρια και κράνη. Λένε ψέματα ότι έγιναν συμπλοκές νωρίτερα και ότι οι Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν με… μαχαίρια! Αναγνωρίζουν δήθεν τους δράστες! Η αρχές δεν δέχονται τις εγκλήσεις των εθνικιστών που ζητάνε να κάνουν μηνύσεις για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν και τελικά χωρίς να έχουν κάνει τίποτα απολύτως,  οδηγούνται με χειροπέδες στο τμήμα!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ

Κάποιοι ξεχνάνε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα νόμιμο κόμμα και προσπαθούν να συνδέσουν όλες τις παραβατικές πράξεις που γίνονται από διάφορους στον τόπο μας με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Χθες το απόγευμα μέλη του κινήματος μας μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με το νομοσχέδιο και τις ελληνοποιήσεις χιλιάδων αλλοδαπών, ασκώντας καθόλα νόμιμη πολιτική δράση. Στη Ελλάδα όμως του 2010, φαίνετε ότι έχουμε κόκκινη χούντα και οι ιδέες τελικά διώκονται. Έτσι λοιπόν οι γνωστοί άγνωστοι αναρχοαριστεριστές που κάθε τόσο σπάνε και καίνε, αποφάσισαν παραβαίνοντας το σύνταγμα και τους νόμους αυτού του κράτους, να μας επιτεθούν στο καφενείο που καθίσαμε στην συνέχεια. 150 άτομα με μπροστάρηδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και των αναρχικών, με μαχαίρια λοστούς κράνη και κουκούλες έσπασαν το μαγαζί και επιτέθηκαν και προπηλάκισαν τους φίλους του κινήματος μας έχοντας δολοφονικές τάσεις. Οι αρχές που έφτασαν επί τόπου παρακολουθούσαν με απάθεια μπροστά από το κατεστραμμένο μαγαζί τον μαινόμενο όχλο με τα κράνη τις κουκούλες και τα λοστάρια και αντί να συλλάβουν αυτούς, προσήγαγαν τους φίλους της Χρυσής Αυγής με το πρόσχημα ότι κατατέθηκε μήνυση (ψευδή) ότι… οι Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν με μαχαίρια σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ!

ΑΠΟ ΘΥΜΑ ΘΥΤΗΣ

Η συνταγή δοκιμασμένη. Λασπολογία και ψευδείς μηνύσεις ότι οι Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν δήθεν με… μαχαίρια σε αριστεριστές στο κέντρο των Χανίων Τρίτη απόγεμα μέσα στον κόσμο! Η αλήθεια είναι ότι με την ανοχή των αρχών αναρχοαριστεριστές επιτέθηκαν με κράνη μαχαίρια και λοστούς σε εθνικιστές, κατάστρεψαν ένα μαγαζί και όλα αυτά στο όνομα της «επανάστασης» τους εναντίον του… φασισμού και του εθνικισμού! Αρκετά σας ανεχτήκαμε ήρθε η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη και να δούμε ποιοι είναι αυτοί που κατευθύνουν τις δολοφονικές αυτές επιθέσεις.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ

Οι σταλινικού τύπου επιθέσεις από το γνωστό σινάφι και τους πολιτικούς αβανταδόρους τους δεν θα περάσουν. Θα μιλήσει η δικαιοσύνη. Ενημέρωση και δελτίο τύπου σε λίγη ώρα.

Ένας «καημένος» Παπανδρ-«Ελληνας» από το Πακιστάν βίασε 87χρονη μέσα στο σπίτι της.

Μια κτηνώδης πράξη εις βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας συγκλονίζει από προχθές τους κατοίκους του Μενιδίου! Ενα ανθρωπόμορφο τέρας εισέβαλε στο σπίτι της 87χρονης και τη βίασε! Το απεχθές περιστατικό μάλιστα δεν συνέβη τη νύχτα, αλλά το πρωί του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 09.55. Η άτυχη γερόντισσα έπινε αμέριμνη τον καφέ της σε μια γειτόνισσά της. Αν και μητέρα τεσσάρων παιδιών, ωστόσο έμενε μόνη της στη μικρή μονοκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Αγίων Σαράντα.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους που τη γνωρίζουν, η άτυχη γυναίκα γέρασε έχοντας συντροφιά τη μοναξιά της, αφού τον άντρα της τον έχασε πριν από πολλά χρόνια, όταν ήταν ακόμη νέα.
Πολλές φορές λοιπόν η 87χρονη γυναίκα επισκεπτόταν τους γείτονές της. Φαίνεται ότι ο δράστης του βιασμού -είναι πιθανότατα Πακιστανός- είχε παρακολουθήσει με ιδιαίτερη προσοχή κάθε της κίνηση, αφού βρήκε ευκαιρία να εισβάλει στο σπίτι της όταν εκείνη είχε φύγει. Ο βιαστής είχε οργανώσει πολύ καλά το νοσηρό σχέδιό του. Προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός δεν παραβίασε την κεντρική είσοδο του σπιτιού (όπου υπήρχε και κλειδαριά ασφαλείας), αλλά έσπασε το τζάμι του παραθύρου που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του σπιτιού.
Οταν η ηλικιωμένη επέστρεψε και μπήκε στην κουζίνα της για να μαγειρέψει το μεσημεριανό φαγητό, ένιωσε το άγγιγμα του τρόμου από τον βιαστή της, που είχε στήσει καρτέρι μέσα στο σπίτι της. Οπως είναι λογικό, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορούσε να αμυνθεί, ενώ όταν προσπάθησε να φωνάξει, το ανθρωπόμορφο τέρας την απείλησε πως θα τη σκότωνε. Στη συνέχεια τη φίμωσε, την έδεσε και πραγματοποίησε το αρρωστημένο σχέδιό του βιάζοντάς την στο σώμα και την ψυχή. Επειτα ξεκλείδωσε την πόρτα του σπιτιού και έφυγε ανενόχλητος, αφού κανείς από τους περιοίκους δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.
Η 87χρονη, σε άθλια κατάσταση, κατάφερε να λυθεί και να πιάσει το ακουστικό του τηλεφώνου. Με όση δύναμη της είχε απομείνει κάλεσε την γειτόνισσά της και με λυγμούς τής ψέλλισε: «Με βίασε, με βίασε, έλα γρήγορα!»
«Μου τηλεφώνησε κι έτρεξα αμέσως» λέει  η γειτόνισσα του θύματος κυρία Αρχοντούλα και προσθέτει: «Τη βρήκα σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούσε να μιλήσει. Ειδοποιήσαμε ασθενοφόρο, καθώς και τα παιδιά της. Τώρα βρίσκεται στην Εντατική. Ηταν πολύ οδυνηρό αυτό που της συνέβη, καλύτερα να πέθαινε, παρά να πάθαινε αυτό που έπαθε» λέει χαρακτηριστικά η γειτόνισσά της και καταλήγει με κραυγή απόγνωσης: «Αισθανόμαστε ανοχύρωτοι. Φοβόμαστε!»
Την ίδια ανησυχία εκφράζει και ένας άλλος γείτονας της 87χρονης, ο Αλέξανδρος Μαργώνης: «Καθημερινά βλέπουμε δεκάδες Πακιστανούς να κάνουν περατζάδα στην περιοχή μας. Μάλιστα μία φορά είχα εντοπίσει δύο από αυτούς να καραδοκούν έξω από το σπίτι μου. Γενικότερα έχουν συμβεί στην περιοχή πολλά περιστατικά βίας και εγκληματικότητας με αλλοδαπούς. Κι αυτή η κατάσταση, όπως είναι λογικό, μας τρομάζει».

Το “χαράκωμα” της μαθήτριας: Οι “αντιφασίστες” των Χανίων θυμήθηκαν ένα ψέμα 17 ετών…

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh
Γνωστή η υπόθεση στους παλαιότερους του χαρακώματος μαϊμού του 1993, όταν μια μαθήτρια κατήγγειλε ότι την χαράκωσαν Χρυσαυγίτες! Αποδείχθηκε η όλη ιστορία ένα μεγάλο ψέμα, το οποίο όμως δεν έχουν πρόβλημα να χρησιμοποιούν οι «αντιφασίστες» των Χανίων που έγραψαν σε προκήρυξη με αφορμή πρόσφατη πορεία τους: «Χανιά, πανεκπαιδευτική – αντιφασιστική πορεία: Το βράδυ της Τετάρτης 24 Φλεβάρη στην περιοχή της Χαλέπας, δυο θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα τα πρόσωπα και φορώντας γάντια, επιτέθηκαν σε μία αγωνίστρια με αντιρατσιστική δράση. Αφού την απείλησαν, της χάραξαν με ξυράφι στο χέρι δυο αγκυλωτούς σταυρούς και άλλους τρεις στο μπουφάν που φορούσε. Φεύγοντας της άφησαν σαν ενθύμιο το ξυράφι και της υπενθύμισαν “φιλικά” πως αν συνεχίσει τα ίδια θα την “ξαναζωγραφίσουν”. Ανάλογο περιστατικό είχε να συμβεί 17 χρόνια. Τότε φασίστες είχαν χαράξει αγκυλωτό σταυρό στο μέτωπο μιας μαθήτριας…»

Τι συνέβη τον Νοέμβριο του 1993

Στις 12 Νοεμβρίου του 1993 στα δελτία ειδήσεων των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών εμφανίζεται μια μαθήτρια από την περιοχή Αμπελοκήπων των Αθηνών και δηλώνει ότι μέλη της Χρυσής Αυγής της χάραξαν με μαχαίρι έναν αγκυλωτό σταυρό στο μέτωπο! Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει με δελτίο τύπου κατηγορηματικά τη συμμετοχή μελών της στην υποτιθέμενη επίθεση κατά της μαθήτριας, αλλά βεβαίως η διάψευσή της δεν κοινοποιείται ποτέ από τις εφημερίδες, τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Με αφορμή το «χαράκωμα» της μαθήτριας αναρχικά στοιχεία κινητοποιούν τους μαθητές και πραγματοποιούν στο κέντρο των Αθηνών μια διαδήλωση εναντίον της Χρυσής Αυγής. Η πορεία είχε σκοπό να καταλήξει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όμως στα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρισκόντουσαν οι χρυσαυγίτες έτσι οι διαδηλωτές αποφάσισαν να πάνε προς την Βουλή. Στην «ειρηνική» τους πορεία καταστρέφουν δύο Πατριωτικά βιβλιοπωλεία και δεκάδες άλλα καταστήματα. Στην Πλατεία μάλιστα Συντάγματος ξυλοκοπούν άγρια έναν νεαρό επειδή στο μπουφάν του υπήρχε μια Ελληνική Σημαία! Περνώντας από το κέντρο των Αθηνών μαζεύουν από τα περίπτερα και τους πάγκους των εφημεριδοπωλών την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» και όλες μαζί τις καίνε μπροστά στην Βουλή. ΣΕ ένα από τα ρεπορτάζ που παρουσίασαν την ημέρα εκείνη ένας δημοσιογράφος ρωτάει κάποιον από τους «ειρηνικούς» διαδηλωτές: «Και τελικά αποδειχθεί ότι η συμμαθήτριά σου άλλα έλεγε και άλλα εννοούσε για την σβάστικα που της χάραξαν;», Θαυμάστε απάντηση: «Δεν με νοιάζει, δικός της πρόβλημα. Αυτό ήταν μια αφορμή για να γίνει η διαδήλωση. Μπορεί και να μας είπε ψέματα. Κρίμα όμως πρέπει να λείψουν αυτοί οι άνθρωποι και μαζί τους ο ρατσισμός.». Για να δούμε όμως τι συνέβαινε και στην υπόλοιπη Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου του 1993 «ο Λαμιακός τύπος» γράφει: «Με νωπές ακόμη τις μνήμες από την βάρβαρη επίθεση που υπέστη η 16χρονη μαθήτρια από τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής νέο κρούσμα είχαμε εχθές και στην πόλη μας». Πιο ήταν το νέο κρούσμα; Το… φασιστικό σύνθημα που συνελήφθησαν να γράφουν μέλη της Χρυσής Αυγής της εκεί τοπικής οργανώσεως. Πιο ήταν αυτό το «φασιστικό» σύνθημα; Ήταν η φράση «ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ»!

Εμετικά τα όσα έγραψαν οι εφημερίδες εναντίον του κινήματός μας με αφορμή το περίφημο «χαράκωμα». Θαυμάστε μερικά από τα δημοσιεύματα των… εγκρίτων και εγκύρων εφημερίδων για το γεγονός αυτό: «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ – Μαθητές: Τσακίστε τους νεοναζί – Ψάχνουν για τρεις, η βαρβαρότητα κτυπά ξανά την πόρτα μας.» «ΕΘΝΟΣ: Πρωτοσέλιδος τίτλος: ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ». «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και πάλι: «ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΑΡΑΚΩΣΑΝ 16ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ – ΑΛΗΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΜΕ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ». Ο Πέτρος Ευθυμίου στο «ΒΗΜΑ» επαινεί την αντιφασιστική πορεία των μαθητών, ενώ ο Περικλής Κοροβέσης στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» ζητά να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Και το κερασάκι στην τούρτα: Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο εκδίδει επίσημη ανακοίνωση με την οποία ζητεί να τεθεί εκτός νόμου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που έχει πραγματοποιήσει δημόσιες προκλητικές εμφανίσεις!
Όλα αυτά όμως γιατί; Για τον τραυματισμό, υποτίθεται, της μαθήτριας από τους «εγκληματίες χρυσαυγίτες». Όπως όμως προβλέπει ο νόμος η μαθήτρια έπρεπε να εξετασθεί από ιατροδικαστή και πράγματι την εξετάζει ο ιατροδικαστής κ. Φίλιππος Κουτσάφτης, ο οποίος κατηγορηματικά αποφαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα χαράκωμα με μαχαίρι στο μέτωπο της μαθήτριας, αλλά ένα τατουάζ με βελόνα ή καρφίτσα που δεν ήταν δυνατόν να γίνει ούτε στο σκοτάδι, ούτε στο δρόμο, ούτε χωρίς την θέλησή της. Την έκθεση όμως του ιατροδικαστού κρύβουν τηλεοράσεις και εφημερίδες και την περνά μόνο ένας τηλεοπτικός σταθμός στο νυκτερινό δελτίων ειδήσεων και ενώ οι δηλώσεις του κ. Κουτσάφτη είχαν γίνει ημέρα, όπως φαινόταν ξεκάθαρα από το σχετικό ρεπορτάζ. Μάλιστα, απ’ ότι γνωρίζουμε ασκήθηκε ισχυρή πίεση για να μην παρουσιαστεί ποτέ από τα ΜΜΕ η δήλωση του ιατροδικαστού. Όλα αυτά προς δόξαν της… ενημερώσεως και της «δημοκρατίας» που δήθεν υπάρχει σε αυτήν τη δύστυχη χώρα.
Λίγες ημέρες μετά την ιστορία του περίφημου «χαρακώματος», ένας δεκαοχτάχρονος, ο σπουδαστής Α. Γεωργίου, εμφανίζεται στην αστυνομία των Ιωαννίνων και καταγγέλλει ότι κουκουλοφόροι του χαράκωσαν στο μέτωπο έναν αγκυλωτό σταυρό. Λίγες ώρες μετά ομολογεί ότι χάραξε μόνος το μέτωπό του.

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

Λαϊκός σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Κ. διευθυντά

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι στο σχολείο σας δημιουργήθηκε θέμα σχετικά με τον λαϊκό σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γνωρίζουμε ότι στα σχολεία η νέα τάξη και ο αριστερός διεθνισμός έχει επιβάλει φασιστικά τις απόψεις του με τις ευλογίες των κυβερνήσεων, αλλά αυτό που συνέβη στο σχολείο σας ξεπερνά τα όρια. Καλέσατε μαθητές και τους απειλήσατε με… αποβολή διότι είναι φίλοι του κόμματος μας! Σε Αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι νόμιμο κόμμα με αυτόνομη συμμετοχή στις εκλογές, και όχι «ναζιστική συμμορία» όπως κάποιοι θέλουν να λένε. Τις ναζιστικές συμμορίες αλλά και τις αριστερές συμμορίες να τις αναζητήσετε αλλού, όχι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

-Μήπως στα δημόσια σχολεία στην Ελλάδα του 2010, που όλοι εμείς πληρώνουμε πρέπει οι μαθητές να προσκομίζουν δελτίο με τα πολιτικά τους φρονήματα;

-Είναι δυνατόν να τρομοκρατείτε τους μαθητές σας και τους γονείς κόντρα σε κάθε λογική και παιδαγωγική αρχή, ότι τα ονόματα τους είναι στην ασφάλεια επειδή είναι… εθνικιστές;

-Είναι δυνατόν να στοχοποιείτε και να διαχωρίζετε από το μαθητικό σύνολο μαθητές λόγο των πολιτικών τους φρονημάτων;

-Είναι δυνατόν να ειρωνεύονται αριστεροί καθηγητές κάποιους μαθητές λέγοντας τους φασίστες μπροστά σε όλα τα παιδιά;

-Είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται μαθητές αρνητικά στις βαθμολογίες τους γιατί κάποιοι προοδευτικοί καθηγητές τους βάφτισαν… χρυσαυγίτες την ίδια ώρα που όλους τους μαθητές που έχουν αριστερές πολιτικές ιδέες τους έχουν στα όπα όπα;

-Είναι δυνατόν καθηγητής να λέει σε μαθητή για τον… Τσε Γκεβάρα και όταν ο μαθητής του απάντησε ότι «εγώ μιλάω μόνο για τον Μέγα Αλέξανδρο» ο καθηγητής να αρχίζει να τον αποκαλεί φασίστα;

Στα σχολεία κ. διευθυντά προσηλυτισμό κάνει η αριστερά. Όχι εμείς. Έχουμε φωτογραφίες καθηγητή που «φυλάει» νεαρούς της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αναρχισμού να μοιράζουν φυλλάδια στην πόρτα του σχολείου! Δεν είδαμε να ενοχληθήκατε όταν οι ίδιοι οι καθηγητές κάνουν ανθελληνική προπαγάνδα μέσα στα σχολεία. Δεν είδαμε να αντιδράτε έτσι προς όσα παιδιά, νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ συχνάζουν στις καταλήψεις παρέα με κάθε είδους πρέζα και που και που καίνε και καμιά… σημαία. Κανείς μαθητής σας, φίλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν έχει παραβατική συμπεριφορά. Κανείς δεν δημιούργησε πρόβλημα στο σχολείο ή κάπου αλλού. Άρα η άνιση και απαράδεχτη αντιμετώπιση που τους επιφυλάξατε είναι προϊόν «πολιτικής δίωξης» μέσα στο χώρο του σχολείου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν προάγει την βία, όπως διαδίδουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Ρωτήστε διακριτικά κάποιο νεαρό φίλο του κινήματος μας τι μαθαίνουμε στα παιδιά εμείς, και αν ποτέ τα προωθούμε σε βίαιες πράξεις. Αντίθετα απομακρύνουμε, αφού πρώτα συμβουλέψουμε, παιδιά με παραβατικές τάσεις. Τα υπόλοιπα είναι συκοφαντίες και λασπολογία των πολιτικών μας αντιπάλων. Κ.διευθυντά. Αν εσείς δεν ανήκετε στους παραπάνω εκπαιδευτικούς δώστε τέλος σε αυτές τις πρακτικές και αφήστε τα παιδιά ελεύθερα. Διαφορετικά μη λάβετε υπόψιν σας την επιστολή μας ως καλός… «δημοκράτης».

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της εναντίον οποιουδήποτε συνεχίσει συστηματικά τις συκοφαντίες εναντίον της, εντός η εκτός του σχολείου σας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΑΝΙΩΝ

Υ.Γ: Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου


Άρθρο 19.


Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσμο.

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Νέο παραμύθι: “Οι νεοναζί της Κρήτης… εκδιώχθηκαν από τη Χρυσή Αυγή”!‏

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh
Ξαναχτύπησε η κρητική εφημερίδα “Τόλμη” με νέο δημοσίευμα σχετικά με τον δήθεν “νεοναζιστικό κίνδυνο” στην Κρήτη και μάλιστα αυτή τη φορά αλλάζει τροπάριο και μας λέει ότι σύμφωνα με τις αποκλειστικές της “πληροφορίες” τα επικίνδυνα “νεοναζιστικά στοιχεία” που δήθεν σπέρνουν τον φόβο και τον τρόπο στην τοπική κοινωνία του νησιού… εκδιώχθηκαν από τη Χρυσή Αυγή! Φιλοξενεί μάλιστα, εκτός από τις γνωστές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, και “διαπιστώσεις” ενός ακροαριστερού δικηγόρου που εκτιμά ότι οι νεαροί έχουν “χώρο εκπαίδευσης” αλλά και καθοδηγητή ο οποίος μάλιστα ζεί στην Κρήτη! Όλα αυτά βέβαια τα “συμπεράσματα” είναι τελείως αστήρικτα, αυθαίρετα, χωρίς ίχνος βάσιμου στοιχείου ή απόδειξης και μόνο και μόνο για να συνεχίζει να στηρίζεται από τους δημοσιογράφους και τα αφεντικά τους για λόγους αποπροσανατολισμού της κοινής γνήμης ένα κλίμα δήθεν “νεοναζιστικής”… τρομοκρατίας! Επίσης να υπενθυμίσουμε στους συγκεκριμένους κυρίους (αν και είμαστε βέβαιοι ότι το γνωρίζουν) ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι κάποια “οργάνωση” αλλά νόμιμο πολιτικό κόμμα που συμμετέχει μάλιστα αυτόνομα στις εκλογές…

Το νέο δημοσίευμα της “Τόλμης” που αναφέρεται στο Κίνημά μας:

“Νέα στοιχεία γύρω από την ύπαρξη Νεοναζί στην Κρήτη έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Τ» με τις καταγγελίες του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, Μιχάλη Κριτσωτάκη, για απόβαση ομάδας εξτρεμιστών στο νησί στα τέλη του 2009 και την απόπειρα «στρατολόγησης», ακόμη και μαθητών. Σήμερα, ο Χανιώτης δικηγόρος και μέλος στο «Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών» Νίκος Τζάρας αποκαλύπτει στην «Τ» πως στην Κρήτη δεν αποκλείεται να λειτουργεί συντονιστικό κέντρο και χώρος εκπαίδευσης για τους «στρατολογημένους», ενώ προσθέτει ότι αυτές οι ομάδες δεν είναι ακέφαλες. Σε ό,τι αφορά τα Χανιά μάλιστα είπε ότι έχει την εντύπωση πως υπάρχει ηθικός αυτουργός, δηλαδή εκείνος που λειτουργεί ως «καθοδηγητής» των ατόμων που έχουν επιλεγεί για να διακινούν ναζιστικού τύπου ιδέες στην Κρήτη. Στο μεταξύ, το χθεσινό δημοσίευμα της «Τ» με τις καταγγελίες του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, Μιχάλη Κριτσωτάκη, φιλοξενήθηκε σε πολλά ηλεκτρονικά σάιτς και μπλογκς ενημέρωσης της Αθήνας (π.χ. zougla, newsmme, κ.λπ.), ενώ την ίδια ώρα η οργάνωση της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» στο Ηράκλειο ανέλαβε την πρωτοβουλία να απαντήσει στο ρεπορτάζ μέσω του ηλεκτρονικού ιστολογίου της, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι «η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα στέκια αναρχικών παρέα με κάθε είδους πρέζα», ενώ για τους μετανάστες αναφέρεται ότι ελέγχουν τα ναρκωτικά και αποσπούν χρήματα και περιουσίες με την απειλή όπλων. Πολύ περισσότερο όμως προκαλεί εντύπωση η ειρωνική διάθεση που δίνει την απάντησή της η «Χρυσή Αυγή», σχολιάζοντας ότι «παντού βλέπουν… Νεοναζί». Αξίζει να σημειωθεί ότι στο έντυπο ρεπορτάζ της εφημερίδας μας αναφερόταν ξεκάθαρα ότι τα ακραία στοιχεία που έφεραν ναζιστικές ιδέες στην Κρήτη είναι πολιτικά ανέντακτα και εκδιώχθηκαν τόσο από το ΛΑΟΣ όσο και από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όταν αναζήτησαν στέγη! Μάλιστα, η διευκρίνηση αυτή γινόταν από τον καταγγέλλοντα βουλευτή Μιχάλη Κριτσωτάκη και, παρ’ όλα αυτά, η εν λόγω οργάνωση θέλησε να δώσει απαντήσεις!…”

Έρευνα-Κόλαφος: Αν φύγει σήμερα το 90% των μεταναστών, δημιουργούνται 204.000 θέσεις εργασίας για τους Έλληνες!

Πανεπιστημιακή έρευνα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης αποκαλύπτει το αυτονόητο: τουλάχιστον 204.000 Έλληνες άνεργοι θα βρουν επιτέλους εργασία εάν φύγει το 90% των μεταναστών.

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Λυπάμαι που δεν είμαι “Φασίστας”

- Να λέω ψέματα στον λαό τάχα ότι ο αέρας πήρε την σημαία και να ευχαριστώ την Αμερικανική κυβέρνηση - Να κάνω ντου σε σπίτια και γραφεία με σκοπό να τρομοκρατήσω, χρησιμοποιώντας αστυνομία και εισαγγελείς
- Να απαγορεύω ρίψεις φεϊγβολάν και κόλλημα αφισών όταν αυτές καταγγέλουν αυτά που το κράτος προστατεύει
- Να προσαγάγω στην ΓΑΔΑ όποιον γουστάρω και δεν μου αρέσει η φάτσα του, αν αυτός καβαλάει προκηρύξεις κατά της ιθαγένειας, καθόλα παράνομες κατ’ εμέ
- Να κλέβω ασύστολα το δημόσιο χρήμα, να ελέγχω αστυνομία και δικαιοσύνη και μετά να παίρνω μέτρα και να κόβω μισθούς και επιδόματα
- Να μπορώ να γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια τον λαό, να αδιαφορώ για την γνώμη του στα θέματα της ιθαγένειας, των ταυτοτήτων, του ονόματος των Σκοπίων
- Να μπορώ μέσα σε ένα βράδυ να κάνω Έλληνες όλους τους πράσινους, κόκκινους και μπλε που έχω μαζέψει
- Να μπορώ να κάνω μαύρους όσους Έλληνες αντιδρούν
- Να μπορώ να φυλακίζω όποιον γουστάρω, αδιαφορώντας αν ήταν παρών, αν συμμετείχε
- Να λοιδορώ όποιον τολμήσει να αντιμιλήσει, με την δύναμη των ΜΜΕ που πλήρως ελέγχω
- Να μπορώ όποια ώρα γουστάρω να συστήνω σώμα Προστασίας Πολιτεύματος και όποιον θεωρώ απειλή να τον φακελώνω
- Να έχω την δύναμη να επιβάλλω όποια παιδεία γουστάρω
- Να επιβάλλω την δική μου εκδοχή της ιστορίας, για συνωστισμούς στην Σμύρνη
- Να απαγορεύω τις παρελάσεις και τις εορταστικές εκδηλώσεις στις εθνικές επετείους
- Να λέω στον λαό μου επιδεικτικά ότι οι λόγοι είναι περιβαλλοντολογικοί και οικονομικοί
- Να μπορώ να δίνω δουλειά στους δικούς μου, να την αφαιρώ από όποιους δεν γουστάρω

Κρίμα που δεν είμαι “Φασίστας”… Σε μια χώρα που έχει “Φασιστικές” αντιλήψεις, εγώ παραμένω φανατικός Εθνικοσοσιαλιστής. Και μάλλον έτσι θα μείνω έως να πεθάνω… από γεράματα ελπίζω.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!


Με έκπληξη οι 40 αστυνομικοί-συνοδοί των απελαθέντων Πακιστανών είδαν να τους παρακρατείται από τον μισθό τους το ποσό των 200 ευρώ για την πτήση προς το Πακιστάν λες και πήγαν διακοπές και με την θέληση τους.


Μία απίστευτη ιστορία με την απέλαση των Πακιστανών με αεροπλάνο, που είχε οργανωθεί από το υπουργείο Εσωτερικών στις αρχές Ιουνίου του 2009 επί κυβέρνησης ΝΔ, έρχεται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας.
Οπως καταγγέλλεται, επειδή η ΕΛ.ΑΣ δεν διέθετε το απαραίτητο κονδύλι για την επαναπροώθηση των Πακιστανών στην πατρίδα τους, το χρέωσε σε 40 αστυνομικούς που τους συνόδευαν και το κρατάει σήμερα από τον μισθό τους! Το κονδύλι ανέρχεται σε 1.200 ευρώ κατά άτομο και κρατείται τμηματικά.
Η διαπίστωση ότι οι ίδιοι αστυνομικοί, που διατάχθηκαν από την υπηρεσία τους να συνοδεύσουν τους λαθρομετανάστες, χρηματοδότησαν το ταξίδι αυτό, έγινε όταν παρέλαβαν προ ημερών το εκκαθαριστικό της μισθοδοσίας τους.
Με έκπληξη, οι 40 αστυνομικοί που πήγαν στο Πακιστάν παρατήρησαν ότι τους είχαν κρατήσει 200 ευρώ ως προκαταβολή για την απέλαση των παράνομων αλλοδαπών, με αεροπλάνο το οποίο είχαν ενοικιαστεί από τον ευρωπαϊκό οργανισμό Frontex και είχε ξεκινήσει από την Τσεχία.
Η απέλαση είχε οργανωθεί από το τότε υπουργείο Εσωτερικών και όπως είχε ανακοινωθεί, οι μετανάστες, συνοδευόμενοι από 40 Ελληνες αστυνομικούς και εφοδιασμένοι με ταξιδιωτικά έγγραφα από την πρεσβεία τους, είχαν αναχωρήσει για τη χώρα τους με ειδική πτήση charter.

Η χρηματοδότηση

Στην ανακοίνωση του υπουργείου επισημαινόταν ότι οι απελάσεις αυτές χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Επιστροφών και ανάλογες δράσεις πρόκειται να συνεχιστούν, όπως προβλέπεται και από την ισχύουσα νομοθεσία.
Κάποιοι από τους αστυνομικούς έκαναν και δεύτερο ταξίδι συνοδεύοντας λαθρομετανάστες στο Πακιστάν και τώρα, όπως λένε, τους ζητούν συνολικά 3.500 ευρώ!
Το όλο θέμα δημιουργήθηκε διότι, όπως λένε οι αστυνομικοί, δεν χρεώθηκε από τη διεύθυνση διαχείρισης του υπουργείου το ποσό των 105.000 ευρώ που κόστισε το ταξίδι με το αεροπλάνο στον Frontex.
Οταν οι υπεύθυνοι αντελήφθησαν το πρόβλημα, το ποσό χρεώθηκε στο ελληνικό δημόσιο, με συνέπεια ο ισολογισμός του υπουργείου για το 2009 να κλείσει με έλλειμμα 105.000 ευρώ. Τότε, προκειμένου να καλύψουν το έλλειμμα, σκέφτηκαν να πάρουν τα χρήματα από τους μισθούς των αστυνομικών που πήραν μέρος στην αποστολή συνοδείας των λαθρομεταναστών στο Πακιστάν!
Οταν αστυνομικοί, που είδαν τον μισθό τους μειωμένο κατά 200 ευρώ, πήγαν στη διεύθυνση προκειμένου να ενημερωθούν, όπως κατήγγειλαν, τους έδιωξαν με πολύ άσχημο τρόπο. Τους είπαν, μάλιστα, πως για κάθε εξέλιξη στο θέμα τους, θα ενημερωθούν υπηρεσιακώς!
Ηδη ο διευθυντής της Διευθύνσεως Αλλοδαπών, ταξίαρχος κ. Βασίλης Κορδαλής έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προς το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να επιστραφούν τα χρήματα στους αστυνομικούς και να σταματήσει η χρηματοδότηση της απέλασης από τον μισθό τους…