Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

«Είστε μικροί για να μας σταματήσετε»


Το γεγονός είναι σε όλους γνωστό. Και τετελεσμένο. Μια βόμβα μεγάλης ισχύος ισοπέδωσε, κατάστρεψε ολοσχερώς τα γραφεία μας. Δεν θα γράψω ένα κείμενο για τους βομβιστές. Δεν θέλω. ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΩ. Και για να εξηγούμαι, αγνοώ τον δειλό μη-άνδρα γενικώς. Ο άνδρας πρέπει να φοράει παντελόνια, να έχει λόγο, να έχει όνομα, πρόσωπο και φυσικά…να έχει ….. Τα διαφόρων ειδών αναρχοκομμούνια με το μίσος τους ενάντια στους ανθρώπους, στα έργα και στη σκέψη τους, μου είναι αδιάφορα. Τέλος. Εγώ θέλω το κείμενο αυτό να μιλήσει για τους συναγωνιστές μου, για τις συναγωνίστριές μου, για τον Έλληνα που η ψυχή και η καρδιά του είναι μαζί μας, αλλά που ακόμα δεν τολμά να κάνει ένα βήμα και να μας φτάσει. Μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που ο εχθρός σου φοβάται περισσότερο, από τα μέσα που χρησιμοποιεί για να σε κάνει να φοβηθείς. Αυτό που ο εθχρός φοβάται περισσότερο είναι η ψυχή και η καρδιά μας, είναι η Ιερή Σημαία μας, είναι το αίμα μας. Αυτά φοβάται περισσότερο ο εχθρός. Γιατί γνωρίζει πως ο Έλληνας, όσο αδιάφορος κι αν φαίνεται, σε στιγμές πραγματικά κρίσιμες για την Πατρίδα, όταν ο κόμπος έχει φτάσει πια στο χτένι, συσπειρώνεται. Το Αίμα της Φυλής ξυπνάει μέσα του, σαλεύει, τον αναταράζει, τον προστάζει να κάνει την υπέρβαση και να καταταχτεί αιώνιος στρατιώτης στην Φυλή των Ηρώων. Αυτό φοβάται ο εχθρός, γι’ αυτό καίει τη Σημαία μας, γκρεμίζει τους τοίχους μας, μας φυλακίζει άδικα, μας συκοφαντεί, προσπαθεί να μας εξοντώσει φυσικά και, το κυριότερο, ηθικά. Δεν θα τα καταφέρει. Θα καταφέρει να μας συσπειρώσει ακόμα περισσότερο και να φέρει σε εμάς κι άλλους συνοδοιπόρους στο δρόμο που λέγεται «Λευτεριά».
«Οι ιδέες είναι πιο ισχυρές από τα όπλα. Δεν θα επιτρέπαμε στους εχθρούς μας να έχουν όπλα, γιατί επομένως θα έπρεπε να τους επιτρέψουμε να έχουν ιδέες;» Αυτό το έχει πει ο «πατερούλης» Στάλιν. Αυτή είναι η αιτία όλων των δεινών που υφιστάμεθα: Οι Ιδέες μας. Ξέρω, μπορεί να φαντάζουμε υπερβολικά ρομαντικοί για τα δεδομένα της Νέας Εποχής, ξέρουν όμως πως η ώρα που ο λαός θα ενταχθεί στις τάξεις μας είναι κοντά. Εκείνοι εξ’ άλλου δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες. Οι κάτοικοι όλης της Ελλάδας, πλην Στερεάς και Πελοποννήσου προς το παρόν, ζουν με το χτυποκάρδι της επόμενης μέρας. Θα έχουν την επόμενη μέρα το σπίτι τους, τη γη τους, ή θα τους την πάρουν οι «φίλοι» γειτονικοί λαοί; Και μη μου πει κάποιος πως αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, γιατί στην Κύπρο μας μόλις χθες ήταν που τους τα πήρανε οι Τούρκοι και τα σπίτια τους και τη γη τους και τα κόκκαλα των νεκρών τους ακόμα πήρανε.
Η ύπαιθρος έχει ερημώσει. Δεν υπάρχει γεωργία, αλιεία, κτηνοτροφία. Όσοι έχουν απομείνει φυτοζωούν και φθίνουν μέρα με τη μέρα. Η οικοδομή που συντηρούσε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, πέθανε. Πέρασε στα χέρια των ξένων, που καρπώνονται αυτοί τώρα τις μεγάλες συντάξεις και τα υπόλοιπα προνόμια που πέτυχαν μετά από χρόνιες απεργίες τα πονηρά συνδικάτα. Οι πόλεις προσφέρουν σε αφθονία όλα τα καταναλωτικά αγαθά, τα διαφημίζουν με πανάκριβες διαφημίσεις, τρελλαίνουν τον φτωχό μέχρι χθες Έλληνα, τον νεόφτωχο σήμερα, και τον ωθούν στην απελπισία. Ο νέος τριγυρνά άνεργος ή δουλεύει για μερικά ψωροευρώ στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα της εργοδοσίας, χωρίς παρόν, χωρίς μέλλον, χωρίς την προοπτική να κάνει οικογένεια. «Μιας πεντάρας νιάτα». Οι φόροι είναι δυσβάσταχτοι. Το ίδιο και το χαράτσι. Στην υγεία, στην παιδεία, στα δύο βασικότερα αγαθά για τον άνθρωπο. Τα ναρκωτικά, οι εκτρώσεις, η διαφήμηση της ανωμαλίας, οι λαθρομετανάστες που αλλοιώνουν τον πληθυσμιακό μας χάρτη και τα ήθη μας, οι κάθε είδους νέες μόδες που στοχεύουν στους νέους, ο τζόγος νόμιμος ή μη και τόσα άλλα είναι μερικά από τα συστήματα που μας έχει επιβάλλει η Νέα Εποχή προκειμένου να μας εξαφανίσει. Να μας κάνει να μη σκεφτόμαστε.
Η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος υγιής οργανισμός που αναπαράγει και παράγει Ιδέες. Φυσικά και δεν θα μας το επιτρέψουνε. Γιατί οι ιδέες είναι πιο ισχυρές από τα όπλα. Πιο ισχυρές από τα όπλα τους εναντίον μας, πιο ισχυρές από τις βόμβες τους, πιο ισχυρές από τις φυλακές τους. Εμείς θα σκεφτόμαστε και μέσα από τη φυλακή και δίπλα από τους κατεστραμμένους τοίχους και πάνω στα ερείπιά μας και πληγωμένοι και νεκροί ακόμα θα σκεφτόμαστε και θα κρατάμε ψηλά τις Σημαίες μας και τις Ιδέες μας! Η σκοτεινότερη ώρα είναι πριν την αυγή…ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, συναγωνιστές και συναγωνίστριες! Η σκοτεινότερη ώρα είναι τώρα, βρισκόμαστε πριν την αυγή και αυτοί το έχουν καταλάβει. Γι’ αυτό μας χτυπάνε. Δεν χτυπάνε εμάς. Χτυπάνε τις Ιδέες μας. Αυτές φοβούνται, αυτές τρέμουν, αυτές τους κάνουν να ξοδεύουν τη δημιουργικότητά τους σε πράξεις δειλίας. «Οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά. Όσο περισσότερο τα χτυπάς, τόσο πιο βαθειά μπήγονται». Αυτό θα έπρεπε να το είχαν μάθει καλά, γιατί το έχει πει ο άλλος «πατερούλης» τους, ο Λένιν.
ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ! Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε και να αναμετρηθούμε για τα καλά! Να κάνουμε το καθήκον μας, να πληρώσουμε το χρέος μας στην Πατρίδα και στις Ιδέες μας. Όχι με φόρους για να τους κλέβουν οι επιτήδειοι. Με δουλειά και κόπο, με δάκρυα και με αίμα, με ελπίδα και κουράγιο, με αγάπη και περιφρόνηση γι’αυτούς που έρπουν, με καρδιά και με ψυχή.



Strt Μέτωπο Γυναικών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλορίζικο μάγκες