Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ευχαριστεί θερμά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, όλους τους πατριώτες και πατριώτισσες, όλους τους εθνικιστές και τις εθνικίστριες, που σε αυτήν την στιγμή που το Κίνημά μας δέχθηκε ένα θρασύδειλο, ύπουλο, τρομοκρατικό και εγκληματικό κτύπημα ήταν στο πλευρό μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριές μας, ακόμη κι αυτούς που δεν ευρίσκονται στις τάξεις της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι κατήγγειλαν την εγκληματική ενέργεια του μαρξιστικού υποκόσμου εναντίον της Χρυσής Αυγής. Το να τους αναφέρουμε έναν, έναν ονομαστικά δεν έχει σημασία κι ούτε αυτά ταιριάζουν σε συντρόφους και συναγωνιστές.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους φίλους μας και όλους τους εχθρούς μας ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και η Χρυσή Αυγή σίγουρα δεν είναι οι τοίχοι του γραφείου της οδού Σωκράτους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι παντού από τον Έβρο μέχρι την Κύπρο και την Κρήτη, από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο, από την Μακεδονία μέχρι τον Μωριά, παντού όπου κτυπούν Ελληνικές καρδιές.
Καταγγέλλουμε σαν ηθικούς αυτουργούς της εγκληματικής αυτής ενέργειας όλους αυτούς που έχουν στοχοποιήσει την Χρυσή Αυγή σαν εγκληματική οργάνωση όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Αυτοί είναι που δίνουν ηθική δικαίωση στους εγκληματίες γιατί το να κτυπάει κάποιος «εγκληματίες φασίστες» δεν είναι δα και τόσο κακό… Ήταν γνωστό ότι η Χρυσή Αυγή αποτελούσε και αποτελεί στόχο τρομοκρατικών ενεργειών, όμως το κράτος που θέλει περισσότερα λεφτά από τον απλό πολίτη δεν είχε κάνει το παραμικρό για να προστατεύσει να νόμιμα συνταγματικά μας δικαιώματα. Το μόνο που έκανε ήτανε να μας καταδιώκει για τις Ιδέες μας και τίποτε άλλο… Τους παραδίδουμε στην κρίση των εθνικιστών και των πατριωτών.
Καταγγέλλουμε τα ΜΜΕ των νταβατζήδων και της διαπλοκής, που έθαψαν για τους προφανείς δικούς τους λόγους και σκοπούς ένα τόσο σοβαρό γεγονός μέσα στην συνωμοσία της σιωπής. Είναι και αυτοί συνένοχοι και ηθικοί αυτουργοί του πολιτικού εγκλήματος εδώ και 35 χρόνια. Είναι η κόκκινη χούντα που δυναστεύει την δημόσια γνώμη και την οποία τρέμουν άπαντες και περισσότερο από όλους οι αστοί κεντρο-δεξιούληδες, αλλά όχι εμείς, που υπερήφανα δεν τους δίνουμε σημασία.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει όπως έχει καθήκον και αποστολή. Το τέλος της ανακοινώσεώς μας ας είναι ένας στίχος του Κωστή Παλαμά:

«…Κάψε, κάψε, στα χαµένα καις• απ’ τη στάχτη της φωτιάς σου της Ιδέας ο χρυσαητός τις φτερούγες του τεντώνει πιο πλατιές προς τα ύψη, προς το φως»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://sofoscrete.blogspot.com/2010/03/blog-post_2593.html#comments
ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ